Ocean\'s 12

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért, bármennyire is a kedvencem, akadtak filmek a ravasz az agy elõtt is.
Bandew
Nem. :-D
Figyeld meg a zenét (az teljesen olyan), vagy a kamera mozgását, meg ezt a vagány stílust...stb.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

shaba23
nemis olyan mint a ravasz, az agy stb
ezen állításod alapján minden sci-fi starwars koppintás😊
merhát olyan a stílus (olyan ûrhajós)
Bandew
Te jó ég!
Nem a filmre mondom, hogy koppintás, hanem a stílusára, meg a zenére. Ne akard már azt mondani nekem, hogy a 60-as film is tök ugyanilyen hangulatú volt.
Ha nem lett volna a Ravasz az agy... akkor teljesen más lett volna a felújított. Ebben biztos vagyok. Nem azt mondtam, hogy szar film. De mindig vannak új stílusok, melyek kihatnak más filmekre, de attól még nem rosszak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

traXion
loller 😄

Nem mondom, hogy rossz volt az elsõ rész, bár eléggé Guy Ritchie koppintás volt.

szerintem tök vicces, egy 1960-as film újrafeldolgozására azt mondani, hogy egy olyan rendezõ munkájának a koppintása, aki 1968-ban született😊

Bandew
De igen az volt!

Sephi
Egyaltalan nem volt Guy koppintas!

Az Ocean's Eleven egy baszott jo film es ritka az ilyen! Remelem a kettes is lesz ilyen jo!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Nem mondom, hogy rossz volt az elsõ rész, bár eléggé Guy Ritchie koppintás volt.

wizy
már nagyon várom:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

frodó néni
nézzétek meg nagyon jó tényleg!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Taranov
Én is megnézem majd

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LittleL
MEGNÉZEM MAJD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

frodó néni
nagyon jóóóó film!
és kész!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

traXion
A trailerbõl semmit nem látunk, de én már nagyon várom, a 11 nagyon izgalmas volt!

traXion

Katt a képre

← ElőzőOldal 2 / 2