1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
aneurysm #874 Miért nem lehet hátrafele futni? -
Petya777 #873 Tuftok vmi jó warezt ahonnan lehet szedni egyí működöképes verziót? -
#872 Lehet h már volt a kérdés de miért tűnt el a kosárlabda?? -
#871 Na mi van, XBOX-on senki sem mozdult? -
jocco #870 Köszi, de közben megoldódott! -
#869 melyik verzió van meg neked NTSC vagy PAL mert ha jól tom akkor eltérnek a kódjaik
nézz körül itt vagy itt vagy esetleg itt -
jocco #868 Igazad lehet, mert van kód ami müködik, de az a baj hogy amik nem mennek, minden cheat listában ugyan azok szerepelnek, s nem találtam még olyat ahol más kód lenne. Engem a Fegyvereket előhozó kód érdelne, de ami nekem van az nem müxik :( -
#867 pedig úgy kell akkor valszeg nem jók a kódjaid -
jocco #866 Sziasztok!
A cheat kódokat hogyan kell bevinni? ...csak mert hiába nyomogatom végig a gombokat a megadott sorrendbe a játék közben, nem csinál semmit :(
-
#865 és mér nem enged sehol edzeni?? minden nap azt írja ki, hogy mára eleget edzettél, és mindenhol ezt teszi
-
#864 mért nem elérhető a "Saint Mark's Bistro" nevű küldetés (Las Venturas utolsó előtti) -
mohuska #863 bocsi, nekem 1ből működött a tv-s dolog. -
amatőrps2 #862 Árat nem tudtok? -
wertyx #861 én hallotam.és nem csak a SAhoz hanem a 3 és a VC-hez is segít,unigue jump akocsik a csajok minden...én megveszem majd...saturnban és media marktban lehet venni -
#860 hét én errő nem halottam, de sztem hülyeség lehet, a neten több infot találok mint 180 oldalon -
amatőrps2 #859 Sziasztok!
Álítólag megjelent egy könyv ami 180 oldalon tartalmaz hasznos infókat a SA-ról. Hallott róla valaki, érdemes megvenni? -
#858 Üdv!
Valaki tudna adni egy linket ahol találok saját készítésü video-kat a game-ről??
thx előre is! -
#857 én ugy emlékszem, h a shool-ok nonstop miután megkapod a térképen piros $ jelek -
#856 hali!
sivatagnál vagyok és a repülő sulit csinálom, annál vagyok ahol azal a két szárnyú gépel kell 2 kőr kőzőt forgatni a gépet,de nem sikerült.....
...tudnátok valami segitséget adni előre is kősszy
-
#855 mikortól lehet tanulni a Driving School-ban?????
reggel/este? bizonyos küldetés után?
-
#854 van hát ketten is lehet szadúni egyszerre -
#853 nem megy! ezt nem csak akkor lehet, hogy ha már San Fierrobol is kapok kuldit
csak mert már át tudok menni, és nem tudok semmit csinálni a tvvel
-
#852 kössz, és boccs, hogy türelmetlen voltam
-
mohuska #851 nem.....én leütöttem és úgy is el tudtam kezdeni, ha jól emlékszem valami TV elé kell beállni...asszem.
ez nem chat hogy rögtön válaszolnak haver. -
#850 mi van má'????
-
#849 hogy lehet elkezdeni a driviong schoolban atnulást???
muszaj elcsabitani a csajt??? -
#848 Ritmus, ritmus, ritmus.
Ha az nincs, elveszett ember vagy. :)) -
#847 Az nem az, amikor csak a be kell nyomni a megfelelő gombot? -
amatőrps2 #846 HAli,
tud valaki segíteni? San Andreasban van egy pálya ahol táncolni kell a parton. Az istennek sem tudom megcsinálni, nem tudtok erre valami trükköt???
Kösz! -
#845 ...csak "egy"ps2-vel... -
#844 Lan-ban nem lehet vele multizni, csak ps2-vel.Meg kell keresni a Multiplayer ikont, ha megvan asszem 2player nyom egy startot és mehet moka...és ha beszáltok mindketten ugyanabba a kocsiba az 1ikőtök biztos tud lőni... -
mentos-boy #843 Halihó!
Mi olyanokat hallottunk a dologról, hogy meg lehet azt tenni, hogy az egyikünk az egyik konzollal vezet, a másik meg az ablakon kilógva lőheti az ellent a másik konzollal.
No ebben tegyetek igazságot.... -
ent #842 Először az egyikőtöknél van a konzol, utána a másitkótoknál...
De csak akkor adjátok át az irányítót, ha meghalt a másik....
Vagy van multi része is?
-
#841 na ezt nem értem énse mindíg meg valtozik a helye sokáig nekem ott volt ahol az első csajod van, az ajtónál (térképen szív) 1 olyan piros ikont kell keresni 2 emberke van rajt, de azt onnan eltünt és meg találtam a 2. városba 1 garázsnál nem tom má hol ha meg találod az ikont a kettes joyon start -
mentos-boy #840 hali! nem tudja valaki hogy lehet ketten nyomni a játékot??? sehogy nem tudtam rájönni... -
#839 De az úgy már nem olyan látványos!:) -
#838 de ha elkezdesz hátra tolatni kanyar valamelyik irányba akkor simán le akad a pótkocsi:))és nem is burulsz fel -
#837 ???
Egy az egyben ugyan az az eltünés/feltünés mint a VC-ben...
Elmegy valami mellette hátat fordítasz neki mire visszafordulsz már nincs ott semmi...:)
És az is megmaradt hogy ha beszállunk egy autóba akkor hatalmas százalékban olyan nautók fognak velünk szembe jönni mint amiben ülünk... -
#836 Lehet kamionra pótkocsit rakni de levenni nem tudtam max felborulni és akkor lejön!:D
Asszem most már nem gurulnak le az autók a kocsiszálítós játgányról, és van egy vontatókocsi aminek a hátulján a kampót be lehet akasztani a több ijárgányba és lehet húzni! Meg a traktorral is meg lehet csinálni ezt!
-
#835 Lehet hogy kábellel megoldhato, vagynemtom!:P