1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • atihtml
    Ha szeretnél csitelni akkor itt a helyed :
    sampcheat
    GTA SAN ANDREAS samp 0.2.2 R2
    irjatok a forumba!
    Nézzetek be! Bocs a reklámozás miatt!ó

=======================================================
    sampcheat
  • koocos
    hy all
    sgegíthetnétek: elindíttom a játékot, lenyomja a videót, kijön a san andreasos háttér meg a képernyő alján a licenszes cuccok, aztán kidob a játékból...valami ötlet???
  • The Protector
    Hali!Vki nem tud olyan oldalt ahol mentéseket lehet letölteni!!????????????aki tud az irjon!Köszi
  • 22Barna22
    elég ratyi a 2 playeres dolog :S én 3 perc után mondtam h "köszönöm szépen fincsi volt és most mindenki "
  • KoniZTE
    jolvan nagyon fasza , csak az az egy bajom van hogy az egyikünk nem tud sprintelni...
  • KoniZTE
    hallod vhogy nem értem ezeket a FreeRoam meg Rampage ? mik is ezek ?
    És mire kell menni hogy lehessen ketten ? :O
  • ldavid
    csak az államban szétszórt rampage-ek közben lehet
    itt a 2. térképen be vannak jelölve
  • KoniZTE
    sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy lehet e 2en játszani PS2-őn vele .
    A tokra az volt irva alul hogy 1 or 2 players de a játékban sehol sem tudjuk megoldani hogy 2en toljuk . Vki nem tudna segiteni ?
  • gedo96
    köszi iminem 3autót raktam be 2 megtaláltam!(hotrina-skoda superb)de 1 nem találok a lmborghini gallardo-t!szerinted iminem írjam be azt a csalást hogy gusnhde(csak luxus autók)?
  • iminem
    Hát ez érdekes kérdés....:)
    Ha sikeresen beraktad és mégsincs benne a játékban akkor vlami csak nem volt ott sikeres;)
    Hacsak,mert amit beraktál kocsit az leváltot egy eredeti kocsit ami a játékba volt eleve....na hát akkor vagy ott keresd ahol az a kocsi fordult elö a játékba vagy....erre mondok egy pl-t:sport kocsi ugye nem fordul elő falukba,farmokon hanem csak a gazdag részeken(vagy főutakon) ezért akkor ha sport kocsit tetél be akkor olyan helyen keresd ahol az lehet:)
    Ezt jól megfogalmaztam:-)
    Remélem érted mire gondolok
  • gedo96
    tudna valaik segíteni!Sikeresen be raktam a san andreasba autót és nem tudom hogy hol van!a telepítés végén ki is írta hogy done!da a játékban nem találom sehol!az autó nevét is próbáltam be írni a játékban de nem történt semmi!

S.O.S SEGÍTSETEK LÉTSZVES

kösszi!
  • 536134
    csa all!
    csak kérdeném megéri megvenni a game-t ps2-re???
  • Casseus
    Sziasztok!

Valaki segitsen, hogyan lehet ezzel multizni?
  • Shark96
    Béla9248 figyelj Garage managerrel tudsz betenni járműveket, azon kívül mod manager is van máshoz. LETÖLTÉS: www.gtahungary.hu
    Onnan le tudod tölteni a manager-t, és sok más extrát, pl: járművek, pályák, fegyverek, stb. A San andreas-hoz, a 3-hoz, és a vice city-hez, meg a többi gta-hoz. persze a gta4 és a vice city stories-ről csak infók vannak.
  • Béla9248
    Hali! Érdeklődnék hogyan lehetne betenni jármüveket a gaméba mint pl. a pc-s verzióba! Meglehet oldani? hogyan? Előre is köcce!
  • abrahams
    ha jármüvet garage mod managerel belerakok a játékba azt vhogy ki is lehet venni belöle?
  • Psx2
    Helo!Kéne az Action Replay Max Evo!!Thx.Hol lehet letölteni?
  • tyler82
    A Action Replay MAX Evo -val felismeri egyből
    Sikerült letölteni normális , működő verziót.
    Ha kell szólj.
  • Psx2
    Hol lehet a Launch Elfet letölteni?Thx
  • Psx2
    Helo!!!Ha berakom a pendriveot a ps2-be felkéne hogy ismerje a ps2 vagy csak a Launch Elfel lehet felismertetni?Thx
  • tyler82
    Valaki tudja hogyan lehet előhívni a Hot Coffe módot PS2őn?
  • Lara Snake
    Még Psx2-nek annyi, hogy itt tudsz mentéseket leszedni.
    gamefaqs.com
  • tyler82
    Ezzel próbálkoztam:
    tt egy idézet:
    "Adatmentés ps2--pc

Elõször is szükségünk van az Action Replay MAX Evo nevû programra.
    Valahol a neten megtalálod...

Még szükségünk van egy Pendrive-ra is. ez manapság már mindenkinek van.
    Az Action Replay egy cd-rõl indítható program, ami lehetõvé teszi, hogy memóriakártyánkról egy Pendrive-ra másolhassuk a mentéseinket és visszafelé.

Miután elindult a program az opciók közül válasszuk ki a MAX Memoryt. Itt találunk egy My Devices opciót. Primary-nek (elsõdleges) azt adjuk meg, amelyikrõl másolni akarjuk a mentéseinket. Tehát a forrást (memcard1, memcard2, USB device).
    A mentések pendriven és számítógépen .MAX formátumban tárolódnak.
    Ebbõl kifolyólag, amikor pendriveról másolunk memkártyára a jobb oldali menüben ki kell választanunk az UNCRUSHt. Az UNCRUSH konvertálja át a .MAX formátumot a memóriakártya eredeti mentési formátumára.
    Így már nem kell mentéseket törölni helycsinálás közben. A számítógépen pedig kényelmesen elférnek a mentéseink."

Na a helyzet, hogy kiírtam Action Replay max evo-t de nem viszi a PS2őm....nem tud valaki valami működő verziót amit le tudok tölteni??
    Előre is köszöntem a segítséget.
  • Lara Snake
    Sziasztok! Ha a pendriver-ot nem ismeri fel, akkor kell hozzá egy progi, aminek a neve: launch ELF. Ezt ki kell írni CD-re, majd berakni a PS2-be. Meg fog jelenni egy menü, ahol a MASS nevű mappa a pendrive. A pendrive-ról a mentést COPY paranccsal másolod, és mc paste paranccsal illeszted be a mem.kártyára. Ha így se megy, akkor a mentést át kell konvertálni a save builder nevű progival. Ha nem megy, akkor írjatok.
  • Fido4life
    Külön az Action Replay-es USB-t kell venni amit kifejezetten a PS2-hez csináltak. Dehogy hol azt én se tudom, pedig nekem is elkéne.
  • tyler82
    üdv. Nekem is az lenne a problémám mint az előző hozzámszólónak. Nem tudom hogyan kell PS2 re letöltött állást rámásolni a memoriakarira. Letöltöttem az állást addig rendben. meg felmásoltam pendrivra. Beraktam a gépbe (PS2) de nem ismeri fel...
  • Psx2
    Helo!Csak azért írok hogy tudja vki hogy elmentést játékokhoz a neten honnan lehet leszedni?És azt hogyan tudom a ps2 memóriakártyájára felmásolni?gran tourismo 4.nek kéne meg gta:san andreasnak!!!Thx a segítséget!!!!
  • elims
    Már nem érdekes,találtam egy oldalt.
  • elims
    Ha van kedve vkinek válaszolni egy pár kérdésemre a témával kapcsolatban,légyszi jelezze.
  • elims
    Köszi! )
  • Fido4life
    Ballas
  • elims
    Sziasztok!Mi a normális ebben a játékban (az elején,a házi partys küldetés után vagyok),a stats-on belül,a gangnél "Leavest favorite gang: ?" a kérdőjel helyén melyik a jó?Előre is köszi!
  • tormaimi
    Hello! az a bajom lenne, hogy már sok mindent változtattam a játékban (épületeket, járműveket, stb raktam be), és közben közben lefagy a játék és ilyenkor semmi se segít, csak a reset :s
    valaki help me please, hogy mit rakjak fel vagy valami megoldás
  • belo4
    Parancsolj,van 1 pár.
  • zoliii
    Sziasztok!

PS2 GTA San Andreashoz kene nekem egy mentes.
    PS2 jatekokhoz menteseket, honnan lehet letolteni?
  • 22Barna22
    xD
  • Fido4life
  • erik10
    GTA IV
  • Fido4life
    Grand Theft Auto: Liberty City Stories és Grand Theft Auto: Vice City Stories
  • fejbefejsze
    Hi all!

Van a GTA nak újj része a san andreas után??