GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most láttam ilyen screenshot-t.....elvileg xboxos sa-ban Snoop Dogg a fõszereplõ CJ helyett? ez lehet?! (www.ign.com)

de jó lenne már valami bumm....

PS3
Ügyesen.. de mire akarod elkölteni? <#vigyor>

zaki
és hogy? <#buck>

eightmiles
nem lovi! játékgép... és ez komoly, nem vicc.

PS3
El lehet érni több száz millió dollárt is.. de minek?

windrunner
nah ja a lovi rendesen felturbozza a tárcánkat<#taps>

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

zaki
<#wow2><#guluszem1><#wilting>

Nem akarlak letörni,de szerintem az nem is volt oly nehéz az ami viszont utánna jön a kis makettes dolog,na annál már lehet törni a joyt!

eightmiles
nekem 13 milla<#vigyor3>

zaki
az a gáz, hogy pár patkót nem lehet mexerezni, csak ha van jetpackod, mert olyan helyeken van fenn, ahova nem tudsz felmenni anélkül

túlzottan jó szisztéma nincsen, csak annyi, hogy ments, lovizz, és nyerj (pénzvesztés esetén pedig visszatöltés). Bár ha elõtte elmész Las Venturas-ba, és ott összegyûjtöd a patkókat, sokkal nagyobb lesz az esélye a nyerésnelk a különbözõ szerencsejátékokon.

Los Santosban ajánlom a kecókba történõ betörést. 20.00-6.00-ig lehet nyomni, szépen tejel.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Afe
persze nyomtam reflexbõl 😊
most vagy vmi 1szerübb pénzforrás kellene,
vagy 1 qrwayó szisztéma a lovihoz.

UNREG
Load?

Afe
vmi könnyüpénz jól jönne.
most b@sztam el az összes pénzem ezen a kibeb@szott lóverseny f@szságon <#falbav>

a Zero küldetések nem kötelezõk, nélküle is végig tudod játszani a játékot, csak nélküle nem lesz meg a 100%

Egyébként a küldetés elõtt kapcsold ki a vibrát, így sokkal könnyebben célzol. ne az összes transzpondert védd, hanem csak egyet, sokkal könnyebb. (igaz még így is rohadt nehéz)

Hi all...nem tudja valaki h zeronál, amikor vagy 20ezer kis rc röpcsit kell lelõni.....azt hogy a rákba kell? már majdnem töröm a joyt!

de jó lenne már valami bumm....

Neme.
Na, megszereztem én is eme "kis" játékot. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Üdv Konzolosok!

PLAYSTATION 2-höz vadiúj egér(USB csatlakozós) eladó az eredeti ár feléért (3500.-). Stratégiai játékokhoz nagyon jól használható (Red Alertek, Age of ... sorozat, foci manager stb.). Én még 6900 ft-ért vettem, vagyis az eredeti ár kb. feléért már elviheted !! Egyszer sem használtam, mert a megvétele után nem sokkal el kellett adnom a gépem.
Hibátlan, gond nélkül mûködik, a játékgépem eladásából maradt meg. Mivel USB-csatlakozós kifejezetten Playstation 2-höz való, a dobozán is rajta van !
Köszi a figyelmet!

Attila
Telefon: 0670/220-9436
E-mail: [email protected]
zaki
9200 😛

duc
Nekem se ment elsõre, azóta vmi zörög a kontrollerben, de mûködik. Pár nap múlva próbáltam és láss csodát... (a vibrát én is kikapcsoltam és rövid sorozatokkal operáltam.) A killzone normal botok ellen teamdeathmach gyakorlásnak kiváló! egy 500 fragos menet, és minden sima lesz 😊
hiba
amikor egy kuldetesnek vege akkorutana ahol jarunk pl epueltekbe vissza lehet kesobb menni Pl fodrasz? 😊

eightmiles
nektek mennyi a rekordotok a körbe-körbe pörgés/lövés játékgépen?

zaki
ehh, én is azzal szenvedek már 1 órája <#csodalk>

pff, gõzöm sincsen 😊

Amennyi elrejtett titkos dolog van ebben a játékban, azt se csodálnám, ha a fejlesztõk 200 helyre dugtak volna el repülõket, RC autókat 😄

kapcsold ki a vibrát a kontrolleren, rögtön sokkal finomabban tudsz majd célozni.

Én ha jól emléxem, csak egy transzponderre koncentráltam, nem az összesre. Egyet védtem, de azt piszkosul. Kb. tizedszerre sikerült így megcsinálni a küldetést 😊

vki
karfiol: az elsõ küldetését lassító koddal csináltam, de a második küldetés lesz a szivatás.

qper: csak ennyi? Máshol nincsenek kis RC cuccok?

ACER Aspire 5738ZG

Hogy a májba lehet Z elsõ küldijét megcsinálni?már végignyomtam az összes küldetést,de ezt nem tudtam.
de igen. Ha megvan mind3 Z küldetésed, akkor kapsz egy minijátékot, amit Z boltjában lehet aktiválni. A Red Baronnal kell megadott idõ alatt minél több Berkley furgon felrobbantani (asszem talán 2 perc).

vki
Mármint a játékból.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Ha valaki hiányolja a jetski-t belõle, akkor ajánlok figyelmébe két csalást:

Kocsik a vizen:
Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2

Quad Bike:
Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2

Próbáljátok ki! Kegyetlen!

ACER Aspire 5738ZG

vki
Ha a Z-s küldiket megcsináltam nem kapok valami kis távirányítós kisautót, repcsit vagy helit?

ACER Aspire 5738ZG

Extraboy
Ezert kell baromira figyelni es ugyesen mar messzirol loni ra, meg akkoris ha 1-2 golyo talalja el onnan

SiteDisagner
PS3
ma 00:28 | Privát | Válasz | #741

De a legjobb az autós suliban az volt, amikor egy rámpán kellett félfordulatot csinálni.. a valós életben miért nem kell ilyen a jogsihoz? :-)

Talán azert nem mert tul egyszeru lenne! <#idiota>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

PS3
De a legjobb az autós suliban az volt, amikor egy rámpán kellett félfordulatot csinálni.. a valós életben miért nem kell ilyen a jogsihoz? :-)

PS3
jajj.. az autós suliban egy rendõrrel kellett akkor csinálni? Mert ha az, akkor azt kb. 100x-orra sikerült megcsinálni! És még akkor sem tudtam igazából, hogy mit is kéne csinálni :-((( Nem elég, hogy Zero küldetéseit hanyadolom, erre most ez is..

nem szabad felrobbantani a kocsit!

Ha elvégezted az autósiskolát San Fierroban, ott megtanultad a P.I.T. manõvert (a rendõrök használják elõszeretettel). Pontosan ezt kell csinálni itt is. Ha nem voltál még az autósuliban: a kocsi farát ki kell billentened úgy, hogy a te autód orra kb. egy vonalban legyen a csaj autójának a hátsó traktusával. Ha ez megvan, akkor egy picit legyezz rá a kormánnyal, így sikerül a járgányát megpörgetned. A csaj egyébként ekkor kiszáll az autóból, neked pedig el kell vinned azt))

PS3
Help : Mit is kell csinálnom annál a küldinél, amikor egy autót kell követni, és nem szabad engedni hogy 'elhidegüljön',(Legalábbis így értettem) mert különben mission failed, ha felrobbantom, akkor szintén. Követni meg követhetem, de olyan gyorsan megy, hogy végén felrobbanok a sok sérülés miatt..

nekem csak így sikerült levadászni mindegyiket. A levegõbõl egyszerûen képtelen voltam úgy irányítani a tetves gépet, ahogy szerettem volna 😊

Arról nekm is beszélve, hogy szerintem ha a levegõbõl az elsõ rárepülés után nem robban fel a célpont, fordulhatsz rá mégegyszer, ami lénygesen nagyobb benzinveszteséghez vezet.

Extraboy
én épphogy a levegobol valo tamadast javaslom, ha leszallsz foldre akkor elmegy csomo benzin meg lassan mesz moge + felszallsz

UNREG
Indulj el a többiekkel, majd meglátod, kiket kell lelôni. A fejük felett lesz a háromszög, nem a térképrn.

Atérkép nem jelez semit.

UNREG
Hogy lehet a Los Desperadosban elakadni? Mindenkit le kell lõni, piros háromszög jelzi, 3 vagy 4 hullámban jönnek, már nem emlékszem...

Nem tudtok végigjátszást ? Elakatam a Los Desperados küldinél nem tom mit kel csinálni és idegesit... Ha esetleg tudja valaki az irjon nekem maillt vagy irjon ide sürgös lene. ([email protected])

Köszke.
😊)

Zutyu:

egy kis segítség az index San Andreas topikjáról, anno M2 kolléga írta le a következõ sorokat, nekem baromi sokat segített vele:

"Nem annyira gáz! Minden lövöldözést a földrõl kezdjél. Alacsony sebességgel, hogy jól irányítható maradjon a repcsid. Elsõnek rárepülsz a biciklis gyerek mögé, lelövöd, mint a kutyát. Aztán visszafordulsz az utcában, és a másik közeledben lévõ furgont kezded el lõni. Aztán tovább a Hippy Shopper közelében lévõ furgont. És onnan repülsz a motorosokhoz. MINDEN TÁMADÁST A FÖLDRÕL KEZDEMÉNYEZZ! NE A LEVEGÕBÕL!"

Csatlakozom ez elõttem szólókhoz, de kiegészíteném a saját (szenvedéssel megszerzett) tapasztalatommal:
-földfelszín közelébe ne repkedj, mert irányíthatatlan lesz a repülõ
-lövöldözni szigorúan csak a földön tudtam sikeresen - levegõben üldözni és lõni nem nagyon...
-két objektum közti távot jó magasra repülve, majd vitorlázva próbálj meg áthidalni

...de tényleg csak a kitartás segít! 😊

Hát tényleg csak kitartást lehet kívánni. Ülj le azzal az elhatározással, hogy addig nem állsz fel a gép mellõl, amíg meg nem csinálod a Vörös Bárós küldetést. Meg lehet. Még nekem is sikerült, pedig többször is azt hittem, hogy a falhoz vágom a kontrollert 😞

Ha megvan, a harmadik Z misszió biztos tecceni fog :

Kösz Ungreg.

Több mint egy hónapja ezért raktam félre a játékot.

JohnnySmith
Ez bazz+ nóóórmális vagy csak 14? (az iq-ja is)

dvd-----cd elmebeteg

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

UNREG
Nem tudunk segíteni, a Z küldetéseihez két dolog kell:
1. Kötélidegek.
2. Kitartás, kitartás, kitartás. Ja és végtelen kitartás.

Ha nagyon nem bírod, nem kötelezõ megcsinálni.