1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • alkess
    figyeld a szenzort, túl közel mentél hozzá és észrevett. Kövesd olyan távolságban, ahol a csík nem kezd nőni, de még látod az arcot, mert ha messze lemaradsz, akkor meglép.
  • liverpool123
    csá!!Egy olyan küldinél járok San Fieroban hogy egy riportert kell követni majd amikor taxiba száll követem de azt irja ki h beijedt?Ezt nem értem...:S pls help
  • balucca
    Ricsahit:egy kis help. hagyd a ........ a san andreast és játssz inkább a legyen ön is milloomossal azon leg tudsz tanulni.A san andreassal majd azok játszanak akiknek normálisan megy pl én.Na A viccet félretéve lehet rosszul raktad be a kocsikat.Mivel raktad be ?a ggmm-el.azzal a legegyszerűbbb egyébként.ja meg lelehet tölteni a végigjátszást.hello
  • Ricsahit
    lenne egy problémám!!!! Segítenétek??? Megköszönném!!!
    A játékba járműberakóprogrammal raktam be kb 10 járműt...nincs kimentett játékhelyzet, mert még nem jácottam vele...új játékot akarok kezdeni és nem tölt tovább, hanem hibaüzenetet ír ki...és kilép a játékból!!!! Miért van ez?????? Tudna valaki segíteni????
    Kösszi!!!!!!!!!!
  • Penec
    ...:S oké köcce
  • Lara Snake
    A Hotknife az autós suli udvarán lesz, miután megcsináltad a Driving School minden feladatát ARANYra.
  • Penec
    Megvan a gta SA és 100%-ra végig is vittem, devan 1 autó, amit nem találok, a neve hotknife! Nem tudja vki hol van?
  • mike0013
    ?
    ez hogy jön a konzolos fórumba, hogy ati kártyád van?
    ha gépen játszol vele, akkor gyenge a géped, ha konzolon, akkor rossz az "áru", amit vettél, vidd vissza... ha meg másolt és konzolon játszol vele, akkor írd ki újra
  • SFKS
    Miért van za hogy a játék 4mp-ként kifagy??Egyébként ATI kártyám van!!
  • Lara Snake
    Örülök, hogy megoldódott! :)
  • graffiti
    rájöttem a problémára...millie csak 35%nál adja oda a kártyát..:)
  • Lara Snake
    Nem lényeg, hogy milyen minősítést kapsz rá. A bronznál is ugyanúgy belefutsz a küldetésbe.
  • graffiti
    :Dsokatsokat:)minden sulit megcsináltam....max az lehet a probléma h tökre nem arany fokozat mind...
  • Lara Snake
    Én már végigjátszottam (ki tudja hányszor) most is, és az autós suliig nem találkoztam vele. Vagyis... Megcsináltad már az autós sulit? Valószínűleg az után van valahol. De nem kell aggódni, előbb vagy utóbb biztosan belefutsz. Tudom!... De MIKOR? :D Remélem, ezzel már tudtam segíteni valamit. :)
  • graffiti
    én pontosan a "Breaking the Bank at Caligula's" misszióra gondolok....elvileg már a kaszinó missziókban benne kellett vna lennie de nem volt...
  • Lara Snake
    Ha a bandákat kiiktadod, akkor csak a város lesz a tiéd. Nem tudok olyanról, hogy valami extrát kapnál érte. Caligulánál úgy tudsz nagy tétben játszani, ha egy másik kaszinóban kis tétben elkezded, és felviszed a "gameling"-edet. Remélem erre értetted a "kifosztást". Vagy esetleg missióra gondolsz? Ilyenről viszont nem tudok.
  • graffiti
    jha és még vmi...a caligula kifosztását mikor csinálhatom meg?csak mert már big smok-ot is levadásztam és elvileg előtte kellene lennie nem?
  • graffiti
    érdekes h így simán meglett az "arany minősítés"....thx
    (egyébként ha 100%ig minden bandát kiírt az ember akkor kap vmit??)
  • Lara Snake
    Ha jól emlékszem, akkor az R3-mal.
  • graffiti
    egyébként mivel lehet behúzni a kerekeket??
  • graffiti
    woohaa:)

ez egy elég jó kis oldal...egyébként tök jó h kb az első karika került nekem 60mpbe ...lehet h azért mert a kerekeket nem tudtam h be lehet húzni?:D
  • Lara Snake
    Szia graffiti!

Nem. Nem mindegy, hogy mennyi idő alatt teljesíted a feladatokat a repülős suliban. Segítségül itt van egy táblázat, hogy mi is az elvárás.

Repülős suli (táblázat)

Sok sikert!
  • graffiti
    hy

a repülős suliban tök mindegy h mennyi idő alatt teljesítek egy mutatványt ahhoz h minimum egy bronzot kapjak??
  • Leo 1991
    Hello!
    Xbox-on h lehet a csávóról levenni a ruhát?
    Thx a választ.
  • 22Barna22
    hát vannak játékok amik kérik a winyót :S de nem tudom mi van...

én azt hallottam h Core-t azért nem éri meg megvenni mert 30 rugó egy 20GB-s vinyó :S

ami nélkül... pf :(
  • bmwe30
    hali nem rég vettem x360 core-os masinám csak memo kártya van hozzá
    winyo nincs a GTA SA megvan gyárin de nem indul,mert winyot akar enélkül nem is lehet elinditani??
    ha valaki tud segiteni köszi.
  • 22Barna22
    rockandroll... ezeket mire?
  • rockandrol
  • rockandrol
    helló
  • rockandrol
    bvnb vcbvbvv bvcb
  • rockandrol
    a
  • 22Barna22
    PC-n tolod?
  • raidon011
    Hi!
    Van egy problémám!
    Az embereknek csak vonalaik vannak:(
  • 22Barna22
    röhejes emberke vagy... de mindegy nem offolok :D

de te nyugodtan folytasd ha gondolod
  • adam first
    Előtted, ugyan már...
  • 22Barna22
    kérlek... ne járasd le magad...
  • adam first
  • adam first
  • 22Barna22
    van benne valami...
  • Fresh Duke
    Attól még, hogy rossz helyre írt, nem kell leugatni a másikat. (Főleg, ha bocsánatot is kért!)
    Szerintem te vagy a szánalmas.