1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#1154 Szánalmas. -
#1153 épületeket? mire gondolsz? hogy egyes épületek máshogy néznek ki? tölts le modot. -
interboy #1152 Épületeket hogy lehet berakni a gta san andreas-ba?
-
#1151 Bocsesz, most fogtam hogy ez a konzol topic Eltévedtem -
#1150 A dokumentumokba a mentéseknél (GTA San Andreas User Files) van egy 'User Tracks' mappa. Ebbe kell belegórni az mp3-akat amiket akarsz. Aztán a játékba options/audio setup/user track options/scan user track. Aztán már csak a rádiót kell "behangolni" a 'user track' állomásra mikor beszállsz a kocsiba. -
kecskusz #1149 Heló!
Le tudná nekem v.ki írni ,hogy hogy lehet saját zenét belerakin? -
Code92 #1148 nah kiskutyus máshol ugassál mert itt nem sokan fognsak neked válaszolni meivel konzolon nincs ilyen probléma annyi tünés.......menj a pc-s toopicba ott talán segytenek neked hópihe na csá -
#1147 ÜDV!
Nekem valamiért a játék nem indul el, vagyis addig bejön, hogy a menüpont, de mikor playezek a játékba, egyszerüen kilép a játékból. Valami service megapack lehet a gond, csak nem tom, hogy melyiket kell felrakni:)
Help aki tud ÜDV! -
#1146 örülök hogy segíthettem -
iguanodon #1145 Köszönöm a segítséget. -
#1144 Nah szval tudsz nyomulni haverral pl. az első csajod házánál...(az ajtó előtt van egy forgó piros jel amin két ember van) nah ott lenyomod bármelyik gombot a Player2-es Dualshock Joystickon és láss csodáááááát...De nem ajánlom senkinek sem a PS2-es nem online "Multit", mert nem lehet csinálni semmit, max Drive-by-ozni és nem osztott képernyős. :( aztán tudsz még néhány helyen...még egy példa: Madd Dogg-os küldetésnél, mikor le akar ugrani a tetőről, a "híd" vagy akárminek nevezzem...(A bazi-nagy ház egy része alatt el lehet menni...elég nagy nem téveszted el...) nah szval ott is van egy ugyanilyen forgó piros fosás...bármely gomb a Dualshock-on és kész...
SRY ha érthetetlen voltam
-
PlayStation2 #1143 köszi! -
iguanodon #1142 Szevasztok.
Tudna segíteni valaki?
PS2 -re nem tudom melyik rész az amiben egyszerre 2-en lehet játszani, és hogy az az NTSC-s vagy a PAL-os verzió.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
ldavid #1141 >>GTA4 topic
PlayStation2: a lowrideres zene: Johny Harris - Odyssey -
samhun #1140 OFF
A GTA 4nek nem csináltok topicot? 2007 oktoberben lessz!
www.gta4.com elég biztató -
PlayStation2 #1139 Én PC-n is tolnám, de a tengerpati táncnál állandóan lefagy, felraktam a peccset is, de semmi. Másnak nem fagyott ott le? -
#1138 Kedves mordon182!
Mi nem megy?Nem tudod mit kell nyomni, vagy nem kezd el táncolni?Amikor már nem írja bal fönt hogy jomj jobbrát ha pozitív és balrát ha negatív a válasz, akkor is nyomj egy pozitívot.
----------------------őőő...Szóval mi nem megy?(PS2-őn tolom azér' írtam h jobbra balra) -
PlayStation2 #1137 Nem tudja valaki a Lowrider küldetés alatt milyen zene szól? (előadóra gondolok) -
mordon182 #1136 Hi all!
Segitséget szeretnék kérni van az a küldetés amikor hagcuccot kell lopni. Lemegyek a beachre és beszélni kell a DJ-vel beszéltem vele és mondja hogy táncoljak de nem tudom hogyan kellen....
Vki segitsen pls! -
#1135 nem...menj el egy olyan helyre ahol nem nagyon járnak autók(jó lesz egy járda is, de menj legalább valami kisutcába) akkor aszongya hogy ez a hely jó lesz neki, és elkezd mozogni a kocsi!(Mindig használj óvszert!) :D:D:D -
zutyu #1134 hello.
amikor leszólít egy kurva és én igennel válaszolok Neki és bepattan a kocsimba ,akkor csak kocsikázni tudom vinni??
mert motyog vaalamit ,de nem értem.... -
#1133 ha visszábbolvasol, megtalálod a videóvégigjátszást!
"WalkTrought"
-
#1132 LowRider küldi -
#1131 na szép sorjában:
1.mikor megcsináltad a rablós küldit, megmutatja milyen autó kell, hogy tudj rabolni. ha az utcán látsz egy ilyet, kivágod belőle a fószert, elmész rabolni, és ha végeztél azt ajánlom vegyél egy házat garázzsal és tolass be a kocsival, ments. (lehet hogy tévedek, mert még nem raboltam önszántamból csak a küldin)pff...rablás:D BETÖRÉS csak elírtam sorry
2.Csajt akkor szedhetsz fel először, mikor kimentettél egy leányzót az égő házból(amit neked kellett felgyújtani), és az egyből a tiéd lesz.:D
Később bármkikor szedhetsz fel csajt, ha találsz valahol.Ajánlom a Google keresőt, keress rá hol találhatsz.
3.Hát nem kevés...Mikor vetted meg a játékot, mert nagyon az elején vagy.
JA ÉS SZASZURA!szerintem ő nem arra gondol, hogy nem jó időben nyomja le a billentyűket, hanem arra, hogy nem dül a kocsi arra amerre szeretné.Ebben az esetben nem tudok segíteni, max annyit hogy sztem nézd meg a beállításaidat. -
pertika #1130 És lenne még egy kérdésem hol találom a betöréshez szükséges kocsit. Ja és mondjátok már meg mikor lehet csajt felszedni és még kb hány küldetésem lesz. -
#1129 Érezd a ritmust haver nekem se skerült csak kb 6-odjára ne add fel -
pertika #1128 nyomom a hidraulikás gombokat de a nyilakat is kipróbáltam már a: wasd-t de nem csinálja azt amit én akarok
-
#1127 mit nem tudsz annál a résznél?Kikapsz a lowrider versenyen?
-ha igen akkor nem tudok segíteni...max annyit hogy érdemes mindig akkor lenyomni a nyilakat vagy tudomisénmiket, mikor a körben vannak. :D ha az ellenfelednek nagyobb a pontszáma, akkor vesztettél. :D -
pertika #1126 hello valaki nem tudna segíteni nekem elakadtam lowrideres résznél -
#1125 nos nem tud valaki infót a most megjelenő GTA-ról?
(nem a Liberty city Stories-ról...Tudtommal az kijött.)
Linkeket is szívesen fogadok! ÉS hogy Loco és egyébként bárki más ne húzza fel magát, privátban ha lehet, mert nem akarom megzavarni a lelki békéjüket. -
#1124 PS2ön tolod te is? Amugy le a kalappal, HDR-t alapban nem tudja a PS2; de oylan faxan lekodoltak; h. vakit mint allat... :-P jo a game...GTA light; mondjuk sokkal könnyebb mint a GTA... -
#1123 nekem is teccik ha kisüt a nap annyira élethű hogy 1 napszemcsit néha fel veszek:D:D -
#1122 OFF: Én azert ennyire nem huznam le, meg felhivtam a figyelmet, hogy B-GTA klon a cucc; de az utobbi idök EIDOS termese utan ez jonak mondhato...nekem bejön a game; teny hogy helyenkent rondanak hat, csak akkor szép a game, ha kisüt a nap; akkor ragyog a taj+auto... :-D el leeht lenni a gammel, nekem tetszik... -
#1121 Jó.
-
#1120 Nem vagy elfelejtve... be kellett szereznem egy progit amivel normálisan tudok digizni. Most már minden mükődik, holnap már remélem adhatom a linket ;-) -
#1119 OFF:
Azt, hogy mi tetszik benne, azt sokáig írhatnám, de az égen lassan kúszó felhők egy régi ábrándomat tették valóvá.
Nagyon nem tetszik a harcment...5000 ellenfél a semmiből, ostoba AI. A járművek irányítása katasztrófális, elmebetegség, hogy minden percben a valami csetepaté van, agyatlanul lőnek néha össze-vissza az NPC-k.
Még mindig a GTA a király... ez a játék eszméletlen jól néz ki, nagyon szép a táj és a környezet, de pont a lényeg gyenge: A játékmenet.
Jók ezek a kaszkadőrös dolgok is és látványos szitukban lehet az embernek része, de hiányzik belőle a lényeg. A főhös kariba nem nagyon tudom magam beleélni, egy felületes macsó agyatlan henteléssel.
Na nem mintha a GTA karakterei mesteriek lennének, de ott legalább egyéniségek voltak. Nálam egy 75%-ra azért érdemes történet.
-
#1118 Oksa. Nagy császár vagy komolyan!!
-
#1117 na, hogy tetszik a just cause? nekem nagyon bejövös... :-P -
#1116 Ha méltóztattál volna visszaolvasni a metódust mindenki tudja, hogy mit kell csinálni... ez van a video walkthtouh-ba is.
Amit én ajánlottam fel az az ALTERNATÍV megoldás, melyben hátrafelé ügyeskedsz, nekem bejött.
Mindenki tudja, hogy azzal a rohadt repülővel repülni kellene csak éppen qrva nehéz vele.
-
Loco #1115 Ahelyett, hogy rinyálnál, tanuld meg használni a googlet, kiscsikó.
Video walktrough az egész játékról.