F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
átlagos penetrátorosnak halála, ha cikkcakkban futsz és közben ugrálsz felé, mert ezzel a fegyverel nem lehet területet teríteni.
Az xboxosokkal és ps3-asokkal is fogunk tudni a neten játszani?
Next PC upgrade: 2022
azzal szoktam nyomulni
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Sok volt zsinórban a heccsát.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mezei amatõr otthoni szerver... a gyerek megunta hogy aprítottam a népet (ja és azt hogy nem õ votl az elsõ) és egyszerûen kidobott..
lengyel szerver volt
De amugy nagyon jo kis jatek ez, nem is ertem, ha valosat ir ki a szerver kereso eddig max 4000 ember jatszott egyszerre, ami szerintem siralmasan keves.
Na meg a Bf infantry huszarok is kiprobalhatnak, szoglovovel szivesen odaszoratam oket a falhoz, itt mukodik a fejloves elsore 😊
bar ez a dm mod, pfff de viszont conquer, slowmoddal vagy nelkule, igen jo kis csapatjatekot lehet osszehozni.
szerintem
Egy jo bableves sose rossz!!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
otlet ?
szerintem
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ebben a játékban a jó A.I meg az izgalmas harcok a királyak
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Amúgy játszhatóság tekintetében igen nagyot csalódtam benne... Gyönyörû grafika, kiváló hangok, szépséges effektek, ugyanakkor unalmas, ötlettelen megoldások, kb 5 féle ellenség, és ami a legrosszabb, jóformán semmi félelmetes nincs benne 😞
Na, talán majd a Condemned...
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
de kamu adatokat adjak meg???
leszedtem a multit és próbálok cd kulcsot kérni, de nem fogadja el a zip kódot!:S
nem tudjátok véletlen hogy miért??????????????
de ha az SZ szerverre betévedtem akkor általában uccsó voltam 😊
nem véletlenül...
azért egy háromnapos fear gyakorlatot nem lehet összehasonlítani egy olyasvalakivel aki már több mitn egy éve tolja 😊 (vagy picivel kevesebb)
Egy jo bableves sose rossz!!
viszont egy rakat szerverhez Punkbuster kell..
csak annyi a dolgom hogy felrakom ezt a progit és máris bemehetek a punkbusteres szerverekre?
vagy a gémen belül is kell vmit ügyeskedni?
Állt 8-10 fõs meccseket sorba nyerem külföldön. 😊 (pedig van köztük nem 1 klános is, akikrõl tudom h nem tegnap kezdték)
Most sikerült szert tennem egy "biztonsági másolatra" a játékból. Mindjárt az elején le akarja szedni a frissítést. Az lenne a kérdésem, hogy engedhetem-e neki?
Mivel állítólag elég sok javítás van benne....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Na mind 1 akkor lehet, hogy meg 1 et fogsz kapni.
Szivesen<#vigyor0>#vigyor0>
Mégegyszer köszi!!!
elõre is thx
valaki ha szépen megkérem nemtudna nekem cd-keyt szerezni?<#smile>#smile>
De van egy kis gondom...
beirtam 6 jegyû zipkodot meg kamu adatokat,de márvagy egy orája várom a keyt<#shakehead>#shakehead>
és állitólag a step 1 után rögtön jönnie kéne..
már megprobáltam két különbözõ emaillel is(gmail,msn)de semmi...
Ennek valszeg nincs jelentõsége de engem a step 2 után visszavág a step 1-re(de állitolag ettõl meé megkéne kapnom a keyt)
Mi lehet a baja?
mert már nagyon kiproszálnám