F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blenda Stompa
Hugom nekem is van de amikor látja hogy gyakok egybõl rinyál hogy uristen de hüle vagyok stb.

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

kisfigi
Má megörültem de nem baj úgy sincs eredetim...

Destiny. The design is clearly ancient.

kisfigi
Nagyon jól játszok és van mikrofonom!

Blenda Stompa
jaj ez a Tiedre volt válasz Sund<#bee1>
basszus, sry

WhyLeeng
Aaa anya nalunk sem jatszik. Egyszer mondtuk neki uljon le..De o inkabb Zumazik. Viszont nekem van egy kishugom. Nyeheheh.<#vigyor2>

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

kisfigi
NA ezt soha nem találtam volna ki
kösz

Blenda Stompa
Ha jól játszol és van mikrofonod, a FEARush simán igényt tart rád :)

Laughing out loud = (Hangosan felnevet) nevetséges
Me az is!

Olyan jó lenne valami csapattal játszani, de csak szerencsétlenkedem itt a GOW-ok, SZ-ek, ICU-k között. Ne értsd félre, nem klántag akarok lenni, csak magyar arcokkal lõdözni egy sort.

Igazán megbeszélhetnénk, hogy szombaton ekkor és ekkor lesz egy only magyar szerver.

Amúgy vérszemet kaptam, és az SZ mintájára be akartam szervezni a családtagjaimat FEAR-ezésre, de anyám nem hajlandó megtanulni játszani. :(
Kishúgom meg nincs.
kisfigi
MEGMONDJÁTOK MI A FENE AZ A LOL??

ME MINDENÜTT EZT MEG A THX_ET LÁTOM DE A THX RE MÁR RÁJÖTTEM(TENKSZ)
MI AZ A LOL???

Blenda Stompa
LOL<#nyes><#nyes>
Ez úgy hangzik mint vmi apróhirdetés<#taps>

Engem is elipcsázhatna valaki innen! Egyszemélyes klánom van. WAR-okat vállalok.
sztz
Haha nekem is volt szikorarobinál...

Blenda Stompa
ezt mé adta be kéccer...<#confused>

Blenda Stompa
Minket is elpicsázhatnátok vmikor gyakorlásképpen...az a bibi hogy nekünk csak a szombat este a jó...<#whatever>

Blenda Stompa
Minket is elpicsázhatnátok vmikor gyakorlásképpen...az a bibi hogy nekünk csak a szombat este a jó...<#whatever>

Epp olvastam mit irtal a ruszkiknak.:D Csak mire beleptem kileptel.

Egy jo bableves sose rossz!!

Nikk
Jah Neked Huncut kellõ képp diszkrét... Szinte láthatatlanul... <#buck>

Na nem baj... Na mingyá megkeresem kedves kolégáimat, hogy vanna e vagy nem e... Ha nincsenek még, akkor majdan este feléje jönneke... Szal addig lehet egy kis gyakorlás sima kis Duelben... <#vigyor>

Na jön valaki Duelezni??? ((((((Most jöttem haza barátnõmtõl és már 4 napja nem játszottam, szal ne várjatok most sokat tõlem... Majd holnap már lehet...))))))

Na valaki nem jön most?

En most telepitem Ferit mert osszeomlott a winem. Kiprobalom a 64bitest. Gates bacsi rendes volt! Tetoltheto toluk teljesen ingyen es meg support is van hozza. Igaz azt hiszem csak 8 honapos proba de nekem megfelel. Eddig minden szuper.

sztz
Igen-igen, én is felraktam, 6800 gt re, és bírja soft shadowwal! (próbáld ki topi)
És bementem DM be és ott is bírta rendesen, 2* élsimi, 16*textúraszûréssel,Soft shadowwal, ezen kívül minden maxon...
Hát a V-synccel nagyon leesett az FPS, de a nélkül naggyon tuti volt :)<#wave><#email> Mert amikor fraps 50 FPS mutatott, akadt :( Meg lassabb volt :(
Ja meg ez a kártya sem fogy megszökni az FPS el, mert 640*480 ban ugyanaz az eredmény jött ki a tesztben lol.

juj ma 3? Melyik szerver? addig meg kell takarítanom az egéralátétet :)
De szikorarobi bvácsit is várjuk meg pls Én vele, és whyleenggal tudok legjobban menni :)
Más:(nekem diszkrét a logóm ugyi?)<#crazya>

sztz
Én szinte egész nap vok...(nem szinte, egész nap ;)

Nem tudom ki mikor lessz otthon!
De nem akarok bunko lenni de miert a playerek elleni menetek eredmenyet mutogatod?
Olyanokat tegyel fel az oldaladra amin normail jatekosok vannak!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Nikk
OKÉS! MA? Mondjuk 3-kor??? <#vigyor2>
Okés akkor akkor... <#papakacsint>

Nikk
ÕÕÕÕÕ!!! WhyLeeng!!! A FAQ-ba írd bele, hogy a CD-key verification Failed-et kiírhatja a gém, ha kilépett játék közben. Ekkor ezt azért csinálja, mert a server azt hiszi, hogy még mindig benne van a delikvens, ugyanis ilyenkor nem küld vissza a játék jelet vissza a servernek, csak egy idõ után veszi észre a server, hogy nincs bent a játékos, és akkor megint enged... Az Invalid Game Assets, meg nem tom miért van... Valami átállítja a Multi beállításokat, és azért nem engedi be a játékost... Ez is elõidézheti a CD-key-es problémát 1ébként...

En idaig 78,01 et hasznaltam a 6800gt hez es most az ujjal "MINTHA" jobb lenne!
Nem tudom h csak azert latom tobbnek az fpst mert bebeszelem magamnak vagy telleg jobb!
Amugy Piece jacchatunk vmikor!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

grebber
Félelmetesen jó az új ForceWare

"Az új meghajtócsomag különbözõ becslések és mérések szerint a vezérlõk által támogatott élsimítási eljárások használata során a korábbi változatokhoz képest 30-40 százalékos gyorsulást hozhat a legtöbb NVIDIA kártyánál."
Jól hangzik majd teszteljük.Bár tökmindegy mert 512Ram melett nemsokat látok mert nagyon swapol.

Next PC upgrade: 2022

Nikk
Egyébként!!!Lehetne szervezni többször is WAR-t... Gyakorlásként úgy értem... Valamikor holnap folyamán kellene... Illetve mire olvasod... Ma... Illetve már egy perc múlva ma van... Nade mind1... Hagyjuk az eszmefuttatást... Na szal "MA" lehetne egy kis WAR valamikor este felé, mer seggbe kéne rúgnom a klánom egyes tagjait, mert bénáznak... Na jó H5N1-et nem bántom... Õ mindig jól tolja, legalábbis a fejeseket azé tudja osztani, bár most ki jött a gyakorlatból mert nem volt itthon, meg tanult érettségire meg ilyenek... De nem baj majd belejön... KisKiri-nek meg a nosztalgikus Shotiját végképp nem bántom, mert ahhoz ért... Remélem nem akar RPL-el menni, inkább maradjon a Shotinál... Mondjuk lehetne 2v2-t vagy 3v3-at vagy ilyesmit... OK?

Mondjátok a TI pályátokat... A miénk az Office ===> Arra megyünk...
Tietek ===> ???<#vigyor2>

Tõletek ki jönne?
Gondolom Te Szikorarobi, Huncut, meg hmmmm... Még ki??? Bübü??? Jah asszem... Nálatok ez a halálosztó brigandéria nem??? Mer ahogy elnéztem Ti vagytok a legjobbak...<#eljen>

Nálunk valahogy így néz ki:::

1. PieceOfShit (Ez volnék én szerény személyem) + Csaba aki mindig kész segíteni és mellé még eszméletlenül jól tolja...
2. H5N1 ===> Alias: Madárinflu
3. KisKiri /Õrült Shotis Csávó/
4. Norbee Tanonc gyárek, aki jó úton halad...
5. Apophis Nagyszájú tanoncgyerek, Õ pszichikailag osztja a népet... Anyázik mint atom... Nem is viszem sehova me miatta van Kick... LOL De azé jön ha megígértetem vele, hogy nincs anyázás<#idiota>

Na szal mi ígyen nézünk ki.

Nálatok meg tom mi a helyzet, a klánoldalatokról... Bár nem tom hogy mennyire aktuális az ami ott le van írva. Ha valami változott volna akkor cójjatok...<#wink><#nyes>

Na a kedvedért mindent leírtam egy naaaaagy hozzászólásba, hogy ne égesse bele annyira a retinátokba a nevemet...<#buck><#nyes>

Na holnap meg WAR van akkor amolyan gyakorlás metódussal elegyítve... Majd mondjátok mikor jó néktek... Nekünk olyan EEEELVILEEEG: 5-6 körül

De majd MSN-en... Bübü-nek majd cólok mert meg van a címe...

Azé megadom a sajátomat is: [email protected]
Sõt ha kell akkor a klánhonlapon is el tudtok érni:/3C/

Na pápá! Jó éjt... Oszt aludjátok ki jól magatokat...<#wave>

U.I.: És hónap PRACTICE WAR<#violent><#gun>

Nikk
Na visszaolvastam egy kicsikét. És a videótömörítésrõl beszéltetek... Bübü-ek üzenem, hogy a binkvideónak van egy nagyon jó tömörítõje... Nekem sikerült egy 25 perces videót, 50 megára tömcsiznem, szó szerint minõségromlás nélkül, igaz csak 320x240-es de nem gáz... Rövid videót, meg álomszépen hyper kicsire tömörít... Szal ajánlom... Kicsit sokáig tömöríti, de mindennek meg van az ára... SAJNOS

A LOGO-ról... HIHI

Na ennek orulok. Csak a mondandodat legyszi suritsd mar be 1-2 hozzaszolasba mert kivakit az uj szep logod.<#buck>

Nikk
PIECE CSABA DUETT FOREVA [/blur]<#gun><#eplus2><#violent><#idiota><#ravasz1>

Nikk
Na köszi Szikorarobi!!! Írtam egy mail-t Csabinak, hogy társuljunk össze ismét, és írtsuk ki a népet DUAL-ban... Szal nem sokára visszajön a Piece Csaba Duett...

Nikk
Amúgy mondtam neki, hogy inkább nem akarom látni, hogy mit tudna egy jó géppel...

Nikk
LOL vágom... Annyi lett... egyenlõek lettünk... Egyiket õ, másikat én, aztán már csak magyaráztunk egymásnak... És azt is tom, hogy szar a gépe, meg hogy már ezer éves a bill, meg mouse, meghogy a nõvére itt van nálunk Magyarországon tanulni... Ja ez nem ide tartozik... <#circling>

sztz
Lol igen igen,de 2 ok: 1.Juhisnak nagyon rossz volt a gépe, akadt a játék, monda hogy lehet szünetelteti a FEARt.
2.Aki több ponttal nyeri a játszmákat, az nyer, remélem nem kell magyaráznom...

Nikk
Mi jobban?

sztz
Sry jobban

Nikk
Mé mit mondott?

Egy WAR volt... 2 meccs... és a végeredmény 1v1 lett...

Nikk
Jó kis csapat vagytok TI!!! Nem baj képviseljük mi a HAZÁNKAT ilyen téren is...<#wow1><#vigyor3>

sztz
Haha tudjuk a jelszót.. nem egyszer waroztam ott.... És Juhist meg nálam jobben nemhiszem hogy ismered :)
És el is mesélte a warotokat de többet nem mondok....

Nikk
De Csabival... LOL Mi vagyunk a halálosztó TEAM... LOL... Mindenkit kigajjazunk... Na jó azé vannak itt -esek... Ellenetek azé kell küzdeni...

Nikk
Tiszteletbeli tag nálunk... És majd megyek vele tolni... HIHI!!! Lesz itt minden jó... Meg nemulass... lol

Nikk
ZSÍR!!! Akkor tali holnap... Nekem is seggbe kell rúgnom a TEAM-et nálunk, mert annyira nem jók... Ha csak Madárinflu nem... KisKiri meg a shoti nem... lol... A többiek még nagyon gyatrák...

Amugy nemhogy osszeallnal Csaba-al es 2vs2- irtanatok a nepet. Egyutt igen jo csapat lennetek. Az a Csaba nem normalis.<#awink> Nagyon ugyes. Csak nincs tarsa.

Ha elolvastad volna a #9092 hsz-t latnad hogy bejaratosak vagyunk oda es a tobbi klan serverere is. Mindenkivel nagyon jo kapcsolatban vagyunk kiveve FYG. Amugy koszi nagyon rendes vagy. Es igen tudom ki vagy. Es nem nem mondtam hogy annyira szarul jatszol. Ezt amugy honnan hamoztad ki? Es igen barmikor szivesen jatszok en vagy barki mas ellened vagy csapatod ellen. Tudhatod hogy ezt mar parszor attargyaltuk. Nagyon szivesen gyakorolunk veletek. Nalunk mindenki szeret magyarok ellen jatszani mert altalaban jobban jatszanak mint a kulfoldiek. Sokkal kreativabbak. Szoval szedd ossze a csapatot es irany jatszani.<#vigyor3>

Nikk
El küldöm neked a jelszót a serverhez... PRIVBEN

Nikk
MÉ? Én annyira szarul játszom??? Az már gáz volna... Amúgy vannak serverek amik jelszavasak... Pl.: <2>United-nak a serverei... Kettõ is van. Ha WAR-oztok akkor oda menjetek. Amúgy Juhissal múltkor toltuk... 1:1 lett... És Finn a srác, és nagyon jó fej...

Nikk
HÁH!

Nikk
Jah lol!!! Piece vok, csak ez egy régebbi nevem...

A Csportsrol csak annyit: Juhis 15.934 csapata a 25. helyezett.
{GOW}Ryu 24 csapata a 4. helyezett.
Juhis brutal jol jatszik az a GOW meg egyszeruen rohadt szarul. Ennyit er a Csport.

Nikk
JAH!!!

Holnap akar jönni valaki 1v1-ben ellenem? Hm? Szikorarobi??? Topike? Vagy Huncut? He??? Na kis gyakorlás sosem árt... <#vigyor1><#idiota><#violent><#hamm><#vigyor2><#hamm>