1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#834 megvan a GTA SA: az én tévémen szines a napaliban meg szürke a kép! és ez gáz!
mert megvettem a NFSU2-tőt és szeretem volna kormályal nyomni! de az én szobámba nem lehet mert fent van az ágyam. és úgy nem lehet, kinti tv-n meg szürke igy nem tok "kormányozni". ez tiszta gáz!
-
#833 "A kocsik ugyan úgy tűnnek el és jelennek meg az utcákon mint a VC-be?"
Nem, legalabbis nem annyira feltunoen, mint peldaul VC-ben.
"A SA-ben lehet kamionra pótkocsit fel és le akasztani, vagy ezt még mindig nem oldaották meg?"
En nem talalkoztam vele, van viszont potkocsis kamion, sot mitobb kulon kuldetest is felvehetsz, ahol egy szallitmanyt kell adott helyre eljuttatnod potkocsis kamionnal.
"Meg még az lenne a kérdésem hogy itt már lehet kocsikat szállítani utánfutón."
Ilyennel se talalkoztam. -
Norbu #832 A SA-ben lehet kamionra pótkocsit fel és le akasztani, vagy ezt még mindig nem oldaották meg?Meg még az lenne a kérdésem hogy itt már lehet kocsikat szállítani utánfutón.A kocsik ugyan úgy tűnnek el és jelennek meg az utcákon mint a VC-be? -
#831 egy próbát biztos megér... -
#830 Mindenre nem mukodik bele kell tenni a mode selectort amibol lehet valasztani ntsc pal es pal-yfix kzott. kb a gamekg 60-70%a megy vele de van par ami nem. -
#829 :))
jaja, nekem is olyan sz@r volt a régi tévém, hogy hiába ntsc kábel, a világosabb képeknél elkezdett eszeveszetten villogni (így nyomtam végig az FFX-et ) -
#828 En is. Bar lehet TV is az oka. Anno amikor Ps2-ot vettem csak azert csereltem le a TV-et mert nem birta a NTSC es en nem fogok Kingdom Hearts -ot fekete feheren jaccani :D -
Julezz #827 2 kérdés:
1. csak los santosban vannak tag-ek?
2. egy parkolóház tetejéről lefényképeztem egy videokamerás ikont, ilyeneket hol találni még?
király ez a játék... -
#826 én még anno próbáltam ilyet Final X-zel, de kurvára nem működött (illetve működött, csak maradt ntsc). lehet, hogy azóta már van használható, de én is inkább az ntsc kábelt (rgb kábelt) javasolnám. -
#825 NTSCTOPAL YFIX valami ilyesmi konverter progit kell keresned raereszteni az imagere es azt kiirni.
ezutan menni fog paloson az ntsc. -
REAL_CIÁN #824 Lehet, hogy egy RGB kábel segítene rajtad. Persze csak akkor, ha tud a tv-d ntsc-t is.. -
Horatio #823 Szeva az agondom ,hogy nemrég vettem egy ps2-t. Letöltöttem hozzá a San Andreast és fekete-fehér volt az egész, rájöttem ,hogy azért van mert ntsc-ben volt meg és nekem a tv-m és playstationom is természetesen PAL-os.Még letöltöttem három verzióban mindegyiknél azt írták ,hogy, PAL pedig megnéztem és azis fekete-fehér. Tud valaki egy oldalt ahonnan tényleg jól lejön? -
#822 LOL
nem is ufo volt hanem 1 szép bug fenn volt 1 autó a fa tetején
hm... érdekes meg néha a levegőböl hulló emberek is -
#821 valaki találkozott ufoval?
este lehet kinn a faluba ufot látni -
mohuska #820 na mi lett wuu zee- val??????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#819 hmmm, nekem nem müxik... -
#818 ez az??? mindjárt ki is próbálom, thx! -
#817 Szivesen! :)
Itt vannak csalások a Grand Theft Auto San Andreas ps2 es változatához: www.gtaonline.hu és http://free.srv.hu/g/t/gta4/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=27 -
mohuska #816 thx -
#815 Más emberre cserél: Jobbra, Jobbra, Balra, Fel, L1, L2, Balra, Fel, Le, Jobbra, Jobbra ! Ez a karakter Változtatás!
-
mohuska #814 de ez túl gyenge a végének szerintem..........mi lett wu zee-val??????????????????????? kérdem én?! na mind1 nekikezdek withoutcsít!!! nem tok karakterváltásról -
#813 már a gta3-ban is volt, a vice city-ben is volt, itt meg nincs karakterváltós csít? -
#812 de nem oldalra, hanem kihajol meg minden. legalábbis ezt írták. ; )
100%-nál esetleg valami bövebb ruha? -
#811 Cuccot csak 100%-os végigjátszásnál kapsz. -
#810 Ehhez nem kell csít, anélkül is lehet vezetés közbe lőni. :)) -
#809 tudtatok erról a csítröl?:
fel, fel, négyzet, L2, jobbra, X, R1, le, R2, kör
ezzel lehet löni vezetés közben asszem. még nem próbáltam. -
#808 smoke-os? az az, amikor házba be kellett cammogni egy páncélossal? akkor vége van! asszem... : )
szerintem meg nem rövid. én már vártam nagyon a végét, nátha kapok vmi jó cuccot, de nem. meg úgy egyébként is, nekem is sokáig tartott, pedig nem buktam a küldetéseket. -
mohuska #807 Amikor ki kell nyírni smoke-ot....de má +csináltam(csit nélkül). Azt akarom kérdezni h ezzel most vége a játéknak? wuzis küldetésekkel mi lett? nem hiszem el h ennyi...nekem túl rövidnek tűnik -
#806 melyik az a küldetés? -
mohuska #805 kiazakierreilyenilyen?????????
-
mohuska #804 akkor te 1 vérbeli gettóchild vagy!!!! -
mohuska #803 de jo neked.....én szoktam:(....de majd ha végignyomtam utána nekiállok....íígérem -
#802 én mindegyiket csít nélkül nyomtam végig. és nem buktam soxor küldetéseket. : ) -
mohuska #801 ja 1ébként ki nyomja csííítel? általában nem csítelek...de ahol most tartok az gecinehéz.....biztos túl béna vagyok, vagy én nem tom.
legalább félórás küldetés! -
#800 Köszi :)))))) -
mohuska #799 barátnő az idő kérdése....az első majd úgy lesz h lesz 1 hely amit fel kell gyújtanod,de bent rekedt 1 lotyó akit ki kell mentened....hálából a csajod lesz! Kurvázni + úgy kell hogy odállsz kocsival dudász, aztán a csaj megkérdi "do you want a good time, honey?" aztán nyomsz d-pad-en 1 jobbra irányt! beszáll azt elviszed 1 elhagyatott helyre....azt dugtok! -
mohuska #798 aza baj ha ki van gyúrva sex appeal jo csak lassú mint lajhár! de inkább a kurvák mint a sprint. Csomitartó? nem tok róla! -
#797 Hello Mindenkinek!
Én ma játszottam elsőre a Gta San Andreas al! Nekem nagyon tetszik!!!!!!!!!
Tegnap olvastam róla, hogy hajat lehet vágatni, tetováltatni, kajálni , kondizni stb. megdöbbentem !
És mára meg is kaptam ps2 re ! !
Nagyon örültem neki!!!!! ÉS KURVÁRA tetszik!
Azt szeretném megkérdezni tőletek: hogylehet csajozni? Vagy barátnőt szerezni? írjátok ide meg nekem! Köszi! -
#796 nekem is volt maxragyúrva, és egy idö után izomtalanítani akartam, de nem tudtam hogyan kell... azóta már rájöttem. : )
kvescsn: csomagtartót ki lehet nyitni? -
mohuska #795 és most így áll a bál LS-ban.....gecinehéz! mennyi van még belőle?