F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám leszedni a magyarítást?? Elõre is THX!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
én úgy csináltam:
feletettem a FÍRT meg az 1.03mas peccset!
ennyi!
beiram a cd key.t a CLIENT SETTINGS-be!
ráakarok menni valamelyik szerverre és ........CD KEY..........FAILED!
jah és még annyit hogy nem enged rá minden szerverre kb a szerverek felére lehet rámenni.......!
(még kezdõ vok azér kérdezek ennyit)
a pecsek kötzül elég feltenni csak 1.03mast????
vagykell 1.01 ,1.02, 1.03 mas is??????
szal akkor mit tegyek vegyek egy újjat?????????
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egy jo bableves sose rossz!!
Ugye az eredeti FÍr semmilyen körülmények közt nem irhatja ki azt hogy CD KEY VERIFICATION FAILED????????????????
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
ez micsoda ? mit csináljak?
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ha átállítanám TE-re még annyian sem játszanának mint eddig.
Természetesen vannak jó elképzelésbõl származó mapok, mint a fear ship, hell és még egyéb jó mapok, de a megvalósítás sajna gyenge.
Ezt arra értem, hogy éles, gyenge minõségü textúrákkal készítették, a szemnek egyáltalán nem szép látványt nyújtó mapok, holott maga a map igen jóra sikeredett.
A F.E.A.R. pontosan ezeken az élményeken alapszik, különben mi különböztetné meg a SoF2-tõl?
Mivl egyet sem láttam még, így tesztnek beraktam az összeset, de nem fogom letöltetni, mivel még nincs kiválogatva.
Azért nem semmi arány, hogy 30 mapból, csak 3 értelmesebb, és abból 1 ami csak jópofának minõsíteném.
Most tesztelem a mapokat...
Illetve még tölti lefele :)
Beraktam a mapokat, erre az összeset le akarja tölteni, nem csak azt amin éppen a játék folyik. :(
Mi legyen?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
A F.E.A.R. mapletölések igen lassúak, valamit még be is kell õket raknom.
Közben az itthoni gépen, a szerverparancsokat próbálgatom az RO-ban, mivel a szerveren csak dedikált szerver tud müxeni, ami nem is biztos, hogy benne van még az RO-ban.
UT motor lévén autómatice belekerül, de, hogy most steames lesz, a fene sem tudja.
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?