Ulead GIF Animator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
add banner text, ott különbözõ fülek vannak, ott kell beállítani, amit mondtam :)

nézz, ne csak láss
érthetõ? :)

Scroll left = Jobbról balra mozog a szöveg ;) ezt kell beállítani mindkettõnél

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
neem kell ez, a következõ hsz-ben amit SeLFisCH-nek írok megmagyarázom :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Palinko
duplicate frame,és minden frameba arra húzod,ammerre akarod,hogy mozogjon a kép...
Hy.

Benyomtam kereesõt de nem dob ki semmi hasznosat. Szóval hogy lehet modnjuk hogy beteszek egy kocsit és az jobbról balra mozogjon.
Ez az ADD BANNER TEXT nem vált be

Palinko
aha,volt nekem is,aszem pont ilyen... nekem egy codec paccot kellett újraraknom,ez a 3ivx miatt... neked milyen az error? gondolom a modname-ba mit ír ki?
stp4trick
magyarázat by én

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Aquir
valaki ilyet írt erre:
"nekem meg az volt hogy a divix codek et letöröltem és reninst:P" ezt próbáld meg te is

ha ez nem megy akkor uninstalláld a quicktime-ot és nézd meg úgy :)

ilyesmit írt ki valakinél:

DEXTER92
Figy Aquir: meg akarom már ismerni ezt a progit, de amit a múltkor (elég régen) írtam, hogy nekem lefagy ez a progi, mikor Video I/O-t vagy mit tölt.... még mindig nincs ellenszérum?
Amit mondtál az a Qwik Tém hülyeség lejátszó vagy mi, azt ha kikapcsoltam is ugyanúgy lefagyott :(

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Aquir
Igen

Olvasd el itt ebben a topikban a Faq -t :)

Banner text / és ott beállítod :)

Palinko
meglehey azt csinálni,hogy balról jobbra fusson a szöveg?
Aquir
de :)

ott vannak mellette a színek, lehet akár szivárványszínû is =) ha valami extrát akarsz rátenni, használd a photoshopot :)

sweech
hi...egy bannertexten belül nem lehet több színû a szöveg?

Palinko
ezt tudom. lehet v.hogy bõvíteni az effekteket?
stp4trick
színátmenetes hátteret hogy lehet?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick
ha kész a háttérkép és a szöveget teszed rá, nem kell egyenként a framekkel szórakozni, csak meghatározod neki a frame számot, ameddig a felirat tartson és különbözõ effekteket (pl: balról jobbra jöjjön be és fade-el tûnjön el) majd mikor kész, hozzárendeli, beleintegrálja a háttérhez, hirtelen nagyvonalakban, de gyakorolj és úgyis rájössz

Palinko
ok,majd kísérletezek,vagy ott az átláthatóságnál szórakozzak,gondolom azzal si meglehet csinálni,és new frame,és mindegyik újnál egy kicsit jobbn látható...
stp4trick
a szöveg berakásajor a "fade"-t válaszd, azt is be tudod állítani mennyi frame alatt jelenjen meg és esetleg tûnjön el

Palinko
igen,amit leírtál,arra rájöttem... rosszul fogalmaztam.. azt szeretném megcsinálni,hogy úgy jöjjön elõ a kép,hogy elõbb alig látható,utánna egyre jobban és végül tisztán látszik. mindeközben a fekete háttér nem változik
Aquir
"lassan jöjjön elõ"

ha nem fogalmazol érthetõen, nem tudok válaszolni :)

ezerféleképpen tud "elõjönni" a szöveg.
Ha magad csinálsz olyat hogy a kép közepén megjelenik a szöveg akkor több frém kell :)
Ha banner text-tel csinálod akkor ott a szám hogy mennyi frémben csinálja meg a progi ;)

stp4trick
ha minden igaz akkor a framek számának növelésével a feliratozásnál

Palinko
azt hogy csinálom meg,hogy a szöveg ne hirtelen,hanem lassan jöjjön elõ a háttére?

vagy inkább nekem több szöveg efekt kell?
Palinko
kösz,a privátodnál látszott... értem. majd máskor remélem tudni fogom
Palinko
igen,nem látszik. opennál ezt írja ki:

Not Found
The requested URL /forumkepek/2006_01/hibakód.jpg was not found on this server.
stp4trick
a képet?, nekem látszik

Palinko
valamiért nem tölti be :(
stp4trick
innen :

Palinko
igen sikerült,kössz a tippet,csak azt tudnám,hogy hogyan olvastad ki :D
stp4trick
igen, és újra vissza,de 3ivx nélkül, de úgy látom a másikból, hogy sikerült megoldani

Palinko
asszem megvan,de remélem az uninst mindent visz :D
Palinko
fenn van az a 3ivx,meg a quicktime is :D az egész k-lite codec pack-al,hogy kell ezt leszedni? :D
stp4trick
amott válaszoltam már, codecösszeakadás, talán a 3ivx, arról ír vmit

Palinko
lenne egy problémám,amirõl már volt szó... szóval mikor azt a nyamvadt I/O tölti,akkor egy error message kiséretében kivág.

mi a tehendõ?
Aquir
nm

stp4trick
köszi

Aquir
menjél, sajna most vizsgaidõszakban nincs túl sok idõm logókat csinálni :)

stp4trick
Opel H-Astra szürke színût áthaladva a képen keresztirányban a nevemmel tudnál csinálni vagy menjek a logomûhelybe?

Aquir
be van állítva optimalizálás? minden effektnél csinálja? hogy mosódik el?

Roolcsy
Sziasztok! Valakit tud nekem segíteni? A jelenlegi logomat is a Gif Animatorral csináltam csak az a problémám hogy szerettem volna effectelni egy kicsit! Most szép éles mert nem mozog , de amint valamilyen effectet be állítok neki egybõl elmosódik meg elhomályosodik!

tibhar
uga:D

TIBHAR

Laky
na vajon? :D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

tibhar
és melyik progival szoktátok csinálni a logokat???

TIBHAR

tibhar
majd vmikor megpróbálom:)

TIBHAR

tibhar
kössz:)

TIBHAR

Aquir
megrajzolod a fehér pöttyöket, és lefelé mozgatod :)

nem egy nagy dolog...

tibhar
de most komolyan h lehet??

TIBHAR

Jano
Ólommentes? :-OOOOoo

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tibhar
a paintba kell fehér pöttyök??

TIBHAR

Aquir
#147 olvass vissza :)

tibhar
h leeheet az unleead gif animatorban hóeesést csinálni?

TIBHAR

Laky
privi ment :)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M