37137
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az üvegcsörgés a végén megkoronázta az egész jelenetet.
-
Én egy hasonlót végig néztem tagnap itt az utcánkba. Ültem a kocsiban írtam a menet levelet. Volt előttem egy kb 6-7 méteres hely. Tehát egy Kombi nagy autónak bőven elég. Megérkezett egy ilyesmi autó mint ami a videóban van. A Csaj kb 4 perc alatt vergődött be úgy hogy 2x rádudáltam, hogy ne jöjjön neki a kocsinak:)) Állat...
Nem értem hogy kapnak jogosítványt.
Az a baj, hogy orral kezdte ez is. Be kormányozza az orrát, de a járdán oszlop van így nem tud beállni. Tolat előre hátra, és mindig az orrával kezdi ami tudjuk hogy sosem jó:)) Ahelyett hogy tolatva egy mozdulat azt csumi... Na mindegy. -
Holy shit, beülnék mellé egy pattogatott kukoricával és egy kólával és végignézném a kínlódását. 
-
a végét annyira tudtam.... de beleszámoltam a kutyát is,de az most megúszta. ( női parkolásnál a lefulladás meg kötelező ) -
n003 #20221 hmm 
-
Interstate 95 #20220 Pedig pont hogy jól végződött. Ha nem rántja el hirtelen akkor megszívja egy ártatlan is.
Ne keverd azzal amikor valaki azért rántja el, mert elé kerül valami négylábú állat. -
Ezek a hirtelen kormány rángatások sosem végződnek jól.
-
Emberünk elöl biztos ebédelt éppen. :) -
RealCián #20217 Már megint egy sietős orosz barom
-
Én a mindkét veszprémit ismerem. A régi valahogy jobbnak tűnik ha büntetésről van szó. Na az kemény hely volt. Kár, hogy bezárták, mert "embertelen". Az új egész jó. De azért vegyük figyelembe, hogy iszonyúan túlterheltek a moi börtönök. -
Szabadon azt jelenti hogy nem egy 2x2 méteres cellában nyomorognak éjt nappalt, hanem rengeteg szabadidős tevékenységet csinálnak. De ezen az apróságon kár lovagolni, a tényeken nem változtat. Tessék elmenni Tiszalökre, meglehet nézni.
Vagy Szombathelyen az alábbi funkciók találhatók a börtönben: "Az átadott börtön pár jellemzője: 13 hektáros terület. Maximum 4 fős, padlófűtéses, zuhanyzós cella. 7 kispályás focipálya és több szabadtéri sétáló. Számítástechnika terem, könyvtár, hangszerek, kondigépek.” -
"Az, hogy jó magaviseletért megfelezték a büntetést, az lehetne az ISZ hibája, [...]"
Na látod, csak megértetted a példát.
"Az pedig, hogy mielőtt bevonult, ígért fűt-fát (pl. drogprevenció), amiből mára semmi sem maradt, továbbra is őt jellemzi."
...és a honi igazságszolgáltatást.
-
Szabadon mászkálnak? őőőő... azért nem annyira szabadon. És nem is akárhol. Erre azért kérdezz rá a kedves BV-s kollégáknál.
Amire te gondolhatsz az a körlet séta... -
azt írtam hogy normális országban, nem azt hogy van ilyen, bár szerintem Japánban akár elő is fordulhatna ha a nyugati típusú országokat nézzük.
És pont azért mondtam mert az adófizetők pénzéből tartják fent, sőt építették, valamint újították. És azt hiszed hogy annyira szar nekik? Jártál már börtönben?
Legjobb barátom faterja meg maga a barátom is börtönben dolgozik/dolgozott, a pofája leszakadt amikor meglátta miket művelnek az elítéltek. Nem hiába született a luxus börtön kifejezés. Ha olyan börtönök lennének mint Oroszországban, abból is a legdurvább, akkor azt mondom hogy még pénzelem is.
De az hogy szabadon mászkálhatnak pingpongoznak TVznek és még kitudja milyen "szabadidős" tevékenységet folytatnak. És még sorolhatnánk nyalánkságokat amik köztudottak mégis mindenki leszarja.
És mikorra lennének önellátóak? Várhatunk rá 5-10 évet szerintem minimum...de akkor is mint mondtam, már a felépítése maga marha sok pénzbe kerül(t). Nekem ez szúrja a csőrömet, és idegesít hogy nem lehet róla beszélni ebben az agyonliberalizált világban, mert még a végén én leszek a szemét emberellenes. Pedig vannak liberális gondolkodású ismerőseim, ők is ezt látják helyesnek, hogy bizonyos esetekben igenis a halálbüntetés egy megfelelő visszatartó büntetés végrehajtás.
De nem akarok ebből vitát, ez az én véleményem, az én álláspontom, mert ilyenkor beleképzelem magamat azoknak a helyébe, akik elvesztették ismerősüket, barátjukat családtagjukat egy barom állat miatt. -
nIsTv4n #20211 Mutass egy normális országot, ahol ez bevett szokás.
Sőt, szerinted mi a nagyobb büntetés az ember számára? Bezárni 5-10 évre egy 2x2-es cellába, kiszakítani a társadalomból, ahova jó eséllyel soha többet nem illeszkedik vissza, rábízni a történtek feldolgozását a lelkiismeretére; vagy inkább segíteni rajta, és azonnal megölni?
Ha megjelennének végre az önellátó börtönök, még arra sem kellene panaszkodni, hogy az adófizetők etetik ők, mert ez azért nem túl igazságos. -
nIsTv4n #20210 Nem szívesen szólok hozzá, mert értelmetlen a vita, de ennek mi köze az igazságszolgáltatáshoz?
A könyv bevételei honnan jöttek? A vevőktől. Tehát a 9 millió (vagy ennyi, vagy nem) a vevők pénzéből jött össze. Az, hogy jó magaviseletért megfelezték a büntetést, az lehetne az ISZ hibája, vagyis annak törvényi hátterének hibája.
Mellesleg nem nyomorult meg senki a balesetben - legalábbis ilyen szavakkal max a bulvár illeti az esetet -, a kis öreg - aki tényleg áldozat, lehet sajnálni is - a bíróságon többször is saját magával ellenmondásba került, hogy mi fáj, mi nem fáj, milyen tünetek voltak a baleset előtt/után. Nem fogadta el a felajánlott pénzt, mert ő ebből még több hasznot akart húzni. Szóval egyik kutya, másik eb.
Persze ettől még Stohl nem érdemli ezt a fajta pozitív bánásmódot, amit most kap. Az RTL nem venné vissza, ha a _népet_ nem érdekelné. Nem kapna munkát sehol. De érdekli. Az pedig, hogy mielőtt bevonult, ígért fűt-fát (pl. drogprevenció), amiből mára semmi sem maradt, továbbra is őt jellemzi. -
BlackWolf #20209 Nem hiszem 0:10-0:12 nél látni 2en ülnek a kocsiban -
Azt kihagytad,hogy már korábban totálkárra törte magát egy másik autóval hulla részegen csak akkor nem volt ott senki más akit elüthetett volna. -
Hagyjuk már ezt a szar szöveget...mindjárt megsajnálom sthol geci bucit...-.-" sőt adományt gyűjtök hogy éljen!!! -.-"
A kedvenc amerikai színészem nem okozott balesetet aminek a következtében egy ember megnyomorult...sőt történetesen van rengeteg amerikai zenész kedvencem akik totál függők voltak fénykorukban, volt akinek emiatt meg is állt a szíve koncert közben, mégis élnek még, de egyik se okozott autóval balesetet ... remélem érzed a különbséget. -
Denzel Washington,Clint Eastwood,Morgan Freeman,Will Smith.
Csupa legalja nép
-
ki a kedvenc amerikai szinészed? biztosíthatlak hogy azis drogos, erkörcstelenebb ember -
egyébként már eva rezesováról is az a hír járja, hogy 4 évvel megússza majd::S:S(persze ez csak pletyka, de könnyen el tudom képzelni sajnos)
és állítólag azt is háziőrízetben fogja leülni
ne legyen igazam -
igazságszolgáltatás? ITT? Hol élsz? :D -
De rühellem ezt a szemétládát!
Undorító drogos,alkoholista,dohányos de a médiának futtatnia kell plusz ő a nagy nemzet színésze.
gyász... -
-
Tényleg teljesen rendben van a magyar igazságszolgáltatás... -
Én az (igazság)szolgáltatásról beszélek.
Nincs kedvem kifejteni, megtettem már párszor 100 oldallal vissza.
Igen ha az én gyerekem lenne énis ki akarnám nyírni. De megkapja még az élettől ezt...
Az meg hogy az igazságszolgáltatás ilyen az teljesen rendben van. -
Igaz.
Adódhatnak szituációk az életben, amikor teljesen megbocsátható az, ha részegen, terepjáróval úton a kocsma felé, ahonnan egyszer egy rendőr már haza fuvarozott, elgázolsz 4 gyalogost, köztük a saját öcséd, a másik hármat kvázi megölve.
Vagy másra gondolsz? -
akkor világosíts fel minket
rajta ki vele:) -
miért? -
Húúú de nem vagytok képben... na mind1. -
ja azon én is nagyot néztem
ez semmivel se különb mint pl, egy előre eltervezett aljas kegyetlenségből elkövetett emberölésnél,
én életfogytot adnék a mocsoknak -
"Tettéért akár több évre is börtönbe csukhatják."
Normális országban ez így lenne: "Tettéért nyílt akasztással felel a település főterén." -
részeg gázoló, 2 halott,1 agyhalott 1 sérült
hát kurvára megérte, dögöljön meg az ilyen -
st3ve #20191 Tipikus orosz ladás kivágódás, de mi a kurva-istenit akart? -
st3ve #20190 Most volt a trényekbe. :D
-
na menj a pcsába:D:D
új szülinapja van:) -
Interstate 95 #20188 Ez az esetek 99% -ában halál, ő az 1%, remélem ezért elmondott egy miatyánkot. -
Blum #20187 Aztakurva :O -
RealCián #20186 Az idióta, jól megúszta