GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy egy RGB kábel segítene rajtad. Persze csak akkor, ha tud a tv-d ntsc-t is..

Szeva az agondom ,hogy nemrég vettem egy ps2-t. Letöltöttem hozzá a San Andreast és fekete-fehér volt az egész, rájöttem ,hogy azért van mert ntsc-ben volt meg és nekem a tv-m és playstationom is természetesen PAL-os.Még letöltöttem három verzióban mindegyiknél azt írták ,hogy, PAL pedig megnéztem és azis fekete-fehér. Tud valaki egy oldalt ahonnan tényleg jól lejön?<#help>
mila69en
LOL
nem is ufo volt hanem 1 szép bug fenn volt 1 autó a fa tetején
hm... érdekes meg néha a levegõböl hulló emberek is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
valaki találkozott ufoval?
este lehet kinn a faluba ufot látni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

na mi lett wuu zee- val??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de jó lenne már valami bumm....

eightmiles
hmmm, nekem nem müxik...

eightmiles
ez az??? mindjárt ki is próbálom, thx!

Piedonepapa
Szivesen! 😊
Itt vannak csalások a Grand Theft Auto San Andreas ps2 es változatához: www.gtaonline.hu és http://free.srv.hu/g/t/gta4/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=27

Piedonepapa! www.simsek.atw.hu

thx

Piedonepapa
Más emberre cserél: Jobbra, Jobbra, Balra, Fel, L1, L2, Balra, Fel, Le, Jobbra, Jobbra ! Ez a karakter Változtatás!

de ez túl gyenge a végének szerintem..........mi lett wu zee-val??????????????????????? kérdem én?! na mind1 nekikezdek withoutcsít!!! nem tok karakterváltásról<#nemtudom>

eightmiles
már a gta3-ban is volt, a vice city-ben is volt, itt meg nincs karakterváltós csít?

eightmiles
de nem oldalra, hanem kihajol meg minden. legalábbis ezt írták. ; )

100%-nál esetleg valami bövebb ruha?

UNREG
Cuccot csak 100%-os végigjátszásnál kapsz.

UNREG
Ehhez nem kell csít, anélkül is lehet vezetés közbe lõni. 😊)

eightmiles
tudtatok erról a csítröl?:
fel, fel, négyzet, L2, jobbra, X, R1, le, R2, kör

ezzel lehet löni vezetés közben asszem. még nem próbáltam.

eightmiles
smoke-os? az az, amikor házba be kellett cammogni egy páncélossal? akkor vége van! asszem... : )
szerintem meg nem rövid. én már vártam nagyon a végét, nátha kapok vmi jó cuccot, de nem. meg úgy egyébként is, nekem is sokáig tartott, pedig nem buktam a küldetéseket.

Amikor ki kell nyírni smoke-ot....de má +csináltam(csit nélkül). Azt akarom kérdezni h ezzel most vége a játéknak? wuzis küldetésekkel mi lett? nem hiszem el h ennyi...nekem túl rövidnek tûnik<#help><#fejvakaras>

eightmiles
melyik az a küldetés?

kiazakierreilyenilyen?????????
<#beka3><#boxer><#violent><#gun><#eplus2>

akkor te 1 vérbeli gettóchild vagy!!!!<#eljen><#violent><#worship>

de jo neked.....én szoktam😞....de majd ha végignyomtam utána nekiállok....íígérem

eightmiles
én mindegyiket csít nélkül nyomtam végig. és nem buktam soxor küldetéseket. : )

ja 1ébként ki nyomja csííítel? általában nem csítelek...de ahol most tartok az gecinehéz.....biztos túl béna vagyok, vagy én nem tom.
legalább félórás küldetés!

Piedonepapa
Köszi 😊)))))

barátnõ az idõ kérdése....az elsõ majd úgy lesz h lesz 1 hely amit fel kell gyújtanod,de bent rekedt 1 lotyó akit ki kell mentened....hálából a csajod lesz! Kurvázni + úgy kell hogy odállsz kocsival dudász, aztán a csaj megkérdi "do you want a good time, honey?" aztán nyomsz d-pad-en 1 jobbra irányt! beszáll azt elviszed 1 elhagyatott helyre....azt dugtok!

aza baj ha ki van gyúrva sex appeal jo csak lassú mint lajhár! de inkább a kurvák mint a sprint. Csomitartó? nem tok róla!

Piedonepapa
Hello Mindenkinek!

Én ma játszottam elsõre a Gta San Andreas al! Nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!<#eljen>
Tegnap olvastam róla, hogy hajat lehet vágatni, tetováltatni, kajálni , kondizni stb. megdöbbentem <#wow1> !
És mára meg is kaptam ps2 re ! <#wink><#nyes><#vigyor2>!
Nagyon örültem neki!!!!! ÉS KURVÁRA tetszik!
Azt szeretném megkérdezni tõletek: hogylehet csajozni? Vagy barátnõt szerezni? írjátok ide meg nekem! Köszi!

eightmiles
nekem is volt maxragyúrva, és egy idö után izomtalanítani akartam, de nem tudtam hogyan kell... azóta már rájöttem. : )

kvescsn: csomagtartót ki lehet nyitni?

és most így áll a bál LS-ban.....gecinehéz! mennyi van még belõle?

enyim vajszínû bakkeró vörös farmer, félpucér cuban gold FUX red tint napszemcsííííí, cesar haj. Maxragyúrva!<#gonosz3>

eightmiles
most olyan, mint egy csávóka az utcán, aki tiszta pirosban van. piros csuka, piros gatya, póló nincs, piros sityak (nem olyan, mint neki), karóra és lánc. de nekem kéne az is, ahogyan járkál : )
nincs rá vmilyen csít? csak úgy kipróbálásra ; )

ja és tudja valaki, melyik verda az a tanker? vagy esetleg hajó? franc nem tudom megtalálni, pedig már mindenhol kerestem.

SKABALABABA
valaki adjon már egy linke honnan lehet leszedni!

Ugyan se PS2-m, se SA-m nincs de vegigjatszasom mar van... 😊<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Afe
mindenkinek, aki veszi az 576Konzolt 😊

SKABALABABA
van vkinek san andreashoz magyar végigjátszása?

ja az jol jönne...

te embered hogy néz ki?

eightmiles
egy kérdés: bövebb cuccok nem lesznek benne? nekem most ami uccsó ruhaüzletem van, az a Didier Sachs. utána még kinyílik vmilyen shop? olyan cuccok kellenének, mint amilyenek a bandatagoknak vannak.

szerintem semmit....v én nem tok róla h lehet

SKABALABABA
hi!mit kell nyomni hogy a társak kihajoljanak és lõjenek a kocsiból?most kezdtem a játékot és néha kihajolnak néha meg nem.segítsetek lécci!!

köszi

ja és ha ott tartok most hogy sweet visszajött és így bandaháborúzunk + ilyenek, kb mennyi van még a játékból.....nagyon nagy ez a játék gokart, légpárnás mittomén mi , beszarás! lehet jobb a következõ?! <#violent> die mothafucka die ezt szokjuk üvölteni bandaháború közben!

duc
Toljad elõre a jobb kart. jól.
rohadt vadászgéppel hogy lehet gyorsan repülni? ha meg nem lehet gyorsabban mi értelme? viszont állatul néz ki....na meg ez is van benne!<#eljen>

eightmiles
ti már repültetek az at-400-as utasszállítóval? nem semmi, mekkora gép! Las Venturasban van a repülötéren a nagy hangárban (ha esetleg valaki még nem tud róla).

de azt se tom merre van
vége az animácionak már leis ugrott és mission faild

Extraboy
Mindig kovesd a kisteherautoval amerre akar ugrani ugy, hogy amikor ugrik akkor azt az autoba tegye es ne haljon meg.

a 3. szigeten azt a kuldetést hogy kell megicsálni amikor állok a ház elott és megkell kadályozni hogy a csávo leugorjon, de vége a videonak és egybol mission faild. és épphogy eltom olvasni hogy valmi kicsod kéne haszálni ami a sarkon van
pls help
thx 😊

hiba
nem a True Crime ?

windrunner
Az nem SA, az a Fear & Respect. GTA stilusu game.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...