F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi nevem: John
Naszóval,csak azt kérdezném hogy a HUNGS-ok beengednek törtet is???
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
Egy jo bableves sose rossz!!
1. Tedd fel a játékot
2. 1.03-as patch
3.crackeld ezzel a crackel:
CRACK
Az 1. pont megtétele NEM kötelezõ,de javasolt
Leszedtem az 1.03-sd pstchet,feltettem,elindítom,de most ezt írja ki:
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
Mit kéne csinálnom?Please help.DT-be mountoltam be a képfájlokat.Plíz segítsetek!!!
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Itt pedig a settings.cfg-t editálod ,ebben is ezt a 2 sort:
"ScreenWidth" "1280"
"ScreenHeight" "1024"
Persze te 1280*1024 helyet az álltalad kivánt értéket adod meg.
Üdv.
Köszi elõre a helpet!
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Ha mar ilyen JAMPI vagy nics kedvunk segiteni!
Amugy meg kb 400-500 hozzaszolas foglalkozik a TE PROBLEMADDAL de mar szerencsere kinott ebbol a nepseg!!
De legalabb a fenti harom betut tanulmanyoznad! FAQ
De miutan sikerul elinditanod a jatekot a kovetkezo keres az lessz h mennyunk ki es jaccuk vegig a szemed elott?!
Amugy meg miert privatban nagy a szad? Itt kuldjel el ha akarsz!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
király game: jó graf, jo story, jo jatekmenet... nekem ennyi elég egy jo gamehez :D a történetben mondjuk lehet van néhány dolog amit nemtudok de hát nemtudom mik azok mert nemtudom hogy van-e XD
Nem tettem fel a magyaritást mert mikor 50%nál jártam akkor szereztem rola tudomást és 3dszor nemfogom a közeljövõben végigvinni... nem akadtam el de telefonokbol nemnagyon értettem néhány dolgot... rádióból nagyjából :D és tipp: (asszem itt olvastam) várjátok meg Credits végét egy telefonbeszélgetésig...
@
Egyébként néztem a Condemned demót, szerintem nagyon jó, (ez a legfélelmetesebb játék szerintem)+a kerakteranimáció fantasztikus!(kivéve a rúgás)<#vigyor2>#vigyor2>
Next PC upgrade: 2022
Ennyire ne legye ma taplo!
Olvass vissza bazz hamár a szar warezzal kapcsolatban irogacc!!
1csomo forumban automatikusan torlik a warezos kerdeseket!
Majd szolok a Fonoknek h vezessuk be mi is!
Ui:Amugy meg 6000-7000ft a F.E.A.R.!
F.E.A.R. FOR EVER!!!
Lehet,ezzel a problémával már sokan kérdezõsködtek,de nincs kedvem visszaolvasgatni.Sorry...
Na szóval.Az lenne a kérdésem,hogy hogy a fenébe tudom elindítani a játékot?Felraktam,Virtual Cd-hide is fent van,az ikonján pipa van,de nem indul el.A Gamecopyworldrõl leszedtem a F.E.A.R.crack.for.1.03.rar-t, kicsomagoltam,felcrackeltem,de ez se megy simán,mert kiírja,hogy csak olvasható,vagy mi a franc.Utána elindítom,és azt írja ki,hogy az exe hibát észlelt,ezért leáll.Valaki tudna nekem segíteni?Nagyon szépen megköszönném.
Hello!
Ha vkiket érdekel a clánbasen nem sokára indul a tavaszi F.E.A.R. tdm 3vs3 kupa árilis 9.-éig lehet jelentkezni.