F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna mit tanulni az EAnak az igenyessegrol, nincs mese.bar itt nagyon konnyen mukodik a spawnkill ami hibat lattam igy par perc utan.
szerintem
gondoltam énis leszedem a fear multit...
elmentem a regisztrácios oldalra, de hiába irom be a zipkodot mindig aztmondja hogy irjam be
mi a teendõ?
sorry de nincs kedvem visszaolvasni...
Lehet sok a letszam, es evvel szabalyozzak a letszamot.
The site or material you have requested requires that you accept cookies.
Please enable cookies and try again.
If you have questions or concerns about cookies, please view our privacy policy.
Eztet miért írja?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy jo bableves sose rossz!!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
neked men volna robi "és te olyan játékos vagy 😊)"
ja és tiltakozzunk a caps lock ellen 😄
Meg tudná valaki mondani ,hogy hol lehetne megnézni hogy a fear-ban fegyverek mennyit sebzenek-és hasonlok-. Ha lehet magyarul.
Utána megoldódik az újraindításod is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
De a többi:AMD 2400+,Sapphire Radeon 9600 256MB DDR,768 MB DDR RAM,Asrock alaplap,meg 160-as Samsung,1 DVD,meg 1 DVD író,meg Floppesz.
PSN ID.: Beegabor
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
lifeforcenak vszinü igaza lesz ...
Forza.
1. Overclockolt a proci és nem bírja, több volt kéne neki vagy underclock.
2. Túlmelegszik, nagyobb hûtés kéne neki.
3. A RAM nem bírja az idõzítést vagy a sebességet.
4. AGP fastwrite, sideband addressing, stb kavar be.
5. Videókari nem bírja az overclockot (ez a legkevésbé valószínû szvsz)
de persze lehet szoftveres hiba is. XP, DirectX, vmi driver, rezidens program (antivir, firewall, stb) Szal lehet bármi, akár a drive-ok is, bár szvsz annak az esélye max 1%.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
BIG THX az illetõnek. Engem most se enged tovább, de szerencsére már nem is kell. Mindenesetre furcsa, mert csak a NOD32 meg a Keiro fut, és két különbözõ browserrel is ugyanez csinálja. Lehet a TinyXP rev. 4 a hibás, mert azt használom. Más nem lehet szvsz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Forza.
Forza.
Nem tudja vki beírni az email címem? ([email protected] vagy freemail.hu) Persze ha senki nem jut el a beírásig akkor biztos csak a szerver a túlterhelt.
Sose jutottam még el addig se hogy beírhassam az email címemet, te meg Firefoxból is eljutottál odáig ha jól értem.
Forza.
Kösz, erre rájötem én is 😛
Ez nem reklám, csak gondoltam 1-el több magyar FEAR szerver lenne 😛
csá
Most ha rákattintok nem dob ki a születési dátumhoz, hanem az oldal marad ugyanaz, csak az alsó sorban írja az Opera hogy a rotator.adjuggler.com-ról tölt vmi 13 kbyte-ot.
Ha túlterhelt a szerver igazán dobhatna vmi hibaüzenetet. Így olyan mintha a firewall vagy antivírus vagy a cookie rossz beállítása, vagy az IP cím miatt blokkolná a regisztrációs oldal betöltõdését.