F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor megnyugodtam .. 😊 Gondolom akkor át is lehet látni a falon, különben nem tudná hova lõjjön ...
Mondjuk az érdekes, hogy 7 patch el sem tudták legalább az ennyire feltünõ hibákat kijavítani ...
Na mindegy ...
vernyuszi megnyugodhatsz, mégsem olyan vészes a helyzet 😊
Ja és Rob tényleg az Evac volt 😄
Egy jo bableves sose rossz!!
A Demók óta nem játszottam, most cibálom a cuccost, most meg elveszed a kedvem 😞
Ugy gondoltam, hogy Cod2 után ez lesz a csaló mentes paradicsom, de sajnos tévednem kellett ...
ICU klán szervere, srác olyan szinten és olyan pofátlanul lõtt át a falon, hogy olyan már nincs ...
Annyit látsz, hogy a falon keresztül jön a golyo semmi több, 30-1 -es stat, és a többi csapattársam meg csak ment tovább mintha ez természetes lenne ... sajnos képet nem csináltam, bánom is de ez eléggé felhuzott, vissza meg már nem akartam menni mert kissé emlegettem a rokonait a srácnak ...
Szal PB ide vagy oda, sajnos ezzel hogy free lett a cucc a szinvonal is csökkeni fog ...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mivanmá veled? Beneveztél a tournamentre amit hirdetnek a Combatban?
berlinboy: ha egy gép rebootol, az ált. xp alatt nem a játék hibája ... csekkold a géped, vmi hw gond, esetleg drv hiba lesz ...
Forza.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
hahó. az a bajom h leszedtem már 2xorra a gémet 2 külön szerverrõl de 1xüen amikor rámegyek az installra elkezd swappelni az egész és semmit nem csinál, 1ik haverom is leszedte..ugyanez...érdekelne h másnál is csinálta már ezt?
sry vakláram :S Zone Alarm Pro tûzfal powaaa...törlöm a p***ba...miért nemjutott elõbb eszembe
😊
Nálam is van antivir, még is elindul pár sec alatt a telepítõ 😊
Forza.
Most hogy free lett a cucc a TKF| klán uj játék felé is nyit ... 😄
Bár a többi tagnak van mit még tanulnia ... nem volt hiába való az a sok bétázás ...😄
Na és akkor nekem is lenne egy kérdésem ... Hol vannak az uj fegyverek? Hmm?
Mintha nem igazán találtam volna egyet sem .. (lehet hogy csak azon a szervereken nem volt beállítva?)
Ja és ami az egészben a legjobban tettszik az CA, kissé SD beütésû és ez nagyon bejön ...
Ez a mod kellett ebbe a játékba ... 😄
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Sztem nálad lesz a bibi ... Az egyik legkönyebben feltelepülõ cucc hál'istennek 😄
Nálam legalább is simán felkúszott, minden probléma nélkül szal nem hinném hogy a telepítõ lenne a hibás ...
Amugy ha még nem patcheltél fel Obliviont akkor fogalmad sincs mi az a kínszenvedés egy telepítésnél ... 😛
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Csak hogy tiszta legyen a kep. Public serveren a FEAR nevu jatekkal nem lehet csapatmunkat jatszani. A latszat lehet hogy meglesz de ha bemennek egy zart serverre egy jo csapat ellen jatszani azonnal kiderul mi is az a csapatmunka es mi az hogy "jatek" Olyan mint a foci. A legjobb Brasil csapatok jatekosai jatszanak. A tobbiek gorcsolnek. (nem kell belekotni 😊 Jo jatek akkor lehetseges ha gyakorlott jol osszeszokott csapat ellen jatszol. Ugyan ez van a COD ban es minden mas jatekban. Amig valaki el nem er egy szintet nem lehet ertelmes jatekrol beszelni. Max annyi hogy probalja leloni az ellenfelet es ez neha sikerul es orul neki. Szerintem mindenki szeretne ugy jatszani hogy haverjaival egy jo csapat tagjakent izgalmas meccseket jatszik. De amig ez nem sikerul vagy esetleg mostanaban kezdett egy jatekot teljesen felesleges beszelni arrol hogy ki hogyan jatszik es miert. Max elkepzelese lehet rola de a tudas hianyzik. Meghat termeszetesen nem vagyunk egyformak. Van aki ugyesebb a masiknal es van akinek a szorakozas azt jelenti hogy felul a tetore egy Plazmaval es varja a masikat.
Támogatom!
Igenis nagyon jó, hogy nem csak 1-2 fegyverrel tud bánni az ember, mert elõfordulhat hogy az egyik kifogy és akkor jól jön ami kéznél van!
Amúgy meg fun is, ha többet használsz...én abszolút pistol-párti vagyok, béta óta imádom, de: igen gyakran lövök minden mással is.
Az egyetlen weapon, amit kevésbé kedvelek, az az SMG, de pusztán azért mert nem érzem, nem tudok vele úgy lõni mint pl. Penetrator-ral.<#gun>#gun>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Mert ha nem a medpackot kempelné hanem az elfoglalható pontokat, akkor sokat halna, és ezzel ugye leromlik a statja <#eplus2>#eplus2>
Ha neked ezt jelenti, akkor igen.
"Szóval ha ottvan egy medkit, akkor ne vegyem fel és ne cuppogtassam el szükség szerint"
Csak segítek kielemezni ha nehéz... 😊
Ha ott vagyok éppen, akkor felveszem.
Ha szükségem van rá akkor betolom, de pl cq esetén nem azt nézem object pontnak, mint egyesek...<#nyes>#nyes>
"Ha már jó vagyok egy fegyverrel, lehetõleg menjek olyannal amit nem ismerek."
És igen.
Mit szólnál ha másik fegyvert is betanulnál?
Vagy akár az összes fegyvert ami a játékban van? (Nem poénból rakták a játékba
"Ezzel kész is önsorsrontó FEAR játékos személyiségmodellje.
Egyébként igen, de az önsorsrontó szót kivenném a helyedbe, és kiemelném a játékos szót. 😊
Ezzel kész is van az önsorsrontó FEAR játékos személyiségmodellje.
Ne taníts ilyeneket.
Egy játék, legyen játék.
Ne gyakoroljon 1 tipusú fegyverrel, mert nem csak én, de más is utálja a vérpistikét aki csak 1 fegyverrel de azt jól begyakorolva megy végig a pályákon.
Ala =EBSZ=vérpistike pisztollyal, vagy =EBSZ=vérpistike assault riflevel a medkittet campelve amit folyamatosan az arcába tol.
Ismerõs? (nem célzásnak szántam)
Tévedés ne essék, szeretek profin és jól játszó emberekkel játszani, még ha állandóan kikapok, de ne betanult robotokkal please.
Én szeretek minden fegyverrel menni, még ha gyenge is.
Erre egy szó van.
Játszom, kikapcsolódom.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mindent ki lehet venni, limitálni lehet még a golyók számát is.
Sebzést, efektet, mindent.
Jó multkor csináltam olyan szervert, hogy csak penetrator volt bent egy kicsit megtuningolva, játék felgyorsítva, gravitáció egy kicsit lejebb véve (lehetett röpködni) és középen leraktam a rakétás fegyót, amben atombomba volt betöltve 😊
Állandóan tele volt a szerver.
Egyenlõre nem akarok vele küzdeni, mert kivárom, hogy mennyire lessz játszott a játék.
Ha itt Magyarországon megint csak a régiek maradnak, akkor ismét megint semmi értelme az egésznek.