azt írtam hogy normális országban, nem azt hogy van ilyen, bár szerintem Japánban akár elő is fordulhatna ha a nyugati típusú országokat nézzük.
És pont azért mondtam mert az adófizetők pénzéből tartják fent, sőt építették, valamint újították. És azt hiszed hogy annyira szar nekik? Jártál már börtönben?
Legjobb barátom faterja meg maga a barátom is börtönben dolgozik/dolgozott, a pofája leszakadt amikor meglátta miket művelnek az elítéltek. Nem hiába született a luxus börtön kifejezés. Ha olyan börtönök lennének mint Oroszországban, abból is a legdurvább, akkor azt mondom hogy még pénzelem is.
De az hogy szabadon mászkálhatnak pingpongoznak TVznek és még kitudja milyen "szabadidős" tevékenységet folytatnak. És még sorolhatnánk nyalánkságokat amik köztudottak mégis mindenki leszarja.
És mikorra lennének önellátóak? Várhatunk rá 5-10 évet szerintem minimum...de akkor is mint mondtam, már a felépítése maga marha sok pénzbe kerül(t). Nekem ez szúrja a csőrömet, és idegesít hogy nem lehet róla beszélni ebben az agyonliberalizált világban, mert még a végén én leszek a szemét emberellenes. Pedig vannak liberális gondolkodású ismerőseim, ők is ezt látják helyesnek, hogy bizonyos esetekben igenis a halálbüntetés egy megfelelő visszatartó büntetés végrehajtás.
De nem akarok ebből vitát, ez az én véleményem, az én álláspontom, mert ilyenkor beleképzelem magamat azoknak a helyébe, akik elvesztették ismerősüket, barátjukat családtagjukat egy barom állat miatt.