GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Bocs, lejön, csak Operával nem. Explorerrel megy.
Törölt felhasználó
Hmm... nekem innen semmi nem jön le 😞
UNREG
Az rc repcsis feladat csak egy asset, ami azt jelenti, hogy nem kötelezõ a továbbjutáshoz, a boltot kapod meg, ha megcsinálod.
Viszont a búvártudást kötelezõ fejlesztened, anélkül nem enged tovább.
A pénzszállító motoros elkapását is kihagyhatod, az csak egy pénzszerzõ misszió.

DoNorBi
Valakirõl letudnám tõlteni a játék soundtrackjét?

Haverok, Buli, Fight Club!

de nemkapok uj küldetést mig valamelyiket megnem csináltam,csak az a hülye telefonos van mannyek a világ végére és kapjak el egy motorost
üdv
UNREG
A búvártudást fejleszteni kell, menj a vizbe és merülj sokat, ha növekedett a csík, akkor jól csináltad.
A repcsis feladathoz nincs mit tanácsolni, az az egyik legszivatósabb küldetés, de mindig ugyanonnan jönnek a gépek, egy idõ után ki lehet ismerni. Ha nagyon nem megy, nyugodtan kihagyhatod, nem történik semmi.

sziasztok
elakadtam :nemtudok tovább menni mert valami buvártudást kér:hogy és hol,a másik pedig a tetön kellene leszednem a mini rc repcsiket a zero bolt tetején semelyik se akar összejönni hogy tudnék tovább menni
elöre is köszi a segitséget
üdv
UNREG
Bandaháborúra egy tipp, ami a legtöbb lövöldözõs küldetésre jó.
Fejlesszétek "hitman" szintre a M4-es katonai gépkarabélyt, brutális egy fegyver lesz, messzebrõl befogja az ellenfelet, mint ahogy az észrevesz. Így a legtöbb bandaháborús rész energiaveszteség nélkül csináltam meg.
Jó, ha egy sarok védi a hátatokat, nem tudnak hátbatámadni, csak elõröl, egyszerû.

JohnnySmith
Hát jah nem kicsit 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

shevy
mostmár sikerült 😊 most bandaháború van de ez nagyon szar

JohnnySmith
Küldetés lesz hogy lopni kell asszem 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

shevy
honnan lehet ilyen harriert lopni? lehet úgy is hogy ne körözzenek?

Köszi szépen

AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS

Jaj gyerekek hányszor irjam még ide !!!!
Jelenleg 86%-ban az egész SA küldetései letölthetõ videóformátumban!
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_01.html
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_02.html
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_03.html
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_04.html
http://www.stuckgamer.com/gui_gta_san_andreas_05.html
-inden egyes mission egyenként letölthetõ a gyengébbek kedvéért ... 😊
Sziasztok! A repülõ iskolás pályán vagyok, de a harmadik küldetésnél (circle airstrip ) amikor a karikákon kell átmenni teljesen lenulláz pedig átmegyek minden karikán. Most idõre kell csinálni, vagy van más feladat is mint csak átrepülni?

AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS

már nekem is van ,elõször mindig a vízben landoltam vele.
JohnnySmith
Area xx 51,56,65 passz nemtom akárhányból 😄 Egy katonai ojjektum egyébként.

JohnnySmith
A hariert azt lopni kellet.

Ezt a gépet honnan szedted?
JohnnySmith
Csak úgy

hú csávók 100.000-t raktam a nullára és bejött,pénzgond megoldva
DoNorBi
a Vonatállomásokon lehet csinálni vmilyen traineres küldiket azt akarom megtudakolni hogy azt meddig kell csinálni és egyáltalán a 100%-hoz fontos?

Haverok, Buli, Fight Club!

UNREG
A saját embereidet ne szedd le (fekete öltönyben), csak az ellenséges bandatagokat.

shevy
leszeded õket utána meg odamész az udvarba, ott még lesznek

sziasztok
tudna valaki segiteni hogy felmegyek egy tetöre és onnan kellene leszednem a szemben levö ház tetejéröl az embereket /pier 69/na most és lelövök vagy 6-ot de mégse jovalami
köszönöm
üdv
http://general-tao.uw.hu innen töltheted
<#levele>

aabyssx
<#levele>

www.youtube.com/aabyssx

<#levele>

de<#idiota>

[HUN]Kami*, kiskami*

JohnnySmith
Szerintem inkább várd meg a pc-s változazot......

JohnnySmith
hááát......nem

Le lehet vhonnét tölteni a gémet?
<#help> egy oldalt!

JohnnySmith
A konditermetõl vissza kicsit baloldalon.

Ha jól emlékszem egybõl ott ahol kezded a játékot. kimész abból az utcából és az elsõ keresztezõdésnél. 😊
valaki tudja hol van az a kocsma ahol biliárdozni lehet?
Én is szenvedtem vele, úgyhogy nem vagy egyedül! 😊
Lõni nem kell egyet sem, te csak vezess. Ne mellettük menj, hanem kicsit lemaradva, és arra figyelj, hogy ne a síneken, hanem jobboldalt, a sín és a fal között haladj (már ahol van fal).

az a lényeg,hogy közvetlen mellettük menj velük egyvonalban,de kicsit távol a vonattól,mert csak akkor találja el a nigger,
Ez tényleg egy egyszerü feladat! Arra figyelj hogy elöször a hátsó ember mellett próbálj menni a mocival utána középsö mellett ezután meg az elsö mellett! A sorrend végülis szabadon választott, csak az a lényeg hogy egyszerre csak egy emberre koncentrálj!
Afe
Ühm tényleg..akkor lehet, hogy csak én komplikáltam tul mert mindn áron én akartam végezni velük. kösz

UNREG
Hát nem tudom, én úgy csináltam meg, hogy egyet sem lõttem és elsõre meglett, végig mentem a vonat mellet, a haver meg lõtt. Nem tudom milyen tanácsot lehetne adni, az én emlékeimben az él, hogy nagyon egyszerü küldetés volt.

Afe
Gondolom ez nekem szólt, na mind1. Az oke hogy közel vok a vonathoz, de a niger haver nem tudja egyedül leszedni õket, mert én csak elöre tok lõni a mocin.A tetejére én is felúgrottam, de jött e híd oszt levert mint a sz@rt

köszi
UNREG
Ez egy egyszerü misszió, maradj végig közel a vonathoz, sõt én egyszer rá is tudtam ugrani, amikor magasan ment az út.

UNREG
Nem a vizen van a jel, hanem jó magasan, legalább két "szintet" kell felfele repülni és meglátod a piros karikát, ott ugrasz az ernyõvel.

valaki árulja már el mit kell csinálni azon a pályán ahol egy nagy repülõvel el kell szállni a nagy gáthoz,mert a vizen van a jel,hogy oda kell repülni.már a vizbe is beleszálltam.hova kell leszállni?
Afe
Hy! Tudnátok vmi jó technikát arra a helyzetre, mikor a vonatrol kell leszedni azt a pár embert. Vhogy nem akar összejönni , pedig már megprobáltam egy párszor. kezd elszakadni a cérna

UNREG
Nem mondanám, a két rc repcsis feladat talán a legszivatósabb mission a játékban.

nehogy azt hidd utána lesz szarabb is
Én a kisrepülõk támadását nemtom most visszeverni. 😊
Szar ez a feladat. 😊)