37135
-
Az egyik áldozat apját ismerem. Nagyon sajnálom a srácot is és a családját is.
-
-
Nem így írtad a mondatodban! Azt írtad, hogy versenyzés volt. Ebből gondoltam, de így már más a dolog.. -
Emberek, olvasás és értelmezés: "...a vétkes autóban ülők versenyeztek valakivel..." (és nem a BMW-vel).
-

-
Az előítélet a leghülyébb tanács adó. Nem lehet tudni mi történt még a rendőrök sem tudják. Ez a sok hülye firkász meg színezi a storit. Szemtanúk szerint a BMW a lámpánál állt. Úgy azért viszonylag nehéz versenyezni.
No de nem is ez a lényeg. Részvétem a családoknak.
A másik fele, a Szentendrei úton én elég sokat járok. Ha elindulsz 60-70 nel akkor kb egy idióta nyugdíjas vagy. Én ezt a tempót bírom az első omv kútig. Ott kicsit gyorsítok mondjuk úgy 90 re kb. Akkor egy pancser béna vagyok. Ezt bírom kb az Auchanig. Ott felmész 100-ra. (akkor a normálisak szerint egy fasz vagy) a többiek szerint mi a faszt erőlködsz. Ezt bírom az s kanyarig a római előtt. Ha itt már 110-el mész akkor már nagyjából jó vagy, de még így is megelőznek :-) Egyszóval ha kb olyan 130 körül kezded meg ezt az egészet talán elérsz úgy békásig, hogy nem előznek meg. De ekkor is csak talán :-) Szóval inkább megyek 70-el és dögöljön meg ez a sok idióta... -
"Szentendrei úton egy gépjármű hátulról nagy sebességgel nekiütközött egy másik, a piros lámpánál várakozó személygépkocsinak." - ezek szerint állt a BMW, nem versenyzés volt. -
Az egyik halott a BMW-ben egy ifjúsági vliágbajnok kajakos volt. És a hírek szerint versenyzés volt megint...
Én itt lakok a környéken, első kézből tapasztalom, hogy a Bécsin és a Szentendrein mindig megy a motorbőgetés éjjelente (néha nappal is), főleg nyáron. Úgy tudom, volt már többször is feljelentés, a rendőrség sz*rik rá, sosem történik semmi, mert politkusok és újgazdag családok kölykei ezek... -
Mercis mi tempóval jöhetett.
RIP -
A kommentek eszementek....
Sajnálatos dolog :( -
Két vétlen fiatal halt meg a Szentendrei úton
-
Igen azt én is kihámoztam és kb másfél perc után hangosan meg is kérdeztem magamtól, hogy mikor jönnek már a zsaruk :) Kár, hogy azt a részt nem látjuk. -
Én is arra vártam
-
A fickó a Nivában rendőrséggel beszélt, vártam, hogy a végén azért megjelennek és adnak 1-2 nyakast az idegbetegnek. -
Hát az utolsó videón a faszi egy cseppet bekattant. Komoly probléma lehet nála. Nem ártana elmennie ilyen düh terápiára. -
-
-
-
RealCián #31464 Lehet, hogy már sokan ismeritek, de nekem új és nagyot röhögtem.
-
https://streamable.com/s0qs -
El Gigante #31462 :D ez jó -
off :DDDDD
és hogy egy kis on is legyen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.03.13. 18:25:26 -
https://twitter.com/Mattzel89/status/841007620500705280 -
CCT-162: egy részük volt már, de a motorosok és gyalogosok nagy része még nem. -
gotchaaa #31458 Nekem valamilyen régebbi Bentleynek tűnik. De tuti valami angol. Vagy nem :) -
Ez ma volt. Milyen autó lehet?
-
Itt az újabb adag
-
-
Géppisztollyal, heh..
-
Fiatal voltam és naiv. Ma már hívnám az üdvhadsereget is, nem szarakodnék ilyen láma módon, mint anno. -
Sajnos, többször is hibáztál. Persze, utólag én is okosabb vagyok, de a legfontosabb, hogy ha jól emléxem, a KRESZ kimondja, ha közúti balesetnél személyi sérülés történik MINDENKÉPPEN rendőrt KELL hívni! Ez az első hibád. Bevitted a kórházba? Nem tettem volna. Mentő, oszt annyi. Például, be volt kötve a biztonsági öve?
bevitted, majd anélkül, hogy egyeztettél volna a kórházi alkalmazottakkal (legalábbis az illetékes elvtárssal), távoztál. Pedig, elmondták volna, hogy nekik KÖTELESSÉGÜK jardot hívni!
Ha ott megvárod Őket, már az is jobb lett volna, de igaziból már mindegy lett volna.
Ha gyalogost, vagy bringást ütnék el, de látszólag semmi baja se lenne, akkor se mennék tovább, hívnám a jardot. Ha elmegy, közölném vele, hogy minden felelősség az Övé onnan kezdve! A francnak hiányzik, hogy utólag meg rám verjen minden nyavalyáját.
-
"A rendőrökről és úgy általában a magyar igazságszolgáltatásról"
Akkor kicsit felfedem még a sztorim egy érdekes részletét. A baleset rekonstrukciójakor a "fő" yard aki ott volt és a papírmunkát végezte félrehívott és a következőket mondta: "Hát igen... hümmm... hol is dolgozik? Informatika... hümmm. Kéne nekem egy új asztali PC..." Hatásszünet. Rám nézés. Szemöldök emelés. Válaszom: "Tudok adni árajánlatot -.-" Erre semmit nem mondott már, csak folytatta a papírmunkát.
Remélem mindenkinek világos mit akart a szarházi. -
A kórházból hívták ki a rendőröket :-/ -
Az emberileg logikus lépést választottad, nyilván senki nem mondaná a sérültnek, hogy "ne ordíts, csendben vérezzél ott a földön, meg kell várni a sünöket". A törvény elég rugalmatlan ilyen téren, esetleg utólag van lehetőség mérlegelni, de a fenének van kedve/ideje/pénze bíróságra járni. A rendőrökről és úgy általában a magyar igazságszolgáltatásról meg van a magam tapasztalata és véleménye, annyi tüske van már bennem, hogy ha cserép lenne a lábamon, kaktusz lennék. Ezek egy életre meg is maradnak, soha nem fogom nekik megbocsátani, hogy a rendőrség törvény adta jogánál fogva módosíthat peres eljárásokban döntő tényeket, és így a fényképes és térképes bizonyítékom ellenére ítéltek el egy el nem követett gyorshajtásért. "Joguk van hozzá, meg pénzbehajtás van, nem tudunk mit tenni" mondta a bíró, majd visszakapcsolta a magnót. -
Az az egyik gond, hogy ha személyi sérülés történik, akkor rendőrt KELL hívni, márpedig bringás fellökése azzal fog járni.
Mivel a sérülés nem életveszélyes, rá ért volna akkor, amikor a zsaru kiér.
-
Cirka 16 éve már kb., hogy egy kereszteződésben egy bicikles ürge nem adott elsőbbséget és a satufék (anno no ABS) ellenére nekicsúszva fellöktem. 50-re emlékszem, hogy annyival mentem, mikor satuztam, de 55-öt állapított meg a szakértő. Elrepedt a térde. Azonnal kiugrottam az autóból és segítettem neki felállni, cajgát félretolni stb. Fájlalta a lábát ezért besegítettem/félig meddig betettem az autó anyós ülésére és elvittem a kórházba, ahol rögtön segítséget kértem neki és kaptam is. Ezt követően visszavittem a céges autót a cégbe, majd közöltem, hogy baleset volt, visszamegyek a kórházba megnézem mi újság, vagy csak ott leszek vele. 20 perc telt el összesen, de a rendőrök már kerestek és qrvára nem voltak kedvesek. Közölték, hogy elhagytam a baleset helyszínét, ez már önmagában bűncselekmény. Tájékoztattam őket a történtekről és véletlenül sem voltak kedvesek, olyannyira nem, hogy a balesetet rekonstruáltatták velem pár nappal később. Persze ekkor már az akkori tróger cégem lecserélte stikában a rommá kopott kerekeket vadi újakra, így engem is szépen kihoztak hibásnak, hiszen relatív gyorshajtottam (+5km/h-ról beszélünk) és elhagytam a baleset helyszínét. A város legjobb ügyvédjét kerestem meg ekkor, mert eléggé eldurrant az agyam, hogy a nettó jószándék ellenére még engem akarnak meghurcolni. Hát nem jött be nekik. Cirka 1 éves ügy vége az lett, hogy az öregnek kellett volna kifizetnie minden kárt felém is. Erről azonnal lemondtam és közöltem velük, hogy elég lesz, itt a vége... 1 éve nem tudok nyugodtan aludni, 10 évet öregedtem emiatt a szar miatt, az állandó idegesség miatt a gyomrom is eléggé ráment.
Hát hajrá jó szándék... no meg gondoljunk Olaszliszkára -.- -
Nem kellene neked semmit fizetni, az oka az, hogy 2006-ban volt egy precedens értékű per, amiben egy idős balesetet szenvedett nő beperelte a rajta segítő fiatal nőt, mert azt hitte ő okozta a balesetet, és mivel a nő nem tudott semmit a védelmére felhozni, valami 10ezer dolláros összegre büntették. Azóta ez a döntés alapján sokan nyertek még pert a segítő ellen, és a mai napig várat magára az a precedens értékű per, ahol a segítő be tudja bizonyítani, hogy tényleg segíteni akart.
Nagyon sok cikk foglalkozott ezzel, a bíróság "józan észre" hivatkozott a döntésnél, míg a védelem is pont ezzel érvelt. Ezelőtt is elég alacsony volt a hajlandóság a segítségnyújtásra, elsősorban a túlnépesedett területeken, de a per után tele volt minden médium, tv, újság, rádió figyelmeztetésekkel, hogy mivel járhat egy "józan észnek ellentmondó" segítségnyújtási kísérlet. -
Tirion #31445 pár csontját jól eltörték bilincselés közben :) -
Tirion #31444 azért az oroszok bármekkora seggfejek is néha ezzel a vezetési stílussal egyből állnak meg, ugranak ki és segítenek szinte minden esetben a másikon
Kínában ha segítessz neked kell fizetni!?!? az általad segítségett kapott személy korházi költségeit! Ezért szarják le kb. az egészet! A kislány gyerekeket pedig leszarják a köbön,mert számukra az nem ember!!! GG -
Amcsi rendőrök nem gyengék. :)
Itt a kövi is.