F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bandika64
Szevasztok,nemhiszem tudjátok kivagyok :D
Régi nevem: John
Naszóval,csak azt kérdezném hogy a HUNGS-ok beengednek törtet is???

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

andriska
Jahh vannak,kivéve téged...

Mu*][*h4pHu|{4
ezt eddig is tudtam^.^ amúgy nincs mit szívesen máskor is

Köszi gamerman01.Örülök,hogy azért vannak itt normális emberek is!
sztz
Lol. de már van az 1.03 hoz is crack? :(

Tanulj mar meg olvasni. Az osszes linket kiprobaltam es mind tokeletesen megy. Koztuk az a link is amit Gamerman belinkelt. Csak a FAQ-ban levo egybol odavisz ahova kell. Nezd erosebben hatha meglesz.

Egy jo bableves sose rossz!!

gamerman01
Elmondom mit csinálj!
1. Tedd fel a játékot
2. 1.03-as patch
3.crackeld ezzel a crackel:
CRACK

Az 1. pont megtétele NEM kötelezõ,de javasolt

haho
Vagy az a baj,hogy nem DT 3.47 van fenn,hanem a 4.03?
A FAQ pont nem ír errõl semmit.Bocs
En segitek. Olvasd el a FAQ-ot. Vagy nembeszelni magydzsar?

Hello!

Leszedtem az 1.03-sd pstchet,feltettem,elindítom,de most ezt írja ki:
Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.

Mit kéne csinálnom?Please help.DT-be mountoltam be a képfájlokat.Plíz segítsetek!!!
Dj Xyberpunk
köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm köszönöm :D Isten vagy<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Ne csak olvasd csinald is ami oda le van irva. Ha jobban megnezed vannak ott olyan dolgok amire ha rakattintasz bejon egy oldal vagy letoltes vagy valami hasonlo. Ugy hivjak "Link". Nagyon ertetlen vagy vagy nem jo a biztonsagi masolatod vagy mindketto. Azert ez nem annyira bonyolult.

Elolvastam a FAQ-ot,de akkor se indul el.
Mu*][*h4pHu|{4
álltalad lol korán van^.^

Mu*][*h4pHu|{4
A fear mappában van egy link, shortcut to user directory a neve.Na erre kattintva eljutsz ide: "C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\Monolith Productions\FEAR\"
Itt pedig a settings.cfg-t editálod ,ebben is ezt a 2 sort:
"ScreenWidth" "1280"

"ScreenHeight" "1024"
Persze te 1280*1024 helyet az álltalad kivánt értéket adod meg.
Üdv.

Dj Xyberpunk
Esetleg nem tudja valaki, hogy a FEART LCD-tvre kikötve hogy lehet dvi-s kikötés mellett 1366x768-ra rakni? mert csak 1024ben engedi, és úgy nem valami szép. Hallottam valami ini file, vagy valamiféle file átírásáról.
Köszi elõre a helpet!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

I love Techno
itt is csak akkor élénkül meg az élet ha balhé van....<#buck>

"Lehet,ezzel a problémával már sokan kérdezõsködtek,de nincs kedvem visszaolvasgatni.Sorry..."
Ha mar ilyen JAMPI vagy nics kedvunk segiteni!
Amugy meg kb 400-500 hozzaszolas foglalkozik a TE PROBLEMADDAL de mar szerencsere kinott ebbol a nepseg!!

De legalabb a fenti harom betut tanulmanyoznad! FAQ
De miutan sikerul elinditanod a jatekot a kovetkezo keres az lessz h mennyunk ki es jaccuk vegig a szemed elott?!
Amugy meg miert privatban nagy a szad? Itt kuldjel el ha akarsz!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

WhyLeeng
Mi lenne ha elolvasnad a FAQ-ot?

Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?

reaper4
valaki biztos :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

valaki tud segíteni?
armageddon666
Végigvittem a gémet! 2dszor... :D 1.re jobb volt mert sajna mostmár egy csomo dolgot elore tudtam és nem is féltem :(
király game: jó graf, jo story, jo jatekmenet... nekem ennyi elég egy jo gamehez :D a történetben mondjuk lehet van néhány dolog amit nemtudok de hát nemtudom mik azok mert nemtudom hogy van-e XD
Nem tettem fel a magyaritást mert mikor 50%nál jártam akkor szereztem rola tudomást és 3dszor nemfogom a közeljövõben végigvinni... nem akadtam el de telefonokbol nemnagyon értettem néhány dolgot... rádióból nagyjából :D és tipp: (asszem itt olvastam) várjátok meg Credits végét egy telefonbeszélgetésig...

@

Köszi a segítséget.De elmondanád hogyan kell használni?:)
bzoli34 válaszolt, de ha CureRom-mal nem megy próbáld ezt (crack sem kell)

Most miért nem tudtok válaszolni,ha már egyszer kultúráltan megkérdeztem?Köszi
sztz
Telsesen egyetértek Topi-vel....
Egyébként néztem a Condemned demót, szerintem nagyon jó, (ez a legfélelmetesebb játék szerintem)+a kerakteranimáció fantasztikus!(kivéve a rúgás)<#vigyor2>

grebber
Néztétek már a Condemned demóját?Én igen és megint frankót alkottak a Monolith-es arcok.

Next PC upgrade: 2022

I love Techno
A GALAXIS-BAN 6990 FT

a curerom-mal megy az 1.03 crack nélkül is de ha nincs eredeti cd-key és multizni akarsz akkor csak 1.0 val érdemes .mostanába van jópár szerver ahova felengednek
Ez menni fog az IMAGEM-hez!<#mf1><#mf1>
Ennyire ne legye ma taplo!
Olvass vissza bazz hamár a szar warezzal kapcsolatban irogacc!!
1csomo forumban automatikusan torlik a warezos kerdeseket!
Majd szolok a Fonoknek h vezessuk be mi is!
Ui:Amugy meg 6000-7000ft a F.E.A.R.!

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Senki nem tud segíteni?
Hello!

Lehet,ezzel a problémával már sokan kérdezõsködtek,de nincs kedvem visszaolvasgatni.Sorry...
Na szóval.Az lenne a kérdésem,hogy hogy a fenébe tudom elindítani a játékot?Felraktam,Virtual Cd-hide is fent van,az ikonján pipa van,de nem indul el.A Gamecopyworldrõl leszedtem a F.E.A.R.crack.for.1.03.rar-t, kicsomagoltam,felcrackeltem,de ez se megy simán,mert kiírja,hogy csak olvasható,vagy mi a franc.Utána elindítom,és azt írja ki,hogy az exe hibát észlelt,ezért leáll.Valaki tudna nekem segíteni?Nagyon szépen megköszönném.
Hello!
I love Techno
mit szólsz hozzá andriska? keress meg mielõbb<#buck>

I love Techno
http://www.clanbase.com/news_league.php?lid=2548
Ha vkiket érdekel a clánbasen nem sokára indul a tavaszi F.E.A.R. tdm 3vs3 kupa árilis 9.-éig lehet jelentkezni.

I love Techno
ez olyasmi mint a clanbase csak itt F.E.A.R.-bõl csak 1vs1 van

I love Techno
jah én sem csak azé kérdeztem mert aszontad a titkárotok <#buck> lehet vágni foglya a témát meg aszittem ti is indultok rajta , akó sry a zavarásért <#vigyor3>

Fogalmam sincs mert nem tudok egy kukkot sem nemetul. Kukk=? <#idiota>

I love Techno
tuttok már vmit errõl a kupáról hogy lehet e még jelentkezni és kb meddig?

Evogordon
Kössz már jó

I love Techno
van vmi no dvd crack F.E.A.R-hez? és ha igen jelent e bármien veszélyt a multizásra?<#buck>

I love Techno
én nem használom a 64 es winfost mert pl doom 3 roe nem megy fel rá meg még egynéhány játéknál galibát jelez legalábis az emejiket én tetem fel

I love Techno
nekem is ilyesmi hiba volt azt már nem tudom hogy van e köze ahoz hogy 64 bites winem volt fenn vagy nem de ujratettem és akor valamelyik pecsel sikerült azt hiszem ugy sikerült hogy az 1.02 esre rátettem a 198mb (200mb)-os pecset az egybõl csak a full 1.03-as akor sem ment fel

Evogordon
hi az 1.03-as patch telepítésénél nekem errort ír ki valami kompatibilitási hibát. Ez az x64-es win miatt lehet?

I love Techno
részeg vok és egész éjjel F.E.A.R.-ezek muhaha

I love Techno
jah kiderül hogy nem is lehet semit nyerni hanem enyi a nevezési díj <#eplus2>(egy segítsük az irakban nyomorban élõk életét akció végett <#buck>

Nem tudom mert nemetul volt. En regisztraltam de nem tudom mar az oldal cimet. :D Majd jon Huncut es megmondja. O a titkarunk. O tud mindent.<#vigyor3>

I love Techno
ez pontosan mit is jelent az 1. kap enyit vagy ez mi?(és tdm?)