573
-
#165 a gömbvillám nem repül kötelékben, nem vesz körül egy vadászgépet és nem láthatatlan... :D
-
#164 ha valami láthatatlan akkor feltehetnénk a kérdést hogy vajon miért is kell hogy az legyen?
nem hiszem hogy egy galamb álcázná magát mert az poén... :D -
#163 Biztos nagyon néztek mikor észrevették hogy látják őket :-) Egyébként meg hogy lehet egy lény fényből? Vagy mivan?
Lehet hogy valami szórakozóhely reklámja :-) -
#161 Az infravörös kamerára miért nem húznak egyenes csíkokat?
Mikor a tévében láttam, olyan volt mintha egy elölről kamerázott autó röpülne. De azért örülnék ha igaz lenne...
Wincent: ami jó az embereknek azt könnyebben elhiszik. (Ez csak igy eszembe jutott hirtelen)
Üdv -
Anteris #159 Fiatalok vagytok még. Majd később, amikor már egy kicsit bölcsebbek lesztek rájöttök, hogy milyen naívak is voltatok annak idején, hogy bedőltetek mindennek. Emlékszem régebben én is rohadt nagy ufómániás voltam, kivágtam minden cikket az újságból aztán gyűjtögettem őket és közben erősen fantáziáltam, hogy hü, de jó is lenne ha igaz lenne. A harmadik típusú találkozások-at rongyosra néztem a videón, igen vágytam rá, hogy valóság legyen az amiben hiszek, mert hát akárhogy szépítjük, itt - ahogy ti is fogalmaztok - valójában hitről van szó, egy modern vallásról. -
#158 azé a '47-es Roswell incidensre nagyon kiváncsi lennék.... -
Marki.. #148 Rajta van a kamerák képén. Ha jól emlékszem, akkor a bemutatott videón 16:42-től 17:27-ig vannak részletek, meg a riportban is mondják. -
#142 Az vicc volt te hülyegyerek!
ott a smile a végén... -
Marki.. #139 Gömbvillám elég valószerűtlen, soha sem figyeltek meg több mint 1 órán keresztül kitartó gömbvillámot, ráadásul nem 11-et egyszerre. Vulkanikus tevékenység, napkitörés okozta légköri jelenség nem volt a kérdéses időpontban.
A felvétel helyi idő szerint 17 óra körül zajlott, nem hiszem, hogy akkor sötét lenne Mexióban, az infrakamera képe ne tévesszen meg senkit, a pilóták szerint, akiknek azért van némi gyakorlati tapasztalata látniuk kellett volna a repülő objektumokat, mikor közelebb voltak. -
Anteris #134 német foo fighterek - feuerball - a szövetséges gépek körül a II. VH-ban:
-
Anteris #133 "A mexikoi állam azért nem hülye, hogy egy ilyen -esetleg false- hirrel lejárassa magát."
hehe, ez tetszett. Mexikó, mint a földi civilizáció élő lelkiismerete -
Anteris #131 ez meg a német kísérleti csészealj a 30-as évek végéről, az RFZ-4
-
Anteris #130 foo fighter:
-
Anteris #129 még valami. Az hogy valami este csak infravörös fényben látszik az nem azt jelenti hogy láthatatlan hanem hoyg nincs sajátfénye, ennyi. Mint a kábitószercsempész repülőknek. Pont ezért van IV-kamerája a parti őrség repülőinek. -
Anteris #127 A következő szövegek Al Pinto "Idegen vagy emberkéz alkotta UFO-k" című cikkéből származnak.
Ezek a járművek talán egy titkos kormánytervezet részei. Ezt sok, a második világháború idejéből származó bizonyíték is alátámasztja. Marshall Yarrow cikke, aki akkor a Reuters tudósítója volt a felszabadított Párizsban található szövetséges főhadiszálláson, 1944. december 13-án jelent meg: "A németek előállítottak egy titkos fegyvert a karácsonyi szezonra. Az új találmány nyilvánvalóan légvédelmi eszköz, kinézete pedig karácsonyfadíszre emlékeztet. Többször látták őket Németország egén magukban vagy kötelékben repülni. Ezüst színűek és áttetszőnek tűnnek."
Egy másik cikk, amely szintén a németek titkos repülőgépeivel foglalkozott, a New York Herald Tribune-ben jelent meg 1945. január 2-án: "Úgy látszik, a nácik valami újat dobtak fel Németország éjszakai egére". Ez nem más, mint a különös, rejtélyes 'Foo Fighterek', amelyek a Németország feletti éjszakai bevetéseken repülő szövetséges repülőgépek körül röpdösnek. A pilóták több, mint egy hónapja találkoznak ezzel a baljós fegyverrel éjszakai repüléseik során. Senki nem tudja, valójában mi is ez a fegyver. A tűzgolyók hirtelen tűnnek fel, majd kilométereken át kísérik a repülőgépeket. Úgy tűnik, a földről irányítják őket rádión keresztül..."
(www.webradio.hu)
-
#125 A gömbvillám is tud iránytváltoztatni:) -
Marki.. #124 Szerintem rengeteg hasonló dolog történik világszerte, csak nem tudunk róla. Az, hogy most ez kiderült annak volt köszönhető, hogy a mexikói hadsereg, minisztérium, mindegy mi felkért egy ismert ufológust, hogy segítsen magyarázatot találni az esetre, miután eddig racionális okot nem találtak rá és úgy gondolták nem nemzetbiztonsági kérdés, tehát publikálhatják egyes részleteit.
Magyarul tanácstalanok az ügyben annak ellenére, hogy több mint 1 hónapig vizsgálták titkot tartva és még fogják is biztosan, de nem vetik el idegen jármű vagy általuk ismeretlen jelenség létét sem.
Valaki felvetette, hogy gázképződmény, de szerintem ez is kizárható, legalább is a személyzet leírása, a teljes videó és a részletek alapján. -
#123 egy orosz repcsi ritkán láthatatlan és pilóta nélkül ritkán manőverez.
Jön itt a sok okosság hogy azonosítatlan repülő tárgy stb stb..
De azt a qrva tárgyat VALAKI vezeti!
És biztos vagyok benne hogy amcsiknak nincs ilyen technológiájuk -
#122 ha nem földönkívűli akkor mi irányíthat -mondjuk így- egy láthatatlan űrhajót?
szőrszál hasogatás..
Ráadásul pont arrol volt szó hogy ezek az ufo-k repkedtek,irányt változtattak.Mond már meg hogy mi más lehetne?
Sztem a csalás kizárható.
Értelmetlen és logikátlan lenne, azt még megérteném ha egy civil csinálna képeket valami makettel, de ez, így kivitelezhetetlen. -
PuLSeR #121 öhöm böhöm -
Adler #116 hat...biztos ne veletlen
azon a kornyeken kiserleteztek az atombombaval(1944-45),aztan allitolag azon a kornyeken zuhant le egy UFO (1947,Rosewell),s azon a kornyeken van az USAF legnagyobb kiserleti telepe(Area 51).
-
#114 Ti sem? -
Mihail #112 2 lehetőség van:
Vagy valós hírrel állunk szembe,
Vagy a mexikói kormány vmiről szeretné az emberek figyelmét elterelni(szokásos maffia ügyek, amelyekbe a kormány belebonyolódott, pénzmosás, stb.) -
Piscator #111 Akkor Ők is csatlakoznak majd az EU-ba? :D
--
Szerintem még lehetett az amerikaiak légiereje is. -
_Vegeta_ #109 LOLLER :D
Meglattam a cimet rogton kitort belolem a nevetes, majd leestem az agyrol. :)
Amugy Ufo-k vannak, mivelhogy azok ecceruen csak azonositatlan repulo targyak. (latsz egy szentjanosbogarat repulni eccaka es nemtod h az az akkor az is ufonak szamit):P
Foldonkivuliek pedig vannak, csak nemtudnak ide eljonni, mintahogy mi sem ohozzajuk. :) -
Easy Rider #108 mindenkit megnyugtatok, nem vagyunk egyedül :)
-
#104 Persze még a végén kiderűl, hogy Hitler egy ufónauta volt és a haverjainak készítette elő a Lebensraumot -
Anteris #103 Mexikóban a szellemvilággal való együttélés gyakorlatilag a napi élet része és ebbe ez az ufó-hit bőven belefér, úgy hogy... -
Ratty #101 Szerintem ez akor is reális valamenyire :)
Mégiscsak elismerte a légierő, hogy ők vették fel:P Én is láttam a videót, és tényleg tökre felhős volt a táj :) Az én hitemet, ez a rohatt felvétel akkor sem fogja megváltoztatni:P Eddig is azt hittem, hogy léteznek...és ezen úgysem fogotk változtatni:)
És jó hasonlat volt, hogy sokan hisznek egy 2000 éve halot zsidóban LOL :)
És az UFO-t, meg az idegen élőlényt tényleg nem kéne keverni...sztem meg nem ponots az a definíció az UFO-ra, hogy a röppályája nem emghatározható, vagy valami ilyesmi...sorry, ha nem ponosan idézek! Ezeknek nem csak sima röppályája volt, hanem tényleg valamilyen szintű inteligenciára utaló manővereik:)
A hülye atomhulaldékon nevelkedett galambok, és az égve repülő sirályok nem hiszem h így manővereznek de ki tudja :D -
#98 Tegnap neztem meg a Hellboy cimu filmet. Abban mondja a csavo: miert van az, hogy az idegenekrol keszult kepek mind fakok es elmosottak... -
#94 a strucc örök életében strucc marad..ezellen nem tehetünk semmit.
Ha nem akar tudomást venni a valóságról hát ne tegye -
HUmanEmber41st #93 figyeljetek már !!! ez a kormány/hadsereg bejelentése volt!!!!! Nem egy szenzációhajhász újságíró szedte elö azt állítván, hogy "egy haverja adta aki azon a repcsin volt" !!! Ha ezt mondta volna, akkor csak az UFO magazinba való lett volna. Senkit sem érdekelne.Ez nem hit kérdése. Itt hvatalosan elismerték, EGY KORMÁNY,hogy láttak valamit, és azt nem akarják holmi légköri meteorológiai jelenségekre fogni
Ez itt a lényeg !!!! -
#92 tömeghisztéria elkerülése...ez usa álláspontja.
szal hazudni kell.
mondjuk azt hogy felforrósodott csirkelábak voltak és a buta nép újra visszatérhet az álomvilágba -
#91 majd ha kifejted miért is lenne kamu majd akkor talán elhisszük -
Shadow_THH #90 De én nem kétkedek! Ez tuti nem a mikulás szánja volt, mert ez 7 helyen is világít! Galamb sem lehet, mert ahoz meg túl nagy hőt termel, a galambok meg égve nem repülnek igy!
Tuti van élet a földön kívül, nagy ez az univerzum ahoz, hogy ne alakulhasson ki máshol is "véletlenül" az élet. Ebben a felvételben nekem csak az különös, hogy nyilvánosságra hozták, és az hogy pont a katonaság... Mondjuk szerintem még elég hihetőnek látszik, el tudnám képzelni hogy igazi! -
Shadow_THH #89 Magyar égre magyar UFO-t! -
#87 Igen, lehet hogy mostanság majd megszaporodnak a hivatalos ufo-bejelentések, és végre kiderülhet, hogy az elektromos fogkefe is valójában ufo technika, (amit egyes felsővezetők boltoltak az ufonautákkal, cserébe tisztes részt kapnak az ufo magazinok bevételeiből...)
:o) -
#82 gyalog galopp egy örök film :)
lehet hogy az ufók is ezért jöttek.
Náluk még csak flopy van, itt lent meg a hájtek dévédé :D -
#81 will smith-re -
#79 csak az egyiket nem látjuk és hisszük, a másikat látjuk de nem hisszük