GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Luiprima
Ez azt jelenti hogy a búvár tudásod nem megfelelõ ahhoz hogy elkezdd ezt a küldetést. Még gyúrni kell rá.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

van egy pálya ahol azt írja miután kijössz az ajtón:you need more practike underwater before you can start this mission,ez mit akar jelenteni?
a lényeg az,hogy szembõl kell ráközelítve,miután kiszállnak a kocsiból,4 személyt kell lefotózni.
nem kijönni hanem nemjoneki ahogy lefotozom,pedig már ahogy a kocsiban ül ugyis lekaptap utána miután kiszállt akkor is,mi a szar van
help
üdv
Fefe
Nem is fognak kijönni hanem mindegyiknek az arcát kell lefotózni.

SZIASZTOK
felkell vennem valakit az ut szélén ,beszálni egy másik kocsiba elkell menni egy kisvárosi tetöre és onnan valakiket lefotozni,én lefotoztam de valamiért nemjoneki mi a baj
légyszi
üdv
Ha nem megy az angol használj szótárt. 😊
MaYa The Bee
Tudtatok hogy "a bandaval" is mehetettek kuldeteseket megcsinalni?
Csak mielott elkezded toborozni kell par zoldrulhas embert
R1 majd a felfele nyillal lehet toborozni

remelem valakinek azert ujjat mondtam 😊

miért nem enged a küldetésbe,ahol a w-s küldetések vannak,amikor a bevezetõben a vak csávóval playstationözünk?azt írja valami még nem elég gyakorolni kell,de mit?
ja élve temetés.hi
Sephi
Vagy rosszabb 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UNREG
Azt hinné, valami építkezõ tanácsadás. 😊)

Sephi
Ha valaki nem tudna mirol van szo most mekkorat nezne 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

oké igy jolett
köszönöm
UNREG
A földgyaluval told a gödörbe, majd állj oda egy betonkeverõvel.

sziasztok
mit kell avval az emberrel cxsinálni aki egy épitkezésen a budiban van,és miután leromboltam a kis épületeket,
légyszi valaki
köszönöm
üdv
Sephi
Persze! Hagyd ki!

JohnnySmith
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

az rc repülõs küldetésnél valami jó tanácsot tudtok adni,mer az üzemanyag mindig kifogy mielõtt visszaérek?
UNREG
Egy dolgot hiányolok, amikor keféljük Denise-t, akkor csak kivülrõl mutatják a házat és a nyögdécselést hallani.
Pedig csinálhattak volna egy gombnyomogatós minijátékot a táncolóshoz hasonlóan, minél profibban nyomogatsz, annál jobban élvezne a csaj. <#vigyor> Persze közben mutatnák...<#hawaii>

UNREG
Na igen, rég volt má'... 😊)

sikerült,most parasztfalván kombájnozok azt osztanak a földmüvesek vazzeg
üdv
Sephi
Pontosan.

nem egészen így van.

1. ÖLD MEG a fickót, vagy a házban, vagy ha elmenekül menj utánna és a kocsiban.

2. És csak ezután FOTÓZD-le a HOLTTESTET<#boxer><#gun><#violent>

PS4 PSN: angyisz

UNREG
Be kell osonnod a házba és közelrõl lefotóznod. Ha sikerült, elmenekül a kocsijával, érd utól és öld meg.

sziasztok
én egy erdöbe szivok,van ott egy faház benne egy manus és fbi-os emberek járöröznek,namost van egy fényképezöm azzal mit fotozzak és amikor a pali menekül egy autoval azt elkell kapni vagy mifene
légyszi help
köszönöm
üdv
Sephi
Ne meny kozel hozza!! Minnel kozelebb mentel hozza annal bisztosabb hogy meglat! Vard meg mig kiszal vagy valami!

S.O.S mit kell csinálni amikor követni kell a vonatot,majd kiszáll egy csávó,azt is követni kell majd taxiba száll,utána mi van?mert akkor mindig betelik a spook meter és failed lesz.
megvan
UNREG
Nem lovit kell keresned, csak egy fogadóirodát.

okés igy már sikerült de a lovit nemtalálom,valami közelebbi info nincs?
köszönöm
UNREG
Hát, azt a "csillag" alakú nagy felüljárós autópálya keresztezõdést tényleg nehéz eltéveszteni, én még nem tudtam megnézni, hogy tényleg ott van e, majd este sort kerítek rá.

UNREG
Nem az életedtõl függ, hogy teljesítetted a küldetést, lehet hogy az halt meg, akire neked kellene vigyáznod.

meg nemértem hogy még volt életem amikor bekel menni egy motelba és ott hemzsegnek a zsarug meg kint is és mikor kijövök és lövöm a rendöröket amikor menekülök kocsival a failid lett pedig még vot életem is ilyenkor mivan
üdv
sziasztok
hát énmég igy se találom ,valami közelebbit nemtudtok rola mondani,mivan még arra
köszi
üdv
Sephi
Az az!!!

Az allat van ahogy josz Del-rol ejszaknak a kozepont fele. Menyel a csompont ala es megleled nem nehez!

UNREG
És ha már itt tartunk, melyik a "legnagyobb keresztezõdés", mert szerintem a város északi részén levõ nagy autópálya csomópont az, de lehet hogy te meg másra gondolsz.

UNREG
Mit hívsz központnak?

Sephi
Ahogy josz a kozpontol a legnagyobb keresztezodes fele pont a kozepont elott van a hid allat. Nem nehez!

UNREG
Segítsetek, hol lehet lovira fogadni?
De ha lehet, részletesebben írjátok le annál, hogy "San Fierro legforgalmasabb keresztezõdésénél", mert ilyen segítséget már kaptam, de ezzel nem sokra mentem. 😊)

aabyssx
LOL

Hát, igen. A GTA3-ban még volt pár olyan misszió, aminél a véletlen mûve volt, hogy sikerül-e, vagy sem. De már a Vice City is sokkal-sokkal játszhatóbb volt.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Anno a NHL 98 -nal tortent hogy ugy odabasztam a kontolert a szekrenyhez hogy lukat varazsoltam az ajtoban 😄

Azt olvastam, hogy a Sony és a Rockstar kötött egy szerzõdést, melyben a Rockstar aláírta, hogy a San Andreas-t a PS2-es megjelenést követõen egy évig nem adják ki PC-re. Vagyis 2005 szeptember környéke. Nekem már itt van a polcon a PS2 változat, de "nemgyári" és még nincs chip a gépben😊 Most sírjak vagy nevessek?
Törölt felhasználó
Majdnem eltörtem a kezem (Alig bírok gépelni) akkorát vertem a szekrénybe a GTA3 miatt. Elõtte iszonyatosan földhözbasztam a controllert és szétvertem az ágyat. Mindezt egy küldetés miatt amiben 3 furgont kellene felrobbantani.

Nos, remélem a San Andreas nem fog ennyire felbaszni.
Sephi
Haha 😄DDD

Szopii!!! 😄DDD

Rafaelo
<#wow2><#buck><#szomoru1>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

guardian hero
Májusig elleszel az aknakeresõvel 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Rafaelo
a faszomat rohadt kozolosok nyomatjátok a gamet én meg parlagon heverek a pécémel baszki !!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Tyler Durden
Igen!
Le kell õket lõni a vonat tetejérõl<#eplus2>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

sziasztok

tudnátok segiteni hogy mit kell csinálni akkor amikor egy motorral kell üldözni egy vonatot amin egy banda van
köszi
üdv