F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuhai G
Sziasztok!

Nekem most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám leszedni a magyarítást?? Elõre is THX!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jah és még annyit:
én úgy csináltam:
feletettem a FÍRT meg az 1.03mas peccset!
ennyi!
beiram a cd key.t a CLIENT SETTINGS-be!
ráakarok menni valamelyik szerverre és ........CD KEY..........FAILED!
jah és még annyit hogy nem enged rá minden szerverre kb a szerverek felére lehet rámenni.......!
(még kezdõ vok azér kérdezek ennyit)
még valamit tudni szeretnek?
a pecsek kötzül elég feltenni csak 1.03mast????
vagykell 1.01 ,1.02, 1.03 mas is??????
szal akkor ha jól értelmeztem, ezt bármelyik eredetinél kiirhatja, ha teszem azt veszek még 1db eredetit akkor annál is????????
aha használtan vettem!
szal akkor mit tegyek vegyek egy újjat?????????
Csuhai G
Már megcsináltam! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Sziasztok!

Megmondanátok, hogy Itt hova kell mennem vgay mit kell csinálnom? Elõre is THX!

Ha eredetid van akkor ezt olyankor szokta kiirni ha a server ahova be szeretnel lepni nem dedikalt. Magyarul egy csavo csinalt egy servert otthoni gepen de ugy hogy a jatekeban megcsinalta es be is lepett a sajat serverere jatszani.

Egy jo bableves sose rossz!!

De kiirhatja. Akkor ha valaki hasznalja a CD kulcsodat. Magyarul meg kell venned megegyszer ha multizni szeretnel vagy megvarni amig a masik csavo abbahagyja a jatekot. Hasznaltan vetted?

Mert megvan eredetibe deezt irja ki................:(
Valaki segiccsen már!
Ugye az eredeti FÍr semmilyen körülmények közt nem irhatja ki azt hogy CD KEY VERIFICATION FAILED????????????????
Sarapetike
na de mit csináljak evvel a vacakkal

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Halfer
húha ez szép kép lett :)

Sarapetike
????

ez micsoda ? mit csináljak?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

I love Techno
én már 1280x1024-nél alább nem adom egy játékban sem <#buck>

I love Techno
nem hiszed? te bajod atol még énnekem jól fut és élvezem de ha akarod lövök pár shotot harc közben meg futás közben (ROE-az viszont ténleg csak olyan 30-40 fps-el megy ott sokal több már az efekt és a grafikán is fejlesztetek ezert veszek nemsoká még egy 6600 gt-ét <#vigyor5>

reaper4
640x480 ban se hiszem gyerek :) lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
tudod kinek meséld :) lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

WizArts
Jaja. ok. kereslek.

Sarapetike
játsznk ha már van egy szerver(szánom bánom nincs pénzem eredetire)

Mu*][*h4pHu|{4
Így is üres szokott lenni a server:( Akkor legalább slowmo vagy vmi-t plz.

Egyenlõre ott tartok, hogy nem sok értelme van, hogy menjen.
Ha átállítanám TE-re még annyian sem játszanának mint eddig.
Mu*][*h4pHu|{4
Hali ,van rá esély ,hogy a server vmikor team elimination modban fog futni?Elõre is thx.

I love Techno
wiza ma ráérek kb 22-23 ig ha jáccó ma F.E.A.R.-t keress meg

I love Techno
a kiscsaj

Végvittem a játékot. Jó az epilógus. Csak nem láttam jól ki ugrott rá a helikopterre: a kiscsaj vagy Wade?Tetszett a végén a robbanás és a szél.
I love Techno
ennekem 6600 gt-ém van és tökéletesen megteszi persze csak ha nem szar a gép többi része , én épp most újjítottam a gépemen egy elég jelentõset és a 6600 gt-émmel a hl2 full grafikán full aniso meg antialisingel 100 fps tartósan , a doom 3 átlag 60 fps ultra high grafon (itt viszontmár az élsimítást nem teszem rá mert az betesz de engem egyáltalán nem zavar a lényeg ugy is a grafikai beálítás) a F.E.A.R. is elfut full grafon olyan 30-40 fps körül még a multija is csak a nagy harcoknál be be esik néha igy a multit gyengébb grafon tolom , ha jól akarok teljesíteni <#vigyor5> (persze élsimítás itt sincs) , nem tudom a most menõ kártyák menyivel jobban viszik a játékokat , de szerintem ez hogy teljesen jáchatóan futnak a mostanában kiadott legjobb legújabb fps játékok full vagy közel full grafon ez nekem bõven elég plusz pár fps miatt én sem költök 150000 a legújabra meg még 1-2 évig biztos birni fogja a játékokat szerintem , szerintem , a 6600 gt egy nagyon jó kártya még mindig , boltban kb 35-45 ezer körül lehet aszem (ha van ismerõsöd még olcsobb <#vigyor5>) , kérdés hol veszi az ember , sztem árat és a teljesítményt tekintve ez a kártya éri meg legjobban (ezért is veszek nemsokára még egyet belõle <#vigyor5> pci express powa)<#vigyor>

Sarapetike
van sima killzon

Halfer
mert csak The Kill Zone-t találok <#wave><#wave><#wave>

Mu*][*h4pHu|{4
én 20perc és megyek

Sarapetike
Wazze mért nem játszik senki a killzon -on?

arty
x800gto :) (ha több van rá, mint egy 6600gt ára)

Forza.

Örülnék ha mutatnál 10 jó mapot belõle. :)
Természetesen vannak jó elképzelésbõl származó mapok, mint a fear ship, hell és még egyéb jó mapok, de a megvalósítás sajna gyenge.
Ezt arra értem, hogy éles, gyenge minõségü textúrákkal készítették, a szemnek egyáltalán nem szép látványt nyújtó mapok, holott maga a map igen jóra sikeredett.
A F.E.A.R. pontosan ezeken az élményeken alapszik, különben mi különböztetné meg a SoF2-tõl?
Hat igen alig van jo. De azert kb 10 darab nagyon komoly is van. De ahogy elneztem a tobbseg azert a gyari palyakat szereti. Mi is probaltunk map-ot csinalni de ahoz hogy jot csinalj rengeteg melo kell. Nagyon sok ido. De az nagyon tetszett hogy a targyakhoz lehetett dolgokat rendelni. Mi beraktunk egy helikoptert amibe ha belementel lett egy proxyd.<#vigyor3>

Thx nagyon jól tudom, hogyan müxik.
Mivl egyet sem láttam még, így tesztnek beraktam az összeset, de nem fogom letöltetni, mivel még nincs kiválogatva.
Azért nem semmi arány, hogy 30 mapból, csak 3 értelmesebb, és abból 1 ami csak jópofának minõsíteném.
Mu*][*h4pHu|{4
Nem jön senkise most játszani a Killzone-ra?:)

Mu*][*h4pHu|{4
Jó volt ez a kis 1on1 ;) Thx a gamet!

Pl: Itt a letoltesek alatt vannak palyak es magyarazat.Valami hasonlo szerintem siman jo.

Ha letomorited oket pl 50 vagy 20 megas darabokra es valahova felrakod ahonnan le lehet tolteni akkor csak be kell masolni a helyere es utanna nem lesz mar letoltos. Igy ha be szeretne menni ezutan azonnal megteheti.

Már rég megy.
Most tesztelem a mapokat...
Illetve még tölti lefele :)
Mu*][*h4pHu|{4
Kb mikortól fog menni a server?<#vigyor4>

Noh mind1 végignézem és a jobb mapokat bennehagyom.
Au ez fájt.
Beraktam a mapokat, erre az összeset le akarja tölteni, nem csak azt amin éppen a játék folyik. :(
Mi legyen?
Mu*][*h4pHu|{4
Ezer Thx!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Mu*][*h4pHu|{4
nvidia 6600Gt

KeKKSZike
Hanem mennyi? Milyen kártyát vegyek ami jó is, meg nem is 100 000FT?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Várj egy kicsit, mert nem megy minden egyszerre...
A F.E.A.R. mapletölések igen lassúak, valamit még be is kell õket raknom.
Közben az itthoni gépen, a szerverparancsokat próbálgatom az RO-ban, mivel a szerveren csak dedikált szerver tud müxeni, ami nem is biztos, hogy benne van még az RO-ban.
UT motor lévén autómatice belekerül, de, hogy most steames lesz, a fene sem tudja.
Mu*][*h4pHu|{4
ÉS lehetne team elimination?plz..^.^

Mu*][*h4pHu|{4
Red orchestra

WhyLeeng
Udv, Szikorarobi President!<#circling>

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?