13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Bubbencs
  • csoola
    megvan az uj gépem, és maximumon, 50-60 fps-el megy, ÜBERBRUTÁL grafikán a demó!!! tök jo napom van:P
  • Bubbencs
    Működni-e kell!
  • Richard90
    ez a patch, a combatnál is működik?
    mert nekem csak a combat van meg (nincs meg eredetiben az alap fear)

Ja és GOLD-on van az Extraction POint :)
  • Prince of Máté
    loool tök jól néz ki
  • Bubbencs
    Megjelent az 1.08-as patch!!!

Én már leszedtem és ki is próbáltam változás nálam:
    Ha eldobod a remotot akkor zöld v kék színben villog gondolom azért rakták bele mert sokan nem vették észre
    Volt egy kis hangzási hiba de eltünt mikor végig nyomtam 1-2 menetet.

Mindenkinek kötelező letőlteni..
    1.08-as PATCH download

Jah még nincs túl sok server sajnos, remélem estére átálnak!
  • Dj Xyberpunk
    az autóm belseje tegnap óta :D

• Dj Xyberpunk
    1.08ról valaki? Vélemény? PlZ
  • WhyLeeng
    Csuzli jossz a szombati ctf-re?
  • WhyLeeng
    En is megyek.
  • Sund
    Jól van. Akkor legyen szombat este 8.30-as kezdéssel megbeszélve a Ti szervereteken egy 2 vs 2 CTF meccs. De ha tudtok adni kölcsön egy embert, akkor nagyon szivesen játszunk 3 vs. 3-at is!! Szólj vissza ha jó kérlek, és majd adjatok egy jelszót is priviben. KÖSZÖNÖM!
  • HUTÖPIKE
    miert lenne foglalt?:D a sajat serverunre csak beferunk!:D
  • Doom 4
    én szivesen mennék
  • Sund
    mit szólnál/szólnátok ha szombat este lenne az időpont, este 8 óra?

2 vs. 2 lenne, ha a szerveretek foglalt, akkor mucal csinál egyet. (persze ha átáll valaki ideiglenesesn hozzánk ,akkor jó a 3 vs. 3 is!!)
  • Sund
    okay Töpi, kérlek akkor szerezz egy embert még magad mellé, és nézz egy időpontot. szombat vagy vasárnap este...

• HUTÖPIKE
    Felolem jacchatunk..a multkori ctf naggyon allat volt!!
  • Sund
    akinek van kedve játszani egy CTF meccset az szóljon! ( Kedves SZ klán nincs kedvetek egy gyors 2 vs 2 játékra? for fun persze.)
  • Sund
    egy kis kedvcsináló kép:

CTF 2 vs. 5 meccs, egy óra hosszú. A végén mucal kilépett és vissza ezért van 0-ja. :D kemény volt nagyon.

FEAR forever
  • daviddavid
    nem kell a kérdő jel véletlen volt
  • daviddavid
    Jó játszok ha nem lagol?
  • daviddavid
    Nincs valami magyar clan?
  • amdnii
    Heló!

Abban kérnék segítséget, hogy nem tudom sajna telepíteni az 1.03-as magyarítást.
    Fen van telepítve a f.e.a.r. 1.03-as frissítés, de mikor indítom a magyarítás telepítést, nem történik semmi, a feladatkezelőben jelen van a program, de nem csinál semmit.

Tudnátok segíteni hogy mi lehet a gond?
  • k9duli
    Szerintem vagyunk egy páran mert amikor felmegyek egy 2órát játszani olyan nincs hogy ne találkozzak magyarral is.
    Ezt a kőkemény moviet meg nagyon ajánlom:Fear
  • Szikorarobi
    Hat nem sok magyar jatszik. Szerintem max 100 korul de inkabb 30 ra tippelnek. Server meg nem nagyon van. Amugy a tarsasag eleg jo.
  • Code92
    hy multiba ti melyik magyar szervert ajánljátok ti melyiken nyomjátok és amúgy milyenm a magyaír online "fear" közösség szerintetek?
  • j6
    Használd inkább ezt: Securom Loader v1.2
  • joshua
    Szevasztok! Az lenne problémám hogy felraktam Daemon 4.06-al. Elvileg a Virtual CD hide-al kéne indítani. Az óra melletti ikonján ott is van a pipa, de ha rámegyek hogy "Hide all virtual drives" akkor nem történik semmi és a játék nem is indul. Valaki tudna segíteni?
  • j6
    Küld el priviben az e-mail címedet és majd megpróbálom regelni.
  • A tumi
    Senki nem tud segíteni nekem?
  • Maxtreme
    Egészségére :)
    Father 9600XT-jén minimumba 800x600-ba épp hogy játszható. Pedig kissé "erősebb" mint az fx5700.. (2800+-os Axp [barton magos], és 1gb ram van mellette)
    Persze van akinek jó a 15 fps sebesség is :)
  • SötétBarom
    Ahogy érzed.. Bár én még anno csak a demot próbáltam vele, de halott ötlet volt..
  • A tumi
    Már ötödjére csinálom de nem enged továbbmenni,kitöltöm a rublikákat rányomok a submitra de nem enged tovább hanem eltünik a "Re-enter Email Address*" rublikából az email cím.A két email cím ugyan az,sőt még arra is vigyáztam hogy hotmailos legyen.
    Mit lehet a hiba?
    Ha megérném valaki nem küldene nekem egy cd-kulcsot?
    Tényleg nem a lustaság beszél belőlleh hanem a kétségbeesés.
    Segítsetek!
  • A tumi
    Hy
    A joinfear.com-on kitöltöttem minden rublikát,a végére beírtam mind a két helyre az email címet és így sem fogadja el.
    Mi ilyenkor a teendő?
    Hogy kell helyesen kitölteni?
  • Szikorarobi
    Megnyitottam. Ugy nez ki mienk az egyetlen magyar server. Most nyitva van. Mindenkit szeretettel varunk.
  • Sund
    és itt a ráadás, a hverem írta nekem mailben:

Hi mate. I posted on the VU forums last night.
    -1st post in the public forum, very polite, asking who I could speak to about a rematch. This was 'removed' within 5 minutes.
    - 2nd post in Admin section asking who complaints are sent to. 'removed' after 2 minutes
    - 3rd post in the challenge section saying we will fight them under any rules they want to set. 'Removed immediately'.
    4 - e-mail sent to site admin (hellhasnofear ( HHNN) who strangely hasn't replied yet LOL.
  • Szikorarobi
    Ja. Nem kezdoknek valo. Es meg csak nem is haladoknak az a server.
  • Szikorarobi
    Grat. Gondolom CTF meccs volt. Ott 2 a 3 ellen nem igazan fair. Es meg nullara is vertetek oket. Muhaha.. Mindenesetre jo bunkok lehettek. Hogy lehet 2 v 3 at ctf ben jatszani? Es meg kikapni ugy? Es meg lecsalozoni a masikat...
  • Doom 4
    igen de ze a server le van password-ozva :HUN [SZ] TDM Closed
  • Fido4life
    de a haverom elvileg azzal nyomja..
  • j6
    Egy fél oldallal előrébb már leírták, de tessék: szerverek