573
-
HUmanEmber41st #509 Ha vannak olyan esetek, ahol nincs pénz, nincs tévedés (pl pilota észlelte, és a földi radar is) van (valamilyen)fénykép v. videó felvétel, akkor miért mondják el mégis az emberek? Vállalva, hogy semmi előnyük, inkább csak hátrányuk PL: hülyének nézi őket az egész világ; MIÉRT MONDJÁK EL MÉGIS???
Csak láttak valmit!!! És ez az élmény olyan meghatározó, hogy el kell mondani! Még ha Pionere hülyének néz, akkor is!!!
Szerintem el kellene vetni ezt a természeti jelenséget.
Azért a meteorológiai műholdak folyamatosan figyelik a föld légkörét. A légköri jelenségek pedig mindig megismétlődnek. Kérdezzünk meg egy meteorológust,hogy volt-e egyszeri légköri esemény, ami soha többet nem ismétlődött meg?(pl láthatatlan ám forró repülő gömbök) -
HUmanEmber41st #505 Majd este írok, most sietek -
HUmanEmber41st #500 Ezékiel próféta ezért lóg ki a sorból mivel Ő repülő szerkezetet ír le, és nem arról beszél, hogy felragadták az angyalok. Különben Maga a fejezet ezzel a leírással kezdődik, még csak keresgélned sem kell. Én a Károlyi-fordítást olvastam.
Az "égés"ről: Gondolj bele: ezek a piloták, és a személyzet direkt arra lett kiképezve, hogy felismerjék a különböző emberek álltal gyártott repülő eszközöket.
Szerinted mi kell ahhoz, hogy az ember olyat mondjon a kollegái előtt, amit maga sem hisz? Kockáztatva ezzel, hogy elmegyógyászhoz küldik a felettesei? Vagy a pilota soha többet nem repülhet? Ezek az emberek katonák, ebből élnek. Ha hülyeséget beszélnek, vége a karrierjüknek.
Világosan megmondták, hogy abból a távolságból, amit a radar jelzett, simán észlelni lehet egy repülőgépet.
A hő az nem létezik láthatatlanul, órákon keresztül kísérgetve a repülőgépet... Ha meg természeti jelenség, miért nem tapasztalták eddig? Lebegő, láthatatlan ám radarral és infrával érzékelhető gömbök, amelyek órákon keresztül kisérik a repülőgépeket... Mindennapos természeti jelenség...
Látom, hiába is lenne itt egy UFO az orrod előtt,és szálna ki belőle egy akkor is csak mindenféle természeti jelenségről és érzékcsalódásról számolnál be.
--Biztos valaki kábítószert csempészett a levesembe... --mondanád.
Olvasd el Ezékiel próféta könyvét
na csá! -
HUmanEmber41st #498 Na olvastam a disszertációt is, ott két mondat van
Ezékiel prófétáról. Most eszembe jutott: Joseph Blumrich
a mérnök neve, aki működő repülőgépet épített a leírás alapján.Olvasd csak el a Bibliában Ezékiel könyvét!!
Ez a legjobb UFO jelentés.
Ha meg TE olvastad Galant Úr művét, láthatod, hogy a levegő felhajtóerejét használja a repülőgép, és nem a rá ható gravitációt semlegesíti. Az UFO mefgigyelések(?)szerint az Ufo viszont SEMLEGESÍTI a rá ható gravitációs erőket Tehát fékezés nélkül vált irányt, akár 180 fokban is. Ez kb olyan, mint amikor egy tömörgumi labdát jó erőből nekivágunk egy folyosón a falnak. Ahogy a labda össze-vissza ugrál egyik faltól a másikig, kb olyanformán mozognak az UFO-k is. A radar szerint egy helyben lebeg, majd 0 azaz nulla idő alatt hangsebességre ugrik. Azt nem lehet mondani, hogy gyorsul, mert az a folyamatos sebességnövekedésre használható. Tehát az UFO-technológia képes a megfigyelések szerint(?) SEMLEGESÍTENI a gravitációt.
De ezt mostár többször nem írom le.
Szóval szerinted csakis a pénzért vállalják...
Akkor most vannak UFO-k? Vagy csak a pénzért "égeti" magát jelen esetben is a Mex. légierő?
Biztos...
Na, most próbáld meg azt kifejteni,hogy szerinted mi okozhatta ezt az egész világra kiterjedő UFO őrületet?
ezt az UFO őrületet?
-
HUmanEmber41st #496 Pioner kérlek, ne csak írj , hanem olvass is!!!
Csak magadat égeted, ha hibásan idézel.
A repülőgép nem a gravitációt semlegesíti, hanem kihasználja a levegő mesterségesen előidézett felhajtóerejét. A helikopter a ventilátor elvén működik.A rotor a sűrűbb levegőt a gép teste alá tolja. Szó sincs a gravitáció semlegesítéséről
Michael de Notredam (Nostradamus igazi neve)
jóslatokat írt, és nem leírásokat rejtéjes természeti jelenségekről.
Sokszor ez a baj, hogy az UFO témakörhöz előbb utóbb hozzákeverik a többi megválaszolásra váró kérdést is, mint Pionere is tette. Így próbálják az UFO-kat is ilyen túlvilági-misztifikus -vallásos dolognak beállítani, hogy együtt kezdik emlegetni a fenti dolgokkal.
Bár ez is egy álláspont, hogy mindenki hülye, aki olyasmit lát ami Pionir szerint nincs is.
Ha az a sok ezer észlelés mind csak kitaláció volt, akkor azt kellene kutatni, hogy miért hallucinálnak ilyesmiket az emberek. Miért számolnak be olyan dolgokról mély hipnotikus álomban, hazugságdetektorral ellenőrizve--- amik meg sem történtek velük?
Miért vállalják emberek, hogy hülyének nézze őket ország-világ hogy ők UFO-t láttak???
Feltűnési vágy ? Szerinted biztosan... -
HUmanEmber41st #493 A gyengébbek kedvéért:
Nincs bizonyíték, hogy van UFO? A topic címe: UFO-kat filmezett le a mexikói légierő...
Az említett űrhajósok nem azt mondták, hogy UFO-t látok, hanem: Látom a Mikulást. Ezt egy M.országon vetített filmben be is vágták. Sajnos az űrhajós nevére nem emlékszem.
A repülőgép nem a gravitációt semlegesíti, hanem kihasználja a levegő mesterségesen előidézett felhajtóerejét. A helikopter a ventilátor elvén működik.A rotor a sűrűbb levegőt a gép teste alá tolja. Szó sincs a gravitáció semlegesítéséről. Akkor pl 180 fokos irányváltoztatást lehet végrehajtani sebességcsökkenés nélkül.A repülőgépek kondenzcsíkot húznak maguk után nagy magasságban, mert a hirtelen nyomásváltozás miatt kicsapódik a levegőből a pára. Az UFO-knál ez nem volt megfigyelhető... sőt csak műszerekkel voltak érzékelhetők..
Sokszor ez a baj, hogy az UFO témakörhöz előbb utóbb hozzákeverik a többi megválaszolásra váró kérdést is, mint Pionere is tette. Így próbálják az UFO-kat is ilyen túlvilági-misztifikus -vallásos dolognak beállítani, hogy együtt kezdik emlegetni a fenti dolgokkal.
Azelőtt: II. V.háborúra gondoltam..Azelőttről is vannak UFO jelentések, sőt végig lehet követni az egész írásos történelem nyomán. Hogy a legismertebbet említsem: Biblia
Ezékiel próféta könyve. A leírás alapján MŰKÖDŐ helikopter-szerű repülőgépet épített a NASA. Ezzel Ezékielt 20! évig vitték különböző utakra.-- A Biblia szerint-- Olvasd csak el! Ja és a kerékben kerék szabadalom is innét származik.( A földön ezekkel közlekedett a fent említett repülő szerkezet)És (ha elovasod) láthatod azt is, hogy a gépet emberek vezették, akik emberi nyelven( a saját anyanyelvén )szóltak hozzá. Biztos az időben eltévedt nácik voltak.. .>)
A nácik miért kísérletezek "csészealj" formájú gépekkel?
Gyakorlatilag az ilyen formát nem lehet a levegőben irányítani a hagyományos, de még a sugárhajtású motorokkal sem. Sehol semmi csűrőlap, kormányzási lehetőség.. teljesen eltér a szokásos repülőgép formától..Mivel a repülőgépeket a madarak formájára építették. Szárnyak és hosszúkás áramvonalas test. Az UFO pedig diszkosz alkú...
vagy csészealj alakú. Csaknem innét vették a nácik az ötletet?
-
#491 Nem csak most sikerült építeni csészealjakat. A II. világháboró után mindenféle méretű és formájú repülőeszközzel kísérleteztek (többek között csészealjakkal). Egy dokumnetum filmben bemutatták őket. Kísértetiesen hasonlítanak, az amatőrök által készített felvételeken lévő UFO-kra. -
Anteris #490 el lettünk rabolva!
engem elengedtek, mert azt mondták, hogy olyanra nem kiváncsiak aki nem hisz bennük. :)) -
HUmanEmber41st #488 Úgy látom, lelépett innét mindenki....kár :(( -
HUmanEmber41st #486 Veled vagyok Boso -
HUmanEmber41st #485 A fene tudja, miért nem mondják el az igazat a kormányok.
Talán szégyenlik magukat, hogy a légterük átjáróház??,
Különben nemcsak a II. Világháború óta látnak UFOkat,
pl Nagy Sándor (macedon hódító)jelentősebb csatái közben is írnak az "égen lebegő pajzsokról" Aztán (sajnos elfelejtettem) több amerikai űrhajós is jelentett UFOt
még abban az időben, amikor egyenes adásban közvetítették az űrrepüléseket.PL: láttam a Mikulást, angyalokat láttam,
stb..pedig akkortájt még nem volt tele az égbolt műholdakkal.
Persze a szkeptikusok erre is biztosan mondanak valami okosságot.
Az UFO pedig nem hit kérdése. A repülés elterjedése előtt is figyelték az emberek az eget. Akkor is leírtak mindenféle
égi jelenséget. TEHÁT EZT AZ EMBEREK LÁTTÁK ÉS ELMONDTÁK !!!! Az meg merőben más, hogy valaki hisz Istenben és vallásos,ennek filozófiai háttere van. Különben is Isten a túlvilágon van az UFOkat pedig itt látják az emberek .
Na ne keverjük a filozófiai gondolatokat az empirikus megfigyelésekkel. Valami van és én személy szerint biztos vagyok abban, hogy nem titkos katonai kísérleteknek vagyunk szemtanúi. Ha az USA nak vagy az Oroszoknak ilyen repülő eszközük lenne, amely gyakorlatilag semlegesíti a gravitációt, már rég nem vacakolnának mindenféle roppant költséges űrrakétával, hanem nagy mellénnyel már rég bemutatták volna hadd sápadjon a konkurrencia. Már rég vége van a hidegháborúnak, az orosz űrkutatásban már most is jelentős amerikai tőke van.
Ha meg csak mostanában sikerült előállítani "csészealjakat"
az amerikai v. orosz fejlesztőknek, akkor megkérdezném azelőtt kik gyártottak UFOt?
NEM a Jóisten..... -
#483 Szerintem amit Tetsuo írt azt úgy hívják: irónia.
De úgy látszik te UFO-ban nem ismersz tréfát. :o) -
#481 UFÓk márpedig nincsenek!
Tudom, hiszen látom! -
Anteris #480 quod volumus, libenter credimus
-
#477 Azt hiszem, a Discovery-n volt egy idegenekről szóló műsor, amiben egy, a szóban forgó boncolásos videóhoz nagyon hasonló filmet is bemutattak (szintén rossz minőségű, fekete-fehér).
Egy kicsi szürke "idegen" feküdt egy asztalon (vékony test, hosszú karok, nagy szemek, kicsi száj, stb), amit két beöltözött, sisakos ember állt körül. Elkezdték a lényt boncolni. Felvágták a mellkasát, szétvágták a bordáit, megnézték a belső szerveit, levették a szemét fedő fekete hártyát. Közben meg ment a szakszöveg, hogy éppen mit csinálnak. Tisztára olyan volt, mint az X-Aktákban. Aztán az egyik ember megfordult, a kép hírtelen átváltott színesbe, és az ember levette a sisakját. A műsor házigazdája volt az...
Még én is, aki nem hisz az ilyenekben, még én is nagyon meglepődtem, annyira élethű volt minden. Utána megmutatták a bábut is, amit boncoltak. Nem volt nagy szám megcsinálni.
Mindez persze nem bizonyít a másik videóról semmit, de azért tanulságos. -
kukacos #471 Nekem nem jön be a link... -
Anteris #470 gabor42,
a média pézt ad ezekért a videókért és minél ütősebb, annál többet. A roswell-i ufonauta boncolós kamuvideókért - amelyiket egy raktárban talált régi nyersanyagra forgattak - egy vagyont kaszáltak. -
#465 55KK valamit félreértett.
A gravitácó és a fény sebessége valóban azonos.(Úgy látszik a különböző ismeretterjesztő csatornák néha ellent mondanak egymásnak?)
Amire gondolt sztem az a szuperhúr-elmélet, ami egy többdimenziós tér-időt feltételez, akár végtelen számú párhuzamos univerzummal.
A gravitáció továbbra is nagyon rejtélyes ügy, hiszen hogyan lehet egy erő ennyire erős is és gyenge is egyszerre?
(Amúgy Einstein már a szuperhúrelmélettel nem értett egyet, ő már akkor csökönyösen ragaszkodott az általa alkotott elképzelésekhez, melyek közül néhányat most döntögetnek lefelé..) -
#464 Amúgy az ilyen műsorokban rengeteg spekuláció és elmélet hangzik el, amikre még nem született kísérleti bizonyíték. Azonban ezt nem mindig közlik egyértelműen. -
#463 bocs, az alsó sorban a két link egybecsúszott -
#462 Inkább te vagy lemaradva egy kicsit:
Einstein újra győzött
Speed of GravityBizonyíték a fénysebesség és a gravitáció terjedési sebessége egyenlõségére -
#433 miért gondolod ezt? -
#432 "akkor megkérdezném általánosságban mindenkitől mit tudtok a tömegvonzásról? mert nem tudják mekkora sebességgel terjed olyan elképzelés is van hogy pillanatszerűen terjed tehát két égitest között azonnal fellép az erő és ha ez így van akkor hol is van a fény hozzá?"
A tömegvonzás is fénysebességgel terjed...
"valaki aztmondta nem lehet csillagközi távolsáokat utazni!
honnan tudja?gondolkozzatok el mennyi mindent nem tudunk még! még pólyások vagyunk a világegyetemben tudás szempontjából."
Azt tényleg könnyelműség még kijelenteni, hogy nem lehetséges távolságokat utazni. Meggyőződésem, hogy ha egyszer megvalósítják, olyan módszerrel teszik, amiről nekünk még halvány fogalmunk sincs. -
#358 azt nem mondták, hogy napok voltak. :) -
#357 az, hogy találtak pár megcsonkolt állatot? mondd meg nekem, hogy ez mit bizonyít? -
#356 Kevered a gizikét a gőzekével. :D
Az lényegtelen, hogy hányan tartották a repülést lehetetlennek, miután láttak vagy felültek egy repülőre, elhitték. Ez volt a BIZONYÍTÉK. :) -
#353 "vannak azonban képek,videók,estekek amik bizonyítékok! Katonai felvétel 1954 B-57es repülőgépről! állatok megnyúzása amit ember szinte képtelen iylen precízen csinálni !"
Ezek nem bizonyítékok!
Számodra miért ilyen nyilvánvaló, hogy ezek intelligens idegen lények művei? -
#352 Az Origo Tudomány részlegében van egy cikk. Ott felvetik, hogy esetleg gömbvillámok voltak. -
kukacos #350 Gz egy aprócska bizonyítékot tudásod mérhetetlen tárházából nekünk, szegény alulinfortmáltaknak... abból a rengeteg tényből, aminek te birtokában vagy... csak egyetlen icipicit... könyörgöm... úúúgy szeretnék hinni...
-
#339 Ilyen alapon akármilyen magyarázatot ki lehetne találni. :)Ezért fontos, hogy csak annak higyjünk, amire van bizonyíték. -
#337 Meg van egy olyan is, hogy azért hasonltanak ránk, mert 80000 éve Apophis több bolygón is elterjesztette az emberi fajt és most ők látogatnak hozzánk. -
#332 üdv! -
#330 "A GYAKORLAT épp az ellenkezéjét valószínűsíti: túl sok máshogy nehezen magyarázható megfigyelés történik."
Nagyon sok féle magyarázat lehetséges a jelenségekre. A titkos katonai kísérletektől, az eddig ismeretlen természeti jelenségeken át, az idegen lényekig. Ezen kívül sok jelenségről derült már ki, hogy egy teljesen hétköznapi dolgot hittek ismeretlennek.
Én az idegeneket a legutolsó lehetőségnek hagynám. -
Johnny Cage #313 Te tán a fejébe látsz? Ezek a minden ésszerűséget mellőző spekulációk, ezek a "fingfestések", hogy a szavaiddal éljek. -
Johnny Cage #311 55KK: erre egyszerű a magyarázat, és csináltak is ezzel kapcsolatban a Discovery-n egy tesztet. Az emberi agy szeszélyes, az emlékezet pedig idővel kopik, és sokszor akaratlanul is hozzágondol dolgokat, melyek a valóságban nem voltak ott vagy nem történtek meg (teszt alapján ez bizonyosodott be). Azt nem kétlem, hogy az ominózus ismerősöd látott valamit, csak azt hiszem, milliónyi bizonyiték volt már arra, hogy az agy és a szem nem tévedhetetlen és gyakran becsaphat minket. (Egy egyszerű TV is puszta érzékcsalódásra épit.) Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy olyan világméretű, szándékos csalások történtek már az emberiség történelmében, melyek bebizonyitják, a tömegeket és véleményüket könnyű manipulálni. Ennek tudatában számomra senki szava sem arany, és az is biztos, hogy az észszerű dolgok tekintetében sokan szűk látókörűek. (Hozzáteszem, gyerekkoromban nagy UFO-fan voltam - ha szabad ilyet mondanom -, hittem létezésükben, és komolyan gyűjtöttem a róluk szóló anyagokat.) -
kukacos #308 Gz korábban leírtam ebben a topikban hogy van ezernyi különös dolog a világban, de azok ne az ufók legyenek már. Azt is leírtam, hogy léteznek bizonyítékok, amelyek meggyőznének. A műsor volt elfogult, nem a katonák, de mindegy... ne is vitatkozz, nem érdemes, ufók márpedig vannak és ezek is azok voltak, menj békével. -
Johnny Cage #307 Csak még hozzáteszem, megintcsak érdekes a párhuzam az ősrégi (pl. Ed Wood) zombi/űr filmek csészealjai (anyagi és "technikai" okokból tetőfedőket és tányérokat használtak, és ezért lettek azok a bizonyos űrhajók csészealjak:), és a csak jóval később kirobbanó UFO-mánia csészealjai között. :) -
#306 nem a Mexikói UFO-k kapcsán beszéltem összeesküvésről, hanem azért, mert sokaknak mániája a "Már itt vannak, de eltitkolják" és hasonló elméletek.
az idézetet valahol olvastam :) -
kukacos #305 Valdy, beszélni madzsar? Léteznek bizonyítékok, amelyek meggyőznének, le is írtam azokat. Kérlek mutass azokból a fémtárgyakból és fotókból, videókból egyet-kettőt.
A tény fogalma a történelmi esetekben fogas kérdés. Azért is nyújtottam be első helyen olyan bizonyítékokra az igényem, amelyek meggyőzőek beszámolóktól, leírásoktól, fotóktól függetlenül, amelyekkel nem lehet vitatkozni. Talán ismered a mondást, hogy extrém állításokhoz extrém bizonyítékokra van szükség.
Az emberiség által összegyűjtött "hivatalos" tudás az egész emberi tapasztalat esszenciája, átment sokezer ember vizsgálatán és keresztkérdésein. Néhány részletéről tapasztaltam, hogy nem hazudik, tehát általánosítok, és elhiszem, hogy a szakemberek nem hazudnak. Te ezt egy kézlegyintéssel elintézed, letudva milliónyi tudóst, mondván ökörség amit a hivatalos tudomány állít, te jobban tudod. Ez valami hihetetlen beképzeltségről árulkodik. Valóban, hiszel-e az első világháborúban? Csak azért, mert mindenki azt mondja? De hiszel-e például a Holokausztban? Van 1% történész, aki azt mondja, nem történt meg. Hiszünk-e az ufókban? A hivatalos tudomány szerint (egyelőre) megmagyarázhatatlan jelenségek vannak, de arra semmi bizonyíték nincs, hogy ez idegenek jelenlétére utal és hogy ennek úgy tűnik igen kicsi a valószínűsége. Szerintem ez ezerszer értelmesebb hozzáállás, mint nagy hangon üvöltözni, hogy ezek a pöttyök idegen űrhajók.
-
Johnny Cage #303 Nekem konkrétan megvan az az állitólagos Roswell-i UFO-katasztrófa állitólagosan pórult járt idegen lényének (?) boncolása (mely, hozzáteszem, kisértetiesen hasonlit a gyors öregedésben szenvedő gyerekekre - vagy egy torzszülött emberre, főleg, hogy ki tudja akkortájt mifél kisérleteket folytattak a fegyverkezési verseny hevében). A felvétellel kapcsolatban a legtöbb videós és orvos szakembernek mind-mind kételyei támadtak, de ezt most hadd ne boncolgassuk (ezen emberek között volt olyan, aki az amúgy repülő csészealjak létezését nem, de a film hitelességét szakmai szempontokból vonja kétségbe). A másik, amit mindig elfelejtenek számitásba venni: a környező világunkat elég jól ismerjük ahhoz, hogy a közelből (csillagászati közelséget értsünk) nem juthat ide el semmilyen intelligens létforma, legfeljebb olyan távolságokból, melyekre a mai tudomány állása szerint egy (vagy akár sokmillió) emberöltő alatt is képtelenség (még) eljutni. De tegyük fel, hogy ilyen technológia birtokában vannak. Az általánosan elterjedt UFO-nauta kép (a csészealj is csak ilyen általánosan elterjedt jármű kép) teljesen emberszerű. Namost, még csak a mi Földünkön is sokmillió létforma él, ezért egy gondolkodó ember joggal teszi fel a kérdést: egy több millió fényév távolságából érkező idegen létforma miért hasonlitana éppen ránk? A válasz számomra egyszerű: az emberi fantázia határtalan...