Ocean\'s 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyeld meg a zenét (az teljesen olyan), vagy a kamera mozgását, meg ezt a vagány stílust...stb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ezen állításod alapján minden sci-fi starwars koppintás😊
merhát olyan a stílus (olyan ûrhajós)
Nem a filmre mondom, hogy koppintás, hanem a stílusára, meg a zenére. Ne akard már azt mondani nekem, hogy a 60-as film is tök ugyanilyen hangulatú volt.
Ha nem lett volna a Ravasz az agy... akkor teljesen más lett volna a felújított. Ebben biztos vagyok. Nem azt mondtam, hogy szar film. De mindig vannak új stílusok, melyek kihatnak más filmekre, de attól még nem rosszak.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
szerintem tök vicces, egy 1960-as film újrafeldolgozására azt mondani, hogy egy olyan rendezõ munkájának a koppintása, aki 1968-ban született😊

Az Ocean's Eleven egy baszott jo film es ritka az ilyen! Remelem a kettes is lesz ilyen jo!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
és kész!
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!