F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
basszus, sry
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Olyan jó lenne valami csapattal játszani, de csak szerencsétlenkedem itt a GOW-ok, SZ-ek, ICU-k között. Ne értsd félre, nem klántag akarok lenni, csak magyar arcokkal lõdözni egy sort.
Igazán megbeszélhetnénk, hogy szombaton ekkor és ekkor lesz egy only magyar szerver.
Amúgy vérszemet kaptam, és az SZ mintájára be akartam szervezni a családtagjaimat FEAR-ezésre, de anyám nem hajlandó megtanulni játszani. :(
Kishúgom meg nincs.
ME MINDENÜTT EZT MEG A THX_ET LÁTOM DE A THX RE MÁR RÁJÖTTEM(TENKSZ)
MI AZ A LOL???
Destiny. The design is clearly ancient.
Ez úgy hangzik mint vmi apróhirdetés<#taps>#taps>
Egy jo bableves sose rossz!!
Na nem baj... Na mingyá megkeresem kedves kolégáimat, hogy vanna e vagy nem e... Ha nincsenek még, akkor majdan este feléje jönneke... Szal addig lehet egy kis gyakorlás sima kis Duelben... <#vigyor>#vigyor>
Na jön valaki Duelezni??? ((((((Most jöttem haza barátnõmtõl és már 4 napja nem játszottam, szal ne várjatok most sokat tõlem... Majd holnap már lehet...))))))
Na valaki nem jön most?
És bementem DM be és ott is bírta rendesen, 2* élsimi, 16*textúraszûréssel,Soft shadowwal, ezen kívül minden maxon...
Hát a V-synccel nagyon leesett az FPS, de a nélkül naggyon tuti volt :)<#wave>#wave><#email>#email> Mert amikor fraps 50 FPS mutatott, akadt :( Meg lassabb volt :(
Ja meg ez a kártya sem fogy megszökni az FPS el, mert 640*480 ban ugyanaz az eredmény jött ki a tesztben lol.
juj ma 3? Melyik szerver? addig meg kell takarítanom az egéralátétet :)
De szikorarobi bvácsit is várjuk meg pls Én vele, és whyleenggal tudok legjobban menni :)
Más:(nekem diszkrét a logóm ugyi?)<#crazya>#crazya>
De nem akarok bunko lenni de miert a playerek elleni menetek eredmenyet mutogatod?
Olyanokat tegyel fel az oldaladra amin normail jatekosok vannak!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Okés akkor akkor... <#papakacsint>#papakacsint>
Nem tudom h csak azert latom tobbnek az fpst mert bebeszelem magamnak vagy telleg jobb!
Amugy Piece jacchatunk vmikor!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
"Az új meghajtócsomag különbözõ becslések és mérések szerint a vezérlõk által támogatott élsimítási eljárások használata során a korábbi változatokhoz képest 30-40 százalékos gyorsulást hozhat a legtöbb NVIDIA kártyánál."
Jól hangzik majd teszteljük.Bár tökmindegy mert 512Ram melett nemsokat látok mert nagyon swapol.
Next PC upgrade: 2022
Mondjátok a TI pályátokat... A miénk az Office ===> Arra megyünk...
Tietek ===> ???<#vigyor2>#vigyor2>
Tõletek ki jönne?
Gondolom Te Szikorarobi, Huncut, meg hmmmm... Még ki??? Bübü??? Jah asszem... Nálatok ez a halálosztó brigandéria nem??? Mer ahogy elnéztem Ti vagytok a legjobbak...<#eljen>#eljen>
Nálunk valahogy így néz ki:::
1. PieceOfShit (Ez volnék én szerény személyem) + Csaba
2. H5N1 ===> Alias: Madárinflu
3. KisKiri /Õrült Shotis Csávó/
4. Norbee Tanonc gyárek, aki jó úton halad...
5. Apophis Nagyszájú tanoncgyerek, Õ pszichikailag osztja a népet... Anyázik mint atom... Nem is viszem sehova me miatta van Kick... LOL De azé jön ha megígértetem vele, hogy nincs anyázás<#idiota>#idiota>
Na szal mi ígyen nézünk ki.
Nálatok meg tom mi a helyzet, a klánoldalatokról... Bár nem tom hogy mennyire aktuális az ami ott le van írva. Ha valami változott volna akkor cójjatok...<#wink>#wink><#nyes>#nyes>
Na a kedvedért mindent leírtam egy naaaaagy hozzászólásba, hogy ne égesse bele annyira a retinátokba a nevemet...<#buck>#buck><#nyes>#nyes>
Na holnap meg WAR van akkor amolyan gyakorlás metódussal elegyítve... Majd mondjátok mikor jó néktek... Nekünk olyan EEEELVILEEEG: 5-6 körül
De majd MSN-en... Bübü-nek majd cólok mert meg van a címe...
Azé megadom a sajátomat is: [email protected]
Sõt ha kell akkor a klánhonlapon is el tudtok érni:/3C/
Na pápá! Jó éjt... Oszt aludjátok ki jól magatokat...<#wave>#wave>
U.I.: És hónap PRACTICE WAR<#violent>#violent><#gun>#gun>
A LOGO-ról... HIHI
2.Aki több ponttal nyeri a játszmákat, az nyer, remélem nem kell magyaráznom...
És el is mesélte a warotokat de többet nem mondok....
{GOW}Ryu 24 csapata a 4. helyezett.
Juhis brutal jol jatszik az a GOW meg egyszeruen rohadt szarul. Ennyit er a Csport.
Holnap akar jönni valaki 1v1-ben ellenem? Hm? Szikorarobi??? Topike? Vagy Huncut? He??? Na kis gyakorlás sosem árt... <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#violent>#violent><#hamm>#hamm><#vigyor2>#vigyor2><#hamm>#hamm>