37137
-
Cars on the road Compilation 2012 (110) -
Etyeki buszbaleset ma délelött -
Az ilyennek 7 élete van. -
Fának csapódott az Aston Martin, ennyi maradt belőle
A 2012-es Aston Martin DBS bekokainozott és részeg sofőrje elvesztette uralmát a sportkocsi felett és egy kerítést kidöntve fának csapódott. A baleset az USA-beli Middletownban történt, a 39 éves sofőr túlélte, de súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
-
Azert a csehek is alkotnak:Ferrarival versenyzett az Aventador, pórul járt
Kiszakadt kerékkel végezte a képen látható Lamborghini Aventador, amelynek sofőrje - a szemtanúk szerint - egy Ferrarival versenyzett. A képben azonban feltűnt egy Renault, a súlyos baleset elkerülése érdekében mindketten elrántották a kormányt, a Renault a mezőn állt meg, a Ferrari elhajtott.
A Csehországban történt balesetnek szerencsére nem voltak sérültjei, de az anyagi kár tetetemes
-
Az,de friss jogsis vagyok,szoval huzodjak le..De ha minden jol megy,es kamionnal leszek,akkor bizony nem huzodok semerre...:D -
hmmm aranyos... -
Nekem mondod?:D
Par honapja van jogsim,de joparszor megallt a szivem :))...
A legjobban azt utalom,amikor latja hogy jovok,es ugyis eloz..es ha nem huzodok le,akkor szevasz tavasz,elvisz :S -
hmmm hát igen a Románok is tudnak vezetni az szent. -
Ujabb baleset Nagykenden!
A 13-as országúton (E60-as nemzetközi útszakaszon), a Maros megyei Nagykend település határában újabb közúti baleset történt pénteken. Két teherautó ütközött össze, mindkét jármű sofőrje enyhébb sérüléssel megúszta - írja a marosvasarhelyi.info.
A baleset okozója egy Prahova megyei férfi volt, aki az útviszonyoknak nem megfelelő sebességgel haladva, kisodródott a balra forduló kanyarban, és áthaladt a szemközti sávra, ahol nekiütközött egy másik teherautónak.
A balesetet követően, a forgalom 3 órán át szünetelt az érintett útszakaszon, ugyanis a közúti adminisztrátor nem volt hajlandó tejlesíteni a kötelezettségeit a törvénynek megfelelően, így a maradványok eltakarítása, és az úttest felszabadítása a forgalom előtt is csúszott.
A Maros megyei Rendőrség közleményében az áll, a baleset helyszínéül szolgáló szakaszt végül a hatóságiak közbenjárásával sikerült megnyitni a járművek előtt.
Mint ismert, egy héttel ezelőtt súlyos közúti baleset történt ugyancsak ebben a zónában, ekkor öt személy vesztette életét, közöttük két kisgyerek is. -
Egy 19 éves lány meghalt három fiatal súlyosan megsérült szombat éjjel a Vâlcea megyei Horezu községben, miután autójuk lesodródott az útról, két fának nekiütközött és felborult. A tragédiát tetézi, hogy a segítségükre induló mentőautó karambolozott, a mentőápoló megsérült.
A baleset a DN 67-es főúton történt. A BMW-t egy 20 éves fiatal vezette, akinek a vérében 0,13 milligramm/liter alkoholszintet mértek a baleset után. A sérültek között van egy 16 éves lány és két 20 éves fiú. A rendőrség tájékoztatása szerint diszkóbaleset történt, a szemtanúk szerint a BMW nagy sebességgel közlekedett.
A mentős akkor sérült meg, amikor a balesethez induló, szirénázó mentőautóba a megyeszékhely kórházának közelében belerohant egy autó.
Sry,a kicsi kepert :S -
Hihetetlen: egy traileren szállították a halottat az autóval
Egy 80 éves férfit halálra gázoltak Cãlãraºi megyében – sajnos, ebben még nincs semmi szokatlan, de az már embertelen, hogy a férfi tetemét ugyanazzal a trailerrel szállították a hidegházba, amivel a balesetet okozó autót. A halott szabálytalan szállítására azért került sor, mert a Cãlãraºi megyei törvényszéki orvos autójának sofőrje szabadságon volt… autóstól.
Az áldozatot a Rosetti nevű faluban biciklivel gázolták halálra. Az elütött férfit, hozzátartozói szerint, négy órán keresztül az úton hagyták, majd egy pokrócba csavarva biciklije mellé helyezték a balesetező autóhoz kihívott traileren.
A Cãlãraºi Megyei Rendőr-felügyelőség szerint a törvényszék autójának hiányában a halott elszállítására nem volt más megoldás.
A videó végén látható SML (Serviciul Medico Legal) jelzésű autónak kellett volna elszállítania a tetemet, de az a sofőrrel együtt szabadságolt.
-
Németországban bevett szokás az autópályán tesztelni, sőt még sajtóutakat is tartani. A Nissan anno a GTR sajtótúráját is pont azért rakta oda, hogy ott az újságírók nyugodtan tolhatják neki. A német autópálya ilyen. Ott mindenki tudomásul veszi, hogy a belső sáv a gyorsaké, nem áll be az anyuka oda autókázni. -
"Állítólag a 3-as sorozat hibrid változatának nagy sebességű tesztjét folytatták a német autópálya-hálózat egyik sebességkorlátozás nélküli szakaszán." miért ne mehetne 200+al
ott szokták próbálgatni az autókat -
bazze elsőre azt hittem hogy ekkora a hó:D:D
mondom ki az aki ekkora hóba így száguldozik:D:D
aztán látom ez csak hab:D:D:D -
Na akkor ezek után nem fognak. -
Én el tudom képzelni. -
Ha valóban a nagy sebességű tesztet a közúton próbálták akkor az egy kicsit furcsa.
A gyár ezt jóváhagyta?
Lehet,hogy nincs maximális sebesség korlát de ajánlott van.
Mi történik ha egy szerencsétlen családos anyukát csap telibe 200+ os sebességgel és azok halnak meg?
Mi történik ha defekt vagy bármi más technikai probléma van?
Nem tudom elképzelni,hogy közúton tesztelget a BMW 200 felett. -
az ítélet itt pedig jogos, idióta barom... -
Úristen... hát inkább csak a Nordon teszteljenek ezentúl... szegény csóka, sajnálom :(. -
http://sportgeza.hu/mindenidok/2012/09/25/a_szineszkedo_motoros/ -
Rip,sajnálom az ilyen pilótákat mert most se ő volt a hibás és pedig biztos profi volt..de hát hiába.
-
-
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/09/25/elkaszaltak_a_bmw_tesztpilotajat/ -
RealCián #19917
"Elég köcsög módon van vége!!!!"
Nesze, ne szenvedj hiányt. :)
.
-
Na igen a gyalogosokra mindig oda kell figyelni. Tegnap majdnem sikerült elütnöm egyet, úgy kellett satu féket nyomnom. A csajszi úgy lépett le az úttestre, hogy körül se nézett csak ment át a fülében meg ott volt a fülhallgató mehetett a zene ezerrel mert csak jó hosszas dudálás és kiabálás után - miután átért a túloldalra - fordította el a fejét és nézett rám értetlenül és bambán, hogy mit is akarok tőle. Jól fel is húztam magam. Nem igaz, hogy 4 éves korában nem tanították meg neki, hogy mikor lelépek az úttestre előtte körül nézek... -
Elég köcsög módon van vége!!!! -
Egy pici off :)
-
st3ve #19913 Én még egyszer sem láttam, egy deka kitakarást sem. -
azt nem értem,hogy ha 200-al ment akkor hogy állt meg viszonylag hamar a megállóhoz,és a kocsinak szinte alig lett baja...ilyen sebességnél nagyobb kár szokott lenni az autokon nem?Vagy én gondolom rosszul?......................az viszont tény,hogy a ruszkiknál ezt igen keményen büntetik ..ergó most itt az összehasonlítási alap a Szlovák picsa és a ruszki fasz között..én mindkettőnek többszörös életfogytiglant adnék,de nem én döntök
-
Nincs bocsánat annak aki ittasan autóba ül és még azt is hiszi magáról hogy ótóversenyző. Én ha nem iszok akkor sem megyek 200al városban... sem 100al, sem 80al, sem 70el, ha pedig innék és úgy ülnék autóba akkor sem mennék, hanem gyök kettővel óvatosan. Ő valszeg ha iszik ha nem száguldozott, mert nagyon ügyes és nagyon menő. Persze megint mások haltak bele és nem az ittas barom állat. -
ott is kitakarják csak lehet,hogy beleegyzet a képekbe ha már ennyi embert megölt./nem sajnálom a rohadt állatot,hisz 7(?) ember halála szárad a lelkén de legalább felvállalja amit csinált/.Így talán nem 4* életfogytigot kap hanem csak 3-at.lesz ideje elgondolkodni megérte e 2 napig inni...(ez csak az én véleményem nehogy megkövezzetek!!) -
st3ve #19909 Akit még érdekel: videó
http://lifenews.ru/news/102135
http://www.youtube.com/watch?v=2uvicE19LD0
http://www.youtube.com/watch?v=8Vu8PC7UsQc
http://www.youtube.com/watch?v=RMXH2735SQU -
st3ve #19908 Ott nem takargatják ki a pofáját mint itt a szép hazánkban mindent. -
Kemény időszak elé fog nézni az biztos... -
st3ve #19906 miért nem hozza?:/
-
Interstate 95 #19904 -
Szombaton délután, pár perccel öt óra előtt értesítették a 112-es sürgősségi hívószámon a rendőrséget, hogy Bodzaforduló közelében egy autót ütött el a vonat. A nemrég Kilyén határában történt, hasonló balesettel ellentétben most nem volt halálos áldozat - írja a Székely Hírmondó.
A riasztást követően a rendőrök a helyszínre siettek és megállapították, hogy a fenyősi, 32 éves A. Gheorghe éppen Virágospatak felől vezette a Kovászna megyei rendszámtáblájú személygépkocsiját, amikor a vasúti átkelőnél nem adott elsőbbséget a 14759-es számú, Brassó–Bodzaforduló szakaszon közlekedő személyvonatnak. A jelzett, ám sorompó nélküli vasútátkelőnél történt ütközés során a sofőr édesanyja, az anyósülésen lévő A. Eleonora beszorult az autó roncsaiba. A bodzafordulói tűzoltók, illetve egy rohammentő egység sietett a 49 éves nő segítségére, akit aztán a bodzafordulói, majd a brassói kórházba szállítottak.
– Sem az autó, sem a vonat vezetője nem fogyasztott alkoholt. A helyszíni vizsgálatok arra utalnak, hogy az autósofőr nem adott elsőbbséget a vonatnak. A sofőr ellen eljárás indult testi sértés vádjával – részletezte Iulia Grigoraº, a megyei rendőrség szóvivője.
-
Két napig ivott, úgy ült autóba a moszkvai mészáros
Egy nap alatt 131 ittas gépkocsivezetőt állítottak elő a rendőrök az orosz fővárosban, miután szombaton egy részeg autós hét embert gázolt halálra egy buszmegállóban.
A moszkvai közlekedési felügyelet közlése szerint az előállított gépkocsivezetők közül hatvanan nem voltak hajlandóak orvosi vizsgálatnak alávetni magukat. Hárman közülük balesetet okoztak. A Moszkovszkij Komszomolec című orosz bulvárlap online változatán közöltek szerint a fővárosi rendőrség sajtószolgálata időközben módosította a szombati baleset adatait. A hét halott közül három kamasz volt, de csak két felnőtt áldozatot sikerült eddig azonosítani. A balesetnek három sérültje is volt.
A moszkvai Minszkaja utcában részegen gázoló 30 éves férfi időközben bevallotta, hogy a tragikus balesetet megelőzően két napig ivott. Az orosz fővárosi rendőrség közzétette a honlapján a férfi kikérdezésekor készült videofelvételt, amelyen Alekszandr Makszimov azt is kijelentette, hogy azért, amit elkövetett, főbe kellene lőnie magát.
A férfi egyes adatok szerint legalább 200 kilométeres sebességgel rohant bele a Moszkva nyugati részén található forgalmas út mentén lévő buszmegállóba. A háromsávos út belső sávjából akart áttérni a szélsőbe, de elveszítette uralmát a Toyota gépkocsi felett. A járdaszigeten még hosszú métereket sodródva tarolta le a buszmegállót és ütött el tíz embert.
A tragédia helyszínén sokan virágot helyeztek el. A Rosszija 24 hírtelevízió riportjában megszólalók elmondták, hogy azon az útszakaszon gyakoriak a balesetek. A moszkvai belügyi igazgatóság közlése szerint Makszimovot korábban öt alkalommal vonták felelősségre a közlekedési szabályok megsértése miatt. Két éve ittas állapotban vezetett, idén pedig két alkalommal is túl gyorsan hajtott. A többi esetet nem részletezték.
Oroszországban a közlekedési felügyelet adatai szerint évről évre nő az ittas vezetés miatt bekövetkezett közlekedési balesetek száma. Tavaly 2100 ember halt meg a részeg sofőrök által okozott 12 és fél ezer balesetben. -
3:35-nél a papának új szülinapja lett