F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az a "ping" ? még csak három hónapja multizok azért nemtudom ,az elöbb ahol játszottam kb 8-bol a harmadik voltam nekem volt a legkiseb az elsönek és az utolsónak is sokkal több volt . valaki okitson már ki
I love Techno
Jah nem nagyon találkoztam még magyaral sajnos , de ezt leszámítva én élvezem a játékot , vagy nagyon kevesen jácák vagy magyarok nem ctf-eznek <#buck>

I love Techno
nem azt montam tul gyakran de elõfordul....

I love Techno
hát akor nem tudom hogy ölöm le a jó statu játékosokat és néha hogy szed le olyan akinek kb egész mapon van 10 fregjemelete meg meghal 40 szer.... (vagy szerinted az már pro ha vki csak nyomkogya a csomagokat?)legyen akár mien láma vki atol még lekilelhet jot is bénát is , szerintem csomagot öszeszedni meg nem nagy szam vki adig kempel mig öszenem szed párat ahoz nem kel jónak leni mert ujraspawnolnak a csomagok csak vki van olyan hüje hogy vár rá 2 percet mig öszejön neki és utána csak nyomkodni kell utána megölik 2 frag után és már nem tud semit kezdeni mert nincs 100 csomagja látamár jó néhány ilyet.... , és hiába célzol jól 1 lövéstöl nem hal meg semi kép akor meg simán betölti ha zongorázik tudom mert nálam is volt hogy nyomkodtam csak és 4 en lõtek és mindet leszedtem mert folyamatosan töltõdtem enyi....

sztz
Az MIA klán és TDM ben ök az elsõk D-Fens 2., Sailor 1. De a D-Fens az jobban játszik szerintem.<#wink>

Sajnos már nem hiszem hogy valaha is olyan jó lesz, mint anno a bétás idõkben ...
pedig kár érte

En ilyenrol meg nem is hallotam nemhogy lassam is. Ha ilyet tud az nem lama. Vagy nemjo a celzokad. Mindenesetre tenyleg sok a 10 hp. De ha mar 2 van az is rengeteg tud lenni ha a masiknek 1 sincs. Voltunk olyan serveren is ahol nem volt se HP se pajzs dehat a gyengek ott is csak gyengek voltak. Viszont iszonyat csatak voltak a Medstationnal mert mindenki odament szipuzni. Majdhogynem kempeltek rajta. Szoval az sem jo. En pl mindig bevagtam 1-2 granatot mar messzirol. Meg is volt a hatasa.

Egy jo bableves sose rossz!!

I love Techno
de azért nem akorát mint 10-el , de a legjobb lene ha egy sem lehetne nálad , a legidegesítõbb mikor nem egy jo hanem egy full vérláma öl le miközben látom elnyom vagy 8 csomagot , gyakorlatilag kb 3-4 cer meghalt már közben és még is megöl mert anyi élete van

Blenda Stompa
Az nem ? Én úgy emléxem. (De lehet hogy van egy MIA clan is<#vigyor3>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Ja es hatha mond valakinek ez a nev valamit: D-fens.
Huncut kb 30%ba lenyomta 1 vs 1 ben. Ha jol emlekszem 60/40 korul volt.

Meg nem jatszottunk veluk meccset de rengetegszer jatszottunk veluk "barati" merkozest. Hat jol jatszanak. De neha megkapjak rendesen a maguket. Tegnap pl odaig fajult hogy inkabb elhagytak bazist mert az klan lathatolag bevadult.<#vigyor3> Mar lassan ott tartunk hogy lecsaloznak minket. Huncut meg tegnep egyenesen lelohetetlen volt. Mergesek is voltak ra. Szegeny Rockhard mondta a magaet pedig nagyon jo jatekos es regota ismerjuk jo a viszony is de Huncut-ot nem birta megemeszteni. Mivel nekem is megy mar rendesen a gep haaaat elmondhatom hogy azert volt hogy Huncutot meg is eloztem.Pedig O lathatolag TELJESEN BETEG!!!!!<#buck>

Huncut,

értem én, igazából nem is konkrétan rólad volt szó, hanem a nagy átlagról. Mi jó nekik és mi nem.
Te Icuékkal játszottatok már meccset? Ha igen, mi lett az eredmény?
sztz
Egyébként igazad van, de mentem már be olyan szerverre és gyaláztam le a népet ahol nem volt medkit,és ruha. nekem szinte mindegy hogy van e vagy nincs, de ha van akkor én használom,szintúgy a ruhát is.

sztz
De amugyaz ugy volt hogy a rockhard végigüldözött a pályán:D és ott volt egy medkit köteg 3db háromszogbe rakva hát mért ne vettem volna fel?:D

Halfer
b@ssz csak le. pont.

Huncut,

igen biztos sokkal eredményesebb vagy így, de hidd el, hogy az átlag játékosnak K*!+%A idegesítõ tud lenni ha veled találkozik.

A hasonló igazi tápolásbajnokok, mint Te, egy viszonylag szûk szeletkéjét képviselik a játékos társadalomnak, úgyhogy az egész szempontjából nem hülyeség az amit Reaper mond.

Jaffa 2843
hy! nem tudja valaki mennyi feltöltési sebesség kell min. a játékhoz?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Azta! Te sulyos vagy. De komolyan. Olvass mar vissza pls par hsz-t. Vagy Write Only Mode megy csak?

Halfer
na tovább már nem nyaggatlak titeket de aki nem eredetivel tolja annak nincs ötlete hogy nekem miért nincs a listán a "killzone" server? :$

Ja foleg hogy tegnap is a 3 hp limites serveren a szemem lattara hatot nyomtal el. Tobben szoltak is miatta.<#vigyor3>
Bar csak azt nem vettek eszre hogy kozben lelottel 3-4 csavot es mindegyiknel egyet elnyomtal. Szoval az a 3 db is lehet akar 8 is. Szerintem ha 2 a limit az korrekt. De ha feleledsz es nincs pajzs se medkit eleg szerencsesnek kell lenned hogy lelojj egy 100/100 +2 hp-s jo jatekost aki miutan lelott megint kap egyet. Ne de ez mar csak igy van.
A regi beta idoszakot azert neha visszasirom. Milyen jo kis csatak voltak! Mennyi magyar jatszott! Szerintem min a duplaja mint most. De azert most is szoktak jo kis meccsek lenni.<#buck>

sztz
Ja-ja de ha belegondolsz 1-2 medkittel már csodát lehet tenni :)

I love Techno
azért egy 1-2 maxban maximalizálnám az tuti 3-4 is sok hát még a 10

I love Techno
medpack spemmer loool

I love Techno
jah más volt (de már annak jó ideje is én sem emlékszem a te nevedre sem bár mongyuk már a sajátomra sem<#vigyor>) , sok embernek meg alapvetõen a pénzel az a problémája , nem az hogy mennyit kell érte fizetni hanem az hogy kell érte és arra várnak hogy nah ha lemegy még párszáz vagy pár ezer forintot nah akkor meg veszem és utána ha lejebb megy akor megint azt mongya pár hónap mulva kevesebb lesz és utána meg kijön egy másik játék akkor meg már azt kóstolgattya , elbasztak sokmindent sajnálatos ezzel itt mi nem sok mindent tudunk tenni , ez engem mongyuk nem riaszt el mert én akár mikor felmegyek mindig találok jó szervert és mindig élvezetesen tudok jácani lámák meg jók közöttis (már mögöttem van jó pár nagy multijáték <#vigyor5>)

Azért írtam, hogy az igérgetésekrõl már nem is beszélek.
Nem csak a tört miatt nem játszanak, hanem a rengeteg probléma miatt.
Ha pedig az elsõ beta óta nyomod, akkor valszeg más neved volt-van a játékban, mert nem igazán emléxem erre a névre.
Viszont az elsõ bétával nyomva, másfél szervert megtelítettünk egyszerre egy idõben, és nézd meg most.
"sokáig lehetett a betákal stb törtezni"
A fullról beszélek, nem a betáról.
6-7pénzért, már az azok is megvennék akik eddig nem tették.
Már ha nem tüntek volna el.
Mind1, én voltam a cdgalaxisban a 2. aki megvette, nem is sajnálom mert egy nagyon jó játék, de azt nagyon sajnálom, hogy ez így alakult.
sztz
Neeee azt nehogy! Én nagyon szeretem nyomkodni a packokat:D Sokan mondják hogy medpack spammer vagyok :)

I love Techno
talán az egy megoldás lenne hogy egy legközelebbi pachnél kiszednék ez a pack tárolási modot és felvevéskor egyböl betölt és ha fulon élet már töbet felsem vehecc és nem tárolhatsz magadnál

I love Techno
jah teljes mértékben egyetértek ezel a hozászólásal , (én majd kitéptem a hajam mire feltudtam pecselni)

I love Techno
én ezel értek egyet az okok keresésénél , mikor láttam hogy pl : speedhackel tolják pár nap után meguntam és hetekig , hónapokig abahagytam a F.E.A.R.-ezést

I love Techno
hát ugy kb a leges legelsõ beta óta jácom a magyar játékosok akoriban sem voltak sokal többen és szerintem elég sokáig lehetett a betákal stb törtezni hogy az emberek döncsenek , és miután nem tuttak eredeti nélkül jáccani ecerüen eltüntek akik meg eltüntek azok meg sajnálják rá a pénzt és nem is fogják megveni.... nézd meg aki sajnál 7000 forintot egy játékra az sajnálni fog 4000-5000 forintot is pedig ennél lejebb az elkövetkezõ 2-3 évben nem fog menni.

sztz
Most mondta! 6990 Ft. ennyi.

sztz
De ez azért van szerintem mert egy jó játékos nem megy csak úgy be egy ilyen nevû szerverre mint "new guys learning" nem?

Blenda Stompa
Hi!

Egy régi hozzászólásom ismételve szerintem van még vmi ami elég gáz (mongyuk makjdnem minden netes-multis FPSben):
Ping. 1000x megfigyeltem hogy ha bemegyek egy serverre es nincs nálam kisebb "pingû" emberke, akkor én leszek az evil prick. Múltkor egymagam 20as pingel az egész IcU klánt úgy elpicsáztam hogy csak na.
Ám forditott esetben ha nekem van 40-50es pingem es az ellenfeleknek 20-30 akkor tényleg az van, hogy fejenként kapnak 1 gránátot, 2 tárat + 1 proximity-t és baszik meghalni az ellen. Ettõl én is idegbajt kapok - pláne hogy már az ember ráérez hogy már rég meg köllött volna deglenie mert a fejében csapódott legalább 10 golyó és az már barátok közt 100/100-as páncéllal is halálos. Mégvmi: tegnap elõtti játék alkalmával szintén kicsi pingem volt és akár hiszitek akár nem a 3 proximtyt + 2-3 gránátot kerültem ki és 13x öltem miután sikerült leölniük. Jó vagyok a gaméban, de ennyire azért mégse.<#rolleyes>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Nem persze, én nem is mondtam, hogy vegyél!
Csak akkor ne akadj fent rajta, ha nem fog menni multiban. Amúgy a FEAR 6900 forint a cdgalaxisban. Nekem is kb. ennyi a lélektani határ.

Ha meg tudod venni, talán érdemes, mert olyan jó érzés mindenhová gond nélkül belépni. :)

kicsit OFF

BTW nem tudja valaki, hogy kb. mióta nem papírdobozban adják a játékokat? Jó tíz éves játékok (C&C stb.) olyan szép körítéssel kerültek piacra, hogy még ma is öröm ránézni a polcomra. Azóta nem nagyon vettem eredetit és nagyon meglepett ez a silány dvd tok a FEAR-hez.
REALista
Akkor lúzer vagyok ha neked így jobb, de akkor se fogok 13000Ft-okért játékokat venni!Azt meg úgyse tudom kivárni hogy lemenjen az áruk!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Egyáltalán nem áll nekem feljebb, csak hangot adtam annak, hogy micsoda lúzer dolog azt hangoztatni, hogy "durva lenne olyanra pénzt költeni ami ingyen is meg lehet"

Nagyon igazad van!

A FEAR-ben egy igazán jó játékos nagyon frusztráló tud lenni a gyengébbek számára. Rohan, itt van, lerúg, hiába lövöd nem hal meg. Ezért van, hogy nagyon ritkák a kiegyensúlyozott CTF meccsek. A gyengébbik oldalról folyamatosan kilépnek az emberek.

A megoldást az hozná, ha tényleg lennének olyan szerverek, ahol van lehetõség gyakorolni a kezdõknek is. Van erre példa, pl. a "new guys learning" ahol én még nem láttam nagymenõ játékost. Na ilyenekbõl kéne még vagy száz darab. Csak sajnos nincs. Ezért van, hogy a "player" és mondjuk az Infusedes srácok egy szerveren nyomulnak. Meg is értem, ha kilépkednek az emberek.

Mindenesetre intõ jel, hogy az Infused már egy kicsit fel is adta a FEAR szekcióját, mert nincs meg a megfelelõ community.

Én biztos vagyok benne, hogy ha elhal a játék mindig maradni fog egy kemény mag, mert a FEAR egy egészen különlöges játék. Majd legfeljebb a tisztelt (Sz) klánnal fogjuk nyomni 4-esben. :D
Szerintem amivel nagyon elszurtak az az hogy keson jott hozza a PB. Azonnal tartalmaznia kellett volna. Rengetegen elmentek az uj jatekosok azert mert elterjedt hogy mindenki csal a FEAR-ben. Allandoan ez ment. Cheater,Cheater,Cheater. A beta test alatt sok jo jatekos termelodott es ha ezek bementek az olyanok koze akik akkor kezdtek jatszani kitort a masodik vilaghaboru. Ezert sokan egyszeruen nem jatszottak vele tobbet. Mondtak majd ha kijon a PB akkor visszajonnek. Az 1.03-al meg amit muveltek, pfff. Nem is csodalom hogy kevesen jatszak. Az 1.02 meg nalam el sem indult pedig eredetim van. Csak Win re segitett. Szoval a jatek nagyon jo de valahogy nagyon szerencsetlenek a korulmenyek korulotte.
Mas. Az is nagy gond lehet hogy ez a jatek kicsit osszetettebb gyorsabb reflexeket es tobb gyakorlast igenyel mint pl a COD vagy hasonloak. (szerintem) Amig ha valaki bemegy egy COD serverre altalanos FPS gyakorlattal azonnal lehet valami sikerelmenye mert ott tud loni par embert gond nelkul. Na de menjen be egy olyan FEAR serverre ahol gyakorlott jatekosok vannak. Szinte semmi eselye. Itt lehet HP-t (Healt pack)hasznalni. Hiaba lovi az ellenseget mint allat ha az jol hasznalja mert megfordul es pafff lelovi. Ez egy darabig elmegy aztan kilep mert biztos csalnak. Mai napig talalkozok olyan jo jatekosokkal akik regota nyomjak megis lecsalozzak az ellenseget mert az mar biztos csal mert nem hal meg 2 granattol es 45 loszertol sot meg a proxyn is atszaladt semmi baja utanna megfordul es lelovi siman par lovesbol. Ez van.. Van aki nagyon ugyes es ez feszultseget kelt. Tul nagy kulonbsegek vannak jatekos es jatekos kozt. Az emberek (gyerekek) nem szeretik ha nem ok nyernek. Es itt a Fear-ben nem sok eselye van annak aki most probal meg bekapcsolodni a csatakba. Hiaba nyomja jol a CS-t vagy a COD-t. Ide sok gyakorlas kell es turelem. Mai napig nekem az elso tiz perc kinszenvedes es lagalabb negyed ora amig felveszem a ritmust es beindulok. Pedig egy ideje jatszom vele. Es hiaba a PB. minennaposak a csalozasok es a kirugdalasok sot bannoljak a jo jatekosokat. Akik regota jatszanak vele es nagyon jol nyomjak mar ismerik egymast es keresik is a masikat. Tehat egy jo jatekos nem igazan all be olyan serverre ahol nincs legalabb egy ismeros. Tehat nem megy playert gyilkolaszni. Na most kepzeljetek ha egy ilyen helyen osszejon 4-5 regi arc es bejonnek a kezdok 4-5 abbol is. Hat szoktak lenni anyazasok. Jonnek mennek a playerek kb 10 percig birjak. Szoval en keves eselyt latok hogy a FEAR-es tabor gyarapodni fog. Mindenki szereti ha o az elso meg mindenkit legyalaz. Itt mar van egy reteg aki ezt megakadalyozza. Ezert itt hagyja a csalobandat jatszanak csak magukban. Atmegy mashova ahol 40.000 player van es kigyilkolja oket es boldog. Igaz hogy ott a jatekosok fele 14 ev alatti (szerintem) de az nincs odirva. Ahogy latom meg beszeltem emberekkel itt inkabb relative idosebbek jatszanak. A kulfoldi jo Klanok tagjai kb 20-24 evesek vagy idosebbek. Az is gond soknak hogy itt nem lehet campelni. Amig a COD-ban ha jol elbujsz siman lehet jo sok pontod itt ilyen nincs. Mindenesetre legrosszabb almomban sem gondoltam volna hogy ennyire kevesen fognak ezzel a kivalo multival jatszani. Nagyon sajnalom de itt valamit nagyon elszurtak.

Juj, ne keverjük a szezont a fazonnal.
Nemtom mióta játszol a fearrel.
Egyébként CS-t is lehetett tört szervereken játszani mindíg is, de annyira elharapodzott a cheat, hogy szinte senki nem ment tört szerverre, hanem inkább jól adminolt,ezernyi cheat védelemmel ellátott, és állandóan felügyelt, karbantartott, eredeti szerverre mentek és mennek játszani az emberek.
Ez eddig minden játéknál bevált.
Gondolod, hogy a nagyok nem képesek megvenni a legjobb védelmet?
Fenét.
Eszük ágában sincs megvenni, és ezzel az esetleges késöbbi vásárlóktól elesni.
Világon nagyon sokan vannak még nyugaton is, ahol a szülõk nem veszik meg a nagyon drága játékokat, hanem várnak egy kicsit míg lejebb megy az áruk.
Addig is játszanak.
Nos a fear esetévben, mire lejebb megy az ára, addigra el is felejtik :)
Na nem azért mert szar a játék, hanem mert jön másik, amivel tud játaszani.
Elgondolkodtál azon, hogy a nagyobb kiadók miért nem tesznek erõs védelmet a játékraikra?
Szerinted nekik nem számít az a párszázezer. vagy milliós nagyságrendü kiesett dolcsi?
Dehogynem.
Csak hosszú távra gondolkodik, és inkább amolyan "megkötéseket" tesz bele, amivel rákényszerít, hogy megvedd.
Ilyen mint a cheatvédelem, Clanbase és egyéb mérkõzések-warok, esetleg patchelési problémák, de amit mostanában nagyon szívesen felhasználnak erre a célra, a rankszerverek.
"Nemtom mióta játszol a fearrel."
Ezt arra értem, hogy kezdetekkor, és amikor a játék kijött, 700-1400 szerver volt.
Egy játék általába fejlõdik ezen a téren, és nem visszaesik :)
Csak 3x3x5 Magyar szerver volt, és most nézzd meg. :(
És ez nem csak a "keletiekre" igaz.
Eltüntek a nagy német, francia szerverek is.
Még a német féhivatalos szerver is, ami átállt eredetire. :(
Noh csak ennyit.
A betából több szerver és játékos volt.
Mitõl van az, hogyha kilépek a játékból akkor beadja a kékhalált mindenféle üzenettel? De ha újraindítom, akkor jó a gép.
I love Techno
ez szerintem azért máshogy van lásd cs : s , tudtomal ott is csak eredeti-vel lehetett jácani (mostmár aszem van tört is sõt biztos , de ott ténleg kicsi a tört tábor , és egyáltalán semi ilyen jelegû köze nem volt amit pl te irtál ez ecerüen csak népszerûség a cod világhirnevet szerzett akárcsak a cs meg a bf meg ugye a hl rõl nem is beszélve , már évekkel ezelõtt így ahogy kijöttek a 2 dik részek pláne ugye a hl2-õt meg a cs:s-ot egyben meglehetett veni ezért egybõl rohant mindenki a boltba mert akora népszerüsége volt már a játéknak sokan még a játék megjelenése elõtt hónapokal megrendelték már nem azon gondolkodott majd ugy is törtön megnézem (ezt tapasztalatból tudom van jó néhány nagy játékos haverom , far cry-hoz voltak tört szerverek még is meghalt a tört része is meg az eredetis tábor is inkább csökken.... ez teljes mértékben a játéktól és a játékosoktól függ hogy menyen veszik (aki olyan játékos aki megszokta venni a játékokat az megveszi ha tecik aki meg olyan játékos aki nem szokta megveni az nem veszi meg max pont anak hatására hogy hu én ezel akarok jácani ezért kénytelen leszek megveni...., nagyon minimálisan veszik meg anak hatására hogy multit kipróbálhattyák törtön pl , nézd meg az ide irkálokat akik törtön szeretnének jácani teljesen tisztában vanak vele mien ez a játék és mégsem veszik meg mert ecerüen vagy nincs rá pénzük vagy ecerüen eszük ágában sincs pénzt adni egy játékért csak azt mongyák ha lesz tört jácanak ha nem , jácanak mással , a tört szerverek hatására csak egy minimális tábor az aki meg veszi mert azt mongya hogy hu ennek anyira durva a multija hogy ezel én clanbase mecseket akarok jácani , más nem igazán , mert mér vennék meg ha ugy is lehet törtel is ugyan ugy jácani mint eredetivel? amugy meg szerintem anál jobb népszerüsítés mint a singlje meg a multi demo volt (ez is honapokon keresztül) nincs , ha ezek alapján vki nem vette meg az késõbb sem fogja....
(a nagy játékoknál meg megengedhetik nyugottan a hatalmas nagy tört inváziót mert olyan sokan jácanak eredetivel hogy még a sok törtes is elenyészõ és olyan bevételük van hogy leszarhatyák)túl sok a népszerû játék ez a nagy elenfelük a mai korban kiadott játékoknak így öszefoglalva.F.E.A.R. multit is inkább azok jácanak akik eleve ezel a játékal kezdték a multit és nem mongyuk másikból áttértek szerintem (ugy kb a fele mezöny biztos , ha nem több).Az tény hogy kevesen jáccák de én éjjel nappal találok olyan szervert (bármikor megyek fel jácani) ami televan és jól érzem magam enyi nekem elég.

Tévedsz :)
Szegény játékot annyira kiölték ezzel a hozzáállással, hogy már azt sem bánják, ha tört szervert indítasz.
A killZone is ment 2 hétig, de leállítotam mert nem láttam értelmét annak, hogy 3 naponta beesett 2-3 emberke.
Valóban nagyon jó a játék, én is megvettem, de eme leírt hozzáállás miatt nem játszom vele.
Legalább lett volna kit halomra lõnie azoknak akik megvették, hogy egy kicsit engedik a törtet is játszatni.
Most, hogy adtam neki mégegy esélyt, elsírtam magam, hogy szombaton délután és este, 300-360 szerveren 100-an játszanak az egész világon.
Vicces.
Ilyen kaliberü játékoknál mint a fear, rég csak magyar szinten kéne ennyi szervernek lennie.
Lásd cod2, bf, bf2, és még sorolhatnám.
Szóval jól elcseszték a fiuk :(
A sok igérgetést már meg sem említem.
I love Techno
biztos kifogják találni hogy megolgyák a tört játékal való multizást normálisan(vagy nem<#buck>) , de szerintem meg lehet érteni hogy a gyártók amig tuggyák probálnak a tört elen harcolni , mert ugye még is csak ez hoza nekik a pénzt , ha megveszik minél többen , és ugylácik vmit okosan csinálnak(-tak) hogy most nem igazán tudnak a törtel multizni az emberkék.

REALista
Mi ez a neked áll fejjebb duma?Én csak rákérdeztem???

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sarapetike
a magyaritás nekem nem mükodik vagyis ha felrakom akkor az 1.03 bol simán visszaál 1.00 ra de mért???és ha rárakom az 1.03 pecs akkor meg nem lessz magyar :D :(

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

I love Techno
ok

Sonajk @:o)
Sziasztok!
Ha érdekel valakit közlöm, hogy kiadták az 1.01-es magyarítást, ami megoldja az elõzõ verzió "vér problémáját".

LETÖLTÉS

Kibontás jelszava: FEARME

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

sztz
Igen én is ezt mondtam mert szerintem ez a játék meg végképp megéri..