GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy izmos batár állat vaok, akkor mér nem lehetek ien kis vézna nigga mint játék elején?
Pl meghizok mint állat és lefogyok. azt lehet?
PS4 PSN: angyisz
az eddigi osszes gta kijott pc-re
sot az os gta-k csak arra
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
Sõt, van GC és PC emulátor is Xboxon, ezeket kihagytad! <#ravasz1>#ravasz1>
de akkor pcre mer fog kijonni? gt3 sincs 😊
a burger shotos küldit csak egyszer kell végig csinálni vagy az összes burgeresnél?
már csak ezek kellenek a 100%-hoz
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
tudtommal maga a gep nem draga, de hozza a programok azok igencsak
vagy vegyek egyet hasznaltan? esetleg van PC-s emulator, ami hasznalhato?
(ja es, hogy miert itt kerdezem: a GTA SA apropojan, nem biztos, hogy akarok varni 1 evet)
thx
Woodstock , Hair stb.
2. hunter
3. valszeg keves a bicas skilled vagy nem megfelelo idopontban jottel oda.
üdv
még mindig nincs küldetésem,csak az iskolákat tudnám csinálni,de ahhoz nincs kedvem,az utolso amit kaptam az az volt hogy felküldtek valami hegyre arra fele amerre a repülös iskola van ott leszedtem pár helikoptert az ledobott valami csomagot aztán azt elvittem egy másik helyre amit megjelölt oszt kifujt,most mivan
köszönöm
üdv
Haverok, Buli, Fight Club!
PS4 PSN: angyisz
elakadtam nincs küldetésem csak ilyeneket tudok csinálni hogy pilota iskola,hajo vezetö iskola,meg az a hülye mini rc kisrepcsis pályák az elsö abbol megvan végre,a buvértudást felfejlesztettem fullra és most hova tovább
köszönöm
üdv
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"