• Blum
    En egyszer csunyabban jartam,pofont is kaptam. :D

2 hete volt meg a jogsim,amikor egyik mellekutcaban vezettem. Egyszercsak kikanyarodott elem egy fekete Audi,en meg radudaltam de vagy 10 masodpercig nyomtam a dudat. Aztan kimentunk a 2 savosra,belso savban megeloztem (nem szoltam akkor mar semmit,nem is mutogattam). Odaertunk a lampahoz,csavo lehuzza az ablakot,hogy en mi a f.szert dudalok. Hat mondom ha nem lattad volna,akkor kb. 2 centin mult,hogy beledmenjek,akkorat fekeztem,hogy fustoltek a gumik. O ezt nagyon flegma valasznak tartotta,kiszallt a kocsibol,odajott a vezetoldali ablakhoz aztan egy kicsit megpaskolta az arcom. Kemenykedni nem akartam,mert kb. 3X akkora volt a csavo,mint en,ugyhogy fogtam a telefont,mondom akkor hivok egy rendort,aztan akkor nekik kemenykedhetsz. Akkor kiszallt az autobol egy kozepkoru holgy,csavot lebaszta hogy a f.sznak kell a balhe,tolem nem gyozott bocsanatot kerni..nagyon szegyellte magat. Aztan mondom akkor nem hivok rendort,de a srac azert kicsit kontrollalhatna magat. Meg 10X elnezest kert,visszault az autoba aztan elmentek.

Nagyon szar napja lehetett az arcnak :D [Lehet,hogy nem ok nelkul kanyarodott ki a korhaz parkolojabol olyan lenduletesen :|]