F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti mentek?
Ott a Helyunk!!! Magyarok elore!! <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Valamelyik nap szoltak nekunk hogy lesz egy 10.000 Euros FEAR kupa. 3vs3 ha jol emlekszem.Jelentkezzetek es verjetek meg mindenkit!!<#vigyor3>#vigyor3>
Egy jo bableves sose rossz!!
up<#boxer>#boxer>
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Énnemtom hogy de én csak eccer akadtam el kb. 5percre a gaméban <#vigyor2>#vigyor2>
Biztos jobb az útkeresõm...apropó!
1.04-es patchrõl tud vki vmit? mert én csak egy halvány "készülget" utalást találtam a neten...
Biztos jobb az útkeresõm...apropó!
1.04-es patchrõl tud vki vmit? mert én csak egy halvány "készülget" utalást találtam a neten...
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
?? a dobozokon kell felugrálni ha jól tudom...<#vigyor3>#vigyor3>(de ez egyértelmû szerintem ha valaha játszottál singleben játékkal..)
A faq-t nem tudtam megnyitni de már megy és mindenkinek kösz aki segített!!
apropó, a 3. pálya elsõ részében amikor a csajjal meg egy pasassal kezdõdik a pálya mit kell csinálni?
Mert én nem találtam semerre se járatot és azok se mozdulnak semerre...
PLS
apropó, a 3. pálya elsõ részében amikor a csajjal meg egy pasassal kezdõdik a pálya mit kell csinálni?
Mert én nem találtam semerre se járatot és azok se mozdulnak semerre...
PLS
Destiny. The design is clearly ancient.
lehet én vagyok vak, de nem találtam semmi továbbhaladási pontot az emeleten...van egy létra, majd egy kis szoba, de ott nincs semmi, zsákutca.
pedig ott kell tovább menni néz körül rendesen , lehet valami szellõzöben kell de lehet nem , má rég jácottam singlel <#circling>#circling>
Mit nem tudsz megnyitni?
Uninstalláld a codecpackokat!
Uninstalláld a codecpackokat!
üdv!lenne egy kérdésem: a 6.fejezetben, miután kinyirtam azt a nagy lépkedõ izét, ott hogy tovább?Van 2 nagy liftféleség, amibõl az egyik mûködik, de az emeleten nincs semmi, nem tudok merre továbbmenni.
És szerintetek ha nem törlök le semmit csak felteszem a k-lite-ot
akkor menni fog??
(Borzasztóan kéne ez a játék)
akkor menni fog??
(Borzasztóan kéne ez a játék)
Én a Gordian Codecet szoktam használni és teljesen megvagyok vele elégedve.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Talaltal valami uj ellenseget magadnak? :D
Altalaban az ACE MegaCodecPack szokott gondot okozni. Win-ben uninstall es kesz.(Programok telepitese-torlese) Helyette inkabb a K-Lite Codc-et hasznald.
Ja, de azok ilyen b**i gyorsítottak. Azt utálom.
Meg tudjátok mondani hogy mit kell inaktiválni vagy letörölni hogy ne csak nagy feketeség legyen amikor elindítom??
(tudom hogy a faq-ban benne van de nem toom megnyitni..)
Jah meg azt is hogy kell!
LÉCCI!!!
(tudom hogy a faq-ban benne van de nem toom megnyitni..)
Jah meg azt is hogy kell!
LÉCCI!!!
Nah! Nagyon vicces volt... A nagypofályúság... VÁÁÁÁ!!! Hogy õk milyen ügyesek... Ráadásul csak demo-val tolja, mert nem volt meg neki eredeti... Aztán most meg van neki... Aztán mennyünk játszani csak úgy... Okés... Mennyünk::: el is vertem mint a huzat... Olyan szinten, hogy hiperbola... Két meccset nyert az elején... ((Akkor keltem fel éppen)) El is kaszaboltam...
ja hát mindig van olyan szerver ami lagol mint az álat (fõleg most hogy én meg le is vagyok korlátozva most történnek fura dolgok <#buck>#buck><#circling>#circling>) de többnyire mindenhol fasza
Nálam felemás... Van mikor játszhatatlan a LAG miatt meg ping miatt, olyan szinten, hogy unnarmed sem mûködik rendesen. Van ahol meg nagyon jó minden. Klappol az egész, és jó játszani...
nálam a slow mo az pont fasza ott egyáltalán nincs akadás ,(igaz nálam a 16 os szervereken sincs <#smile>#smile>)
most a napokban jácom nap közben is meg hajnalban is mindig 2-4 ctf szerver fullon van
Ahhoz kéne még gép + sávszél...igy is ha bemegyek egy 16os telt serverre, úgy szétlaggolja magát a game nálam mint az istennyila<#smile>#smile>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
:D nem; én tévesztettem el. a max a 16 fõ. bocsi
a ctf-mezõny sajna hanem csökken
hát ebben látod igazad van! hétközben nincs is igazán élet, csak p-sz-v.
hát ebben látod igazad van! hétközben nincs is igazán élet, csak p-sz-v.
Kérdés! Te mennyire játszotok jól? Hm? 1.03-al toljátok? Hm? Nem akartok játszani Magyarok ellen? Hm? De igeeen? Akkor ott van egy rakás név. Az alapján tájékozódjatok , hogy kinek mikor hogyan, és gyertek. Ne szapuljátok mááááááá egymást... Szal gyertek játszani!!!
most kb 5-6 napja érek csak rá ezért nem jácottam sokat eddig de amikor montam már ráérek zörgess csak meg ha jáccol napokig semi.... csak beirtál forumba hogy ménem jácunk? most erre mit mongyak egyépként azért jácottam elég sokat igaz változó hol este hol hajnalban hol napközben én sem láttalak téged pedig én is csak ctf-ezni szoktam <#buck>#buck> amugy nem értem mér vagy enyire erre élezõdve hogy 16-os vagy 32es publikra bemegy az ember egyet jácani és mondom te ezt mondod amit , csak nehogy 2 hónap mulva már cb-ére regeljek <#buck>#buck><#vigyor5>#vigyor5> (már amenyiben marad ellenfél mert nem növekszik a ctf-mezõny sajna hanem csökken<#sir>#sir>)
" és mind ott jácotunk együtt hónapokon keresztül míg olyan jóba nem lettünk hogy klánt csináljunk és igy szokott öszeérni és kialakulni egy új csapat nem úgy hogy 10 perc után aztmongya ez értelmetlen publik serveren jáccani...."
Nem mondom, hogy értelmetlen, csak annyira keveset játszunk, amúgy is, hogy az összeéréshez, ilyen aktivitással, még kb. 1 éven át kellene pötyögni. Én amióta megvettem a FEAR-t szinte minden nap játszottam, igaz csak CTF-et, és téged nem sokszor láttalak. Írtam is az elõbb, én már eleget játszottam fûvel-fával ahhoz, hogy megunjam ezt a taktikai kakofóniát a pályákon.
"meg hogy warozni akar stb mikor még játékosincs akor te egy olyan játékos vagy aki egy teljesen kész már kiépült klánba szeretnél álni csak azért hogy waroz..."
nem warozni szeretnék. egyszerûen egy pár emberkével rendszeresen összejárni.
"hogy csak 2 en vagyunk ez így túl kevés..."
hát úgy tényleg kevés, hogy hol te nem vagy itt, hol én nem vagyok elérhetõ. Így elég sokáig tartana, fõleg míg össze-össze futunk kettecskén 32-es szervereken.
Félre ne érts, nem bírálatként írtam! Jó, hogy ha összefutunk néha valamelyik publicon, de egy csapathoz ez, egyelõre nem elegendõ.
Nem mondom, hogy értelmetlen, csak annyira keveset játszunk, amúgy is, hogy az összeéréshez, ilyen aktivitással, még kb. 1 éven át kellene pötyögni. Én amióta megvettem a FEAR-t szinte minden nap játszottam, igaz csak CTF-et, és téged nem sokszor láttalak. Írtam is az elõbb, én már eleget játszottam fûvel-fával ahhoz, hogy megunjam ezt a taktikai kakofóniát a pályákon.
"meg hogy warozni akar stb mikor még játékosincs akor te egy olyan játékos vagy aki egy teljesen kész már kiépült klánba szeretnél álni csak azért hogy waroz..."
nem warozni szeretnék. egyszerûen egy pár emberkével rendszeresen összejárni.
"hogy csak 2 en vagyunk ez így túl kevés..."
hát úgy tényleg kevés, hogy hol te nem vagy itt, hol én nem vagyok elérhetõ. Így elég sokáig tartana, fõleg míg össze-össze futunk kettecskén 32-es szervereken.
Félre ne érts, nem bírálatként írtam! Jó, hogy ha összefutunk néha valamelyik publicon, de egy csapathoz ez, egyelõre nem elegendõ.
Jah valóban... Nagyon sok jó játékos már a BEAT óta játszik ezze a játékkal...
Magyar játékos meg van egy rakással:
Én PieceOfShit, Szikorarobi, WhyLeeng, Huncut, Bübü, TOPike, Norbee, H5N1, KisKiri, Aphopis, BennyX, Csaba (személyes Duettet alkotunk mint játszópajtik :)), Akkor régen volt Xoxo aki már elment <#rinya>#rinya>, akkor Mr.Banano, D3V!L, Lashy, meg húúúúúú nem is tom... Így hírtelen ennyi jut eszembe <#vigyor>#vigyor>
Na szal vagyunk Magyarok akik játszák eme csodálatos játékot... Ráadásul nem is kevesen... Hozzáteszem akiket most felsoroltam, mind mind nagyon kitûnõ játékosok... Jó jó, egy-kettõre még rá fér a tanulás, meg nevelés, de egyébként a naggya szépen játszik... Hogy úgy mondjam mûvészien...
Magyar játékos meg van egy rakással:
Én PieceOfShit, Szikorarobi, WhyLeeng, Huncut, Bübü, TOPike, Norbee, H5N1, KisKiri, Aphopis, BennyX, Csaba
Na szal vagyunk Magyarok akik játszák eme csodálatos játékot... Ráadásul nem is kevesen... Hozzáteszem akiket most felsoroltam, mind mind nagyon kitûnõ játékosok... Jó jó, egy-kettõre még rá fér a tanulás, meg nevelés, de egyébként a naggya szépen játszik... Hogy úgy mondjam mûvészien...
öszeszokásról kb hónapok után lehet beszélni nézd meg sz klánt szerintem azért már jó ideje együtt tolták miután klánt csináltak , fõleg mert ugye én még a demókból is emlékszem rájuk szal bõven beszélhetek hónapokról az õ esetükben is javítsatok ki ha tévednék
de amugy meg én már voltam pár klán tagja sof2-ben far cry ban és max 1 hónapon belül lesz F.E.A.R -ben is mert vanak ismerõseim akik nagy valószinüséggel jönni fognak , szal a lényeg hogy mind publik servereken ismerkedtünk meg és mind ott jácotunk együtt hónapokon keresztül míg olyan jóba nem lettünk hogy klánt csináljunk és igy szokott öszeérni és kialakulni egy új csapat nem úgy hogy 10 perc után aztmongya ez értelmetlen publik serveren jáccani....meg hogy warozni akar stb mikor még játékosincs akor te egy olyan játékos vagy aki egy teljesen kész már kiépült klánba szeretnél álni csak azért hogy waroz.... nekem egy klán többet jelent mint pusztán azért bent lenni hogy véremenõcsatákban vegyek részt, mondom érdekes elgondolásod van a kláncsinálásról hogy lesz egy 5vs5 ös klán ha te ugy gondolsz a klánalapításra hogy csak 2 en vagyunk ez így túl kevés ugyhogy áh ez igy nem is jó , amíg nincs 2. játékos adig nincs 3.sem és nem lesz ugy sem 4. sem 5. ezt most nem azér mondom hogy a klánbahívjalak mert mondom lesz itt sztem ctf-klán mert jönni fog néhány játékos még F.E.A.R.-ezni az ismerõseim közül csak mondom hogy ha te mindenáron csak egy komoly klánt akarsz ami nem a haverságra meg a funra építkezik aból a végén nagy valószinûséggel csak egy rövidtávú kis semitérõ valami lesz (kudarc)! (nah jó abafejezem a tanórát ugysem érdekel senkitsem<#buck>#buck><#lookaround>#lookaround>)
Azért meg különösen dühös vagyok, hogy a néhány nagy CTF szerver közül sikerült elbaszni egy párat. Õrült sebességû rohanás, pár lövésre gyilkoló 10mm Penetrator, óriási ugrás. ááááá...
a 16-os szerveren te soha nem fogsz tudni összeszokni a társaiddal (fõleg ha csak 2-en 3-an vagytok), mert mindenki rohan amerre lát. A FEARben meg elég könnyû meghalni, így gyorsan szétszakadtok.
Fun-nak lehet, hogy fun de ez és semmi több. Játszottunk már mi is együtt publicon. Volt értelme? Nem sok. Te és én fejlõdtünk, de összeszokás az nem volt.
Ha egy 12-esen van 4 tag együtt az azért már sokkal jobb helyzet.
"a publik servereken lehet a leggyorsabban a legnagyobb tapasztalatot megszerezni"
Én már ezen túl vagyok az igényszintemet tekintve. Ugyanis NINCS kooperáció mivel
nem ismerik egymást a játékosok a public helyeken.
"nem nagyon találkoztam magyarokkal?"
Én se sajnos.
Fun-nak lehet, hogy fun de ez és semmi több. Játszottunk már mi is együtt publicon. Volt értelme? Nem sok. Te és én fejlõdtünk, de összeszokás az nem volt.
Ha egy 12-esen van 4 tag együtt az azért már sokkal jobb helyzet.
"a publik servereken lehet a leggyorsabban a legnagyobb tapasztalatot megszerezni"
Én már ezen túl vagyok az igényszintemet tekintve. Ugyanis NINCS kooperáció mivel
nem ismerik egymást a játékosok a public helyeken.
"nem nagyon találkoztam magyarokkal?"
Én se sajnos.
nálam a csapatépítés másról szól elsõsorban jó mulacságról nem arról hogy na most itt és itt gyakorlás meg warozás az csak azután lehecséges ha öszejön egy csapat de ctf-et nehéz lenne 2vs2 ben jácani és szerintem a legjobbakat bohockodni meg legjobban élvezni a játékot pl egy 16 os szerveren lehet ahol sok ember megtalálható nem csak két öszeszokott csapat és nem mingyárt belecsapni a nagy taktikázásba hogy 1000 évig azér gubaszak egy sarokban hogy nah mikor is vihetem el a zászlót mondom 1. a legjobb játék élmény ezeken a publik servereken van 2.a publik servereken lehet a leggyorsabban a legnagyobb tapasztalatot megszerezni (ahoz hogy a késõbb esedékes warokon az ember még gyorsabban tugyon tanulni , de persze semmi probléma , ez nem jött ösze max enyit tudok mondani , amugy nem sok ctf-servwer van és azért megmeg fordulok a többségén enyire kevesen szeretik a ctf-et vagy mindig rosz idõben vagyok fent mert nem nagyon találkoztam magyarokkal?
Blenda,
priv. ment.
priv. ment.
Reaper!
Tudom, tudom mondtad. De én nem úgy szeretnék játszani, ahogy eddig tettük. Azaz megbeszélünk egy idõpontot és belépünk egy nyilvános szerverre. Mert olyankor csak egymás mellett játszunk. Annak számomra már nincs értelme. Én már játszotam így eleget, unom.
(Me' azon kaptam magam, hogy a CTF-ben is oda léptem be, ahol ismerõsök voltak. És már a két oldal játékos arányát se néztem.)
Szóval mondd azt, hogy ember: ekkor és ekkor itt és itt gyakorlunk/warozunk/hülyülünk a CSAPATTAL stb. és megyek ezer örömmel!
Tudom, tudom mondtad. De én nem úgy szeretnék játszani, ahogy eddig tettük. Azaz megbeszélünk egy idõpontot és belépünk egy nyilvános szerverre. Mert olyankor csak egymás mellett játszunk. Annak számomra már nincs értelme. Én már játszotam így eleget, unom.
(Me' azon kaptam magam, hogy a CTF-ben is oda léptem be, ahol ismerõsök voltak. És már a két oldal játékos arányát se néztem.)
Szóval mondd azt, hogy ember: ekkor és ekkor itt és itt gyakorlunk/warozunk/hülyülünk a CSAPATTAL stb. és megyek ezer örömmel!
én montam ha épp jáccol vagy jácani akarsz msn-en rámszólhacc szivesen jáccom (látom itt a többség tdm kedvelõ én ctf-et szeretem és ctf csapatot szeretnék építeni ugyhogy ha vkit érdekel a dolog és szeretne velem együtt ilyen jellegû csapatot építeni azt szeretettel várom).
Na van egy 5letem...
Ez bevállt Sniper Elite-ben...
Minden Magyar játékos, aki indít egy servert, kódolja le, és legyen a jelszó az, hogy::: MAGYAR
A server neve utaljon rá, hogy Magyarok játszanak ott, és akkor lehet játszani Magyar arcokkal... Ezt csináltuk mi a Sniper Elite-ben, és kiválóan mûködött..
Ez bevállt Sniper Elite-ben...
Minden Magyar játékos, aki indít egy servert, kódolja le, és legyen a jelszó az, hogy::: MAGYAR
A server neve utaljon rá, hogy Magyarok játszanak ott, és akkor lehet játszani Magyar arcokkal... Ezt csináltuk mi a Sniper Elite-ben, és kiválóan mûködött..
Hát olyan erõs közepesen játszom, de van bennem egy adag szadizmus és gyávaság, úgyhogy kellemetlen ellenfél vagyok. És sunyin rakom a proxikat.
Merre lehet jelentkezni az urakhoz?
Merre lehet jelentkezni az urakhoz?