37137
-
Megfogod. Lekapod. Felviszed magaddal, mikor indulsz el 1 perc alatt összedugod. Macerás, de így ha gáz történne akkor egyből tudod a bíróságnak mutatni hogy ÁHÁ van felvételem köcsögök! -
akkor ne hagy bent, nem nehéz ezeket levenni a tartójukból :D -
st3ve #22151 Eddig halogattam, de félek tőle, hogy nem lehet majd benne hagyni, mert a cigányok kitörve az üveget kilopják, mint ahogy a gps- eseket szokták ellopni. -
st3ve #22150
-
st3ve #22149 Asszem veszek egy ilyet http://www.overmax.pl/md/termekkatalogus,p8/autos-multimedia,c22/ov-cam04,c1780/ -
Nem vészes az áruk szerintem. -
Parkolás közben halálra gázolta férjét, majd saját magát is
Korábban már olvastam ezt a cikket egy külföldi oldalon, ott voltak fényképek is..
Szerencsétlen kislány mit élhetett át a hátsó ülésről..
-
-
Dodo55 #22145 Na ja, az előbb történt egy eset velem ami nagyon elgondolkodtatott hogy nekem sem ártana...
30-as korlátozás szűk úttest+zebra miatt, kereszteződés feloldja, rögtön utána lámpás kereszteződés. zöld a lámpa, gyorsítok fel hogy átérjek. Én a belsőben, az megy egyenesen, a külsőből meg csak jobbra lehet fordulni. Olyan 20-30 körül halad egy Twingo abban, közben én sárgát kapok, elveszem a gázt, kezdek finoman fékezni (és milyen jól tettem...), az én sávomban előttem senki, a féktávot úgy mértem ki. Olyan 30-35 körül járhattam, lett volna még kb. 20-30 méterem megállni. A Twingo-s erre fogja magát, INDEX NÉLKÜL, ZÁRÓVONALON ÁT (a lámpa előtt ugye amivé átalakul a szaggatott) egy mozdulattal áthúz be elém úgy 4-5 méternyire, fékezve ráadásul (olyan 15-20kph körüli sebességről, míg én ugye 30-35-el). SATU. Enyhén vizes aszfalt, vizes, koszos fékek, kerekek blokkolnak, a kocsi húz jobbra a szembesáv felé, izomból tépem a kormányt hogy egyenesbe tartsam... Megállok, maradt majdnem egy méter is szerencsére, meg én is a sávomban.
Semmi gáz nem lett tehát végül, de belegondoltam hogy ha nem kezdek már rögtön a sárgára lassítani vagy nincsenek ilyen jó reflexeim akkor lehetett volna bőven (az én szemszögemből mondjuk a hűtőm is). Utána még az is átfutott az agyamon, hogy annak az ocsmány Twingonak van úgy 20 centi a hátsó ülés meg a csomagtérajtó között, hátul bent volt egy gyerekülés, ha ült benne gyerek és beleszállok abba belegondolni is rossz.
Nagyon felháborított a dolog, záróvonal, index, tükör az semmi, plusz ha baj történik simán rámkenhették volna hogy én nem tartottam követési távolságot (holott persze nem volt mit, hiszen a másik sávból vágott be elém, de ezt lehet letagadta volna). Kamerával viszont sima ügy lett volna, ha bizonygatnom kell bármit is.
Illetve ez nem az első meg nem is a második kellemetlen élményem ilyen összenyomorított autókkal és a vizsgabiztost nem látott sofőrjeikkel (tisztelet a kivételnek!), szóval ha lett volna erről felvétel pl. így is akár hogy nem történt semmi végül, elgondolkoztam volna hogy menjek a rendőrségre és bejelentést tegyek közúti veszélyeztetésért (mert ezt szerintem a legnagyobb jóindulattal sem lehet enyhébbnek minősíteni...), hogy az ilyeneknek egy életre vonják be a jogosítványát mielőtt valakiben vagy magukban kárt tesznek. -
Igazán elterjedhetne jobban ez a kamerás dolog itthon. -
-
-
Hogy én ezen miért nem csodálkozom? Az első videó után megmondtam, hogy ez lesz a vége. Tudom, hogy nem ő vezetett, de a haverjai is pont akkora hülyék.. Legalább túl vagyunk rajta, és nem vittek senkit magukkal. És az is jó, hogy a sok inernetes hülye aki esetleg követné eme hatalmas tettet, látja hova vezet..... -
Ebből a fejreállt autóból szállt ki sértetlenül a 70 éves sofőr
-
st3ve #22139 Hol irtam hogy sajnálom? -
Mert? minden szabályt áthágva, mást veszélyeztetve garázdálkodott közúton? miért kellene sajnálni? mint ahogy w77d, szerencsére mást nem ölt meg. Egy közveszélyes őrültel kevesebb. -
st3ve #22137 http://www.yapfiles.ru/show/476140/d43e4ae080f464a51e549076e5472f8f.flv.html -
st3ve #22135 Meg azt szerette volna, ha a filmgyártók is felfigyelnek rá. -
st3ve #22134 Én csak leirtam mit irtak róla, még jo hogy a második lapon linkeltem mekkora ökrök. -
CdelG #22133 Kár érte.:( -
aki forgalomban ilyeneket csinál, az csak ne akarjon iskolát nyitni... előbb utóbb úgyis csattant volna és lehet hogy akkor ártatlanokat öl meg. Nem volt normális és kész. -
st3ve #22131 Meg, hogy az internetes közönséget sulyosan megrázta az eset. -
st3ve #22130 Azt irják még, hogy szeretett volna egy autosiskolát, ahol a veszélyes közlekedési helyzetekre készithetik fel a sofőröket. -
CdelG #22129 R.I.P.
durva, hogy nem is ő vezetett, :/ -
st3ve #22128 De beszopta, Tevzadze az anyósülésen ült, egyik haverja vezetett, az tul is élte. -
hát... legalább nem a tűzben halt lassú halált... -

#22125: jobbegyben ült, aki vezetett túlélte -
házak közt lakóövezetben... jól van hála az égnek ez már többet nem veszélyeztet senkit... -
st3ve #22124
-
átölelt egy fát -
én csak azt remélem, hogy mást nem vitt magával az idióta -
st3ve #22121 Na gyerekek, emlékeztek erre a muksóra? :D A részletekkel később jövök, addig is kideritem mi lelte. :D De nagy a gyanum, hogy becsapodott valahova :D Vagy villanypozna :D
-
high res képek, csak saját felelősségre!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
elöl meg valami ehhez hasonló lehet :D
-
hát ja mint egy rajzfilmben kb :D -
ezen a képen percek óta röhögök xD -
Garázsbejáró kialakítva.
-
-
-
Coral Springs #22113 Ez kisiklott.