GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáld ki hátha pont jót kombóziki automatán a tekkenbe 2. playernek 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

cenobite
Áhh... ez már +hótt... Próbáltam kitisztítani, jó is volt egy ideig, de aztán olyat produkált, hogy ugrált a menük között mint a hülye, úgy érzékelte, mitha össze-vissza nyomkodnám a gombjait, nem lehetett vele semmit csinálni. Szóval r.i.p. kedves kis sony joy.... 😊

gamertag: kenobita

mosd ki lanygos tiszta vizzel és száritsd ki, hátha belekövült a cukros lé és ez meg kioldja.- elcseszni mánem tudod ugyse 😊))

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

cenobite
Én elõrendeltem a gamát 576-éktól -remélem nov. elejére ideér-, remélem addigra tudok venni új joy-t is. A mostani pár hete meghótt, mert le lett öntve kóóóóóólával, aztán nem bírta. 😊 Úgyhogy azóta sajnos nem ps2-zöm... 😞((( Bár néha fingani sincs idõm, nemhogy játszani.

gamertag: kenobita

Sephi
Te jo eg... en most fogom fel hogy kicsit felek tole... nem reg kaptam meg Ps2-re a Vicecity-t es idegesitett a vezerles 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CHEAPBOY
Már levesebb mint egy honap.....😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

karikusz
Dobtam még 50 friss screen-t a ...lapra

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Sephi
Azt mar kibirjuk!

En november 8-adikan kapok szabit 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

okt. 26, a hivatalos tréler 2 szerint.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

torrente
okt 19.

karikusz
Hú de laza..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

GregSB
Nem is tudtam hogy Lenny Kravitz is benne lesz a gémben 😄D

Sephi
De tenyleg... lehet tudni mar tuti megjelenesi datumot?

CoolStuff
Jó lesz az, idáig is minden GTA-ban a rap stílusú rádóadók voltak a legjobbak!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
B+, marhán kijöhetne már a gém!😞
Tök feelingem lenne most hozzá...

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Neme.
Mindegy, hogy most írom vagy utána, én egy más stílusú játékot szeretnék hasonló technológiával.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Butasag!

Ezt majd azutan irjad amiutan jaccotad. Szerintem az eddigi evek egyik legjobb jateka varhato ebben a stilusban!

Egnem csakis az idegesit hogy fekete boruek lesznek a foszereplok. Nem vagyok en kerem fajgyulolo de ha az egesz jatekban buzi rap zene fog menni akkor en kikeszulok.

Neme.
Kezd tetszeni ez a játék, ahogy egyre több mindent mutatnak belõle... Gondolok itt a 3d világ lemodellezésére. Kár, hogy nem csinálnak a GTA mellé ugyenezen 3d világ és az azt megmozgató engine segítségével egy igazi kalandjátékot. No nem azt akarom ezzel mondani, hogy a GTA sz*rt sem ér, de a küldetés alapú játékok ideje szvsz leáldozóban van, és valahogy a fodrászosdi sem nagyon tudja megmozgatni a fantáziámat. Nyomozni, rejtélyeket megoldani többféle lehetséges módon, emberekkel beszélni, utazgatni... épp itt lenne az idõ egy új generációs Mercenary-ra vagy Dreamweb-re vagy Rise of the Dragon-ra.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Hya tuti ugy lesz.

Ezt úgy konkrétan nem mondta meg senki, de valószínûleg a totál 100%-ra gondolt a tisztelt igazgató úr (azaz minden mellékküldetés, összes titkos tárgy, személy, stb.), mert azért nem hinném, hogy ne lehetne 20-25 óra alatt végigfutni a játékon.

Sephi
150 ora ha minden dolgot meg akarunk csinalni vagy a sima egyenesen menni elore teoria apaljan lesz ennyi?

Mert ha 150 kell majd hogy egybol vegig told akkor hany ora kell hogy mindent kicsavarjal a jatekbol? 😊

Nos, multiplayer az nem lesz, viszont 150 órát igénylõ végigjátszás igen.

Sephi
Ez meg nem jelent meg....

Persze, minden ismert helyrõl tölthetõ már a játék KÉSZ verziója...

Hello!
nem tudjátok le lehet már tölteni a játékot vhonnan?
Ugye lesz benne multiplayer?(ha nem elb...ták nagyon)

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

ehhh
bööffff
Sephi
Jo hat en se tudhatok mindent baszus....

Martin576
Üdvözlet, Némo kapitány!

Sephi
Meglehet 😛PP

Rincewind
Nem kérlek, SZVSZ ez a Los Angeles Convention Center. 😄DD
Sephi
Na kerem...

Ha ez nem a Vice City-bol a Malibu Club akkor en Nemo kapitany vagyok alsogatyban 😊)

Sephi
Szerintem poenkodik 😊

torrente
De azért jellemzõ, hogy konzol-részlegbe írja, hogy megvan pc-re...

sigmavirus1
Oké, már le is akadtam róla!😊

Viva La Virus1!!!

aabyssx
Összekeveri vmivel. Nem kell ezen fennakadni.

www.youtube.com/aabyssx

sigmavirus1
Tökr ebírom mikor ilyen és hasonló hozzásszólások érkeznek, azt hiszik páran hogy hülyék vagyunk vagy mi?????

Viva La Virus1!!!

barret
Mivan??? Melyik idõsíkban vagy?

Bérbe vehet? reklámfelület...

UNREG
Heee...???

Hellosztok.Megvan pc-re a GTA san Andreas.Nagyon kul játék Próbáljátok ki megéri
Jól tetted. Elég gáz volt...

Martin576
A személyeskedéseket kimoderáltam, felkérem az érintetteket, hogy mostantól kultúráltam vitatkozzanak!

San Andreas nem város, hanem állam - méghozzá Kalifornia virtuális megfelelõje (pont úgy, ahogy Vice City Miami megfelelõje volt). Három nagyváros található benne: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturra (Las Vegas). A városok kierjedésükben nagyjából akkorák, mint Vice City: a történet ezekben, és az õket összekötõ területen fog játszódni. Igen: nem csak városok lesznek, hanem "vidéki" területek is, a sztori bizonyos pontjain szépen átvezethetünk Santosból Fierroba. San Andreas összterülete ennek megfelelõen úgy hatszor nagyobb, mint Vice Cityé.
Grafika. A játék alapjául szolgáló RenderWare technológiát alaposan felturbózták: az autókon tükrözõdik a környezet - ez egyébként az összes fényes / üvegfelületre is igaz. A Rockstar által kidolgozott rendering&streaming technológia a korábbinál jóval nagyobb területek megjelenítését és finomabb mozgatását teszi lehetõvé. Minden objektumnak külön nappali / éjszakai változata lesz - így sötétben is jól néznek majd ki. Nagy hangsúlyt fektettek az árnyékok és karaktermodellek finomítására. Az legjelentõsebb fejlõdést a belsõ terekben tapasztalhatjuk: a Vice Cityben ezek elég egyszerûen néztek ki, itt JÓVAL komplexebbek lesznek.
Lehetõségek. A misszióstruktúrát némileg átalakítják - néhány küldetést csak úgy tudunk teljesíteni, ha egy korábbi misszióban megszereztünk egy bizonyos tárgyat vagy képességet. Az assettek jelentõsége is megnõ - Las Venturraban például kaszinókat is tudunk majd vásárolni - itt különféle szerencsejátékokat is ûzhetünk. A legjobb: végre nem csak a missziókon belük tudunk bankot rabolni hanem teljesen szabadon ( egyes házakba is betörhetünk).
A sztori. Errõl már írtunk tegnap, de itt van még némi plusz infó: Carl Johnson (a fõhõs) Liberty Citybõl tér vissza San Andreasba, elsõ feladata régi bandájának (Orange Groove Family) újraszervezése lesz. A sztori során a korábbi részekbõl ismerõs karakterekkel is találkozhatunk majd.
A városlakók / ellenfelek mesterséges intelligenciáját felpiszkálták, jóval realisztikusabban reagálnak majd az akcióinkra. Az autólopások látványosabbak lesznek: többféle "stílusban" tudunk" autót lopni. A San Andreas kamerakezelésén sokat javítottak - célozni is könnyebb lesz, a harcokban pedig ezúttal akár két fegyvert is használhatunk. Hõsünk mozgáskultúrája kibõvült: ezúttal pl. úszni is tud majd. A lövöldözések változatosságát a komplexebb sérülésmodell (több találati zóna) és a rongybaba-fizika fogja garantálni.

Tudod,csak az a szopacs,hogy PS2-re 1 évvel elõbb fog megjelenni,mint a nyamvatt kis PC-dre!
Sephi
Szerintem is nagyot fog aratni de oszinten el is varom tole. Szerintem minden GTA fan most valami nagyon utosre gondol es nagyon ugy erzem hogy nem fogunk csalodni!

Seth
90-es évek eleje

PSN ID.: Beegabor

CalebJoe
Szerintem nagyon állat lesz mert ahogy a képeket elnéztem ez napjaink amerikájában fog játszódni.
Fõleg az a kép amikor a négerek ülnek a kocsiban ,mint a filmekben a a bandák közti leszámolások.

http://www.rockstargames.com/sanandreas/
http://www.gta-sanandreas.com/
http://free.srv.hu/g/t/gtasa/index.php

Itt találhatók infók aki nem tudná.
torrente
Makaay.

CrucifX
;DD

No kéremszépen, szerintem itt hagyjuk abba a flémelést és ténylegesen a témához kapcsolódó hozzászólásokkal árasszuk el a topikot. Mkay?

torrente
Én a kutyámmal szoktam. Mindig én nyerem a vitát. Néha beleugat, de még így is értelmesebb mint dj skyline. Csak ne lenne olyan büdös a pofája... Márhogy a kutyámnak.