66
Twelve Is The New Eleven
-
blackgamer #26 mikor jön ki? -
#25 aha! -
blackgamer #24 Tripla vagy semmi 2? -
#23 na mindegy ne veszekedjünk!
-
#22 De én most nem a Ravasz az agyról beszélek, hanem a az Ocean's 11-ről.
Amúgy kösz, legalább le tudom őket tölteni. :-D -
winnie #21 abban igazad van, hogy a 60-as években nem volt ilyen zene, de a kedvedért előhasláztam a polcról a cédét. nézzük, hogy milyen számok voltak a ravasz az agyban:
1965 Castaways / Liar Liar
1969 The Stooges / I Wanna Be Your Dog
1970 Dusty Springfield / Spooky
1973 james brown - the boss
1973 James Brown / The Payback
1974 Pete Wingfield / 18 With A Bullet
1975 Stretch / Why Did You Do It
1989 The Stone Roses / Fools Gold
1977 Junior Murvin / Police And Thieves
1997 Skanga / Truly, Madly, Deeply
1997 Ocean Colour Scene / Hundred Mile High City
1997 E Z Rollers / Walk This Land
1998 Robbie Williams / Man Machine
1998 Evil Superstars / Oh Girl -
#20 Persze a 60-as években ilyen zene? Viccesen hangzik! -
#19 rossz példa már boccs!
-
#18 a régi is ilyen stilusú volt!(hidd el én láttam!)és kibasszottul olyan a zenéje és a kamera állások mint a felújitottnál!(boccsantyú)
-
#17 Ez csak egy példa volt a sok közül. -
winnie #16 azért, bármennyire is a kedvencem, akadtak filmek a ravasz az agy előtt is. -
#15 Nem. :-D
Figyeld meg a zenét (az teljesen olyan), vagy a kamera mozgását, meg ezt a vagány stílust...stb. -
#14 nemis olyan mint a ravasz, az agy stb
ezen állításod alapján minden sci-fi starwars koppintás:)
merhát olyan a stílus (olyan űrhajós) -
#13 Te jó ég!
Nem a filmre mondom, hogy koppintás, hanem a stílusára, meg a zenére. Ne akard már azt mondani nekem, hogy a 60-as film is tök ugyanilyen hangulatú volt.
Ha nem lett volna a Ravasz az agy... akkor teljesen más lett volna a felújított. Ebben biztos vagyok. Nem azt mondtam, hogy szar film. De mindig vannak új stílusok, melyek kihatnak más filmekre, de attól még nem rosszak. -
#12 loller :D -
winnie #11 Nem mondom, hogy rossz volt az első rész, bár eléggé Guy Ritchie koppintás volt.
szerintem tök vicces, egy 1960-as film újrafeldolgozására azt mondani, hogy egy olyan rendező munkájának a koppintása, aki 1968-ban született:)
-
#10 De igen az volt! -
#9 Egyaltalan nem volt Guy koppintas!
Az Ocean's Eleven egy baszott jo film es ritka az ilyen! Remelem a kettes is lesz ilyen jo! -
#8 Nem mondom, hogy rossz volt az első rész, bár eléggé Guy Ritchie koppintás volt. -
#7 már nagyon várom:-) -
#6 nézzétek meg nagyon jó tényleg!
-
#5 Én is megnézem majd -
#4 MEGNÉZEM MAJD -
#3 nagyon jóóóó film!
és kész!
-
#2 A trailerből semmit nem látunk, de én már nagyon várom, a 11 nagyon izgalmas volt! -
Katt a képre