GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CrucifX
Akkor majmokkal fogsz? 😉

Bandew
Az is lehet. :-)
Bár engem nem izgat, nem fogok játékok miatt emberekkel vitatkozni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Ez orok tema mert sok bunko vanaki untakozik. Mutass nekem egyetlenegy olyan alkalmat amikor egy konzolos ment a PC-es forumba pofazni. Soha! (esetleg lehet elofordult de en meg soha sem lattam). Viszont a Pc-esekmindig ide jonnek kotekedni! Aszem unatkoznak... te... varjal mar... lehet azert unatkoznak mert manapsag Pc-re nincs semmi jo jatek Ps2-on meg mar a 8adik megjelenesnel tartunk ebben a honapban? Nocsak 😊))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Októberig valamivel el kell ütni az idõt.

barret
Már itt is ez megy???

Bérbe vehet? reklámfelület...

Bandew
Én PC párti vagyok, soha nem akartam konzolt, de nem értem mi értelme van ennek a PC-konzol háborúnak. Mindenféle faszságon összevitatkoznak az emberek, hogy melyik a jobb.
Sztem mindkettõnek megvannak a maga elõnye, és hátránya.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Abban igazad van, hogy nem volt épületes az a stílus amit éjszaka bemutattam (ez egy fél üveg Jack Daniels miatt volt😊ezért bocs. Csak az a baj, hogy igazam volt (a hangnemet kivéve). Van egy topic ami egy játékról (GTA) szól és hirtelen elõkerül 2-3 muki aki elkezdi itt a konzol vs. PC gyökérséget. Mire jó ez? Hogy kerül hirtelen elõ példának a Far Cry? Meg a többi ostobaság: videokártya, TV vs.monitor, felbontás stb... Sajnos kurvára igazam volt!

Sephi
De kit erdekel a Pc-esek hozzaszolasa?😊)))))

Mi egy evvel hamarabb fogjuk jaccani 😊))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
lol topic 😄DD

DJ Skyline
na akkor közkívánatra mentem...
örültem a beszélgetésnek!
bye all!

DJ Skyline
ha te mondod apuci...!
legyen úgy ahogy akarod!😛
nem mind1 neked melyik fórumban vagyok úgy egyébként?
na nekem8...

DJ Skyline
ebben biztos lehetsz!😛

CrucifX
Remélem, hogy ismét remek zenei repertoárral dicsekedhet majd a program - imádkozom, hogy Lazlow is legyen, máskülönben hogy fogok legurulni a székrõl a röhögéstõl?

Ez egy KONZOLOS fórum!

Te majd megmondod...

Te mirõl beszélsz? Én már végig játszottam amikor Te csak nézegeted a képeket.

DJ Skyline
inkább maradok!😛PP

miért alig jött ki a Colin4,me már bejelentették hogy jön az 5 is!

GTA mindíg nagyon jó játék volt...pláne a Vice City...szerintem nagyon jó...

CrucifX
Nagyon szívesen 😊

Személy szerint én azt mondom, hogy a Rockstarnak még várnia kellett volna ezzel az új GTA epizóddal. Szinte alig pár hónap telt el (cirka 16) az elõzõ kis szösszenet óta, ráadásul a hardver sem változott. Kétlem, hogy annyi újdonságot lenne képes felmutatni, ami jócskán kibõvíteni a játékban rejlõ lehetõségeket. Ettõl függetlenül már most biztos, hogy kasszasiker lesz...

DJ Skyline
ezt még elmondom!😊)
az nem jelent semmit ha egy gép közép kategória!én leszarom hogy milyen a gépem...az a lényeg hogy elinduljon a játék és hogy élvezhetõen tudjak vele játszani!

igen játszani!ezzel én is így vagyok!de mennyivel jobb az ha a saját kreálmányomd vagy kicserélt cuccod megy a játékban!

TV elé leülni ua. mint a gép elé leülni!csak annyi a 2 között a kül. hogy ütögeted a kontrollert én meg a bill.-t!😛PPP

én tisztelem más véleményét!nem azt mondtam hogy mindenki vegyen PC-t...csak annyit hogy én PC rulz vagyok...
egy csomó játék(nem mondom hogy PC-re nem)kiment a játéktermekbõl konzolra...példa a Tekken(asszem....mind1 más verekedõs játék is)csak nem a játékteremben bambulva üti a gombot hanem otthon!😊)))

na mind1...vissza a témához...én meg léptem...konzol nem az én világom...!😛PPPPPPPPPPPPPPPPP
köszönöm a beszélgetést!😛PPP

CrucifX
Nem etetett be senki engem köszönöm szépen - olvasd el figyelmesen a hozzászólásom. Pénteken csöppentem bele a konzolok világába. Az elavulás tapasztalat - tavaly szeptemberben vettem a gépem, akkor high-endnek számított, ma viszont a középkategóriát erõsíti.

A fileokban való túrkálás pedig egyéni ízlés dolga, nem hiszem, hogy egy laikus azzal töltené az idejét, hogy átnézze, vajon talál-e valami érdekeset a több ezer adatcsomag között. Az egyszeri ember JÁTSZANI akar, amit megtehet mind PC -n, mind konzolon - utóbbi sokkal könnyebb és az esetek többségében élvezetesebb is. Kellemes dolog dög fáradtan hazajõve lehuppanni a TV elé nyomni egy könnyed kis programot, hidd el.

A kulccszó még mindig a TISZTELET: én is, te is tartsd tiszteletben mások véleményét, érzéseit, kedvenceit. Valaki a PC-ket favorizálja, valaki a konzolokot, valaki mindkettõt. Én az utóbbbiak táborába tartozom és jól megvagyok mindenfajta háboruskodás nélkül, köszönöm szépen.

Az offtopicból azt hiszem ennyi elég volt egy életre, térjünk inkább vissza a témához. Vajon sikerül-e a Rockstarnak a Vice City-nél tapasztalt kasszasikert ismét elérni, avagy ezúttal a játékosok nem érik be mindössze ennyi újítással?

DJ Skyline
ezt nem tudom ki etette be nektek hogy pár év és elavul egy PC-s cucc...szar Tescos használtat veszel akkor persze...de ha frissen veszel,szaküzletben nem hiszem hogy pár év és kuka...
ja és meg a másik...egy PS,PS2 játék sokkal drágább mint a legdrágább PC-s játék...

DJ Skyline
nekem egy p4 2.4Mhz-es gépem van
nagyon sok játék van ami gyönyörû grafikájú és nem igényel max 1-1,5Ghz-t hogy akadásmentesen menjen...ja és nem is beszéltem még hogy tuningolni is lehet a procit...tehát +tartalékokat lehet kicsalni...és nem hinném hogy 2 évente cserélni kéne...nekem vagy 4-5 évig volt egy 400Mhz es procim és még a GTA3 is elment rajta simán---jó az egy dolog hogy szaggatott,de ment élvezhetõen...
én csak bizonyos játéktípusoknak hódolok...FPS,autószimulátorok és egyéb jóságok...
ez hülyeség hogy a PC-nek csak pár éve van hátra...csak jönnek és jönnek az új cuccok...példa a mostani E3!
különben is PC-n is játszhatóak a PS játékok...csak emulátor kell és ennyi...
és szerintem a konzolosok "butuskábbak" mint a PC-ek..
csak beteszik a korongot és már ütik is a kontrollert...egy PC-nek fell kell tennie és turkálhat a mappákban!pl:GTA-ban csomó szart kilehet cserélni!nem tudom hogy egy konzolos hol tudja kicserélni a kocsikat,stb...hol tud a fájlokban turkálni...
sehol...

CrucifX
210 ezerrel jött be, HCG-nél akciósan volt 180ezer pár hónappal megjelenés után ;D

Nem akarom újra elindítani az örökbecsû konzolgamer vs pc gamer flamelést - sem energiám nincs rá, értelmét sem látom. Jómagam múlt hét pénteken ruháztam be egy PS2-re és nem bántam meg.
Az általad említett upgrade-rõl: valóban kijön a gép árából a frissítés, azonban nem számoltál az elavulási idõvel, ami egy PC esetében kevesebb mint fél évet jelent, ezzel szemben a konzolok hardvere konstans. Példával illusztrálva: a ps2 már a negyedik évét tapossa, mégis számos program képes egy Far Cry-on vagy Painkilleren edzett állszerkezet kiakasztására. Ez nem fanatizmus, ez tény.

A "nem izgat a képi megjelenítés" mottó nálam egyenértékû a "csak a belsõ számít" frázissal, jobban mondva közhellyel. Mindenkit izgat a látvány, csak épp egyeseket nem olyan mértékben. Ha egy program képes elvarázsolni, órák elé a monitor/TV elé kötni, az ember hajlamos a kompromisszumra. Ugyan kéremszépen kit érdekel, ha nekem a kedvencem mondjuk a velem egyidõs Defender of the Crown? CSúnya? Mihez képest? Lehet, hogy számomra az a csúcs, játékmenetben és látványban egyaránt favorit. Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani?

vidike
azért nemkéne a commondor 64-hez hasonlítani a ps2-õt
1.ps2-õre is vannak gyönyörû játékok (ghost hunter,f.f.x,MGS stb´)
2. a pc-ket évente ujjítani kell a ps2-õvel meg évekig elvagy persze a ps3-ig ami a pcvel szerintem csúnyán elfog bánni
3.ha mindenhol kiépül majd netes ps2-ps3 akkor sokan otthaggyák majd a pc-jüket amit meg is értek
4.és végül a konzolokra sokkal több minõségi játék jön ki
sok olyan játák van amelyrõl csak álmodik a pc
ennyi😊
a pcéknek már csak pár évük van hehe😊

aszt a baziklafásat vidike voltam

DJ Skyline
vagy mivan?jó helyre ment az!😛PP
nah..lényeg ott van a #31-ben!

DJ Skyline
hopp ez nem neked ment CrucifX...hanem torrentének...boccs!

DJ Skyline
emléxem amikor bejött a PS2...mennyi volt?80-90 ezer?ha van valakinek egy tré gépe---abból simán fellehet újítani egy min 1Ghz-es gépre a 300-ast...és máris jobb...90000ért PS2 ami "300MHz"-es???nem tudom...inkább egy gép...ami szerintem 6x jobb mint egy PS...vagy PS2...
de ha nem izgat a képi megjelenítés akkor játszhatnál Commodor 64-es gépen is!😛PP

torrente
Bocs hogy élek! Ígérem többet nem írok ebbe a fórumba. Csak annyit akartam kihozni, hogy konzolon jó játszani!

CrucifX
A processzor órajele az utolsó, ami egy konzol esetében számít. Az architektúra a lényeg, és kérlek ne mondd, hogy 4 éven belül születik egy teljesen jól funkcionáló PS2 emulátor - elég csak a dual RISC procira gondolni.

torrente
Egy 300 MHz-es gépen is olyan jól mûködne a Far Cry? Mert ugye a ps2 ennél nem több.

torrente
A 2 éve vásárolt videókártyámmal vajon miért nem lehet játszani a Far Cry-jal óriási szaggatások nélkül? Vegyek 30000-ért egy újat? A plazmát meg felejtsd el. Akkor inkább egy 72-82 cm-s tv-re gondolj. Ekkora tv+konzol=pc ára. TV meg ugye minden családban van...

torrente
A 2 éve vásárolt videókártyámmal vajon miért nem lehet játszani a Far Cry-jal óriási szaggatások nélkül? Vegyek 30000-ért egy újat? A plazmát meg felejtsd el. Akkor inkább egy 72-82 cm-s tv-re gondolj. Ekkora tv+konzol=pc ára. TV meg ugye minden családban van...

Sephi
Ismerem az erzest 😊

CrucifX
Far Cry Insticts. Xbox-os verzió némely ponton majdhogynem übereli a PC-s portot (mondom én, aki egészen a múlt hét péntekig szerelmes volt piciny PCjébe)

Sephi
Ja es a Ps2 most jelenleg 42000 FT ujjonan es meghozza a V10 50004 -es verza ket platinum jatekkal!

DJ Skyline
Far Cry kiment konzolra?nem tudom hogy kiment e!ha nem akkor nemtudjátok konzolosok milyen a grafikája...milyen realisztikus...James Bond mellette csak segédmunkás lehet!😊)))

DJ Skyline
nem is lesz konzolom!
ebben tévedsz hogy monitoron szarabb!
TV kéves 800*600-nál,vagy max 1024*768-nál nagyobb felbontásra???
de nincsen mindenkinek pénze 120cm-s plazma TV-re!abból a pénzbõl már egy klafa PC konfigot lehet venni!

Bandew
A konzolos és PC-s verzió között nagy különbségek szoktak lenni. Ráadásul nem hiszem, hogy azért nyitottak a moderátorok külön konzolos részleget a fórumnak, hogy az kihasználatlan legyen.

torrente
Lehet hogy igénytelen vagyok a grafikára, de ha egy játékba beleesek, akkor nem is izgat annyira a képi megjelenítés. Biztosan jól szórakoztak már a pc-sek az új James Bonddal. Ja, hogy még ki sem jött pc-re...

és? nagyba mehetne a san andreas topicba vazzeg

torrente
120 cm képátlójú plazma tv-n, azért nem lehet olyan rossz játszani szemben egy 40 valahány cm-s monitorral. Ja és csereberélheted 2 évente a videókártyát 30000 Ft-ért. Sokkal egyszerûbb játszani konzolos irányítással. Én sem gondoltam, hogy egy konzol jobb mint egy pc, amíg meg nem vettem. Biztos neked nincs konzolod.

Bandew

DJ Skyline
igen-igen...így igaz kolléga...

Taranov
Azoknak való, akik nem ígényesek a grafikára, viszont egyszerûen akarnak játszani. Ráadásul egy konzol valamivel olcsóbban jön ki, mint egy gép. Persze ezt leszámítva a teljesítménye (fõleg a grafikára gondolok a TV miatt) elkeserítõ egy PC-hez képest (VGA kártyától függetlenül).

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ja

mit nézel?™

DJ Skyline

Bandew
Ez a konzolosnak van nagyokos!

hoppá, itt van: szopika!!

DJ Skyline
barátom...
egyet felejtettél csak el...
-egy otthoni konzolos felköti a TV-re ami alapon szarabb mint a monitor...
-meg a másik hogy sokkal szarabban jeleníti meg 1 PS,vagy PS2 a "megjeleníteni valókat",mint egy PC...
-na meg egy fontos dolog...te a konzollal kitudod cserélni a kocsikat...vagy a textúrákat?nem hinném...ennyit a konzolról...

torrente
5 hónappal a megjelenés elõtt topicot nyitni...