37137
  • öregember
    ti mire vagy ilyen kibaszott okos ? :D
  • Effe88
    és?:D:D
    számít ez?
    apja iparmágnás te magad írtad:D
    úgy is felfüggesztett lesz belőle majd meglátod
    sajnos!!!!!!!!!
  • öregember
    "Meciar-kormány minisztere volt"

V O L T
    tehát nem aktív poltikus
  • Effe88
    http://hvg.hu/itthon.bunugy/20120629_horvat_miniszterelnok_helyettes_baleset#

igaz itt nem piált a csávó de 2 embert még is megölt

eredmény: Egy év tíz hónap, három év próbaidőre felfüggesztett fogház
  • Effe88
    ennyi
    sajnos:S
  • w77d
    nagy hal gyermeke, megússza...
  • Effe88
    ki beszél faszságokat???
    szerinted mit fog kapni???
    örülnék neki ha leültetnék a picsába de úgy is megússza
    a horvát miniszter i megúszta felfüggesztettel anno
    szóval kussolsz
  • öregember
    legalább ne beszélnél faszságokat.....
    felfüggesztett, napersze
    ittasan vezetett, ráadásul 3 ember halála szárad a lelkén!!!!
  • Effe88
    ittas nő vezette az x5öt
    vmi volt szlovák miniszter lánya:S
    sajna biztos megússza felfüggesztettel gondolom
    pedig én leültetném kb. 30évre
    még is csak 3 embert megölt
  • öregember
    A BMW X6-ost vezető nő az ismert kassai vállalkozó, Július Reze¹ testvére, Eva Varholíková-Reze¹ová, értesült a Korzár kassai régiós lap a bumm.sk ismertetése szerint. A testvérek apja, Alexander Reze¹ iparmágnás a Meciar-kormány minisztere volt.
  • öregember
    ráadásul a 4. utas is 90%-ban megégett
  • desigo
    Szerencsétlen Fiatosok lehet épp munkába igyekeztek ez a picsa meg elintézte őket.
    Nem mehetett kis tempóval a BMW...
  • Totti5
    Apuci autójának annyi.

Először tanuljon meg rendesen ülni, vagy beállítani az ülést aztán janizzon, de amúgy :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D
  • ocskoszilard
    azt hitte kemény, simán lehetett látni hogy van egy kis lejtő a kanyar után, meg mit várunk, ha így ül benne xD
  • Nohab
    Elhiszed, hogy sokan nem ismerik ennek a kialakításnak a veszélyeit? Tata és Kocs között vannak ilyen kombinációk és évente legalább 2 kocsihoz ki kell menni. Holott erre az útra nem jellemző a tranzitforgalom.
  • Blum
    Haha,takonygyuri racseszett :D
  • DIESEL DOG #19555
    Szerintem nem ismerte az utat... ha ismerte volna akkor az emelkedő előtt ráfékez hogy az autó ne emelkedjen el a talajtól. A tempó csökkentésével ez nem következett volna be szvsz.
  • GerY5
    Ezt a gyökeret...

Ha ismerte az útszakaszt, akkor azért, ha nem ismerte, akkor azért... :D
    Ráadásul nem is értem, hogy ül abban az ülésben. Simánkifejelte volna az oldalablakot, ha fel van húzva.
  • RealCián
    "A Fiatban hárman bennégtek.... A BMW vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett"

Az élet rohadt igazságtalan. :(
  • ilor
    Szlovák rendszámú X5 rongyolt bele hátulról egy fiatba, amiben 3 ember égett.
    M3-as autópályán történt ma hajnalban
    link

• pajti
  • SötétBarom
    Burgenland. -.-
  • Wanille
    Baszottul off ez itt gáner, akárcsak ez #19548 a nyomorék
  • Blum
    En egyszer csunyabban jartam,pofont is kaptam. :D

2 hete volt meg a jogsim,amikor egyik mellekutcaban vezettem. Egyszercsak kikanyarodott elem egy fekete Audi,en meg radudaltam de vagy 10 masodpercig nyomtam a dudat. Aztan kimentunk a 2 savosra,belso savban megeloztem (nem szoltam akkor mar semmit,nem is mutogattam). Odaertunk a lampahoz,csavo lehuzza az ablakot,hogy en mi a f.szert dudalok. Hat mondom ha nem lattad volna,akkor kb. 2 centin mult,hogy beledmenjek,akkorat fekeztem,hogy fustoltek a gumik. O ezt nagyon flegma valasznak tartotta,kiszallt a kocsibol,odajott a vezetoldali ablakhoz aztan egy kicsit megpaskolta az arcom. Kemenykedni nem akartam,mert kb. 3X akkora volt a csavo,mint en,ugyhogy fogtam a telefont,mondom akkor hivok egy rendort,aztan akkor nekik kemenykedhetsz. Akkor kiszallt az autobol egy kozepkoru holgy,csavot lebaszta hogy a f.sznak kell a balhe,tolem nem gyozott bocsanatot kerni..nagyon szegyellte magat. Aztan mondom akkor nem hivok rendort,de a srac azert kicsit kontrollalhatna magat. Meg 10X elnezest kert,visszault az autoba aztan elmentek.

Nagyon szar napja lehetett az arcnak :D [Lehet,hogy nem ok nelkul kanyarodott ki a korhaz parkolojabol olyan lenduletesen :|]
  • Totti5
    Nem.
  • pedobear
    cigók vótak netán?
  • Héeder
    Én is jártam így :D
    Állok készen a körforgalomba való behajtásra várva, de egy autó mentő terepjáró már bent volt, mögötte meg egy rakás busz meg autó valami műsorról. Gondoltam hogy ha lefordul mellettem akkor még beférek a nagy forgalom előtt. Várom hogy jelezzen hogy mehessek be, de csak nem jelez, de mégis lement mellettem és finoman jeleztem neki, hogy nagyon örülök annak hogy így megszívatott. De valószínű nem tetszett neki mert úgy nézet rám mint aki mindjárt előkap egy bézzbóz ütőt és nekem esik :D
  • Totti5
    Jövök haza az előbb. Körforgalomban állok jön az ótó baszik jelezni erre mondom így a semmibe hogy faszom a szádba hogy nem jelezel... látom hogy satufék s megáll. Nyilván a kis pöcsök lelki világát sértette hogy felhívtam a figyelmüket a kreszre. Megyek tovább majd megfordul és jön utánam. Villog, mellém jön... mutatom neki hogy arra van az előre. Megáll előttem kikerülöm... megyek fél kört a városba 30al, de csak nem unja meg.

Mondom már unom a dolgot. Elmentem a rendőrség fele, megálltam előtte. Odajön mellém... valamit ugat. Mondom kussoljál be. Vagy takarodtok a picsába, vagy bedudálok az örsre.

Már ott sem voltak.

Két max 20 éves kis pöcs, szaros tragaccsal.
  • Carlos
    Párom huga szintén. Robogó (kis gagyi) és zakózott a melegben a buszok által meggyűrődött aszfalton.
    Még mindig megvan a nyoma itt-ott...
  • DIESEL DOG #19541
    Egyik ismerősöm járt úgy hogy rövidgatyában zakózott robogón... combjáról és az alkarjáról levakarta a bőrt az aszfalt... :S
  • Carlos
    Esetleg ha normális védőferszerelésbe mocizna.
    Istenem ezeket a faszokat.
    Az utcán is amiket látni...rövdgatya, póló, bukósisak. Pfffff... Sokra megy a bukóval ha keze lába leszakad...
  • Blum
    Egy kisebb fajta sokkot kapott a srac.

[7:30-tol kezdodik a buli]
  • desigo
    Súlyos balesetet szenvedett a Baroness turnébusza, kilenc sérült

• Nohab
    Ácsi! Itt nem szállt be a darázs. Csak lekoccolta a szélvédőt, úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva.
  • whiskeyman
    Egy ilyen eset miatt jött nekem tavaly egy faszkalap és törte össze a kocsimat. Azt mondta, beszállt egy darázs...
  • Ulvar
    Fékezni lehúzódni megállni és úgy intézkedni...mi olyan kegyetlenül nehéz ebben? Én is félek a darazsaktól, mert allergiás reakciót vált ki a csípésük nálam, de nem kezdek ezért kapkodni bakker -.-"...ejjj istenem...
  • Nohab
    "

Egy lódarázs miatt törte totálkárosra autóját Burgenlandban egy nő. A darázs még csak meg sem csípte a 25 éves vezetőt, csupán autója szélvédőjének csapódott. A fiatal nő ettől azonban úgy megrémült, hogy bekapcsolta az ablaktörlőt, és gyorsan elkezdte feltekerni az ablakokat – feltehetően attól tartva, hogy további darazsak érkezhetnek, és azok esetleg az utastérbe is berepülhetnek. A kapkodás közben elvesztette uralmát kocsija felett, az árokba hajtott, felborult, és nekicsapódott egy fának.

Az oberpullendorfi nőt két arra hajtó autós mentette ki kocsijából. Kórházba került, állapotáról nem számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap."

MTI
  • raptor22
    Nekem volt "szerencsém" gyakorolni az ilyet. Volt őz, nyúl, macska, süni is (mindenki túlélte:) és nem kezdtem el rángatni a kormányt, bár megtehettem volna mert 1ik esetbe se jöttek szembe, csak fékeztem, de abból is annyit, ha mászik bele a másik kocsi a seggembe ne romboljon belém. Bár van a követési távolság fogalma, de ezt se szokás itthon betartani. Kisebb a kár is ha koppan a macska feje, mint az utastérbe kössön ki a kamion.

Ezek az esetek arra voltak jók, hogy rögzítsem magamba, ha állatka szalad át előttem akkor fék és ennyi, mert lehet legközelebb 90-el jön szembe a nagyobb autó.
  • Loco
    Az ilyen jajelrántomakormánytelneüssemakutyát balesetek okozói többnyire nők. Genetikailag kódolva vannak az elsődleges életmentésre, jelen esetben a kutya/átugró vad.

Természetesen a többség belerántja a szembejövő forgalomba.
  • pajti
    kutya