1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#634 Találtam az eggyik hídon egy nagyon érdekes dolgot!
"There are no Easter Eggs up here Go away" ami kábé azt jelenti:Itt nincs Húsvéti Tojás, menny el. Íme egy kép is erröl az érdekes dologról!:
-
nYoMi #633 SiteDisagner, kiről koppintottad a saját oldalad? Csak nem a gtaonline-ról? Lebuktáál :)) -
#632 Én most kezdem majd el a game-et, de én elötte megnéztem rola azokat a videokat...legalább is párat...hát nem semmi...jo nektek ez nem ujdonság, de még sokaknak az!!! HÁL' Istennek a pc-s megjelenés juni 10 igy nem szemétkedhettek velunk pc-sekkel h még várhatunk egy évet! Na csá all!
GTA FAN SITE!!!! THE BEST OF SA!! -
#631 Csak a 'Gran Turismo szar lenne pc-re' miatt, meg 10pc-sböl 9 azt állítja hogy a GTA pc-s game.
OFF..lehet..sz@rok bele :) -
#630 OFF kicsit. -
#629 Mostanában kijött vmi Gt szerü játék pc-re. Azt mondja egy pc-s ismerösöm, hogy "Ez nem olyan arcade game mint a GT3, hanem tök szimulátor, mert itt tudni kell rendesen vezetni, különben elszálsz"
Enyhén felb@szta az agyam. Méghogy a GT arcade game.
A pc-sek összetennék a két kis kezüket, ha vmi csoda folytán kijönne az ő gépükre is. -
#628 "PC-n szar lenne"
Gran Turismo : igen
San Andreas : nem -
rrroka #627 nekem is ugy tünt hogy a gtasa-t mondod hogy nem lesz... -
#626 Te olyan hülye vagy, mint a seggem.. kár hogy a Gran Turismoról volt szó, de ne zavarjon! Mehetsz is vissza a zártosztályra! -
#625 Manapsag mar mindenkit kiengednek a zartosztalyrol...? o.O
A RockStar miota Sony, attol, hogy PS2-re (is) fejlesztenek meg nem tartoznak a Sonyhoz. Jovore jon Xbox-ra es PC-re az SA, tessek: Forras: 1UP.com. -
#624 csomagtartót ki lehet nyitni? -
#623 igen, a back to the scool az az a kuldetes ahol az autos iskolanak minden feladatat minimum 75%ra el kell vinned. ha ez megvan akkor kapni fogsz tovabbi missziokat! -
nYoMi #622 Valaki segítsen nekem, van a második városban egy $ jel aminél ilyen kocsis feladatok vannak. A küldetés neve Back To school. És nem aakarja adni a köv küldetést pedig joformán mindenem silver..egy két arany van csak :P de mit kell csinálnom vagy mi a faxom?? -
nYoMi #621 van itt vlki? -
nYoMi #620 FEnnt van a tetején. felülsz a biciklire 07:00 és 18:00 között és már megy is, kurva nehéz -
#619 Mount Chiliad azt még én is kerestem multkor de nem találtam! Én az egész Mount Chiliad-ot végignéztem de nem találtam! -
nYoMi #618 Birdseye race a neve -
nYoMi #617 Amit a Mount Chiliad hegy tetején meg kell csinálni biciklis küldtés, azért kapok vlmilyen versenyt. Azt hol találom meg amit megkaptam? -
nYoMi #616 hát hogy a San Andreas jobb
-
#615 "SA powaa" Ez mit jelent? -
nYoMi #614 SA powaa
-
#613 Na végre valaki észre vette!
Itt egy másik
Ez tényleg a VC! Most csináltam egy összeállítást és sztem tök jól sikerült! -
nYoMi #612 Ez Sa nem vice
-
#611 Szerintetek milyen az új mocim?
-
DePreSsZYo #610 Nagyon megfogtak benne a néger hangnem :)
Ahogy tudnak beszélni az a lazaság meg minden nagyon ott van. -
DePreSsZYo #609 ja lehet az lesz :)) -
nYoMi #608 jajaja, te most ujra kezded?
-
DePreSsZYo #607 nem gond azé van a forum :D -
nYoMi #606 Buvárkoggyá...:DDD Amugy imádom a gamet csak itt értetlenkedek
-
DePreSsZYo #605 ez nem a te játékod :))
De amugy nem kell sokat...csak usszáá -
nYoMi #604 amugy sokat kell buvárkodni?? Hány skill elég?? Szal hányszor kel adnia? -
nYoMi #603 köszi, azt a videos cuccot nemtudod?
-
#602 Lung kapacity... búvártudás, merülj sokat, akkor fejlődik... -
nYoMi #601 Lung izé az mi?? :DD Wu Zi Mu -nál van egy küldetés aminél ilyen videójátékban kéne elvernek, azt irja hogy még gyakoroljak.. De mit hol??? -
nYoMi #600 szanci amit adott linkeket, ahol fennt vannak a missziók videóba ott nemtudom lejátszani a videókat, hang van de kép alszik. Milyen codec kellene?? Vagy mit csináljak??
-
#599 Ez a legtöbb üldözős autós misszióra igaz, ha nincs "követős mérce", akkor biztos lehetsz benne, hogy meg kell ölni a benne ülőket. -
#598 A dzsipet és a limuzint nem követni, hanem eliminálni kell, ölj meg mindenkit. -
nYoMi #597 Valaki segítsen mááááá pls -
#596 naná, lesz gémbojra is -
ent #595 Szerintetek lesz ez a gém sony psp-re?