UFO-kat filmezett le a mexikói légierő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papabear
Ja igen, ez nekem is gyanús. Pláne, hogy máskor meg pont fordítva "szokott" lenni, hogy fényes és látható, ellenben a radaron nem észlelik.

De a SETI tût keres a szénakazalban, tehát az hogy õk nem találtak semmit, az nem jelenti azt, hogy nincs is ott. Mondjuk egy több illió fényévnyire látható csillag felõl most nem fognak semmit, közben meg már rég lagnak ott, csak most még a millió évvel ezelõtti állapot fogható.

És mint mondtam, a rádióhullám csak egy dolog. Azaz az öszetettségghez még hozzátartozik, hogy pont az a vizsgált naprendszer(ek), pont abban a néhány évtizedben pont azon a fejlettségi szinten legyen, (hogy rádióhullámokat használ), ami pont arra az idõre esik, amikor a rádióhullámaik elérnek hozzánk.

Véleményem szerint a SETI szinte reménytelen, de nem azért, mert nincs mit keresni, hanem annyira kicsi az esélye, hogy találjon valamit....
Krinyo
hát egyesek itt amõbákkal hasonlitjákl össze a dolgokat..tiszta szánalom.
ennyire félnek az igazságtol?

Tetsuo
De.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

nem hát. Csak a 70-es évek óta kísérem folyamtosan figyelemmel.
mindegy, végül is azt hiszel amit akarsz...

Ebben teljesen igazad van, sajnos nagyon sok az átverés és sokan bedõlnek ezeknek. Ma már számítógépes trükkök segítségével olyan hamisítványokat lehet készíteni, amelyrõl egy kiváló szakértõ is elhiszi, hogy valódi felvétel. Tudnám említeni a 97-es mexikói vagy a WTC-s UFO felvételt.

Ami szerintem egyedülálló és példa értékû ebben az esetben az az, hogy nem magánszemélyek, hanem egy kormány és hivatalos szervek által közölt dologról van szó, ami nagyban hozzájárul a szavahihetõségéhez.

egy kicsit túl sokszor lettünk már átverve, hogy óvatosak legyünk.
Miért van az, hogy ahogy fotó vagy megfigyelés, annyiféle ûrjármû. Engem egy kicsit zavar ez a sokszínûség. Tegyúk fel, hogy valóban vannak itt idegenek. Na de 100 féle különbözõ jármûvel és vagy egy tucat teljesen eltérõ személyzettel?? Hát hogy lehet ez? Vagy az egész istenverte kozmosznak ez a gyülekezõhelye??

Ezzel csak az a baj, hogy nem 3 napja, hanem lassan 3 hónapja tart már, a részleteket pedig már több mint 1 hónapja adták ki a hadsereg kezébõl, tehát az iraki botrány elõtt, aminek ráadásul semmi köze Mexikóhoz 😊

papabear
Már hogy a bánatba kellett volna észlelnünk? 100 éve még a rádióhullámot sem ismertük. Amúgy lehet, hogy te nem hallottál róla de létezik egy un. SETI program, ami pont erre költ milliárdokat, de még az égbolt igen kis hányadát sikerült vizsgálniuk. Ráadásul rádióhullámokat keresnek, ami a mi szintünkön valami, de nem jelenti a kommunikáció egyetlen formáját.

A láthatatlanná tevõ cuccról meg lehetett az sg-n is olvasni, a japók már csináltak egy kabátot, ami az átellenes oldal képét vetítette magára. (Ez mondjuk a hamarosan tömegesen elterjedõ oled technológiával már nem is annyira fantasztikus...)
Idézek:
"A kérdéses régióban optimális meteorológiai körülmények uralkodtak, szél nem nagyobb mint 35km/h, a relatív páratartalom 72%, a hõmérséklet 34°C. 3500 méter magasságban -27°C(elég kevésnek tûnik), láthatóság 96%"

A bal oldali FS2004 képen látszik, hogy a nap a horizont fölött helyezkedik el jóval, ennyire lehet élethû egy szimuláció. Továbbá az általunk letöltött videó egyik részletén nem az infra(FLIR), hanem a CCD kamera képe látható, mely ugyanabban az egységben helyezkedik el, 17:16-kor, ugyanott, nappal van rajta jó látási viszonyokkal.

A hadsereg tagjai nem nyilatkozhatnak az ügyben szerintem, a hadügyminisztérium kérte fel az ismert embert, aki a videót és riportokat készítette talán, hogy vizsgálják meg õk is a saját szemszögükbõl a történteket. Biztos, hogy nem kevés pénz is van a dologban, nem járnak rosszul vele egyesek, de ez még a tényeken nem változtat semmit.

SwITcHMaN
Na ezaz ftt, ami miatt rossz a tükör. Itt több látószögrõl van szó, és a repülõ elõtt, ill. mellett, stb. voltak.

Tény, hogy a NASA már jó ideje fejleszt olyan rendszereket az amerikai hadsereg számára elsõsorban, mely majdnem láthatatlanná tesz objektumokat bizonyos távolságból és szögbõl, szenzorok és kivetítõ eszközök segítségével.

SwITcHMaN
Hiányzik az önértékelésed is.. Ilyenekkel nem érdemes vitatkozni, mivel ugye a fentebb említett tény miatt úgyis okosabb leszel mindig. Részemrõl a téma lezárva.

SwITcHMaN
"Volt egy pillanat, amikor a kijelzõk azt mutatták, hogy mögöttünk vannak, majd a baloldalunkon és elõttünk is feltûntek. Ezen a pontok egy kissé feszültnek éreztem magam"

SwITcHMaN
Egyébként pedig ha 11 tükör van a repülõgéped körül, akkor ne mondd már hogy nem látod õket! Elolvashatnád a cikket mielõtt leoltasz..

Krinyo
nem az életforma láthatatlan hanem az a bizonyos "ûrhajó" vagy akárhogyis nevezzük.
És azért mert mi nem tudjuk felfogni még létezhet.
Régen a repülést sem tudták felfogni...

Mégegyszer, nem volt sötét, délután 5 óra volt helyi idõ szerint, azért beizzítottam a FS2004-et betápláltam a pontos koordinátákat, idõpontot, idõjárást és az alábbi screenshotok jöttek ki belõle, nem voltak olyan rosszak a látási viszonyok sem, hogy szabad szemmel ne észlelhessék az objektumokat pár km távolságról.

SwITcHMaN
És a szemem elõl hogy árnyékolnak? Ha valami van ott akkor azon nem jön át a fény, következésképpen észreveszem. Vagy 100%-os fényáteresztõ képességük van? Ha ilyen okos vagy akkor magyarázd meg nekem (fantáziátlannak) kérlek!

SwITcHMaN
Ha láthatatlan, akkor... akkor mi az? Miféle életforma az olyan ami csak infrakamerával látszik? Én persze nem értek hozzá, de a szén elég kézenfekvõ összetevõ, és azt hiszem hallottam olyat hogy más anyaggal nem is jöhetett volna létre élet a földön. Persze ott lehet hogy más anyagok vannak, stb., még mindig nem értek hozzá, de a fény hogy hoz létre kötést, és milyen szervrendszerük van ezeknek az "ufóknak", stb. Miféle anyagból vannak? Én nem tudom ezt elképzelni...

Krinyo
"A mexikói légierõ által közzétett képanyagról egy UFO szakértõ azt állítja, hogy 11 láthatatlan(!) azonosítatlan repülõ objektumot rögzített egy infravörös kamera..."
Te idióta, talán olvasd végig!

mirõl beszélsz?? Ki mondtha hogy bármi is láthatatlan volt? Egyszerûen nem volt saját fényük és nem látszottak a sötétben, ennyi volt.

Krinyo
a gömbvillám nem repül kötelékben, nem vesz körül egy vadászgépet és nem láthatatlan... 😄

Krinyo
ha valami láthatatlan akkor feltehetnénk a kérdést hogy vajon miért is kell hogy az legyen?
nem hiszem hogy egy galamb álcázná magát mert az poén... 😄

SwITcHMaN
Biztos nagyon néztek mikor észrevették hogy látják õket :-) Egyébként meg hogy lehet egy lény fénybõl? Vagy mivan?

Lehet hogy valami szórakozóhely reklámja :-)

SwITcHMaN
Az infravörös kamerára miért nem húznak egyenes csíkokat?

Mikor a tévében láttam, olyan volt mintha egy elölrõl kamerázott autó röpülne. De azért örülnék ha igaz lenne...

Wincent: ami jó az embereknek azt könnyebben elhiszik. (Ez csak igy eszembe jutott hirtelen)

Üdv

Fiatalok vagytok még. Majd késõbb, amikor már egy kicsit bölcsebbek lesztek rájöttök, hogy milyen naívak is voltatok annak idején, hogy bedõltetek mindennek. Emlékszem régebben én is rohadt nagy ufómániás voltam, kivágtam minden cikket az újságból aztán gyûjtögettem õket és közben erõsen fantáziáltam, hogy hü, de jó is lenne ha igaz lenne. A harmadik típusú találkozások-at rongyosra néztem a videón, igen vágytam rá, hogy valóság legyen az amiben hiszek, mert hát akárhogy szépítjük, itt - ahogy ti is fogalmaztok - valójában hitrõl van szó, egy modern vallásról.

Alien!
azé a '47-es Roswell incidensre nagyon kiváncsi lennék....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Rajta van a kamerák képén. Ha jól emlékszem, akkor a bemutatott videón 16:42-tõl 17:27-ig vannak részletek, meg a riportban is mondják.

Krinyo
Az vicc volt te hülyegyerek!
ott a smile a végén...

Gömbvillám elég valószerûtlen, soha sem figyeltek meg több mint 1 órán keresztül kitartó gömbvillámot, ráadásul nem 11-et egyszerre. Vulkanikus tevékenység, napkitörés okozta légköri jelenség nem volt a kérdéses idõpontban.

A felvétel helyi idõ szerint 17 óra körül zajlott, nem hiszem, hogy akkor sötét lenne Mexióban, az infrakamera képe ne tévesszen meg senkit, a pilóták szerint, akiknek azért van némi gyakorlati tapasztalata látniuk kellett volna a repülõ objektumokat, mikor közelebb voltak.

német foo fighterek - feuerball - a szövetséges gépek körül a II. VH-ban:

"A mexikoi állam azért nem hülye, hogy egy ilyen -esetleg false- hirrel lejárassa magát."

hehe, ez tetszett. Mexikó, mint a földi civilizáció élõ lelkiismerete

ez meg a német kísérleti csészealj a 30-as évek végérõl, az RFZ-4

foo fighter:

még valami. Az hogy valami este csak infravörös fényben látszik az nem azt jelenti hogy láthatatlan hanem hoyg nincs sajátfénye, ennyi. Mint a kábitószercsempész repülõknek. Pont ezért van IV-kamerája a parti õrség repülõinek.

A következõ szövegek Al Pinto "Idegen vagy emberkéz alkotta UFO-k" címû cikkébõl származnak.

Ezek a jármûvek talán egy titkos kormánytervezet részei. Ezt sok, a második világháború idejébõl származó bizonyíték is alátámasztja. Marshall Yarrow cikke, aki akkor a Reuters tudósítója volt a felszabadított Párizsban található szövetséges fõhadiszálláson, 1944. december 13-án jelent meg: "A németek elõállítottak egy titkos fegyvert a karácsonyi szezonra. Az új találmány nyilvánvalóan légvédelmi eszköz, kinézete pedig karácsonyfadíszre emlékeztet. Többször látták õket Németország egén magukban vagy kötelékben repülni. Ezüst színûek és áttetszõnek tûnnek."

Egy másik cikk, amely szintén a németek titkos repülõgépeivel foglalkozott, a New York Herald Tribune-ben jelent meg 1945. január 2-án: "Úgy látszik, a nácik valami újat dobtak fel Németország éjszakai egére". Ez nem más, mint a különös, rejtélyes 'Foo Fighterek', amelyek a Németország feletti éjszakai bevetéseken repülõ szövetséges repülõgépek körül röpdösnek. A pilóták több, mint egy hónapja találkoznak ezzel a baljós fegyverrel éjszakai repüléseik során. Senki nem tudja, valójában mi is ez a fegyver. A tûzgolyók hirtelen tûnnek fel, majd kilométereken át kísérik a repülõgépeket. Úgy tûnik, a földrõl irányítják õket rádión keresztül..."

(www.webradio.hu)

Davidus
A gömbvillám is tud iránytváltoztatni😊

V9ykn8_TZL0

Szerintem rengeteg hasonló dolog történik világszerte, csak nem tudunk róla. Az, hogy most ez kiderült annak volt köszönhetõ, hogy a mexikói hadsereg, minisztérium, mindegy mi felkért egy ismert ufológust, hogy segítsen magyarázatot találni az esetre, miután eddig racionális okot nem találtak rá és úgy gondolták nem nemzetbiztonsági kérdés, tehát publikálhatják egyes részleteit.
Magyarul tanácstalanok az ügyben annak ellenére, hogy több mint 1 hónapig vizsgálták titkot tartva és még fogják is biztosan, de nem vetik el idegen jármû vagy általuk ismeretlen jelenség létét sem.

Valaki felvetette, hogy gázképzõdmény, de szerintem ez is kizárható, legalább is a személyzet leírása, a teljes videó és a részletek alapján.

Krinyo
egy orosz repcsi ritkán láthatatlan és pilóta nélkül ritkán manõverez.
Jön itt a sok okosság hogy azonosítatlan repülõ tárgy stb stb..
De azt a qrva tárgyat VALAKI vezeti!
És biztos vagyok benne hogy amcsiknak nincs ilyen technológiájuk

Krinyo
ha nem földönkívûli akkor mi irányíthat -mondjuk így- egy láthatatlan ûrhajót?
szõrszál hasogatás..
Ráadásul pont arrol volt szó hogy ezek az ufo-k repkedtek,irányt változtattak.Mond már meg hogy mi más lehetne?
Sztem a csalás kizárható.
Értelmetlen és logikátlan lenne, azt még megérteném ha egy civil csinálna képeket valami makettel, de ez, így kivitelezhetetlen.

öhöm böhöm
hat...biztos ne veletlen
azon a kornyeken kiserleteztek az atombombaval(1944-45),aztan allitolag azon a kornyeken zuhant le egy UFO (1947,Rosewell),s azon a kornyeken van az USAF legnagyobb kiserleti telepe(Area 51).

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Tetsuo
Ti sem?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

2 lehetõség van:
Vagy valós hírrel állunk szembe,
Vagy a mexikói kormány vmirõl szeretné az emberek figyelmét elterelni(szokásos maffia ügyek, amelyekbe a kormány belebonyolódott, pénzmosás, stb.)

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Akkor Õk is csatlakoznak majd az EU-ba? 😄
--
Szerintem még lehetett az amerikaiak légiereje is.

LOLLER 😄
Meglattam a cimet rogton kitort belolem a nevetes, majd leestem az agyrol. 😊
Amugy Ufo-k vannak, mivelhogy azok ecceruen csak azonositatlan repulo targyak. (latsz egy szentjanosbogarat repulni eccaka es nemtod h az az akkor az is ufonak szamit)😛
Foldonkivuliek pedig vannak, csak nemtudnak ide eljonni, mintahogy mi sem ohozzajuk. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

mindenkit megnyugtatok, nem vagyunk egyedül 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Pluskast
Persze még a végén kiderûl, hogy Hitler egy ufónauta volt és a haverjainak készítette elõ a Lebensraumot

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mexikóban a szellemvilággal való együttélés gyakorlatilag a napi élet része és ebbe ez az ufó-hit bõven belefér, úgy hogy...

Szerintem ez akor is reális valamenyire 😊
Mégiscsak elismerte a légierõ, hogy õk vették fel😛 Én is láttam a videót, és tényleg tökre felhõs volt a táj 😊 Az én hitemet, ez a rohatt felvétel akkor sem fogja megváltoztatni😛 Eddig is azt hittem, hogy léteznek...és ezen úgysem fogotk változtatni😊
És jó hasonlat volt, hogy sokan hisznek egy 2000 éve halot zsidóban LOL 😊
És az UFO-t, meg az idegen élõlényt tényleg nem kéne keverni...sztem meg nem ponots az a definíció az UFO-ra, hogy a röppályája nem emghatározható, vagy valami ilyesmi...sorry, ha nem ponosan idézek! Ezeknek nem csak sima röppályája volt, hanem tényleg valamilyen szintû inteligenciára utaló manõvereik😊
A hülye atomhulaldékon nevelkedett galambok, és az égve repülõ sirályok nem hiszem h így manõvereznek de ki tudja 😄

silanor
Tegnap neztem meg a Hellboy cimu filmet. Abban mondja a csavo: miert van az, hogy az idegenekrol keszult kepek mind fakok es elmosottak...

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.