37137
  • Interstate 95
    Szerencse hogy nem egy sűrűbb szakaszon történt ez az eset, mert sokan meghaltak volna. Még ha kevés is volt a lehetőségek választéka, itt még volt idő cselekedni akármennyivel is ment.
  • Carlos
  • Benel
    magyar cikk
  • RatBaG #20142
  • SimaSuna #20141
    aztakurta
  • desigo
    lol

• Interstate 95
  • Interstate 95
  • Szabi #20137
    csak a google translate szöveg alattit olvastam, ehh

• Carlos
    Első sor:
    All four were down with one managing to escape from the scene who survived. The other three died, one in hospital.
  • Szabi #20135
    a cikk szerint 2
  • Carlos
    1 élte túl.
  • Szabi #20133

hihetetlennek tűnik hogy ketten túlélték o.0
  • Carlos
    engem a szakadó testrészek szoktak megdöbbenteni (de nem sokkolni).
    Sokkolni csak a rotten szokott ahova felmegyek 5 évente 1x 5 percre...
    Az egy szörnyű hely. Nemtom megvan-e még.
  • Effe88
    ejjj
    durva
    gyors haláluk volt legalább:S
  • Interstate 95
    Engem olyan videók, képek nem zavartak korábban, amin esetleg szakadt ember, emberek láthatóak, de ez most valamiért...
  • Carlos
    az gáz, hogy nekem ez kábé olyan semmilyen sem volt?
    Tehát semmit nem éreztem. Nem döbbentett meg, nem sokkolt, egyszerűen semmi.
  • Interstate 95
    Ejj b+ na ez most kicsit sokkolt, meg is lepődtem magamon.
  • RatBaG #20127
    uhh ez durva
    http://www.liveleak.com/view?i=bc3_1345975509
  • SimaSuna #20126
    Fogarasokban hasonlóan próbálkoztunk...ott azért valamivel jobb a helyzet :D

de a szerpentin tetejéről gyönyörű a kilátás :)
  • Effe88
    jajjjjjjjjjjjj
    amúgy nem tudom, hogy gondolta:D
  • Szabi #20124
    kellemetlen :D
  • RatBaG #20123
  • Ulvar
    Én T90el, az modernebb :P :D
  • Effe88
    :D:D
    én meg inkább egy T-72-el járnék:DD:D
    az a tuti:D
  • Adaaam
    Ha oroszországban lennék én is biztos hogy raknék kamerát az autómba.. liveleak link
    szöveg angolul:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    First page of text:

Russian laws are very strict regarding drivers' fault in case of a pedestrian being hit.

According to the law, the driver must compensate the pedestrian fully for damages to life and injury in case of the pedestrian not being at fault. Proving the pedestrians' fault is extremely difficult. Were talking about the driver being framed by the pedestrian.

Second page:

Lets start with a situation where the pedestrian's intended actions are unclear, and their actual actions inexplicable.

Video starts: The guy in wearing the hood calmly walks up to the intersection. No reason to suspect anything malicious.

He throws his arms out and jumps in front of the car. On purpose or no? There is no way this would not have ended badly.

Second video:

The girl will jump straight in front of the car from behind the non-moving car. As soon as she sees it didn't work, she calmly walks away.

Black screen:

Now cases where people jump in front of cars (on purpouse) with 100% certainty. To commit suicide or as a scam - unknown.

Video with guy in striped shirt on the right:

This guy stands there for a long time looking for a bus to jump in front of.

Next video:

A group of teenagers are crossing the road at a crosswalk when one breaks off.

Next video:

Right after the crosswalk, pay attention to the lady.

Black screen:

And finally the most obvious scams. Cases where there is, as a fact, someone being scammed.

first video:

top left: "Witness" hits the side mirror

top right: "Victim" drops her cell

bottom right: Minivan right in front of pedestrian.

Next video:

"Victim" with an expensive laptop.

Video slows:

"Needed" BMW. (I assume "Needed" is simply implying that its an expensive car, so they guy figures they have money)

Next video:

Top left: some guy as a "Witness"

Top right: "Victim" with Iphone4

Bottom right: "Gazel" (its a car make) creating a blind spot.

You can hear something hit the side mirror. Same scenario as in the previous videos. Broken phone, injured arm.

Next video:

The ДПС (Road Patrol Service) arrives immediately, and a "witness" car.

Once they find out about the dashcam, they pack up and leave.

Black screen:

One such pedestrian managed to make it onto video TWICE.

With arrow pointing: Same guy, standing there, looking around.

Black screen:

In classic cases, they demand payment for a broken phone/laptop, for injury, for a doctor, for money that they would have lost not being able to work or make an important meeting.

ПДД (Rules of Road Traffic) say to ALWAYS call the ГИБДД (Government Inspection for Safe Road Traffic), scam or not, even if the pedestrian says they are fine and walk away after giving you their info.
  • desigo
    Az idiótája megerősített,kiemelt Hummerral elüti a motoros rendőrt.
    Nem lesznek könnyű évei a sitten...
  • Effe88
    éva rezesova 2.0
  • SimaSuna #20117
    nem baleset, de rosszabb is lehetett volna....
  • w77d
    azt hittem a végén megint nekimegy...
  • pajti
    Matiz
  • pajti
    Подборка автокатастроф 2012 (72)
  • SimaSuna #20113
    pont linkelni akartam...

szörnyű, elmondhatatlan...ismét egy kötelességét teljesítő ember...
  • pajti
    Porsche vs Daewoo
  • pajti
    Hummer gázolt halálra egy rendőrt – meglőtték a sofőrt
  • sovatalevi
    Rendőrautó ütött el egy 9 éves kislányt ma reggel fél nyolc körül, az Eötvös avagy Constanþa utcán Kolozsváron. A kislány a Nicolae Bãlcescu iskolába sietett, amikor szabálytalanul átkelt az úttesten és a 2-es számú Körzeti Rendőrfelügyelőség autója elütötte.

A kislány az édesanyjával volt, a szemtanúk szerint egy parkoló autó mögül lépett a rendőrautó elé. A gyermeket a megyei kórház sürgősségi osztályán kezelik.

Négy rendőrautó és a mentő érkezett a helyszínre. A stiridecluj.ro helyi hírportál szerint az újságírókat nem engedték közel a baleset helyszínéhez.

„Autóval az iskola felé tartottam kislányommal. Megálltam, hogy kiszálljon, az autó előtt ment át, amikor egy szembejövő rendőrautó elütötte. A rendőr nem állt meg, hanem !!!továbbment!!!.

Szerencsére a lányom feje nem sérült, de eltörött a bal lába, műteni kell. Reméljük, hogy rendbe jön. A rendőr a hibás, mert elővigyázatosabban kellett volna vezetnie, hiszen itt sok a gyerek. És !!!továbbment!!!, miután elütötte.

Nem volt nagy sebessége, mert javítják az utat, ez mentette meg a lányom életét” - mondta Nadia Mike, a kislány édesanyja.
  • st3ve
    Francot kacskaringozik már előtte?
  • w77d
    az volt az utolsó jel XD
  • Blum
    Miota kiraboltak WC-n alvas kozben,igaz? :DDD
  • w77d
    áááá én má megváltoztam, józan életet élek