1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • aneurysm
    Miért nem lehet hátrafele futni?
  • Petya777
    Tuftok vmi jó warezt ahonnan lehet szedni egyí működöképes verziót?
  • Garcia
    Lehet h már volt a kérdés de miért tűnt el a kosárlabda??
  • insp
    Na mi van, XBOX-on senki sem mozdult?
  • jocco
    Köszi, de közben megoldódott!
  • mila69en
    melyik verzió van meg neked NTSC vagy PAL mert ha jól tom akkor eltérnek a kódjaik

nézz körül itt vagy itt vagy esetleg itt
  • jocco
    Igazad lehet, mert van kód ami müködik, de az a baj hogy amik nem mennek, minden cheat listában ugyan azok szerepelnek, s nem találtam még olyat ahol más kód lenne. Engem a Fegyvereket előhozó kód érdelne, de ami nekem van az nem müxik :(
  • mila69en
    pedig úgy kell akkor valszeg nem jók a kódjaid
  • jocco
    Sziasztok!
    A cheat kódokat hogyan kell bevinni? ...csak mert hiába nyomogatom végig a gombokat a megadott sorrendbe a játék közben, nem csinál semmit :(
  • GamerAdams007
    és mér nem enged sehol edzeni?? minden nap azt írja ki, hogy mára eleget edzettél, és mindenhol ezt teszi
  • GamerAdams007
    mért nem elérhető a "Saint Mark's Bistro" nevű küldetés (Las Venturas utolsó előtti)
  • mohuska
    bocsi, nekem 1ből működött a tv-s dolog.
  • amatőrps2
    Árat nem tudtok?
  • wertyx
    én hallotam.és nem csak a SAhoz hanem a 3 és a VC-hez is segít,unigue jump akocsik a csajok minden...én megveszem majd...saturnban és media marktban lehet venni
  • mila69en
    hét én errő nem halottam, de sztem hülyeség lehet, a neten több infot találok mint 180 oldalon
  • amatőrps2
    Sziasztok!
    Álítólag megjelent egy könyv ami 180 oldalon tartalmaz hasznos infókat a SA-ról. Hallott róla valaki, érdemes megvenni?
  • soprano
    Üdv!
    Valaki tudna adni egy linket ahol találok saját készítésü video-kat a game-ről??
    thx előre is!
  • mila69en
    én ugy emlékszem, h a shool-ok nonstop miután megkapod a térképen piros $ jelek
  • ttibi
    hali!
    sivatagnál vagyok és a repülő sulit csinálom, annál vagyok ahol azal a két szárnyú gépel kell 2 kőr kőzőt forgatni a gépet,de nem sikerült.....
    ...tudnátok valami segitséget adni előre is kősszy
  • GamerAdams007
    mikortól lehet tanulni a Driving School-ban?????
    reggel/este? bizonyos küldetés után?
  • mila69en
    van hát ketten is lehet szadúni egyszerre
  • GamerAdams007
    nem megy! ezt nem csak akkor lehet, hogy ha már San Fierrobol is kapok kuldit
    csak mert már át tudok menni, és nem tudok semmit csinálni a tvvel
  • GamerAdams007
    kössz, és boccs, hogy türelmetlen voltam
  • mohuska
    nem.....én leütöttem és úgy is el tudtam kezdeni, ha jól emlékszem valami TV elé kell beállni...asszem.

ez nem chat hogy rögtön válaszolnak haver.
  • GamerAdams007
    mi van má'????
  • GamerAdams007
    hogy lehet elkezdeni a driviong schoolban atnulást???
    muszaj elcsabitani a csajt???
  • UNREG
    Ritmus, ritmus, ritmus.
    Ha az nincs, elveszett ember vagy. :))
  • PS3
    Az nem az, amikor csak a be kell nyomni a megfelelő gombot?
  • amatőrps2
    HAli,
    tud valaki segíteni? San Andreasban van egy pálya ahol táncolni kell a parton. Az istennek sem tudom megcsinálni, nem tudtok erre valami trükköt???
    Kösz!
  • windrunner
    ...csak "egy"ps2-vel...
  • windrunner
    Lan-ban nem lehet vele multizni, csak ps2-vel.Meg kell keresni a Multiplayer ikont, ha megvan asszem 2player nyom egy startot és mehet moka...és ha beszáltok mindketten ugyanabba a kocsiba az 1ikőtök biztos tud lőni...
  • mentos-boy
    Halihó!
    Mi olyanokat hallottunk a dologról, hogy meg lehet azt tenni, hogy az egyikünk az egyik konzollal vezet, a másik meg az ablakon kilógva lőheti az ellent a másik konzollal.
    No ebben tegyetek igazságot....
  • ent
    Először az egyikőtöknél van a konzol, utána a másitkótoknál...
    De csak akkor adjátok át az irányítót, ha meghalt a másik....
    Vagy van multi része is?
  • mila69en
    na ezt nem értem énse mindíg meg valtozik a helye sokáig nekem ott volt ahol az első csajod van, az ajtónál (térképen szív) 1 olyan piros ikont kell keresni 2 emberke van rajt, de azt onnan eltünt és meg találtam a 2. városba 1 garázsnál nem tom má hol ha meg találod az ikont a kettes joyon start
  • mentos-boy
    hali! nem tudja valaki hogy lehet ketten nyomni a játékot??? sehogy nem tudtam rájönni...
  • sigmavirus1
    De az úgy már nem olyan látványos!:)
  • mila69en
    de ha elkezdesz hátra tolatni kanyar valamelyik irányba akkor simán le akad a pótkocsi:))és nem is burulsz fel
  • Skynet
    ???
    Egy az egyben ugyan az az eltünés/feltünés mint a VC-ben...
    Elmegy valami mellette hátat fordítasz neki mire visszafordulsz már nincs ott semmi...:)
    És az is megmaradt hogy ha beszállunk egy autóba akkor hatalmas százalékban olyan nautók fognak velünk szembe jönni mint amiben ülünk...
  • sigmavirus1
    Lehet kamionra pótkocsit rakni de levenni nem tudtam max felborulni és akkor lejön!:D

Asszem most már nem gurulnak le az autók a kocsiszálítós játgányról, és van egy vontatókocsi aminek a hátulján a kampót be lehet akasztani a több ijárgányba és lehet húzni! Meg a traktorral is meg lehet csinálni ezt!

• sigmavirus1
    Lehet hogy kábellel megoldhato, vagynemtom!:P