F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas.. Huncut ossze irt egy listat hany klan van a FEAR-ben es kitalalta mindenkivel legyen WAR.<#vigyor3>#vigyor3> Kb 25 aktiv ha jol emlekszem es abbol mar kb 10 megvolt. Egyszer kaptunk ki 2-1 lett az is. Eddig nullara nem vertek el minket. A tobbit megnyertuk. Viszont egyre javul a csapatmunkank es a gyengebb csapatoknal ez neha feszultseget is valt ki. Az utobbi harom WAR:
Egy jo bableves sose rossz!!
Asszem ugy volt h bementem jaccani baratilag hozzajuk aztan hivtam<#phone>#phone><#help>#help> erositest! Aztan mondtak h warozzunk ha mar csak mi vaunk benn!
Eredmeny? Szerintetek?<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Az SZ klán elcsipázta már a pc klánt? (pc.Akarki és tsa)<#vigyor2>#vigyor2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
8 éves kislány FEAR-ezik.... :O
Namost szerintem az életkor kérdés szerintem meg attól függ hogy felfogja e ésszel pl:tesómat nem ültetem le single elé, mert visít és úgysem érti...
De ha akár 8 éves is vagy, és bennt vagy egy klánban(ugye Timi:) )
Most miért ne játszahtna?(arrol nem is beszélve hogy a szülei megengedik...<#wink>#wink><#wave>#wave>
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Es igen az
Kerdes, hogy az 1.01 vagy az 1.02, esetleg az 1.03-as peccsek valamelyike optimalizal-e a jatekon, tehat lehet-e esetleg plusz FPS-eket kisajtolni veluk a jatekbol hasonszoru beallitasok mellett?
Majd mondjátok azt hogy pontosan igy született az "SZ" klán ahogy benne van a videjóban <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amugy a F.E.A.R. nekem is bejön
Ötletes.
Ebbõl lehet következtetni arra, hogy lesz a játéknak folytatása.
Amugy az a dagi csávó meghalt vagy még ott vérzik örökké ahol fekszik? :D
Dirty South
Mi a fuck-ért kellett kitörölni a hozzászólásmoat?
Ha?
Baj hogy leírtam és azt is hogy mi van a végén?
Dirty South