1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
Tudom! :DDD En is rohogok akarhanyszor erre gondolok :D
gator bazeg csinaltal itt mindekinek egy jo estet :DDD -
Én nem csinálom a fesztivált.. ilyen vok! -
whehehhehehe :D -
:) jolvan gyermekem... csinaljatok csak a fesztivalt... -
:) te kis..:) hehehe -
[egyetert]
(dvd cd):))))))))))))))))))))
dontsd mar el melyik -
Lammer at Work #343 nananana, arc visszavesz, elgondolkodik, hogy hülyeségeket írt, Adi-tól bocsánat kér, LENYUGSZIK így:
Adi sem volt kellőképp udvarias, de azé ez DÚRVA! -
gator #342 Hires vagyok OHHHHH Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen -
"kutyamacska" lol te állat!!!
-
Ne ne! Hagyd ez erdekes lesz :DDD -
Nos amiutan mar 5 perce folyamatosan rohogok azt kell hogy mondjam hogy minnel elobb menyel el orvoshoz. Aztan probaj meg kicsit finomabban fogalamzni mert epp most rohog rajtad az osszes forumozo akik ezt a hozzaszolasodat elolvastak. Hires lettel :D -
húha, ebből még lehet valami.....úgy a 100. anyázós kommentnél azért befejezitek ugye??? -
gator #337 meg akkor se ugassa ennyire ha sargacsillagos vagy -
És ha cd-kel játszol az már nagyon szánalmas dolog!
Ha már warezolsz akkor legalább dvd-n bazzeg!
Tudod mi az a RIP?
Ha nem akkor keresrá a neten! -
gator #333 nah szoval kiirtam dvd cdre(mi masra) a GTA Sa-t .
es nem ismeri fel a ps2 a dvd cd-t , de meg az is furi h eddig a gepen csak sima 700mbs cdk indulnak el szoval akkor a dvd cdket nem ismeri fel ! van ilyen chip ? -
Candy Suxx-ra. -
ja bocs,betörésre gondoltam Ha van VC-s mentésed akko töltsd be a játékba és lecseréli CJ-t egy közöttünk már VC-ből jól ismert leányzóra(öltözékileg hátrányos helytebe)
Ezt egyik amcsi fórumon olvastam ezért nem tutko.Az a gond hogy nekem már nincs meg a mentésem ugyhogy kiestem
De szóljatok hogy ha megy
-
rablás?! Több rablás van a game be! Melyik küldi?!
Vagy betörésről beszélünk?! -
neeeem ezt... ezt már mindenki tudja.. a vc-s mentéseket! -
Nektek mennyi a max rablás utáni cashetek?Nekem 4000$ -
Az az igazság hogy én még nem probáltam ki rendesen De arrol van szó,hogy mikor már van csajod menj a háza elé bele a forgó bábuba és nyomj vmit a 2 joyon ekkor olyan lesz mint a Baldurs gate.Csak azt nem értem hogy innentől akko a küldiket is lehet csinálni ketten?
-
Te nem voltál úttörő mert az ahol tud segít. -
Mondjuk sose értettem, hogy mér jó ha vmit nem árulsz el másnak egy játékba... hülyeség! -
VC-s mentéseimet?! Ez viszont új!
-
lehet hogy rajtad kívül ezt eddíg mindenki tudta??? -
Emberek lehet cooperativba játszani!!!!De nem árulom el hogy,hogyan kell Ha van VC-s mentésetek akko' töltsétek be,jópofa
-
A Nero 6 nálam nagyon bejött még egyszer sem rontott. Max 2 szeresen minőségi dvd-re -
Nalam a Pio 107D az alchohol-al gond volt es a nero6-al meg egyaltalan nem. -
Figy nálam LG 4120B DL-es író Alchol 120% eddig semmi probléma nem volt.
Most azon gondolkozom hogy melyik game volt 4gb felett ? :) -
Nem flem.
Kirpobaltunk 3 darab DVD irot az ismerosomnel es negy softwert.
Ebbol a Nero6 es Pionner 107D volt a nyero paros...
Mertek ott valamiket... mitomen nem ertek hozza... en csak mondom amit nekem is monanak...
De ez a baj foleg a 4+ GB -os jatekonal jott elo! -
"Nem 2x-esen volt irva Nero6-al" mi ?????
Én semmi ps2 gamet nem írok néroval pláne nem 2x. (Alcohol120%Fuji,Verbatim,TDK 4x-en) Csak azért írtam hogy nekem így is működik.
Nem akartam semmi flamelést:) -
Ahm nem tudom hogy hogy jott le de en Adi-ra erttetem hogy felrebeszel :DDDD -
Köcce,azé biztam benne hogy jófejek vagytok főleg te sephi -
Ez a hiba csak akkor jon elo ha :
Nem minosegi DVD-re volt irva
Nem jo minosegu DVD iroval volt irva
Nem 2x-esen volt irva Nero6-al.
Mert! A gep nem birja eleg hamar betolteni a texturakat es minden mast es ezert marad az alap! -
bakker nem az effektről beszélek!!Ennyire ne nézzetek hülyének
Hanem eltünik a házak meg az aszfalt texturája.Azé kérdem mert egy haver iratta akinek ez az első probálkozása.És most egy pár perce kiirta hogy error disk és elment a kép aztán visszajött.Meg hogy jobban folynak a dolgok ahogy mozgok mint a VC-ben volt.Ha nem értitek akko legalább ne nézzetek hülyének. -
Sephi az isten aldjon meg gyere mar MSn re.. jo? koszike -
Ez felrebeszel.... -
Recésebb!??!!??!?!?! -
Az egy effekt teeee!!
Ha igazából gyorsan mész akkor se látsz ugyan úgy mintha 40-el mennél! -
Szasztok!
Figyu nekem elmosódnak a texturák ha egy autoval gyorsan megyek,eléggé idegesítő:(Na + sokkal recésebb mint a VC volt.Nektek is vannak ezek?