1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • DePreSsZYo
    Nem, nem lesz
  • SiteDisagner
    Irigyellek titeket....ti épp azon filoztok, hogy SA-ban mit kell csinálni, mi PC-sek meg még csak nyálcsorgatva olvashatunk titeket! De nekunk végul is lesz Multink is!!!
  • SiteDisagner
    Kösz, már elindult! Kaptam egy fulest, hogy a magyarításnál állítsám más nyelvre, és ment is....Már 2 napja megállás nélkul jáccok, még nem is ettem! De még mindig csak 30valahány%-nál tartok
  • Banyapapa
    Gamefaqs-on nincsenek mentések?
  • UNREG
    Itt szinte mindenki PS2-n GTA-zik, nem hiszem, hogy sokat érnél a save-ünkel.
  • SiteDisagner
    áááá...ugy próbálom magam nyugtatni, hogy VC-zek...de nem segít. Ujbolakarom kezdeni, de lefagy a második kuldetésnél, amikor a telot mexerezzuk, és beulunk az autoba a niggerrel! Tudom h ez SA-s forum, de te jofejek vattok! Vki tud adni egy sav-game packot, ami nem csak a 100%-os hanem a részletes, kuldetésenkénti???, PLS!!!
  • SiteDisagner
    Bocs a reklámlért, de nem az volt a célom! Csak segíteni akartam. De most asszem megszünt az összes PHP-Nuke-os oldal, mert Apache server hiba van vagy mi! Nekem nem jön be a GtaOnline, meg ilyenek! Nektek se???? Pls irjátok már le!
  • kojotomi
    sikerült???
  • kojotomi
    jóvan na... akó VHS-t! Bódog v?
  • JohnnySmith
    dvd-t ?? 1992 ben ?
  • kojotomi
    A Los Santosi edzőteremnél vannak kék házacskák! Az eggyik háznál ott áll az a nagy kirámolós kocsi... abba beszálsz és majd este megnyomod az R3-at(2.analóg)! És akkor egy csomó házba be tudsz menni és kihozni a TV-t DVD-t Hifit stb... és egy kijelölt pontra elszállítani(oda ahhova a kirámolós küldibe is elvitted!)
  • Ronaldo07
    Hy mindenkinek!!
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy hogyan lehet este kirabolni a házakat,mert az egyik küldetés végén mutatta de azóta sem tudom!!:)
    Előre is köszi a segítséget!
  • Extraboy
    Legyszives a reklamot fejezd be! koszi! mert csomoszor feljovok a san andreas topicba es azt latom, hogy itt hirdeted az oldalad ami nem baj, csak kerlek ne ilyen sok* tedd!
  • Extraboy
    www.rockstargames.com/sanandreas
  • dravenstorm
    valaki nem tudna adni egy linket vagy valahonnan lelehetne tolteni a térképet?
  • kojotomi
    " állítólag mindenkinek jár 15 perc... állítólag..."
  • DePreSsZYo
    szánalmas...
  • kojotomi
    Már ezt leírtam a #654 hozzászólásban,ha észrevetted volna!
  • SiteDisagner
    Látom sok a lámer kölök itt, ugyhogy annyit kellett volna csinálnotok, hogy rámentek a http://stuckgamer.com -ra, és máris baloldalt fenn lett volna egy San Andreas kép, és máris ott van minden egyes kuldetés videoja....de úgy látom ennyi esze senkinek nem volt.....[mondjuk jelenleg nem müxik az oldal, de nemsokára meg lehet nézni!] De addig is nézzétek E Z T az oldalt szorgalmasan!
  • kojotomi
    Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!
  • kojotomi
    Csak úgy elmondom,hogy a http://www.stuckgamer.com/ -on vannak ezek a végigjátszások de az oldal átmenetileg nem müxik de próbálgatni lehet!
  • kojotomi
    épp ez az! :()
  • dravenstorm
    kár hogy a linkek nem működnek
  • SiteDisagner
    Most nem azér, de esetleg ha venné vki a fáradságot, és megnézné a Fan SA Site-ot, akkor ott van a San Andreas menu alatt egy olyan pont: 100%-os kijátszás videoban! És akkor esetlegesen ráklikkelsz a linkre, és ott van az összes video a játék kuldetéseirol
  • UNREG
    Én segítenék, de nem tudom, melyik az a Los Desperados. Írd körül, akkor beugrik.
  • kojotomi
    IGEN!
  • dravenstorm
    köszönöm, tehát ugyanugy vannak be videok, animáciok meg a rádio is?
  • kojotomi
    Semmibe sem külömbözik!csak abban,hogy az eggyik másolt a másik nem!
  • dravenstorm
    nyomi nem tudsz nekem segiteni?
  • nYoMi
    Valaki segíyítsen ebbe a Los Desperadeos küüldetésben pls!!!
  • dravenstorm
    hello!
    azt szretném kérdezni hogy a netrol letoltheto és a boltos San Andreas miben kulonbozik?
    mert ugytom a bolti 2rétegu dvd
    thx
  • kojotomi
    nem tudja valaki véletlenül,hogy a DRIVER3 mikor jelenik/jelent meg?
  • nYoMi
    A los desperados küldetést tudja valaki hogyan kell?
  • nYoMi
    én már 60%nál tartok jupíí! Amugy fasza a kép
  • kojotomi
    Ritkán szoktam kenni...
  • SiteDisagner
    Jah és nagyon jo az oldalad!!!
  • SiteDisagner
    Miota kened kojotomi?
  • kojotomi
    kössz!
  • SiteDisagner
    Jah KojoTomi! Tok jo a kép!!!!
  • SiteDisagner
    Hehe NyOmI, én NEM egyedi oldalt akarok csinálni, csak egy infós központot!!!!!
    Amugy most kezdem el PS2-n a játékot, mert még nem volt rá idom, és ha lett is volna, mindentol eltiltottak....