F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs és nem is lesz.

átlagos penetrátorosnak halála, ha cikkcakkban futsz és közben ugrálsz felé, mert ezzel a fegyverel nem lehet területet teríteni.

Az xboxosokkal és ps3-asokkal is fogunk tudni a neten játszani?
grebber

Next PC upgrade: 2022

remélem nincs... és nem is kell kivenni 😛
azzal szoktam nyomulni

Ron Ragm
nincs valami mod ami kiveszi a penetratort a játékból? (FEAR: Combat)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

SötétBarom
engem régebben nagyon sok COD2 serverrõl bannoltak, mondván hogy csíter vagyok... ^^

Sok volt zsinórban a heccsát.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

engem is ki szoktak dobni. Fõleg a klános szerverekrõl. Belépek, egymagam leosztom az ellenfelél csapatát, erre megsértõdnek és kiraknak. Pedig nem fogják föl, hogy nem én vagyok überfasza, hanem õk gyakorlatlanok még. 😊 Kíváncsi vagyok a többi régebbi játékos találkozott-e már ilyesmivel.
lol ezt is megéltem... kidobtak egy fear szerverrõl, mert utolsó voltam és az elsõ vezetett 200 ponttal (slomodm)
mezei amatõr otthoni szerver... a gyerek megunta hogy aprítottam a népet (ja és azt hogy nem õ votl az elsõ) és egyszerûen kidobott..
lengyel szerver volt

nem sok deathmatch játékkal játszanak többen.

alma2
Bar nem tudom kinek a postjara reagalasz nekem pont az a bajom, mint valami bazari majmok ugy neznek ki a katonaink, eltakarva a kilatast, nem latni toluk, nem latni el felettuk.a sok irkabirka miatt.Ezert szeretnem teljesen eltuntetni a hud minden borzalmat, /az ellenseges katonakat nagyon jol latni amugy / beleertve, az elfoglalando pontok helyet is, mert par ora jatek utan azokat is tudod. es azon kivul hogy a toled 5 meterre allo ellent kitakarja masra nem jo.
De amugy nagyon jo kis jatek ez, nem is ertem, ha valosat ir ki a szerver kereso eddig max 4000 ember jatszott egyszerre, ami szerintem siralmasan keves.
Na meg a Bf infantry huszarok is kiprobalhatnak, szoglovovel szivesen odaszoratam oket a falhoz, itt mukodik a fejloves elsore 😊
bar ez a dm mod, pfff de viszont conquer, slowmoddal vagy nelkule, igen jo kis csapatjatekot lehet osszehozni.

szerintem

kicsit gyakoroljatok meg. azutan majd latjatok a kulonbseget. Pl sokkal sotetebb a ruhaja az ellensegnek. eleinte nekem is voltak gondjaim ezzel de par het utan hozzaszoktam.

Egy jo bableves sose rossz!!

RaSTaBaNDiTa
<#worship>

berlinboy6329
Jah,enegm az idegesít,hogy mikor elémugrik például 1 ajtó mögül és épp menne balra vagy amerrw akar,1Xerûen olyan kicsit a jelek,hogy szinte mindig beleöntök 1 fél táreat,esetleg ki is írtom.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

alma2
Rohadt idegesitoek, multiban az emberek felett a nevek, meg az abraik,/bar a jelentesuket sem tudom 😊/ ki lehet kapcsolni ? na meg egy ket radio uzenetet se artana kimappolni direktbe.
otlet ?

szerintem

Halfer
szvsz a single harcai is elég izgalmasak voltak. legalább ellehetett játszadozni az ellenséggel, ahogy csak akartam, mint a Dark Messiah-ban 😉

Lacee86
Hali! Mennyire hosszú a játék? (Pl. a Max Payne 2-höz képest?) Hány pálya van kb.?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SötétBarom
a sztori utolsó 1 órája jó. A többi valóban elég uncsi.. Izgalmas harcokra ottvan a multi..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

reger
nem sok van hátra

Ebben a játékban a jó A.I meg az izgalmas harcok a királyak

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Ott tartok a játékban, hogy a csajt már kimenekítettem nagyjából, és jönnek azok a nyomorult robotok az ablakokon keresztül. Mennyi van még hátra a végéig?

Amúgy játszhatóság tekintetében igen nagyot csalódtam benne... Gyönyörû grafika, kiváló hangok, szépséges effektek, ugyanakkor unalmas, ötlettelen megoldások, kb 5 féle ellenség, és ami a legrosszabb, jóformán semmi félelmetes nincs benne 😞

Na, talán majd a Condemned...

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

RaSTaBaNDiTa
van magyaer server?

reger
Végre sikerült kipróbálnom és elég zsír

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

thx
Csuhai G
a mail címed ne legyen kamu és kész...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Teljesen mind1....

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

köszi!
de kamu adatokat adjak meg???
Promi
csövi!
leszedtem a multit és próbálok cd kulcsot kérni, de nem fogadja el a zip kódot!:S
nem tudjátok véletlen hogy miért??????????????
én nyomtam slomodm meccseket és ha a legelején becsatlakoztam, akkor általában megnyertem...
de ha az SZ szerverre betévedtem akkor általában uccsó voltam 😊
nem véletlenül...
azért egy háromnapos fear gyakorlatot nem lehet összehasonlítani egy olyasvalakivel aki már több mitn egy éve tolja 😊 (vagy picivel kevesebb)

Maxtreme
😊
Mi nem tetszik bent? 😊
Nyilván nem oylan mint a Cs, nem is ez volt a cél😊

Majd egyszer nezz ba a mi szerverunkre amikor bent vagyunk. Akkor majd rajossz miert FEAR a jatek neve 😊

Egy jo bableves sose rossz!!

Csuhai G
Én mind2vel nyomom! 😊

maradjál :/

Promi
Na kiprobaltam en is.
Most mar latom miert lett ez ingyenes.😊
Maradok a css nal.
Elvileg csak on v. yes-re kell álítani a pb-t.
Na volt szerencsém kiprobálni a gémet...
viszont egy rakat szerverhez Punkbuster kell..
csak annyi a dolgom hogy felrakom ezt a progit és máris bemehetek a punkbusteres szerverekre?
vagy a gémen belül is kell vmit ügyeskedni?
Maxtreme
Bizonyíték nem ígéret 😊 (sajna a mostani 10 fõs meccsekrõl nem csináltam fotót, persze ott sem mind1iket nyertem azért, ahogy a köv meneteken sem😊

Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6

Ahoz képest h nem régen kezdtem.. 😊

Maxtreme
Ezzel én is így vagyok😊
Állt 8-10 fõs meccseket sorba nyerem külföldön. 😊 (pedig van köztük nem 1 klános is, akikrõl tudom h nem tegnap kezdték)

Érdekes nem akarok nagy arcuskodni (soha nem voltam igazán jó 1 online gamebe se) de eddig csak 1 olyan emberrel akadtam össze aki hasonló szinten gamelt mint én na de nem ez a lénye hanem hogy tényleg ilyen halkaka a fegyverek vagy ez csak nálam jelentkezik?
Dante73
Hali!
Most sikerült szert tennem egy "biztonsági másolatra" a játékból. Mindjárt az elején le akarja szedni a frissítést. Az lenne a kérdésem, hogy engedhetem-e neki?
Mivel állítólag elég sok javítás van benne....
Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Promi
Gmailesre mint ha azt irta volna , hogy mar regisztralva van es nem engedi.
Na mind 1 akkor lehet, hogy meg 1 et fogsz kapni.
Szivesen<#vigyor0>
köszi szépen közben megjött a gmailesre😄
Mégegyszer köszi!!!
Promi
Na elvileg kuldik az msn.com -os e-mail cimedre.
ugyanaz

Promi
Ok szolj rokton ha megkaptad az e-mailt.
Írtam PÜ-t
elõre is thx
Ha felrakom az eredeti game-ra az 1.07-es patchet, egyenlõ lesz a Combattal? Vagy le kell töltenem?
Promi
Ehhez tudni kellene a te e-mail cimed.
Fasza megprobáltam egy 3. emaillel megint semmi sucks!
valaki ha szépen megkérem nemtudna nekem cd-keyt szerezni?<#smile>
Köszi szépen!
De van egy kis gondom...
beirtam 6 jegyû zipkodot meg kamu adatokat,de márvagy egy orája várom a keyt<#shakehead>
és állitólag a step 1 után rögtön jönnie kéne..
már megprobáltam két különbözõ emaillel is(gmail,msn)de semmi...
Ennek valszeg nincs jelentõsége de engem a step 2 után visszavág a step 1-re(de állitolag ettõl meé megkéne kapnom a keyt)
Mi lehet a baja?
mert már nagyon kiproszálnám
Maxtreme
Találkozott valaki a következõ hibával? :
Az EU serveren ha a cavern-11 nevû map van épp soron, 1xûen nem tudok csatlakozni mert valami: invalid game assets nevû üzenettel visszavág a serverlistába.
Ez mi a fenétõl van?