F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Interval 11-Retaliation ez az utolsó.
Next PC upgrade: 2022
Vki végigvitte már?
Én most a 9. résznél tartok. (Interval 09)
Sok van még?
Hány ilyen részbõl áll?
Dirty South
Nem warra, de szeretnénk veletek játszani egy mérkõzést egy barátit OK? Jövõhét végén ráértek?
Majd szóljatok Induljon a magyar kupa <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
Egy jo bableves sose rossz!!
Asszem az 1.00-ás magyarítás okozott ilyen gondot, de már van egy újabb 1.1(?)-es változat ami már jó.
Sztem ez a gond.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
hello
Mivel lehet bekapcsolni a roncsolás effektet.
Mert a Fizika max-ra állításával nem.
2-ra játszom újra, és elsõre mediumon nyomva is repkedtek a testrészek.
Kösz
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
6800GT 256MB SLI . Egy idõ után fekete képernyõ , a gép megy kép meg semmi ..... ????? .......
Szóval tiszta ideg vagyok ........
ゾルターン
Gondolod, hogy fognak belõle magyar versenyt rendezni? Én csak örülnék neki, de a fórum látogatottságát és a magyar FEAR-ezõk számát tekintve sajnos erre kicsi esélyt látok.
Feladták. Pedig mostanában, fõleg hétvégén egészen megélénkült az élet.
Ugy tudom 90 körül indulnak az árai.(holnap jön ki)
Az baráti a tudásához képest( jól megpakolták pixelfutószalaggal)
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."-ezt írja ki az elindításkor
Gondolom, vagy nem figyelted, hogy nekem nem gyári, vagy nem mondtad, hogy van tört 1.02-es peccs is...
11-12 pálya? Hmm. Érdemes-e ezért újratelepíteni?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ez egy nagy helyi háló, amin egyre több a kliens.
Éppen ezért rendeltem egy vonalat, majd ha megvan jöhet az adsl modem, és akkor reszkessetek :)
Veletek mi újság? Megy már jól a 6800gt?
Mindenkinek aki újrarakta a rendszerét csak ajánlani tudom. Ez közel 200 M de együtt van benne a 3 eddig megjelent peccs. Nem kell tökölni. :D
[merlinw.org]
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
veszi a halál
Lenne pár kérdésem a szólóval kapcs. mivel nincs benne a FAQ-ban, s nem is találtam meg a keres funkcióval sem...
Tehát:
Hány részbõl áll a játék? A 8. chapterben vagyok, amikor lezuhant a heli. Nos a rákövetkezõ pályarészleggel (tehát a 2. "alpályával") lenne gond. Nem tölti be. Azaz betölti odáig, hogy hallom a zenét, látom a HUDot, meg a fegyverem körvonalait, de egyébként feketeség minden. Menteni tudok, meg visszalépni a menübe. Eddig minden más pálya ment normálisan.
Nem gyári játék, nincs peccselve, de eddig ment.
A másik az lenne, ha még viszonylag sok van hátra a játékból, tud esetleg valaki küldeni a save-et a folytatásból, mert nincs kedvem legnehezebben újrakezdeni az egészet. Ha meg már az utolsó pár10 perces csatákról maradok le, lehet hogy ígyhagyom.
Elõre is köszi!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a teljes verziót??
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)