GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jó lenne már valami bumm....
Los Santosban ajánlom a kecókba történõ betörést. 20.00-6.00-ig lehet nyomni, szépen tejel.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
most vagy vmi 1szerübb pénzforrás kellene,
vagy 1 qrwayó szisztéma a lovihoz.
most b@sztam el az összes pénzem ezen a kibeb@szott lóverseny f@szságon <#falbav>#falbav>
Egyébként a küldetés elõtt kapcsold ki a vibrát, így sokkal könnyebben célzol. ne az összes transzpondert védd, hanem csak egyet, sokkal könnyebb. (igaz még így is rohadt nehéz)
de jó lenne már valami bumm....
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!
Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]

Amennyi elrejtett titkos dolog van ebben a játékban, azt se csodálnám, ha a fejlesztõk 200 helyre dugtak volna el repülõket, RC autókat 😄
Én ha jól emléxem, csak egy transzponderre koncentráltam, nem az összesre. Egyet védtem, de azt piszkosul. Kb. tizedszerre sikerült így megcsinálni a küldetést 😊
qper: csak ennyi? Máshol nincsenek kis RC cuccok?
ACER Aspire 5738ZG
Kocsik a vizen:
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2
Quad Bike:
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2
Próbáljátok ki! Kegyetlen!
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
ma 00:28 | Privát | Válasz | #741
De a legjobb az autós suliban az volt, amikor egy rámpán kellett félfordulatot csinálni.. a valós életben miért nem kell ilyen a jogsihoz? :-)
Talán azert nem mert tul egyszeru lenne! <#idiota>#idiota>
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Ha elvégezted az autósiskolát San Fierroban, ott megtanultad a P.I.T. manõvert (a rendõrök használják elõszeretettel). Pontosan ezt kell csinálni itt is. Ha nem voltál még az autósuliban: a kocsi farát ki kell billentened úgy, hogy a te autód orra kb. egy vonalban legyen a csaj autójának a hátsó traktusával. Ha ez megvan, akkor egy picit legyezz rá a kormánnyal, így sikerül a járgányát megpörgetned. A csaj egyébként ekkor kiszáll az autóból, neked pedig el kell vinned azt))
Arról nekm is beszélve, hogy szerintem ha a levegõbõl az elsõ rárepülés után nem robban fel a célpont, fordulhatsz rá mégegyszer, ami lénygesen nagyobb benzinveszteséghez vezet.
😊)
egy kis segítség az index San Andreas topikjáról, anno M2 kolléga írta le a következõ sorokat, nekem baromi sokat segített vele:
"Nem annyira gáz! Minden lövöldözést a földrõl kezdjél. Alacsony sebességgel, hogy jól irányítható maradjon a repcsid. Elsõnek rárepülsz a biciklis gyerek mögé, lelövöd, mint a kutyát. Aztán visszafordulsz az utcában, és a másik közeledben lévõ furgont kezded el lõni. Aztán tovább a Hippy Shopper közelében lévõ furgont. És onnan repülsz a motorosokhoz. MINDEN TÁMADÁST A FÖLDRÕL KEZDEMÉNYEZZ! NE A LEVEGÕBÕL!"
-földfelszín közelébe ne repkedj, mert irányíthatatlan lesz a repülõ
-lövöldözni szigorúan csak a földön tudtam sikeresen - levegõben üldözni és lõni nem nagyon...
-két objektum közti távot jó magasra repülve, majd vitorlázva próbálj meg áthidalni
...de tényleg csak a kitartás segít! 😊
Ha megvan, a harmadik Z misszió biztos tecceni fog :
Több mint egy hónapja ezért raktam félre a játékot.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)