1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • Laza
    ide is belokom :)
    Milyen jo ha van par millank :))

• Sephi
    Tchaloh :DDD
  • JohnnySmith
    De a lényeg a god:
    L2, L1, R1, R2, Up, Right, Down, Left, Circle, X, Square, Triangle
  • JohnnySmith
    Aki elakadna mert meghal vagy ilyesmi :D (annak)
  • JohnnySmith
    Akkor nézd meg a galériámat!
  • Luiprima
    Nem csak járt oda ismerősöm.
  • Sephi
    oksi :DDDD

Faxomba en is elmentem oda de mar nem volt ott a kocsi. Asztan elmentem egy ejszaka es ott volt a kocsi. Fene se erti.
  • karfiol
    Miért,csak nem az ELTE-TTK-ra jársz?Mert én igen,csak nem térképész szakra,de tanultam térképészetet is.
  • UNREG
    Arra még mindig nem kaptam válszt, hogyan lehet az autóvezető skillt növelni? Hiába vezetek órákat, semmi sem történik.
  • UNREG
    Na, a leírásod alapján 1 perc alatt megtaláltam a betörős teherautót, rögtön elmentettem a garázsba, azóta minden éjjel betörni járok.
  • Sephi
    Mond draga... jol erzed magad ugye?
  • Adi
    Mondjuk legjobban annak örülnék ha egy szép kis pina tárulna elém a link rákattintásakor és nedves lenne... Egy szép kopasz punci lenne ami olyan közelről van le fényképezve, hogy még a levágot szőröknek a "pólusai" is látszodjanak. Egy nagyon szép domború puncit szeretnék láttni a mi, mint elöbb is említettem szép nedves legyen!!
    A csempe és a fuga mindegy. ( fehér csempe rózsaszín fuga, fekete csempe rózsa szín fuga.. mindegy:)

UI: az örület határán vok!!
  • Sephi
    En is! En is!
  • Adi
    Örülnék ha be is jönne vmi!!
  • JohnnySmith
    Ez az? (uccsó kettő)
  • Luiprima
    Az ELTE-n van TÉRKÉPTUDOMÁNYI és GEOINFORMATIKAI TANSZÉK ott próbálkozz.;)
  • Sephi
    Jo csak elibb elvegzek egy kartografiai kurzust :DDDD

Faxom tudgya en ezen nem tudok eligazodni. Majd ha haza ertem lefotozom oszt jolvan.

U.I. : tudom :DDDD
  • Adi
    Ez a térkép! Ezen pls tegyél egy piros pötyöt vagy egy karikát ahol található a jármű!
    Előre is köszönöm!

UI.: fasza az aláírásod!!
  • Adi
    Öreg tata?! Nem az amikor lövöldözést kellet gyakszizni?!
    Másik: va térkép.. ha beszurok neked egyet akkor azzon beszúrod, hogy hol van?! Egy piros pötyöt dobjál majd rá jó?!
  • Adi
    Fars adat vagy mi ez?!
  • Adi
    Nem néézlek hülyének!
  • Sephi
    Mondjuk majig kivurol fujom a GTA3 es a VC varosokat de ezzekkel baj lesz :DDD
  • musha
    hát nem kicsi...
  • Tyler Durden
    Jólvan, látom nem csak én vagyok képtelen arra, hogy eligazodjak a városban ((:
  • Sephi
    Ugyan , emlitesre sem melto :DDD
  • UNREG
    Kösz.
  • Sephi
    Ohh... nos probajuk meg.

Emlekszel az oreg tatara aki egy szmetes kontenerbol szedte elo a fegyvereket? Na onnan N fele ket uttcara van egy kis bekeritett haziko. Annak a parkolojaban volt amikor egyszer menekultem a rendorok elol. Mashol nem tudok....
  • UNREG
    Még valami.
    Hogyan lehet növelni az autóvezetős skillt? A bmxnél ha tekertem pár percet, növekedett, de az autósnál hiába vezetek fél órán keresztül, nem történik semmi..
  • UNREG
    Elég, ha azt mondod el, hogy mihez van közel, hol keressem. Fodrász, konditerem, bár stb...
  • Sephi
    Hat bazz ha lenne terkepem akkor megmutatnam de igy nem tudom elmagyizni :D
  • UNREG
    Hol található a fekete furgon, amivel éjszaka lehet betörni járni??
  • Sephi
    :DDD
  • UNREG
    "Na akkor most egy kis paraszt logika és meg is van a kérdésedre a válasz!"

Örülök neki, hogy hülyének nézel, de pont a logika szerint nics válasz, ugyanis a csomagoknál, ha találtál 10-et, akkor kaptál egy fegyvert és ez így nőtt minden 10 után.
    Graffitiből viszont fújtam legalább 20 felett és lófülét se kaptam, nemhogy fegyvert...
  • Sephi
    Nincs! En mar 14 oraja jaccom es meg nem halottam ismeros hangot.... azaz hallotam a raklam pasit es a csajt de mas nem.

Nekem a Flash Fm volt a nyero!!!
  • aabyssx
    Nekem az Emotion 98.3 volt a kedvenc rádióm. Nem vicc, télleg'.
    Van valami hasonló brutálisan nyálas adó Fernando Martinez-zel a GTA:SA-ban?
  • szanci
    EZT kapjátok KI!!!! Nagyitható részletes térkép, Cheat, és Komplett Radiolista...http://web.freewebsite.hu/tmmjano/SA.jpg (hasznaljatok letöltesvezerlot es nevezzetek at ZIP-re)... csak nektek csak itt.
  • Sephi
    Hat en ha valamit nem fogok megcsinalni az akkor a grafitizes lesz. Nekem nincs idegem atkutatni az egesz terkepet csak a hulye grafitikert.

Az egyik peldaul egy hegyi haz oldalan volt a semmi kellos kozepen az erdoben... :DD
  • Adi
    Warezcenteronline-ra menj fel azt onnét szedd le pííínzzéér!
  • Adi
    Kérdésedbe egyben benne van a válsz kérlek szépen szerintem!
    Mondom: csomagok sztem nincsenek.. ügye abból is 100-at kellet összegyűjteni.. na na?! És ezzel mit akarok mondani?!
    Na azt, hogy a grafitizésből is 100-at kell összegyűjteni!
    Na akkor most egy kis paraszt logika és meg is van a kérdésedre a válasz!
  • Afe
    Hali! Nem tudtok adni egy torrent linket ahonnan letom szedni a gamet. A Supr.rol már majdnem megvolt, csak 2giga után leoldott és eltünt a cím is, pedig 3 féle is volt ott, mind kiszedték :((