F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felrakom délután az MSN-t és tudunk majd beszélni este, ha vagy.
(most itt vagyok a melóhelyen...)
I love Techno
olvastam mingyá felveszlek

Írtam privátot.
I love Techno
régen én is szartam megvenni a játékokat amig egyel elnem keztem multizni , utána már amivel nem lehet eredeti nélkül jácani neten ésbejön azt tuti megveszem (1 évben 1-2 játékot enyi nekem belefér simán , nem lesz kevesebb bulikra stb pedig nem vagyok gazdag , pláne ahogy az elõttem szóló is említette a gép is elég sokat elvisz.)

I love Techno
Csá mindenki , aki szeretne a F.E.A.R.-ben egy jó haveri társaságot öszehozni akik együtt néha néha csapatként felmegyünk egy két szerverre ökörködni , irtani a népet (magyarul egy laza megkötések nélküli klánt keres az nyugottan megkereshet akár itt akár privátban.)(aztán ha öszejön ez a kis csapat , késõbb ha akarunk clanbase mecseket is jáchatnánk , a komolyabb megméretetés végett.)
Köszönöm a figyelmet , csá!

Ez egy nagyon önzõ hozzáállás, hallod-e!

Te nem adsz semmit, de elvárod, hogy mindent megkapj cserébe? Az üzlet nem így mûködik.
Ne érts félre nem a warez ellen vagyok, de az egy kicsit bicskanyitogató, hogy neked áll feljebb, mert nem tudsz multizni a másolt játékkal. 😄
reaper4
hiába élni muszály 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

már gondoltam rá hogy megveszem ,de mindig van ami sokkal fontosabb
sztz
Mizu?

REALista
Egyébként más játékoknál is csak így lehet megoldani?Mert a Worms4 is másolt és mégis lehet vele neten játszani!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Durva lenne olyanra pénzt költeni ami ingyen is meg lehe!

Szerencsere itt sokan megvettek a jatekot es ezert nem tudunk segiteni melyik a tort merthat ugye mi barhova bemehetunk. De mint par hozzaszolassal lejebb irtam nagyon nezik a torteket es ki is szedik. Tehat ha van akkor csak par orara max egy nap. Ezert aki ilyen helyre tud csak bemenni mindig a pillanatnyi allapotot veheti figyelembe csak Tehat ha most nincs akkor sajna nincs. Probalkozz kesobb. A Killzone ha nem tort (Nem tudom tenyleg) akkor szerintem nem is lesz mar. Mivel mar banoltak ramehet a cd kulcsa annak (allitolag) aki ilyet csinal tobbszor. Szoval multizni csak eredetivel lehet elvileg.

Egy jo bableves sose rossz!!

sztz
(Huncut vagyok)

sztz
Nem azért hogy rádszóljak vagy valami csak sok ilyet láttam hogy tört fear....
Nah a játék ára 6990 Ft. Most nem éri meg legalább a FEAR t megvenni!? Szerintem minden idõk legjobb játéka (nekem) és ajánlom megvételre,ha már van egy csillivilli hiperszuper géped aztán (nem baj ha nem komoly de elfut rajta a fear)
Akkor nem bírtok ki 7000 Ft-t???
Különben meg ki kell próbálni havernál vagy valahol aztán jöhettek multizni mert mi magyarok már vagyunk egy páran játszótársak.....
És naponta játszunk pár órát idestova 3/4 éve. kb.
És még nem untam meg!!!!!<#violent><#violent><#violent><#violent><#beka2><#pardon1><#hehe><#hehe>

felrakod a javitásokat crack nélkül a curerom segédprogrammal elinditod és már csak olyan servert kell tallálnod ami nem ellenörzi a cdkeyt hogy melyik az azt nem tudom én is arra várok ,hogy valaki megmondja ,mert ha elkezdem végignézni az 5-6 után desktop
REALista
Szasztok!Meg lehet oldani a FEAR-nél hogy lehessen vele a a neten multini akkor ha nem eredeti a játék???

8864?
Nemtudom most hogy all a Killzone dolog de legutobbi ertesulesem az volt hogy egy nap utan banoltak utanna ujrainditottak de hogy meg most is ugy megy e ellenorzes nelkul nemtudom. Tehat amit te latsz 2db Killzone-t az az amit keresel. Ha nem enged be vagy nem az 1.03 van fent neked vagy mar ellenorzi a kulcsot vagy mas gond van es az nallad. Sajna nagyon nezik hogy ne legyen tort server. Kb egy napig huzzak utanna banoljak.

Halfer
nos én nem eredetivel játszom. van egy killzone amin nem ellenõriz key-t. a másik 2 eredeti server gondolom. ezt a killzone-t meg nem találom és nem tudom miért nincs a listán.

Szia lehet az en keszulekemben van a hiba de mit is szeretnel? A 8865 ben leirtad hogy talalsz 2db servert ami Killzone. A masik gondodon probaltam segiteni. Es igen neha napjan szoktam multizni en is. MUHAHA.

ha adsz egy mail címet elküldöm a képet mert nem tudom belinkelni megtennéd?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nem volt még ilyen sehol szerintem nem is lesz, egy csomó létra van alagutakba le fel megyek, és egy nagy elektromos csóva zárja el az utat ha átmegyek rajta meghalok szerintem meg kell kerülni, de már minden zegtugot átnéztem

Halfer
linkelj be egy képet és akkor talán tudok

Hello a harmadik pályán vagyok elakadva, egy összetört áramkapcsoló keresztbe, elzárja az utat és nem bírok továbbmenni, semerre sem valaki segítene?

bocsi a keresõbe akartam írni...

3 pálya

Halfer
hát arra nem kaptam választ, hogy miért nem jelzi nekem a Killzone-t. és ip címet hadd kapjak olyantól aki játszik vele

Ha jol tudom az 1.03 mar nem irja ki a cd kulcsodat a menuben. a tobbi a FAQ-ban leirva.

Halfer
A FEAR Multi-ban csak THE KILL ZONE és *KILLZONE* servereket találok. Amirõl itt beszéltek azt nem, pedig megvárom míg minden servert betölt. Lehetésges, hogy vhová IP címet írok, talán úgy menne.
Másik gondom, hogy nem tudom milyen CD-key-t írjak be, mert ha beírom, OK, semmi sem történik, ki sem írja oda.
Örülnék ha segítene valaki. Köszi.

a killzone on kivül van olyan 1.03 as szerver ami nem ellenörzi a cdkey-t?
Sarapetike
kösz azmár megvan és #8859 erre nem tudod a választ véletlen?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

crack hiba picinyem. Keress egy újabb cracket.
I love Techno
1 db 6600 gt-ém van és nem hüjitek senkit max te vagy hüje mint már montam leszarom hiszed nem akor is ultra high grafon 35-80 fps-el elfut doom3 és a roe is

Sarapetike
picit elakadtam annál a résznél mikor a csajt fel kéne vigyem a tetöre de ö visszamegy az apjáért és most az lene a feladat hogy megtaláljam de nem tláélo segitsetek lécci

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Csuhai G
Nah mától elkezdek keményen multizni! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ibrik
Patch-elni minden játékot csak úgy lehet, ha az eredeti (nem tört) EXE van a játék telepített mappájában.
Erre a legjobb megoldás (amit én szoktam csinálni), amikor feltelepíted a játékot és mielõtt crack-elnéd, nevezd át az indító EXE-t (pl. jatek.exe.bak-ra) és csak ezután másold oda a crack fájlt.
Amikor megjelenik egy újabb patch a játékhoz, akkor csak vissza kell nevezni EXE-re az eredeti fájlt és máris lehet rátelepíteni a pacth-et.

Megjegyzés: Sok játékhoz rengeteg patch jön ki az idõk folyamán - és természetesen újabb crack-ek a megfelelõ verziójú patch-ekhez. Ilyenkor is át szoktam nevezni crack-elés elõtt a frissített játék indító EXE-jét, hátha kijön a jövõben egy újabb frissítés.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

FlyHigh
hi!
tört verziót is lehet patch-elni?
gamecopyworld-ön láttam ilyen párszáz K-s fileokat amik ilyen V1.01 V1.02 nevekre hallgatnak, ezek a patch-ek crackjei?
thx!

Thrash \'Till Death

reaper4
<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama><#idiota><#idiota>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
ha nem sli ben van 2 6600gt- d akkor hülyíted itt az embereket. remélem nem sokan szopj@k be 😄

ibrik
Egyébként ezt te is tudhattad volna, ha a magyarítás telepítésekor nem csak kattintgatsz, hanem el is olvasod a readme-t.

Csuhai G
Köszönöm!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ibrik
A Vezérlõpult - "Programok telepítése és eltávolítása" részben simán eltávolíthatod a magyarítást, mintha csak egy másik program lenne.
Ez azért lehetséges, mert a magyarítás nem írja felül a játék fájljait, hanem MOD-ként mûködik.

Csuhai G
Valaki PLZ #8844 !!! Teljesen le szeretném szedni a magyarítást, nem csak kikapcsolni! Elõre is THX!

persze hogy használtan vettem.....
nah megyek is redetit enni!
KÖSSZ MINDENT!
ok thx!
szal akkr peccseket egymás után sorba?????
Hát elég butuska ötlet volt használtan megvenni, fõleg ha a multiért vetted meg, ha boltban veszed meg origi csomagolásban nem valószínû hogy rossz lesz a cd-key - ed<#wink>
Már elég olcsó lett, azt hiszem 6 ropiért már hozzájuthatsz ...

Ne kabitsal mar. Szerintem nem vettel te semmit. Ha meg hasznaltan vetted akkor csavohoz vissza es szolni neki felejtse el a kulcsodat. Ha eredetit veszel es nem adod ki masnak a kulcsot akkor nemhiszem hogy lenne gond vele valaha is. Vasarlasnal nezd meg sertetlen-e a folia. En amikor a FarCry-t vettem ott a penztarnal kinyitottam a csaj szeme elott es nem volt benne a cdkulcs. Neztek is nagyot. Ha ezt otthon teszem meg vehettem volna megegyet. Igy a helyszinen kicsereltek. Termeszetesen nagyaruhazaknal ezert veszelyesebb ilyesmit venni mert az ott dolgozok siman felirhatjak a kulcsot es hasznalhatjak vagy ok vagy a haverjaik. A patch meg ertelemszeruen.

Ha minden igaz csinált magának egy parancsikont "F.E.A.R. Magyarítás Beállítások" néven.
Ott kapcsold ki<#smile>
Sztem ez a legegyszerûbb, ki tudja lehet késöbb még kelleni fog ...

Csuhai G
Huhh, bocsi, ez 1 kicsit félreérthetõ volt! 😊
Az a helyzet, hogy én nekem már megvan a magyartás és végig is játszottam vele a játékot. De most, hogy már végigjátszottam le akarom szedni a gépemrõl a magyarítást! Hogyan lehetséges ez? Nem szeretném az egész játékot újratelepíteni!

báttyó02
www.magyaritasok.hu

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -