1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#306 ide is belokom :)
Milyen jo ha van par millank :))
-
#305 Tchaloh :DDD -
#304 De a lényeg a god:
L2, L1, R1, R2, Up, Right, Down, Left, Circle, X, Square, Triangle -
#303 Aki elakadna mert meghal vagy ilyesmi :D (annak) -
#302 Akkor nézd meg a galériámat! -
#301 Nem csak járt oda ismerősöm. -
#300 oksi :DDDD
Faxomba en is elmentem oda de mar nem volt ott a kocsi. Asztan elmentem egy ejszaka es ott volt a kocsi. Fene se erti. -
karfiol #299 Miért,csak nem az ELTE-TTK-ra jársz?Mert én igen,csak nem térképész szakra,de tanultam térképészetet is. -
#298 Arra még mindig nem kaptam válszt, hogyan lehet az autóvezető skillt növelni? Hiába vezetek órákat, semmi sem történik. -
#297 Na, a leírásod alapján 1 perc alatt megtaláltam a betörős teherautót, rögtön elmentettem a garázsba, azóta minden éjjel betörni járok. -
#296 Mond draga... jol erzed magad ugye? -
#295 Mondjuk legjobban annak örülnék ha egy szép kis pina tárulna elém a link rákattintásakor és nedves lenne... Egy szép kopasz punci lenne ami olyan közelről van le fényképezve, hogy még a levágot szőröknek a "pólusai" is látszodjanak. Egy nagyon szép domború puncit szeretnék láttni a mi, mint elöbb is említettem szép nedves legyen!!
A csempe és a fuga mindegy. ( fehér csempe rózsaszín fuga, fekete csempe rózsa szín fuga.. mindegy:)
UI: az örület határán vok!! -
#294 En is! En is! -
#293 Örülnék ha be is jönne vmi!! -
#292 Ez az? (uccsó kettő) -
#291 Az ELTE-n van TÉRKÉPTUDOMÁNYI és GEOINFORMATIKAI TANSZÉK ott próbálkozz.;) -
#290 Jo csak elibb elvegzek egy kartografiai kurzust :DDDD
Faxom tudgya en ezen nem tudok eligazodni. Majd ha haza ertem lefotozom oszt jolvan.
U.I. : tudom :DDDD -
#289 Ez a térkép! Ezen pls tegyél egy piros pötyöt vagy egy karikát ahol található a jármű!
Előre is köszönöm!
UI.: fasza az aláírásod!! -
#288 Öreg tata?! Nem az amikor lövöldözést kellet gyakszizni?!
Másik: va térkép.. ha beszurok neked egyet akkor azzon beszúrod, hogy hol van?! Egy piros pötyöt dobjál majd rá jó?! -
#287 Fars adat vagy mi ez?! -
#286 Nem néézlek hülyének! -
#285 Mondjuk majig kivurol fujom a GTA3 es a VC varosokat de ezzekkel baj lesz :DDD -
#284 hát nem kicsi... -
#283 Jólvan, látom nem csak én vagyok képtelen arra, hogy eligazodjak a városban ((: -
#282 Ugyan , emlitesre sem melto :DDD -
#281 Kösz. -
#280 Ohh... nos probajuk meg.
Emlekszel az oreg tatara aki egy szmetes kontenerbol szedte elo a fegyvereket? Na onnan N fele ket uttcara van egy kis bekeritett haziko. Annak a parkolojaban volt amikor egyszer menekultem a rendorok elol. Mashol nem tudok.... -
#279 Még valami.
Hogyan lehet növelni az autóvezetős skillt? A bmxnél ha tekertem pár percet, növekedett, de az autósnál hiába vezetek fél órán keresztül, nem történik semmi.. -
#278 Elég, ha azt mondod el, hogy mihez van közel, hol keressem. Fodrász, konditerem, bár stb... -
#277 Hat bazz ha lenne terkepem akkor megmutatnam de igy nem tudom elmagyizni :D -
#276 Hol található a fekete furgon, amivel éjszaka lehet betörni járni?? -
#275 :DDD -
#274 "Na akkor most egy kis paraszt logika és meg is van a kérdésedre a válasz!"
Örülök neki, hogy hülyének nézel, de pont a logika szerint nics válasz, ugyanis a csomagoknál, ha találtál 10-et, akkor kaptál egy fegyvert és ez így nőtt minden 10 után.
Graffitiből viszont fújtam legalább 20 felett és lófülét se kaptam, nemhogy fegyvert... -
#273 Nincs! En mar 14 oraja jaccom es meg nem halottam ismeros hangot.... azaz hallotam a raklam pasit es a csajt de mas nem.
Nekem a Flash Fm volt a nyero!!! -
#272 Nekem az Emotion 98.3 volt a kedvenc rádióm. Nem vicc, télleg'.
Van valami hasonló brutálisan nyálas adó Fernando Martinez-zel a GTA:SA-ban? -
szanci #271 EZT kapjátok KI!!!! Nagyitható részletes térkép, Cheat, és Komplett Radiolista...http://web.freewebsite.hu/tmmjano/SA.jpg (hasznaljatok letöltesvezerlot es nevezzetek at ZIP-re)... csak nektek csak itt. -
#270 Hat en ha valamit nem fogok megcsinalni az akkor a grafitizes lesz. Nekem nincs idegem atkutatni az egesz terkepet csak a hulye grafitikert.
Az egyik peldaul egy hegyi haz oldalan volt a semmi kellos kozepen az erdoben... :DD -
#269 Warezcenteronline-ra menj fel azt onnét szedd le pííínzzéér! -
#268 Kérdésedbe egyben benne van a válsz kérlek szépen szerintem!
Mondom: csomagok sztem nincsenek.. ügye abból is 100-at kellet összegyűjteni.. na na?! És ezzel mit akarok mondani?!
Na azt, hogy a grafitizésből is 100-at kell összegyűjteni!
Na akkor most egy kis paraszt logika és meg is van a kérdésedre a válasz! -
#267 Hali! Nem tudtok adni egy torrent linket ahonnan letom szedni a gamet. A Supr.rol már majdnem megvolt, csak 2giga után leoldott és eltünt a cím is, pedig 3 féle is volt ott, mind kiszedték :((