F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
LOL egypárszázezren már végigtoltuk.

Interval 11-Retaliation ez az utolsó.

Next PC upgrade: 2022

Bugz
Hi!
Vki végigvitte már?
Én most a 9. résznél tartok. (Interval 09)
Sok van még?
Hány ilyen részbõl áll?

Dirty South

töröld le a kodec csomagokat ha van, vagy deaktiváld

hello mindenkinek lenne egy olyan problémám hogy a Fear nem megy nálam elinditom el is indul de után se kép se hang mi lehet a baj? Inno Geforce 6600 gt-m van letöltötem a legfrisebb drivert és egy patchet is de igy se jo ha tudtok segitsetek elöre is köszi

sztz
3C itt vagy?
Nem warra, de szeretnénk veletek játszani egy mérkõzést egy barátit OK? Jövõhét végén ráértek?
Majd szóljatok Induljon a magyar kupa <#vigyor2><#wink>

Valami ma tortenhetett mert jo sok magyar volt multizni. Csak igy tovabb!!! Csaba valami hihetetlenul jol jatszik , Jhonny6 meg egyre ugyesebb. Komolyan alig lehet mar leloni oket. Remelem minekl tobbet talalkozunk.<#integet2>A tobbiek meg gyakoroljanak mert csak ugy lesznek ugyesebbek. De jo kis csatak voltak!<#wink>

Egy jo bableves sose rossz!!

Blekk Síp
Sztem elõször magyarítás nélkül, most másodszorra pedig a magyarosítással játszod :]
Asszem az 1.00-ás magyarítás okozott ilyen gondot, de már van egy újabb 1.1(?)-es változat ami már jó.
Sztem ez a gond.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

hello
Mivel lehet bekapcsolni a roncsolás effektet.

Mert a Fizika max-ra állításával nem.
2-ra játszom újra, és elsõre mediumon nyomva is repkedtek a testrészek.

Kösz

Valasz ment.

Blenda Stompa
Robi! Csekk privi plz. thankz

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

sztz
Haha. De vannak a 3c sek (most nem magam ellen beszélek) Szegények:) de velük van norbee!:D:D

Hat ott legalabb vannak klanok. De magyar klant en meg nemlattam 2 honapnal tovabb itt a FEAR-ben. De mar az 1 honap is ritka. Csak mi vagyunk itt. Szoval mi nyertunk!<#idiota>

WizArts
Az FC is jó mégsem tolják ezrek, de fennmaradt, mert aki igényes és megkedvelte az játsza. Maradjon meg ez az 500 ember, és az FC miniladder mintájára írjatok ki saját versenyt. Itt olyan klánok nyomulnak akik vagy csak törtön tolják, vagy nem elég erõsek a cb-hez. Érdemes megfontolni.

I love Techno
hányan vagytok?

gurubefree
Sziasztok

6800GT 256MB SLI . Egy idõ után fekete képernyõ , a gép megy kép meg semmi ..... ????? .......

Szóval tiszta ideg vagyok ........

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

I love Techno
csak egy tipp volt nem montam hogy tuti megjavul meg szerintem 1.02 es törthöz nincs külön szerintem legalábis énekem a törtre is felment az 1.02 es.... , akor ezek szerint máshogy kell megoldani....

sztz
+ Tegnap azért még bubuval elvertünk 2 klánt igaz az egyik unarmed volt de õ akarta.Bubu nagyon bevadult. De az ellen meg gyöökér volt mert ott akart feljönni a lépcsön aminek a tetején bubu állt lol.(headshot)

Hat jo volna. Szerintem mindenki jol erzne magat mert ebben a jatekban multizok eleg jo fejnek tunnek. Egy szemelyes talalkozas az "ellenseggel" nekem tetszene nagyon. Utanna meg egy kis sorozgetes vagy vmi hasonlo. Eselyt erre nem sokat latok de azert remenykedem hogy lesz.

Nincsenek nagy terveink bar egy magyar kupa azert jo lenne.

Gondolod, hogy fognak belõle magyar versenyt rendezni? Én csak örülnék neki, de a fórum látogatottságát és a magyar FEAR-ezõk számát tekintve sajnos erre kicsi esélyt látok.
Sajnos kozel sem megy ugy a multi mint amilyen jo a jatek. Tobb ezren kellene hogy jatszak de alig vannak 500 hetvegen. Valamit nagyon elszurtak. Sajnalom mert jo kis moka a multija. Van mar par nagyon kemeny kulfoldi klan akik azert tenyleg profi szinten jatszanak. Tolunk Magyarorszagrol sajna csak mi Klanosok vagyunk akik komolyabb szinvonalon hosszu ideje egyutt vagyunk. Voltak probalkozasok klan alapitasra de valahogy nem jott nekik ossze hosszutavra. Pedig volt 1-2 igen ugyes emberuk. Mi szerencsere nagyon joban vagyunk az osszes komoly kulfoldi klannal es allando War kihivasaink vannak. A fene se gondolta volna hogy a mi kis csapatunk ilyen eros lesz. Most pl. Huncut es en Szikorarobi epp egy barati meccsen voltunk a DK Gaming ellen 2vs2 es 2-0 ra nyertunk. <#hawaii> Kovetkezo hetvegere mar ket war van megint. Szoval mi azert visszuk a magyar hirnevet rendesen. Eddigi meccseinkbol csak egyet veszitettunk el azt is 2-1-re. Rendkivuli modon sajnalom hogy kevesen jatszak ezt a jo kis jatekot. Igy sosem lesz normalis ranking es elsullyed az egesz. Szerencsere ez minket nem erint. Nincsenek nagy terveink bar egy magyar kupa azert jo lenne. Biztos nagy moka lenne.

Well, after trying so hard to become so good, which i feel we did manage, the game just does not offer the competetive gaming we are looking for. With this said Infused are leaving FEAR to enter Call of Duty 2 which we are now recruiting for - Please give us a shout if you are interested. The worlds busiest FEAR CTF server ' !!Infused-Gaming.com ' will be closing down from March 18th. If the public can raise £100 - We will be able to put this server up again for 3months until the next payment is due. To donate please click the donate link on the main website - or send your paypal payments to [email protected]

Feladták. Pedig mostanában, fõleg hétvégén egészen megélénkült az élet.
sztz
Ja-ja. Anya unokatesójánoak is olyan van:D Amugy sztem jó ez a 6800 gt még elég is FEAR -ra is bõven. Ujat venni nyár közepe felé tervezek. kb 7900gt körül :)
Ugy tudom 90 körül indulnak az árai.(holnap jön ki)
Az baráti a tudásához képest( jól megpakolták pixelfutószalaggal)

Köszi a tippet, de nem jött be, sõt!
"A required security module can not be activated. This program can not be executed."-ezt írja ki az elindításkor

Gondolom, vagy nem figyelted, hogy nekem nem gyári, vagy nem mondtad, hogy van tört 1.02-es peccs is...

11-12 pálya? Hmm. Érdemes-e ezért újratelepíteni?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

WizArts
wireless-es :(
ez egy nagy helyi háló, amin egyre több a kliens.
Éppen ezért rendeltem egy vonalat, majd ha megvan jöhet az adsl modem, és akkor reszkessetek :)
Veletek mi újság? Megy már jól a 6800gt?

csõ vazze sztem nem volt nagyon félelmetes
sztz
Milyen neted van wiz? (hogy annyit mondtad hogy lassú)

WizArts
Ez megy. Jó a link!
Mindenkinek aki újrarakta a rendszerét csak ajánlani tudom. Ez közel 200 M de együtt van benne a 3 eddig megjelent peccs. Nem kell tökölni. :D

I love Techno
sztem rakd fel az 1.02 es patch-et hátha segít , 11-12 pályás kb

I love Techno
jah még 15.-éig sok a melóm utána kicsit felélegzek , meg vasárnap szabadnapos vagyok bár szombaton házibuli lesz ugyhogy délután este feléig alszok szerintem

I love Techno
nekem a nagy nem mûködött pedig két hejröl szedtem le és többször is újra letöltöttem , a régi 1.02 öt tetem fel meg aszem a 198 mb-ost rá

MerlinW
Ahol felhívtad a liftet, baloldalon levõ folyosón falnak támasztva ott a rakétavetõ.

[merlinw.org]

andriska
akkor keress....

Segítség kellene elakadtam a 6. résznél járok, amikor a teherlifttel feljön a „tüzet lövõ állat” kinyírtam de nem tudom, merre kell tovább menni? S.O.S. SEGÍTSÉG!!!

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Én az internetrõl töltöttem!

veszi a halál
Blenda Stompa
inkább vedd meg.

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem a szólóval kapcs. mivel nincs benne a FAQ-ban, s nem is találtam meg a keres funkcióval sem...
Tehát:
Hány részbõl áll a játék? A 8. chapterben vagyok, amikor lezuhant a heli. Nos a rákövetkezõ pályarészleggel (tehát a 2. "alpályával") lenne gond. Nem tölti be. Azaz betölti odáig, hogy hallom a zenét, látom a HUDot, meg a fegyverem körvonalait, de egyébként feketeség minden. Menteni tudok, meg visszalépni a menübe. Eddig minden más pálya ment normálisan.
Nem gyári játék, nincs peccselve, de eddig ment.

A másik az lenne, ha még viszonylag sok van hátra a játékból, tud esetleg valaki küldeni a save-et a folytatásból, mert nincs kedvem legnehezebben újrakezdeni az egészet. Ha meg már az utolsó pár10 perces csatákról maradok le, lehet hogy ígyhagyom.

Elõre is köszi!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a teljes verziót??
WizArts
Királyság, mûxik.... :D

Há nemnagyon játszunk együtt!
WizArts
<#worship> Köszönöm szépen. :)

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

WizArts
Techno, neked melyik oldalró jött a jó peccs? A nagy. Kellene mert reinstall volt, :)

Blenda Stompa
LOL<#vigyor2>

sztz
Muhaha ez hogy jön ide?:D

Van a Singles -nek multija?<#vigyor3>

I love Techno
np

köszi
I love Techno
ping az a szerver és a géped közöti válaszidõ ha jol tudom , minél nagyobb a pinged anál késõbb észleled a történéseket pl ha kurva nagy lehet mire észreveszed hogy lönek már meg is basztak kb enyi nagy vonalakban <#buck>