F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(most itt vagyok a melóhelyen...)
Köszönöm a figyelmet , csá!
Te nem adsz semmit, de elvárod, hogy mindent megkapj cserébe? Az üzlet nem így mûködik.
Ne érts félre nem a warez ellen vagyok, de az egy kicsit bicskanyitogató, hogy neked áll feljebb, mert nem tudsz multizni a másolt játékkal. 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Egy jo bableves sose rossz!!
Nah a játék ára 6990 Ft. Most nem éri meg legalább a FEAR t megvenni!? Szerintem minden idõk legjobb játéka (nekem) és ajánlom megvételre,ha már van egy csillivilli hiperszuper géped aztán (nem baj ha nem komoly de elfut rajta a fear)
Akkor nem bírtok ki 7000 Ft-t???
Különben meg ki kell próbálni havernál vagy valahol aztán jöhettek multizni mert mi magyarok már vagyunk egy páran játszótársak.....
És naponta játszunk pár órát idestova 3/4 éve. kb.
És még nem untam meg!!!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#beka2>#beka2><#pardon1>#pardon1><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Másik gondom, hogy nem tudom milyen CD-key-t írjak be, mert ha beírom, OK, semmi sem történik, ki sem írja oda.
Örülnék ha segítene valaki. Köszi.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Erre a legjobb megoldás (amit én szoktam csinálni), amikor feltelepíted a játékot és mielõtt crack-elnéd, nevezd át az indító EXE-t (pl. jatek.exe.bak-ra) és csak ezután másold oda a crack fájlt.
Amikor megjelenik egy újabb patch a játékhoz, akkor csak vissza kell nevezni EXE-re az eredeti fájlt és máris lehet rátelepíteni a pacth-et.
Megjegyzés: Sok játékhoz rengeteg patch jön ki az idõk folyamán - és természetesen újabb crack-ek a megfelelõ verziójú patch-ekhez. Ilyenkor is át szoktam nevezni crack-elés elõtt a frissített játék indító EXE-jét, hátha kijön a jövõben egy újabb frissítés.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
tört verziót is lehet patch-elni?
gamecopyworld-ön láttam ilyen párszáz K-s fileokat amik ilyen V1.01 V1.02 nevekre hallgatnak, ezek a patch-ek crackjei?
thx!
Thrash \'Till Death
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ez azért lehetséges, mert a magyarítás nem írja felül a játék fájljait, hanem MOD-ként mûködik.
nah megyek is redetit enni!
KÖSSZ MINDENT!
szal akkr peccseket egymás után sorba?????
Már elég olcsó lett, azt hiszem 6 ropiért már hozzájuthatsz ...
Ott kapcsold ki<#smile>#smile>
Sztem ez a legegyszerûbb, ki tudja lehet késöbb még kelleni fog ...
Az a helyzet, hogy én nekem már megvan a magyartás és végig is játszottam vele a játékot. De most, hogy már végigjátszottam le akarom szedni a gépemrõl a magyarítást! Hogyan lehetséges ez? Nem szeretném az egész játékot újratelepíteni!