GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Valaki mondjon már egy linket, mert az a bittorrent nagyon lassú.
Lehet fizetõs is, de jelszó 4-5 napig legyen érvényes.
Valaki segítsen pls.

ACER Aspire 5738ZG

musha
2.62gB, nem 1.62. és ez kicsomagolva 4.6gB. szóval tele van az a dvd. ha meg rippelve lenne, akkor azt írták volna az nfo-jában.

CHEAPBOY
Nem ertek en ezekhez a letoltott dolgokhoz (dolgom meg nem volt veluk) , igy a velemenyem csak felemas😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

vki
figyeljetek. a mortal kombat deception is 2.6 gb volt csomagolva, de igazán bezabálta a 4.7-es dvd-t.

ACER Aspire 5738ZG

CHEAPBOY
Dupla DVDn jon ki vagis dupla retegun, ez azota sem valtozott tudtommal, 1,62GB igencsak megvagottnak tunik, aztan lehet hogy csak kama volt az egesz.

Szerintem egy ilyen gamet akkor is igy vagy ugy vetek nem eredetiben megvenni, mert ez az alkotas megerdemli. NEm szerettem a Vice Cityt de ez a resz nagyon jonak igerkezik. Az ara ugyan nem a legolcsobb... de amennyi mokat iger, s a PS2t sem szedi szet mert warez.... mar ma a helyzet.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

vki
valami ingyenes hely, vagy olyan kellene, ahol több ideig tart a regisztráció, és nem egy napig

ACER Aspire 5738ZG

?????
Hogy lehet,hogy csak 2,62 GB?!?!
Úgy mondták,hogy dupla DVD-s lesz?Nincs kihagyva semmi,nem tudjátok?
Ezt nem értem...
vki
jó. kösz. egy nap alatt nem jön le, annyi pánzem meg nincs.

ACER Aspire 5738ZG

Sephi
😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vki
Pls mondjatok egyet, mert nincs sok kedvem keresgélni, és nagyon szeretnék már játszani.

ACER Aspire 5738ZG

torrente
Elég sok helyrõl.

vki
Honnan lehet letölteni?

ACER Aspire 5738ZG

Sephi
Ahh csak lesz jo zene is benne.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tyler Durden
Én nekem nincs bajom a feka zenével, de ha csak az lesz benne, akkor kikapcsolom a faxba és tolok vmi sajátot az otthoni válogatások közül.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Amen. Mint mondottam a GTA-nak nagy reszben a zenei alafutas adta meg a fiilinget.

Kb a rap zenet par szoban le is tudnam irni.

A RAP ZENE :

Ot neger felso nelkul. A RAP zeneben megjeleno szavak :

GIRL
SMOOTH
SOFT
FINE

Pelda :

Girl... ooo girl... your smooth ... your so soft... your FIIINNEEEE!

Tehar ezt ha mellozuk akkor jo jatek lesz 😊)))

Tyler Durden
remélem is

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tyler Durden
Hmm szerintem azért igencsak ütõs darab lesz. Mondjuk a zene lehetne más is nem csak csõszkunyhóorrú rapperek hablázása.. ((: Mondjuk a GNR-tõl a welcome to the jungle elég faszán hangzott a SA trailer alatt (:

egyébként szerintem a SA nem fog akkorát szólni,mint a VC,itt nálunk pláne nem. Ha másért nem a zenéi miatt, hiszen kicseszettül fílinges volt a 80as évek zenéire vezetni (én sose használtam mp3at (pCn játszottam)) és ittmeg lesz sok feka zene, amitõl már hupililát hányok.
Milyen jó már amikor megszólal a neunundneunzig luftballon?! 😄

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

szóltam volna, nyugi! 😉

Tyler Durden
Azt hittem, hogy megvan és nem is jelezted, meg nem is hoztad el mikor taliztunk ((;

Tyler Durden
Azt vágom, hogy kijött, csak a rohadt Dakota nem megy, igy nem tudok warezolnim kapni meg még nem lehet, szal sehogy nem tudok hozzájutni, pedig már tûkön ülök..

Nem ez még a VC 😊

UNREG
Szerintem nem az SA-ról beszélt...
Egyébként meglehetne neki, kijött warezben.

Tyler Durden
Bazzeg megvan neked már az SA? (:

UNREG
Nem kellet, hogy bemenj egy bárba, elég volt, ha álltál az utcán és másfelé néztél... Talán ez volt a legbosszantóbb hibája a sorozatnak, ha ezt kijavítják, szinte tökéletes lesz.

ja az de durva volt, hogy odaparkoltama verdávala bár elé, bementem aküldetésért, hogy gyorsan huzzak a haverért a másik szigetre mert éppen kínozzák, azt amikor kijöttem sehol a veda! 😄DD

UNREG
Írhatnátok pár szót, aki próbálta...
Például még mindig eltünnek az kocsik, ha elfordulunk??

Sephi
Ugy legyen! -olok 😊

musha
te még nem, de erre jöhetnek olyan hozzászólások, amik igen. nem is akarom tovább szaporítani a szót...

Sephi
En messze nem a politikusrol beszeltem 😊

musha
el ne kezdjünk itt politizálni...

Sephi
Orban Viktor pl tuti nem lesz benne 😊))

Az eleg kevesnek tunik.

Triathlon for life

torrente
Nem dupla. 2.62 Gb.

most néztem meg az új trélert. én nem szeretem a stílust, de ez...
mi NEM lesz ebben a játékban??

Sephi
Tenyelg... ez jou kerdes... bar nem ugy nezem...

Dupla Dvd?

Triathlon for life

Sephi
PlayStation 2 Grand Theft Auto: San Andreas (c) Rockstar Games *NTSC* *FULLDVD*

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

nah megjelent😄DDDDDDDDDDDDDvégre hamarosan lehuzva😊
Hentes Bill
megjelent, örüljetek gec!k

Boldog Karácsonyt!

Sephi
Na arany lett! October 26-odikan jelenik meg! 😊

cenobite
Jajjjistenem... Akkor mégiscsak beszerzek egy sony-t, ez meg +marad másodiknak. (Bár, amíg bírja, addig jó ez.)

gamertag: kenobita

Neme.
Olyat én is vettem, kettõt is.. 😊) Gyakorlatilag a Champions of Norrath végignyüstölése után pár hónappal mindkettõnek az analóg karja felmondta a szolgálatot.. 😊)

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

cenobite
Még nem próbáltam rá menteni, mert egyenlõre nincs eredeti Ps1 játékom. A gép amúgy látja+minden, szóval valsz. okés a dolog.

a ps1 kártya is müxik?

cenobite
Nekem nem volt ilyen szerencsém. Mind1, hétvégén voltam teszkóban, aztán vettem egy ilyen "gazdaságos" joy-t. Valami noname, adtak hozzá egy ps1 memókártyát, kemény 2k HUF volt. 😊 De mûködik! Persze nem tudom, hogy az ilyen földön landolásos dolgokat hogyan fogja bírni, de akkor is megérte. A Sony joy még mindig 10k körül van, szóval, addig amíg még csóró vagyok, jó lesz ez is. 😊

Sephi
figyej. Egyik ismerosom szulinapjan fogtak a Sony Joyt es azzal szorakoztak hogy mezbe martottak majd vizbe mostak le. rohelyes hogy meg ma is mukodik 😛

cenobite
...akartam...

cenobite
Virtua Fighter 4-nél halt + végképp. Csodálkoztam, hogy néha olyan kombók jönnek ki, aminek nem kellene, amit meg én akarta, az **szott mûködni.
Aztán beraktam egy dvd filmet és a menüben elkezdett futkározni ide-oda.