F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nikk
TDM-beeeeeen persze....

Nikk
Hali Gali!!!

Hehe! Az új ACC-ommal 47. vagyok CSports-on :D

Akik erosek: , Zen1th, TW1N, FKA, IcU. Ezek azok a klanok akik nagyon jok. De... Mivel sokszor jatszottunk ellenuk elofordult hogy csapat osszeallitastol fuggoen akar meg is vertuk oket. Pl Huncut-al 2vs2 ben nagyon erosek vagyunk es volt hogy a Clanbase elsoket is megvertuk! WAR Eliminationban pl 4vs4-ben a TW1N csapatot is legyoztuk nemegyszer. A tobbiek nem annyira erosek hogy megszoritsanak minket. Eddig legalabb is nem ugy nez ki. Termeszetesen rengeteg mulik az egyeb korulmenyeken is de ez az 5 csapat szerintem War-ok alkalmaval valoszinuleg tobszor nyerne mint mi.Mondanek egy 70/30 aranyt. Viszont ami megtisztelo hogy minket hivnak edzopartnernek WAR-ok elott. Magyarul velunk gyakorolnak. Ez hatalmas segitseg nekunk is. A legjobb csapatokkal treningezhetunk.
Mas.. Huncut ossze irt egy listat hany klan van a FEAR-ben es kitalalta mindenkivel legyen WAR.<#vigyor3> Kb 25 aktiv ha jol emlekszem es abbol mar kb 10 megvolt. Egyszer kaptunk ki 2-1 lett az is. Eddig nullara nem vertek el minket. A tobbit megnyertuk. Viszont egyre javul a csapatmunkank es a gyengebb csapatoknal ez neha feszultseget is valt ki. Az utobbi harom WAR: =Karomkodtak es kibannoltak minket a masodik menet vege elott, AOD=Anyaztak es kirugtak, !CPL! Anyaztak,nagyon karomkodtak de a vegere belenyugodtak es gratulaltak. A Pc. klant meg nagyon megvertuk.

Egy jo bableves sose rossz!!

Hali.

PERSZE HOGY EL!! <#taps><#taps><#taps>
Asszem ugy volt h bementem jaccani baratilag hozzajuk aztan hivtam<#phone><#help> erositest! Aztan mondtak h warozzunk ha mar csak mi vaunk benn!
Eredmeny? Szerintetek?<#vigyor2><#vigyor2>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Blenda Stompa

Az SZ klán elcsipázta már a pc klánt? (pc.Akarki és tsa)<#vigyor2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

I love Techno
juteszembe hajnal 6 ig F.E.A.R.-eztem és olyan kurva jó volt nem tudod mikbõl maradsz ki.

I love Techno
tök mindegy menyi vagy ha a csúnya gonosz eladó ugy is odagya csak fizess <#eplus2>ugy hogy nyugottan megveheted te is<#buck>

I love Techno
látom te biztos nem laggoltál<#nyes>

I love Techno
szerintem bzoli is mint én is csak viccelt (ugy ahogy ezt noob andriska is megmonta<#bohoc><#circling><#vigyor5><#crazya>)senki nem kérdõjelezett meg semmi dolgot és pláne nem néztünk le senkit.<#vigyor5>

sztz
Hehe. Hát igen ;)

hát fura egy család/klán vagytok az biztos!

8 éves kislány FEAR-ezik.... :O
andriska
Szerintem nem komolyan mondta...

sztz
Nono nem visszapofázok, vagy ilyesmi, de szerintem sokatoknál sokkal jobban játszik whyleeng.
Namost szerintem az életkor kérdés szerintem meg attól függ hogy felfogja e ésszel pl:tesómat nem ültetem le single elé, mert visít és úgysem érti...
De ha akár 8 éves is vagy, és bennt vagy egy klánban(ugye Timi:) )
Most miért ne játszahtna?(arrol nem is beszélve hogy a szülei megengedik...<#wink><#wave>

Pl. itt lathatod:Az egyik War eredmenye.

andriska
Nahát,akkor neked sem szabadna játszani <#nyes><#mf2>

Hehe .. Meg csak 12. De ha jatszottal ellene... A Shotgun muzsikal a kezeben.<#eplus2>

I love Techno
bár ha csak multizik akor mongyuk lehet javitani azt a 18+ neki mongyuk 14+-16+ kb (bár lehet ettõl még ugyan ott tartunk<#vigyor><#whatever>)

I love Techno
mien igaz <#mf1><#buck><#vigyor><#vigyor5>

a dobozon van egy 18+ jelölés
I love Techno
egyépként ha singl-el jáccottál az ottani társak vs clonkatonák olyan leosztásban hogy mindig amejik csapatban vagy a veled lévõknek van a jó ruházat a klónkatonáké pedig az ellen.

WhyLeeng
De lehet kislany vs. ember is pl ha ellenem jatszol. <#wink>

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

I love Techno
nézõpont kérdése inkább játék függõk vs játék függõk <#buck>

geri777
Multi ba mi a lényeg ember ember vagy kislányok vs. ember ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Mayday
Koszonom :)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

I love Techno
Ha épp jácani akarsz vagy jáccol msn-en zörgess meg nyugottan pl most is ráfogok érni egésznap (ha be vagyok jelentkezve 99 százalék gép elõtt is vagyok <#buck><#vigyor>)

még mindig nem játszunk együtt. pedig énmá' eleget gyakoroltam.
I love Techno
jó logó <#vigyor>

1.02 a legjobb. Bovebben a FAQ-ban.<#papakacsint> Off: Hol, a nyulon tul? Hu de tetszett az a film. John Cleese az egyik kedvenc szineszem. Teljesen beteg.

sztz
Haha azért nincenek csaták sajnos mert aki szembejön hasraesik :D vagy fejét veszti :)<#wink><#mf1>

Mayday
Koszonom, de sajnos csak biztonsagi masolattal rendelkezem.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

En csinaltam a regi felvetelekbol.<#hawaii> Nekem is tetszik mert ott meg a regi csapat irtja egymast nem akarmilyen csatakban. AAAA a szivem megszakad!<#rinya><#rinya><#rinya> De kar hogy mostansag ritkan van ilyen.

Es igen az Klan onnan ered. Ott tanultunk meg jol jatszani. Mert mindig le akartak minket loni.<#vigyor3> Amugy Karc es Chooselee nagyon kassa introt csinalt nekunk. Lattad mar?

Ha eredetid van akkor 1.03 a legjobb. FPS emelkedes szerintem nincs inkabb hibajavitasok.

FAQ elso sor.

hellosztok!!! feltettem a fear-t.. namost amikor elinditom a játékot fekete lesz a kép és ugy marad.... nem is tölt semmit se csinál... mit llehet ienkor tenni??
Mayday
Bocsi a lama kerdesert, en meg csak most kezdtem FEAR-el jatszani.
Kerdes, hogy az 1.01 vagy az 1.02, esetleg az 1.03-as peccsek valamelyike optimalizal-e a jatekon, tehat lehet-e esetleg plusz FPS-eket kisajtolni veluk a jatekbol hasonszoru beallitasok mellett?

Blenda Stompa
LOL a flashvidejó!!! Gratula annak aki csinálta - very fun.
Majd mondjátok azt hogy pontosan igy született az "SZ" klán ahogy benne van a videjóban <#taps><#taps><#taps><#taps>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Igen. A 800x600-as felbontasnal ezt csinalja. 1024x768 ra lett irva. Probald meg ugy es jo lesz.

Ron Ragm
Csak nekem jeleníti meg a faq-t úgy hogy a képtõl nem látni a szöveg felét?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

LaL33
Hát igen, ebbe van valami<#mf3>sajna.
Amugy a F.E.A.R. nekem is bejön
I love Techno
a sof 2-õ ideje lejárt (legalábis sokak számára<#vigyor5>)

I love Techno
azon gondolkodik megvegye-e

Bugz
Jo volt sztem.
Ötletes.
Ebbõl lehet következtetni arra, hogy lesz a játéknak folytatása.
Amugy az a dagi csávó meghalt vagy még ott vérzik örökké ahol fekszik? :D

Dirty South

LaL33
Te + mit keressel itt?
I love Techno
te noob már el is mentél aludni? ne bazd<#buck><#vigyor5><#circling><#vigyor5>

andriska
Vagy írja oda az elejére,hogy !SPOILER!

Igen mert aki nem jatszott vele annak eleg szar lehet hogy itt egybol leirod mi tortenik a vegen. Ezt ugy hivjak Spoiler. Miattad be is raktam a fejlecbe. Szoval se itt se mashol ne lodd le egy jateknak a poenjat azert mert te vegigjatszottad. Ez nem szep dolog. Amugy bocsi hogy kitoroltem de ez mindenhol igy szokas. Amugy hogy tetszett?

Bugz
Hi!
Mi a fuck-ért kellett kitörölni a hozzászólásmoat?
Ha?
Baj hogy leírtam és azt is hogy mi van a végén?

Dirty South

WhyLeeng

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?