37137
-
Akkor már inkább ez :) -
azt sem dícsérem, de a gyújtogató az már egy más tészta, a gerinctelenség legalja... Egy az, hogy a másik tulajdonában kárt akkor sem teszünk, ha egy arrogáns bunkó, a másik meg csak a szerencsén múlt, hogy ártatlan emberek autói vagy lakása nem égett le. A gyújtogató egy kis szarfaszú féreg volt, az arrogáns BMW-s hozzá képest egy jól tanult Teréz Anya. -
ez is valami hasonló lenne?
Fiat Seicento égett ki Szolnokon -
de vannak ennél kevésbé idióta megoldások is, ha már mindenképp rongálni akar.. de felgyújtani egy lakótelep közepén...
letöltendő mehet nekik gondolkodás nélkül.. -
inkább azt kéne, aki ilyen gyökér, hogy egy játszótérre parko mert megteheti -
a felgyújtás akkor is a létező leghülyébb "megoldás"
a nyugodtan alvó gyerekek biztos nagyon élvezték a mérgező gázok belégzését.. -
RealCián #24528 A történethez hozzátartozik, hogy a tulaj egy arrogáns bunkó, akit már sokszor megkértek a lakók, hogy ne álljon a gyerekjátszótérre, de ő szart mindenki fejére, csak azért is mindennap oda állt.
Ezután kattantak be a környékbeliek. -
az ilyen kis csicska gyújtogatót szépen lassan kínozva tudnám megölni -
Susarc #24526 -
Blum #24525 Ezen nem kell meglepodni,ez egy Boxster. Akkoriban ezt szantak "mindenki altal elerheto" autonak. -
Hehe
-
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kirugta-utastarsat-az-emeletes-busz-ablakan-video-2235659
másik blikkes szarság -
nem sok porschet láttam eddig, de ez belülről elég egy "ócska" oké, hogy már benne van a korban, de kb. mint egy fapados opel..úgy néz ki nekem :D -
7. kép: Varga Viktor - Újratervezés..
Tervezheti az új kocsit 
-
magyarul a görbeorrukat ne támogassuk, így is elég jól élnek rajtunk élősködve... -
xd -
milliós porsche... nem mondooooood
gyerekek ne linkeljünk blikk.hu-ról, mert ezzel az agyatlan gerincteleneket támogatjuk a kattintással... -
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/varga-viktor-romma-torte-millios-porschejat-2235561 -
pinnacle #24516 az a baj, hogy ezek mind térfigyelő gömbkamerák. Meg a furgon tetején egy ilyen forgatható ipari biztonsági kamera van -
Off: Igazi túlélő,minden elismerésem neki :O -
Kb. fél perc volt. :) -
Köszi ;) -
Kína, Hefei, Wuhu Road :D -
Nem tudom, de a kép bal oldalán kínai jelek vannak egy házon. -
Ez hol volt?
Araboknál esetleg?! -
Biztos azt nézi, hogy 50 helyett miért mennek 130 al át az autók a Hídon :-)))
Brutál ami ott van. Most hogy építkeznek 50 van egyébkén 70 de kb ha 100 al megyek, olyan mintha egy trabival mennék a autópályán.. :-) -
ma reggel én is néztem hogy wtf... -
pinnacle #24507 Vki nem tudja mit keres rendőrségi furgon tele kamerákkal és 4 felszerelt kamerával az Árpád hidon a rendőrség?
Mindkét oldalon 2 kamera ( 1 a villanyoszlopon - 1 állványon ) plusz a furgon tetején 2. Egész nap ott van, már napok óta. -
"..the driver lost control of the Lamborghini Aventador, smashing through the hedgerow and into the right side of the bus.."
-
Nem a busz volt a hibás ahogy látom.
RIP Aventador -
-
4.47 
-
Szépen vagyunk :/ -
igen -
Azt mondják,hogy rendőr vezette az autót ?! -
bocs nem látttam -
http://www.szon.hu/halalos-baleset-a-ferihegyi-gyorsforgalmi-uton-2/2470401 -
Nem értek egyet. Nézd meg lassítva.
Egy teljesen átlagos előzés lett volna... igaz picit neccesebb, de SEMMI gond nem lett volna, ha a szembe jövő a másik sávban nem pánikolt volna be!
Mert mit csinált? Meglátta, hogy vele szemben valaki előz, erre fogta elrántotta a havas, csúszós úton a kormányt és onnantól aztán tényleg a szembe sávba volt + szalagkorlát. Valószínűleg meg is ölte az előző ürgét, aki SIMÁN és gond nélkül betudta volna fejezni az előzést.
Bár más felállás, de pár éve én is hasonoló ostoba fasz miatt miatt törtem meg az akkori autóm elejét.
40-50-el mentem egy Suzuki Swift után. NEKÜNK nem volt AKADÁLY!
A SZEMBEJÖVŐNEK volt.
Mi történt? A Suzukis akinek NEM volt akadálya lemondott az elsőbbségéről, de úgy, hogy nyomott egy satut, pedig a szembejövő szépen meg is állt. Az út picit csúszott, hiába fékeztem az ABS szépen nekiengedte a kocsit a Suzukis farának.
Ha nem mondd le az elsőbbségéről, semmi gond nem lett volna. De most komolyan? Ilyenre ki a fax számít? És itt kapcsolódok a videóhoz a sztori, ugyanis ha előzök qrvára nem arra számítok, hogy szembejövő rángatni fogja a kormányt az ÉN sávom felé, hanem arra számítok max, hogy lassít és a legvégső esetben(!) rántja a kormányt el a SAJÁT oldala felé.
A sztorim eredménye: 2 összetört kocsi, a szembejövő meg elhúzott a faxba onnan, röhögött egy jót a markába. A rendőrök meg engem hoztak ki hibásnak a követési táv be nem tartása miatt. Ha-ha-ha. -
jégpályát irnak mára és vasárnap. -