1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • adam first
    Szánalmas.
  • 22Barna22
    épületeket? mire gondolsz? hogy egyes épületek máshogy néznek ki? tölts le modot.
  • interboy
    Épületeket hogy lehet berakni a gta san andreas-ba?
  • xeth004
    Bocsesz, most fogtam hogy ez a konzol topic Eltévedtem
  • xeth004
    A dokumentumokba a mentéseknél (GTA San Andreas User Files) van egy 'User Tracks' mappa. Ebbe kell belegórni az mp3-akat amiket akarsz. Aztán a játékba options/audio setup/user track options/scan user track. Aztán már csak a rádiót kell "behangolni" a 'user track' állomásra mikor beszállsz a kocsiba.
  • kecskusz
    Heló!

Le tudná nekem v.ki írni ,hogy hogy lehet saját zenét belerakin?
  • Code92
    nah kiskutyus máshol ugassál mert itt nem sokan fognsak neked válaszolni meivel konzolon nincs ilyen probléma annyi tünés.......menj a pc-s toopicba ott talán segytenek neked hópihe na csá
  • macgyver8
    ÜDV!
    Nekem valamiért a játék nem indul el, vagyis addig bejön, hogy a menüpont, de mikor playezek a játékba, egyszerüen kilép a játékból. Valami service megapack lehet a gond, csak nem tom, hogy melyiket kell felrakni:)
    Help aki tud ÜDV!
  • 22Barna22
    örülök hogy segíthettem
  • iguanodon
    Köszönöm a segítséget.
  • 22Barna22
    Nah szval tudsz nyomulni haverral pl. az első csajod házánál...(az ajtó előtt van egy forgó piros jel amin két ember van) nah ott lenyomod bármelyik gombot a Player2-es Dualshock Joystickon és láss csodáááááát...De nem ajánlom senkinek sem a PS2-es nem online "Multit", mert nem lehet csinálni semmit, max Drive-by-ozni és nem osztott képernyős. :( aztán tudsz még néhány helyen...még egy példa: Madd Dogg-os küldetésnél, mikor le akar ugrani a tetőről, a "híd" vagy akárminek nevezzem...(A bazi-nagy ház egy része alatt el lehet menni...elég nagy nem téveszted el...) nah szval ott is van egy ugyanilyen forgó piros fosás...bármely gomb a Dualshock-on és kész...

SRY ha érthetetlen voltam
  • PlayStation2
    köszi!
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Tudna segíteni valaki?
    PS2 -re nem tudom melyik rész az amiben egyszerre 2-en lehet játszani, és hogy az az NTSC-s vagy a PAL-os verzió.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • ldavid
    >>GTA4 topic

PlayStation2: a lowrideres zene: Johny Harris - Odyssey
  • samhun
    OFF
    A GTA 4nek nem csináltok topicot? 2007 oktoberben lessz!
    www.gta4.com elég biztató
  • PlayStation2
    Én PC-n is tolnám, de a tengerpati táncnál állandóan lefagy, felraktam a peccset is, de semmi. Másnak nem fagyott ott le?
  • 22Barna22
    Kedves mordon182!
    Mi nem megy?Nem tudod mit kell nyomni, vagy nem kezd el táncolni?Amikor már nem írja bal fönt hogy jomj jobbrát ha pozitív és balrát ha negatív a válasz, akkor is nyomj egy pozitívot.

----------------------őőő...Szóval mi nem megy?(PS2-őn tolom azér' írtam h jobbra balra)
  • PlayStation2
    Nem tudja valaki a Lowrider küldetés alatt milyen zene szól? (előadóra gondolok)
  • mordon182
    Hi all!

Segitséget szeretnék kérni van az a küldetés amikor hagcuccot kell lopni. Lemegyek a beachre és beszélni kell a DJ-vel beszéltem vele és mondja hogy táncoljak de nem tudom hogyan kellen....
    Vki segitsen pls!
  • 22Barna22
    nem...menj el egy olyan helyre ahol nem nagyon járnak autók(jó lesz egy járda is, de menj legalább valami kisutcába) akkor aszongya hogy ez a hely jó lesz neki, és elkezd mozogni a kocsi!(Mindig használj óvszert!) :D:D:D
  • zutyu
    hello.
    amikor leszólít egy kurva és én igennel válaszolok Neki és bepattan a kocsimba ,akkor csak kocsikázni tudom vinni??

mert motyog vaalamit ,de nem értem....
  • 22Barna22
    ha visszábbolvasol, megtalálod a videóvégigjátszást!

"WalkTrought"
  • 22Barna22
    LowRider küldi
  • 22Barna22
    na szép sorjában:

1.mikor megcsináltad a rablós küldit, megmutatja milyen autó kell, hogy tudj rabolni. ha az utcán látsz egy ilyet, kivágod belőle a fószert, elmész rabolni, és ha végeztél azt ajánlom vegyél egy házat garázzsal és tolass be a kocsival, ments. (lehet hogy tévedek, mert még nem raboltam önszántamból csak a küldin)pff...rablás:D BETÖRÉS csak elírtam sorry

2.Csajt akkor szedhetsz fel először, mikor kimentettél egy leányzót az égő házból(amit neked kellett felgyújtani), és az egyből a tiéd lesz.:D
    Később bármkikor szedhetsz fel csajt, ha találsz valahol.Ajánlom a Google keresőt, keress rá hol találhatsz.

3.Hát nem kevés...Mikor vetted meg a játékot, mert nagyon az elején vagy.

JA ÉS SZASZURA!szerintem ő nem arra gondol, hogy nem jó időben nyomja le a billentyűket, hanem arra, hogy nem dül a kocsi arra amerre szeretné.Ebben az esetben nem tudok segíteni, max annyit hogy sztem nézd meg a beállításaidat.
  • pertika
    És lenne még egy kérdésem hol találom a betöréshez szükséges kocsit. Ja és mondjátok már meg mikor lehet csajt felszedni és még kb hány küldetésem lesz.
  • Szaszura
    Érezd a ritmust haver nekem se skerült csak kb 6-odjára ne add fel
  • pertika
    nyomom a hidraulikás gombokat de a nyilakat is kipróbáltam már a: wasd-t de nem csinálja azt amit én akarok
  • 22Barna22
    mit nem tudsz annál a résznél?Kikapsz a lowrider versenyen?

-ha igen akkor nem tudok segíteni...max annyit hogy érdemes mindig akkor lenyomni a nyilakat vagy tudomisénmiket, mikor a körben vannak. :D ha az ellenfelednek nagyobb a pontszáma, akkor vesztettél. :D
  • pertika
    hello valaki nem tudna segíteni nekem elakadtam lowrideres résznél
  • 22Barna22
    nos nem tud valaki infót a most megjelenő GTA-ról?
    (nem a Liberty city Stories-ról...Tudtommal az kijött.)

Linkeket is szívesen fogadok! ÉS hogy Loco és egyébként bárki más ne húzza fel magát, privátban ha lehet, mert nem akarom megzavarni a lelki békéjüket.
  • dinomano
    PS2ön tolod te is? Amugy le a kalappal, HDR-t alapban nem tudja a PS2; de oylan faxan lekodoltak; h. vakit mint allat... :-P jo a game...GTA light; mondjuk sokkal könnyebb mint a GTA...
  • John Cena
    nekem is teccik ha kisüt a nap annyira élethű hogy 1 napszemcsit néha fel veszek:D:D
  • dinomano
    OFF: Én azert ennyire nem huznam le, meg felhivtam a figyelmet, hogy B-GTA klon a cucc; de az utobbi idök EIDOS termese utan ez jonak mondhato...nekem bejön a game; teny hogy helyenkent rondanak hat, csak akkor szép a game, ha kisüt a nap; akkor ragyog a taj+auto... :-D el leeht lenni a gammel, nekem tetszik...
  • tyler82
    Jó.
  • Tinman #1120
    Nem vagy elfelejtve... be kellett szereznem egy progit amivel normálisan tudok digizni. Most már minden mükődik, holnap már remélem adhatom a linket ;-)
  • Tinman #1119
    OFF:
    Azt, hogy mi tetszik benne, azt sokáig írhatnám, de az égen lassan kúszó felhők egy régi ábrándomat tették valóvá.

Nagyon nem tetszik a harcment...5000 ellenfél a semmiből, ostoba AI. A járművek irányítása katasztrófális, elmebetegség, hogy minden percben a valami csetepaté van, agyatlanul lőnek néha össze-vissza az NPC-k.
    Még mindig a GTA a király... ez a játék eszméletlen jól néz ki, nagyon szép a táj és a környezet, de pont a lényeg gyenge: A játékmenet.
    Jók ezek a kaszkadőrös dolgok is és látványos szitukban lehet az embernek része, de hiányzik belőle a lényeg. A főhös kariba nem nagyon tudom magam beleélni, egy felületes macsó agyatlan henteléssel.
    Na nem mintha a GTA karakterei mesteriek lennének, de ott legalább egyéniségek voltak. Nálam egy 75%-ra azért érdemes történet.

• tyler82
    Oksa. Nagy császár vagy komolyan!!
  • dinomano
    na, hogy tetszik a just cause? nekem nagyon bejövös... :-P
  • Tinman #1116
    Ha méltóztattál volna visszaolvasni a metódust mindenki tudja, hogy mit kell csinálni... ez van a video walkthtouh-ba is.
    Amit én ajánlottam fel az az ALTERNATÍV megoldás, melyben hátrafelé ügyeskedsz, nekem bejött.
    Mindenki tudja, hogy azzal a rohadt repülővel repülni kellene csak éppen qrva nehéz vele.
  • Loco
    Ahelyett, hogy rinyálnál, tanuld meg használni a googlet, kiscsikó.

Video walktrough az egész játékról.