1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
kuppey #914 Van vki aki megcsinálta már az end of the line című küldetést? Már napok óta próbálkozok vele de egyszerűen nem megy. A legidegesítőbb az egészben, hogy a tűzoltóautós részig gyerekjáték, csak igen hosszú egy gyerekjáték. Az idegesít a legjobban, hogy minden egyes aalkalommal végig kell nyomni az épületet is, az autót meg nagyon ritkán tudom követni addig amíg el kell kapnom sweetet. Nem tudtok vmi tippet adni, hogy mégis vhogy megkönnyítsem ezt a küldetést, mert elég idegesítő az a rohadt ház, hogy minden alkalommal végig kell lövöldözni. -
#913 köszi, de sajna nem vagyok járatos a torrentben... :( -
#912 bittorrent. -
#911 Nem látta valaki free-letölthető helyen a játékot? -
BigLuke #910 Gamefaqs.com
Itt van egy pár:D -
#909 Hogy te milyen ügyesen ábrázoltad hogy mit kell csinálni a mutogatós emberekkel... -
gta san anders #908 -
gta san anders #907 honnan lehet le tölteni a gta san andreas multiplayer-ját?
-
#906 Hi! nekem már csak egy magyarosítás kéne nagyon..elég lenne egy béta is..ha vki tud már róla és véletlenül van már neki ilyen fordítása az létszi küldje el nekem mailba!!! thx!! [email protected] -
lhorvi #905 szerintem csak azér nincs sehol 100% végigjátszás, mer
1., még nem játszotta végig senki
2., ki az a hülye, aki ír 100 oldalt egy ilyen rohadt hosszú játékról?!
pedig tényleg jó lenne -
#904 Meg kell csinálni a filght school-t, minden feladatát legalább bronzra, és akkor kapsz további küldetéseket -
zutyu #903 Sziasztok nem tud Nekem senki segíteni???Már írtam,hogy el vagyok akadva ""LAS VEGASNÁL"".Nem tudok birtokot venni semmi.Megcsináltam mindent és nem ad újabb küldetést.Csak a repülös suli van hátra meg pár verseny.Azon kivül pár kocsit kell lenyúlni az Easter Basic dokkba.Nos?Valami ötlet? -
amatőrps2 #902 Sziasztok,
nem tudjátok hol találok komplett végigjátszást? Mindenhol csak 60-70%-t találtam.
KÖsz! -
zutyu #901 jó oké.De akkor mit kell csináljam hogy tudjak venni valamit Las Vegasba is?
Mindegyik gombám piros és nem zöld Vegasba.Nos akkor mi a gond pedig küldetés nincs.Segíts... -
zutyu #900 Na még egy.Megcsináltam már az autós,motoros,hajós sulit.Már csak a repülős suli van hátra.Ott van egy rész ahol fel kell szállni,azt coronákon át menni.Na elég nehéz rögtön abba a magaságba felemelni a gépet(mert le fullad közbe vagy mi),nem baj sikerült.Át megyek szépen mindegyiken sorba sorba és még se adja meg.Nem értem,pedig úgy veszem ki hogy az a feladat. ?????? -
Robin Hood #899 Egyszer fagyott ki összesen. A gfx feljavítás csak extra szolgáltatás a roksztár észak részéről, késni meg azért késett mert lefizették őket, ezen nincs mit csodálkozni. -
mohuska #898 minek fecsérelünk ezekre az akárkikre akár 1 szót is....szakadjanak + remélem 80* ki fog fagyni nekik az isteni PC-n! -
#897 hát ez LOL letöltöttem PC-re a GTA-san-t elinditottam PS2-n is hát mitne mondjak egetrengető külömbség nincs a két verzió között ezért vártak szegények fél évet és jöttek fikázni a PS2-t, hogy PC-n ennyivel szebb lessz meg annyival szebb lessz LOOOOOL -
lowdog #896 ha nem ismered a konzolokat akkor inkább ne szólj hozzá :) -
lowdog #895 "properlety"
olyan nincs, csak property, ami ingatlan (birtok, vagyon stb.) :) -
Robin Hood #894 Naja, CD Galaxisban kivételesen gyorsabbak voltak mint a net. :) -
Robin Hood #893 Továbbítjuk a címet a BSA-nak ha akarod. :) -
#892 LOL valszeg ilyenkorra már az összes PC-s GTA SAN fannak meg volt a gém -
zutyu #891 Sziasztok.Lenne egy kérdésem.
Én már meg csináltam nagy nehezen Z-drága küldetéseit.Most vennék szívesen kaszinót Vegasba,de nem engedi valami properlety kell.AZ meg mi?
Mit kell teljesíteni ahhoz,hogy újra küldetések legyenek?Iskolákból párat megcsináltam és a versenyből is.Valaki tudja?
Kösz előre is... -
#890 Tessék parancsolni infók a lapon! nacsá -
#889 nem ide kene irni :P -
Robin Hood #888 Ezt gondolom igen sok pc-s olvassa itt. :) -
#887 elnézést hogy megzavarok valamit de PC-s SA fanatikusok figyeljetek!!! Kell nektek 180FT-éert a SA?? HA igen irjatok egy hozzászólást!! és én válaszolok!! napá -
Hesha #886 Mi az istent keresnek a konzolos GTA:San Andreas topic-ban a hülye pc-s konfig. szerencsétlenkedések?
A játékról írjatok ne a gépeitekről,fogaskerékagyú barmok!!!!!!!
-
#885 Vazz, elindult a 64 bites XP-n? =) -
#884 Ezt nagyon rossz helyre írtad cimbora. :))
Lehet, már túl jó a konfigod.... :) -
#883 Na Hali!!!
Hát vártuk, megérkezett.Én is fölraktam és egy 10-15 vagy max 20 percnyi játék után úgy kifagyott a windowsom,mint a csuda!Nem is kékhalál hanem reset!Na ez miért is van és töprengtem, visszavettem a procim órajelét, a memóriát és semmi.Ugynúgy kifagy. Mondta egy ismerősöm,h neki is ugyanez a probléma volt majd fölrakta újra az nvidia audiodriverét és akkor okés lesz.Hát nem lett.Nem volt valakinek hasonló gondja és esetleg olvasott róla,h hogyan lehet megoldani?Nekem Athlon64 3000+, Gigabyte alapdeszka, van Windows Xp64 Professionállal. Ha valakinek hasonló gondja van, akkor kérem írjon.
Köszi -
#882 Hogy válaszoljak kedves érdeklődésedre: Xbox-ra és PS2-re is lehet szép nagy vinyót csatlakoztatni, amire felmásolhatod a játékokat, ha nagyon akarod. Sőőőt, nem kell crackelni, nem kell kikapcsolni az optikai meghajtót sem, hogy működjön. Ezen kívül a napfolttevékenységet sem kell vizsgálni, hogy elinduljon a játék, és az emberek látszódjanak is. -
CelticVampire #881 Csak hozzászólnék az elején a konzol vs PC vitához.... vajon... a konzolon van tárhely, ahol az ingyen megszerzett CD-képfájlokat lehet tárolni? Vagy mindig meg kell venni a játékot? .... Vagy csak a PC tud ilyen hasznos dolgokat?:D:D:D:D -
#880 Szerintem teljes mértékben igazad van, sztem iszonyatosan jól sikerült plusz szebb a Vice city-nél.Nkm legalábbis úgy tűnik -
#879 Szerintem az SA nem a recékről szól, de lehet, hogy tévedek. -
Gabe18 #878 Felraktam ide ,remélem jó lesz. -
Qrtee #877 hi! valaki dobjon egy linket a FED féle AVFIXhez légyszi (XBOX)! nagyon fontos lenne! előre is köszönöm! -
Stinh #876 Én eddig csak epp hogy beleneztem a gameba, majd hetvegen nekiugrom. Hátrafele futást nem néztem. Előre futásnál meg nem találtam a gyors futás lehetőséget.
A grafikárol roviden annyit hogy én ennel tobbet vartam. X tudásához kepest sztem semmit nem pakoltak rá pluszba a grafikara, siman atportoltak ps2-rol azt annyi.
Kabelpoznak vezetekei, az autok korvanala bizonyos szogbol nezve olyan szinten recés hogy az mar faj. Mikor vice megjelent pc-re és x-re, még nem volt konzolom.
Ha annak gyengebb grafikaja volt mint a most kijott SA-nak akkor jobb is hogy nem neztem meg. SA pc-re megeri az arat de X-re semmikepp sztem.
-
Petya777 #875 Télleg megköszönném ha vki legalább priviben ...