F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Probalkoznek, de nagyon lassan jon le a fearcombat.
Pedig mar megvan a serialom is.😊
alma2
Hehe, promipapa feaer-ezel 😊
Volna mit tanulni az EAnak az igenyessegrol, nincs mese.bar itt nagyon konnyen mukodik a spawnkill ami hibat lattam igy par perc utan.

szerintem

Promi
5 szamjegyu legyen, pld.

60000
Hy all!
gondoltam énis leszedem a fear multit...
elmentem a regisztrácios oldalra, de hiába irom be a zipkodot mindig aztmondja hogy irjam be
mi a teendõ?
sorry de nincs kedvem visszaolvasni...
Promi
Szoismetles "letszam"
Most keltem bocsi.
Promi
Most nekem is ezt irja, pedig tegnap este meg betudtam lepni.
Lehet sok a letszam, es evvel szabalyozzak a letszamot.
Na jó ennyire hülye nem vagyok de nekem engedélyezve vannak a kukik...

We have detected that you are using a browser that does not accept cookies.

The site or material you have requested requires that you accept cookies.

Please enable cookies and try again.

If you have questions or concerns about cookies, please view our privacy policy.

Eztet miért írja?

SötétBarom
htx <#worship>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

noplayer

Egy jo bableves sose rossz!!

Hihetelen de szerintem a Combat valamiert jobban hasznalja a gepet mint a masik. En felraktam azt is a teljes felpatchelt jatek melle. Kiprobaltam mi a ketto kozott a kulonbseg. A Combat csak multi. Amugy ugyanaz mint a masik. Kiveve egy dolgot. Nekem kb 5 perc jatek utan behalt a gepem tole. Csak restart segitett. Miutan ugyanezt eljatszottam vagy 3x bekapcsoltam egy monitorozo programot es kiderult hogy az a NorthBridge tulmelegszik es azert hal be a jatek. Az eredeti lemezes FEAR 5 fokkal lejjebb jaratja. Ujrapsztaztam a hutobordat kicsit lejjebb vettem a huzast es azota tokeletesen megy. Sot szerintem jobban fut mint az eredeti. Nem akad annyira. Bar azt egy vadi friss Op rendszeren probaltam. Szoval nezd meg a Chipset hutodet.....

SötétBarom
A HUN serverhez elárulná nekem valaki a pass-t? vagy titok? <#vigyor2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pretorian
Nem installáltál mostanában új hardvert? (optikai maghajtó, VGA, vinyó).Ha igen, lehet, kevés már a régi tápod.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

berlinboy6329
Azon gondolkozok,hogy mi kze van a tápnak a játék futtatásához.Vki?És miért pont csak itt indul újra?Sima fearnél semmi baja nem volt.És ha lejjebb venném a grafot,akkor menne?Igaz minden min,meg off 1024 32-bit.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ja bocs
neked men volna robi "és te olyan játékos vagy 😊)"

és te olyan játékos vagy 😊)
ja és tiltakozzunk a caps lock ellen 😄

írjál már normálisan

ÉN CSALÁSRA GONDOLTAM MERT NEM LÁTTAM HOGY TÁPOLT VOLNA. EZ MÉG 2 HETE VOLT

KÖSZI A SEGITSÉGET

Ahol nincs limitalva a medikit ki is tarazhat rajta. Ha ugyes a masik es jol adagolja akar a palya legvegerol is odafut hozzad es egy utessel ugy orrbavag hogy azzonnal meghalsz. Sot! Akar fejbe is dobhatod granattal es meg te fogsz meghalni tole. Sot ha esetleg tuleli a granatot es te sem halsz bele 😊 akkor is kibir meg legalabb 10-15 golyot ha ugyes. Ehez persze kell sok hp es pajzs. Meghat egy olyan jatekos aki jol jatszik. Itt barmi elofordulhat.<#papakacsint>

AZT TUDOM,HOGY A FEJRE LÖVÉS A TUTI,DE LÁTTAM OJAT HOGY AZ RPG-VEL HÁROMSZOR TESTEN LÖTEM ,ODAÉRT ÉS LEÜTÖTT.

Van egy MPcustomizations.txt file a gepeden. Ha megnyitod rakereshetsz a fegyverekre es lathatod kb mennyi sebzest es kilyen hatosugarban okoznak. Mozgas, gugolas, kihajlas, ugras,stb stb kozben. Sok sikert hozza. Ha jol emlekszem kb 700 dolgot tudsz valtoztatni. A Multi servereknel belepes elott megtudod nezni hogy mit valtoztattak abban a file ban. Szoval pl a HUN nel lathatod hogy a medikit 2 re van limitalva. Ha valtoztatnak a fegyverek erejen azt is oda irja ki. A fejre loves altalaban 150% nak szamit. Azert erezheted esetleg azt hogy te hiaba lovod mint allat semmi hatas a masiknak meg 2 loves es meghalsz. Gyakorold a pontos fejre lovest! Sok sikert hozza! <#vigyor3>

Sziasztok
Meg tudná valaki mondani ,hogy hol lehetne megnézni hogy a fear-ban fegyverek mennyit sebzenek-és hasonlok-. Ha lehet magyarul.

Mondtam, cseréld ki a tápodat, mert 300w táp 2.5 és 9600pronál már kevés.
Utána megoldódik az újraindításod is.
berlinboy6329
Az most /pill,nincs a gépben,alaplapi h.kariról megy,de már vissza akartam rakni,meg van hotzzá 1 Kx driver.De most inkább az újraindulás idegesít,mert nem tom megoldani.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Pretorian
Az pedig valszeg a hangkártya drivere miatt van, próbálj meg feltenni egy újabbat.

berlinboy6329
Ja,és sitereg a hang is.Van mikor egybõl játék közben,van mikor késõbb kezdi L.

berlinboy6329
Hol lehet megnéni milyen márka?Fejbõl ezt nem tom.

De a többi:AMD 2400+,Sapphire Radeon 9600 256MB DDR,768 MB DDR RAM,Asrock alaplap,meg 160-as Samsung,1 DVD,meg 1 DVD író,meg Floppesz.

Pretorian
Táppal lesz a gáz, tuti. Vagy megégett a memória.

SötétBarom
Sztem nem táp probléma, nekem egy gagyi 300as tápon van egy 3000+A64, egy 7600GT, 2 vinyó, két optikai meghajtó, 3 venti, és simán mûködik a cucc.. (igaz a vga silent pipe-os..)

Seth
Most szereztem be a game-t. Lécci mondjatok már egy gyors helyet ahonnan leszedhetem a full patcht,mert olyan tetû lassú mindenhol

PSN ID.: Beegabor

reger
#10394 -re valaki tudja a választ?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

arty
az optikai meghajto, mikor nem müködik, kb 1W-ot eszik 😊 azzal nem nagyon nyersz... milyen márkáju 300as táp amugy? és mik vannak a gépben? (ezeket pontosan ird le)

lifeforcenak vszinü igaza lesz ...

Forza.

berlinboy6329
300-asom van.

berlinboy6329
Lifeforce szerint táp baja van.Azért gondoltam lehúzni,mert így több áram jut a procinak,meg mindennek.

zippofcy
Szerintem rebootot ált. az okoz hogy:
1. Overclockolt a proci és nem bírja, több volt kéne neki vagy underclock.
2. Túlmelegszik, nagyobb hûtés kéne neki.
3. A RAM nem bírja az idõzítést vagy a sebességet.
4. AGP fastwrite, sideband addressing, stb kavar be.
5. Videókari nem bírja az overclockot (ez a legkevésbé valószínû szvsz)
de persze lehet szoftveres hiba is. XP, DirectX, vmi driver, rezidens program (antivir, firewall, stb) Szal lehet bármi, akár a drive-ok is, bár szvsz annak az esélye max 1%.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

THX és én voltam a hülye hogy nem olvastam el a faq-ot.<#worship><#worship><#worship>
zippofcy
Köszi de valaki már megcsinálta, mindkettõre jött key.
BIG THX az illetõnek. Engem most se enged tovább, de szerencsére már nem is kell. Mindenesetre furcsa, mert csak a NOD32 meg a Keiro fut, és két különbözõ browserrel is ugyanez csinálja. Lehet a TinyXP rev. 4 a hibás, mert azt használom. Más nem lehet szvsz.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

arty
az ujraindulásnak ehez semmi köze .. valami gond van a gépeddel (esetleg csak szoftveres, bár xp alatt ez nagyon ritka hiba lenne)

Forza.

berlinboy6329
Ha lehúzom a 2 dvd meghajtót(1ik író)meg a floppy mh-tz akkor is újra fog indulni játék közben?

arty
probaltam, de azt irja, a két mail már be van regelve cdkeyért ... adj egy harmadikat (privi)

Forza.

Promi
Igy van most mar nekem is tovabb ment.
zippofcy
Hidd el én már próbáltam mindenhonnan (joinfear.com , joinfear.com/main, http://www.joinfear.com/main?act=register1) ezalatt a 3 nap alatt. Olyan mintha blokkolva lenne az IP címem, ami csak azért furcsa mert ADSL.
Nem tudja vki beírni az email címem? ([email protected] vagy freemail.hu) Persze ha senki nem jut el a beírásig akkor biztos csak a szerver a túlterhelt.

http://www.joinfear.com -ról induljatok ne a faqos linkrõl

zippofcy
Aki eljut odáig hogy be tud írni email címet igazán beírhatná az enyémet is, hátha én sose fogok eljutni odáig 😞

zippofcy
Nem hinném hogy browserfüggõ, nekem Explorerben se jut tovább a "Get the Reguired FEAR Combat CD key" ikonos oldalnál.
Sose jutottam még el addig se hogy beírhassam az email címemet, te meg Firefoxból is eljutottál odáig ha jól értem.

arty
érdekes, nekem IE-bõl egybõl ment most, reggel a firefoxbol csinált accaim egyike sem érkezett meg 😞 lehet browswrfüggõ???? fura lenne ...

Forza.

Hi!

Kösz, erre rájötem én is 😛
Ez nem reklám, csak gondoltam 1-el több magyar FEAR szerver lenne 😛

csá

zippofcy
Thx, akkor megpróbálom késõbb újra. Bár furcsa hogy tegnap délután meg tegnapelõtt hajnalban is ugyanezt csinálta.
Most ha rákattintok nem dob ki a születési dátumhoz, hanem az oldal marad ugyanaz, csak az alsó sorban írja az Opera hogy a rotator.adjuggler.com-ról tölt vmi 13 kbyte-ot.
Ha túlterhelt a szerver igazán dobhatna vmi hibaüzenetet. Így olyan mintha a firewall vagy antivírus vagy a cookie rossz beállítása, vagy az IP cím miatt blokkolná a regisztrációs oldal betöltõdését.

Probaltam en is . Nekem is ugyan az van. Valoszinuleg tulterheltek. Probald kesobb. Reggel meg tudtam kerni siman.