Ulead GIF Animator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Már haverom kért tõlem logot..mondtam neki..hááát megpróbálom =]
:)
Nem is olyan nehéz ;)
Ahhoz képest h 20 perce vok az UGAval ... :S
Itt a 2. logóm: :DD
Csak még mndig nem tom hogyan tudom folyamatossá tenni a logom
Egy például 1024x768-as képet hogyan tudok ide berakni úgy hogy ne csak egy része legyen benn, hanem az arányait kicsinyíteni??
Amit alul látsz, a sok képkocka, azok a frémek, az animáció egyes fázisai.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Hogy is kella framet levenni?<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota> "sorry, i am beginner" :)
próbáld meg úgy, hogy kiszedsz belõle pár frame-et, hogy ne legyen ennyire folyamatos, ha úgysem éri el a 16k-t, akkor optimizáld
így valószínûleg nem lesz ennyire csumpi :)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De olyan csúnyává tette!minnyá megmutatom!

Majd próbáld folyamatossá venni a mozgást.. Pl a visszaugró képkockát ki lehetne venni ebbõl a logóból :)
Késõbb majd nézd a méretét is, ez 31 kb, de majd ha logót készítesz magadnak max 16 kb lehet, de tudom, montad hogy ez az elsõ logód :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most kezdtem el logot szerkeszteni!KB 10 perc aaltt ez: :(

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
igazából FAQ-s típus vagyok, de ez kicsit hosszúra sikeredett :D
nem mintha baj lenne, de ha esetleg egy ilyen rendszerrel meglehetne oldani (például), akkor biztosan mégtöbb hasznát vennénk XD
Ui: nem akarok kötözködni :)))
ott van a kép, az eszközök listájában az "1:1" eszköz felettit kell használnod, és ahogy Faq-ban is leírtam, fennt lesznek az opciók azon belül :)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
az elsõ uleados munkám:D
LAMBORGHINI THE BEST CAR
A bannert miért nem a Bannermûhely topikban kéred??? :)
kellemes havas reggelt mindenkinek!
kerestem a képet amit ide fentre kértem de nem találtam egy darabotsenem! szó! akkor ez marad?
vagy mégsem? féltem kicsit nehéz lesz a döntés melyik is legyen betéve! nó megóvtatok a dilemmától!
nem tetszik!
na gó!
húzzatok bele kicsit mert még meg is kellene majd szavaztatni!
danke!
galériádba mehet sokkal nagyobb kép is! egyébként meg vannak képfeltöltõ oldalak is :)
nem kell határt szabni ilyen téren a méretnek :)
SeLFisCH: jah, meg a banner elég összevissza is van :)
kevesebb frémmel kell megoldani hogyha optimalizálásnál túl ronda. Meg kiveheted a logóból az olyan részeket, amiknél nagyon sok árnyalatot kell a programnak megjelenítenie ( pl. egy képnél, aminél kék színbõl folyamatos fehéredés látszik, ott sok árnyalatot kell megjeleníteni és nagyobb lesz a méret, ilyenkor ha lehet vedd ki vagy butítsd le elõbb az ilyen képrészeket :)
kellene egy 600X210 pikszelméretû kép!150kb méretben!
ami egy kovácsmûhelyt ábrázolna!
na kinek megy?
van rá két napotok!
ott a kaplapácsos csóka ! na az kell ûsse a logót a mühelyasztalon!
szó!: ki tudja prezentálni?kérem berakniide kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ott van hogy VIDEO F/X és ott !
Ha lebutítom meg nagyon csúnya
Duplicate layer ----> ezzel Minden objektum fog szerepelni az új frém-en is! És minden elõzõ frém duplikálása után mindig kicsit kell változtatnod, hogy a kép és szöveg mozgása, vagyis maga az egész Logó folyamatos legyen :)

Csakhát ha ezzel logót akarok csinálni mondjuk 25 frameset ki cisnál meg 25 kül. képet ami geymás után jön? <#confused>#confused>
Csináltam magamnak úgy10 framet .. Elsõ frame minden okay . 2. framebe nem nyitja meg a képet amit akarok. Ha duplicate layert használok 2. frameben a képet nem negedi módosítani <#help>#help>
Meglátjuk mit sütök ki belõle ! Azért kösz a magyarázatot aquir