GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
help
üdv
felkell vennem valakit az ut szélén ,beszálni egy másik kocsiba elkell menni egy kisvárosi tetöre és onnan valakiket lefotozni,én lefotoztam de valamiért nemjoneki mi a baj
légyszi
üdv
Csak mielott elkezded toborozni kell par zoldrulhas embert
R1 majd a felfele nyillal lehet toborozni
remelem valakinek azert ujjat mondtam 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
köszönöm
mit kell avval az emberrel cxsinálni aki egy épitkezésen a budiban van,és miután leromboltam a kis épületeket,
légyszi valaki
köszönöm
üdv
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Pedig csinálhattak volna egy gombnyomogatós minijátékot a táncolóshoz hasonlóan, minél profibban nyomogatsz, annál jobban élvezne a csaj. <#vigyor>#vigyor> Persze közben mutatnák...<#hawaii>#hawaii>
üdv
1. ÖLD MEG a fickót, vagy a házban, vagy ha elmenekül menj utánna és a kocsiban.
2. És csak ezután FOTÓZD-le a HOLTTESTET<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#violent>#violent>
PS4 PSN: angyisz
én egy erdöbe szivok,van ott egy faház benne egy manus és fbi-os emberek járöröznek,namost van egy fényképezöm azzal mit fotozzak és amikor a pali menekül egy autoval azt elkell kapni vagy mifene
légyszi help
köszönöm
üdv
köszönöm
üdv
hát énmég igy se találom ,valami közelebbit nemtudtok rola mondani,mivan még arra
köszi
üdv
Az allat van ahogy josz Del-rol ejszaknak a kozepont fele. Menyel a csompont ala es megleled nem nehez!
De ha lehet, részletesebben írjátok le annál, hogy "San Fierro legforgalmasabb keresztezõdésénél", mert ilyen segítséget már kaptam, de ezzel nem sokra mentem. 😊)
Hát, igen. A GTA3-ban még volt pár olyan misszió, aminél a véletlen mûve volt, hogy sikerül-e, vagy sem. De már a Vice City is sokkal-sokkal játszhatóbb volt.
www.youtube.com/aabyssx
Nos, remélem a San Andreas nem fog ennyire felbaszni.
Szopii!!! 😄DDD
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Le kell õket lõni a vonat tetejérõl<#eplus2>#eplus2>
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
tudnátok segiteni hogy mit kell csinálni akkor amikor egy motorral kell üldözni egy vonatot amin egy banda van
köszi
üdv