66
Twelve Is The New Eleven
-
#66 a-a. ezaz. :D htxvm :P -
bonie1 #65 Én csak ezt találtam, állítólag ez a teljes szám...
Az előadónak van oldala, arra rá tucc keresni -
#64 yipiií! :D szerintem az. mármint az eleje az. htxvm :P -
bonie1 #63 Talán ez az...
http://www.kourtrajme.com/thealamenthe.zip
-
#62 hiak,
valaki mondja meg a szám címét meg előadóját (netán tegye ki netre és link plz) amejik akkor megy amikor a fekere róka vagy ki a rák elmeséli hogy lopta el a tojást és hogy cselezte ki a lézert.
az a szám nics rajta a soundtrekken. :|
htx anyway -
Tom Tom #61 http://s1.gladiatus.hu/game/c.php?uid=19481 -
Tom Tom #60 as -
Spike Spiegel #59 nikkfurie - the a la menthe -
#58 a második is biztos jó, csak kéne mellé egy másik film, ami megmagyarázza, mi, hogy történt -
#57 az első rész sokkal veri a másodikat, kivi leszek a harmadikra -
#56 jó volt, de nem értettem
most akkor mi van??? -
Lipi1980 #55 Tegnap a reteklubbon, egy síelőprogramajánlóban az aláfestőzenét, mely rögtön megütütte a fülemet, hogy valahol ezt én már hallottam...
Aztán este megnéztem a Bíbor folyók I-et és Vincent Cassel arcáról beugrott, hogy az Ocean's 12-ben hallottam, mégpedig ott, amikor a lézerérzékelőkön jut keresztül egy kis Capoeira alkalmazásával!
Érdekelne ennek a zenének az előadója és a címe!
Segítsetek... -
#54 Sztem kicsit uncsi, de egész jó volt.. -
#53 Elég gyenge lett ez a folytatás!!!Pedig az első rész jó volt!!! -
Torry #52 Hi all!
Nagyon kellen nekem az a zene, amikor az éjjeli róka ellopja a tojást. Amikor ott a lézerek között táncol vagy miaz:D.
Annak a jelenetnek ha valaki a zenéjét...az jó lenne!
Kösz! -
#51 Clooney meg a kaszinóügyei
Ez nagyon tetszik, úgylátszika film leforgatása alatt kiépített Vegasban némi kapcsolatot Clooney és Pitt :D -
R9 #50 alapfilm -
#49 elég sokat pozitív kiritkát tudnék mondani róla, de rövidre zárom :)
zseniális a film!!!4
jó szereplők, jó sztori, stb.
a legszebb az benne, hogy kiszámíthatatlan az egész film :)
az első része is királyság volt, de ez nagyon üt :))
-
#48 Bocs, csak nem vagyok hozzászokva hogy feliratokat keresgessek, mert FTP előfizetésem van és eddig náluk nem is fordult elő hogy nem raktak a film mellé feliratot. Elsőre azt se tudtam mit írjak a googlebe hogy feliratos oldalt találjak... -
winnie #47 de csak úgy volt kiírva hogy (CD2), a CD1-et meg sehogysem találtam
ejnye no. nem cd2 volt odaírva, hanem az, hogy "2CD":) nem mindegy. eleve olyasmi nem kerülhet fel az oldalra, hogy csak az egyik cd felirata - de segítségképpen azoknak, akik nem tudják a verzió nevét, a magyar címek mögött fel van tüntetva, hogy hány cd-s a release.
tehát, nem mindegy, hogy cd2 vagy 2cd:) -
#46 Ohh, megvan, csak átverős volt, mert DmD a diamond, ez még OK, de csak úgy volt kiírva hogy (CD2), a CD1-et meg sehogysem találtam. Aztán érdekességképp leszedtem a CD2-t, kibontottam és ottvan benne a CD1 és a CD2 is.
Itt a link, ha még valaki keresné:DIAMOND SUB by SuperSubtitles -
#45 Kéne nekem magyar felirat a DIAMOND féle verzióhoz, eddig már találtam 3 féle verziót (1CD-s, 2CD-s, de még egy 3cd-set is) de mind rossz, nem csak csúszik hanem valahogy akkor sem fasza ha késleltetem. Tudna valki segíteni? -
zambrotta #44 heeló!
Hatalmas kérésem lenne! Kellene nekem a 11 magyar nyelvű dvd borítója! Nagyon fontos!
Ha címet írtok ahonnan leszedhetem v ide berakjátok nagyon megköszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
winnie #43 nem -
modoshawan #42 tud vki magyar feliratot az ocean' twelve-hez? (2cd) -
el mariachi #41 Nem vagyok oda a rendező korábbi filmjeiért, de az Ocean's twelve tetszett.A sztori egyszerűségét simán ellensúlyozta, hogy volt egy elegáns sítlusa a filmnek, és a neves színészgárda is szimpatikusan játszotta el az első részben kiosztott szerepeket. -
#40 Köszi-köszi-köszi! -
#39 innen letoltheted
Nikkfurie - "The A La Menthe" -
#38 jaja -
#37 kar, pedig az a szam nekem is kene. szolj ha megtalaltad:) -
#36 múlt hétvégén néztem meg moziban, nagyon fasza film!!!! -
winnie #35 miből, te nagyonokos? -
#34 Az OST-t már megtaláltam (a bithumenen fent van) de pont az a szám nincs rajta, ami kellett volan. :-( -
#33 nekem is kene az ost, sehol sem tom beszerezni -
#32 Magyar Feliratot csináljon már valaki!!!!! -
#31 Kellene annak a zenének a címe amire a NightFox ugrabugrált a múzeum halljában. :-)
(esetleg egy full OST lelőhely) -
winnie #30 nagyon sokan csalódnak majd benne, de szerintm az év legszórakoztatóbb filmje. -
#29 Én már láttam is. Nekem tetszett. -
#28 elvileg most jelent meg a film a mozikban, biztos jó lesz :) -
winnie #27 december