F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunTDM vagy valami hasonló, de majd a Szikorarobi megmondja pontosan.<#wink>

Danee
király kis game, most kezdtük el haverokkal pár napja.. hungs.hu-n kivül van másik magyar szerver?

sztz
Az nem én voltam?😄😄
Ja amugy a game mostmár teljesen ingyenes!... töltsed😊

sztz
Az evacon tárgyakba is bele lehet bújni, és kifelá lõni, de befelé nem sebzõdsz.. amugy szinte minden pályán át lehet lõni a falakon.. war ban tilos használni, pub on meg nem érdemes😊

nem csak az evac a dock meg a factoryn is bement egy dobozba és onnan lõtt próbáltam gránátot dobálni de nem használt , egyszer láttam hogy mennek be (de nem irom le nem kell több ilyen alak)
Na ne ba... 😄 Ez most a Pulp Fiction -bol jutott eszembe 😄
Akkor megnyugodtam .. 😊 Gondolom akkor át is lehet látni a falon, különben nem tudná hova lõjjön ...
Mondjuk az érdekes, hogy 7 patch el sem tudták legalább az ennyire feltünõ hibákat kijavítani ...
Na mindegy ...
vernyuszi megnyugodhatsz, mégsem olyan vészes a helyzet 😊
Ja és Rob tényleg az Evac volt 😄

ja es ezmost mennyire free?!tejjesen sokaig e vagy nem e?!
Az nem csalas hanem bunko volt a gyerek. Fogadjunk Evac volt. Van egy csomo bug es van aki hasznalja is. De csak a bunkok. Normalis servereken az ilyeneket bannoljak. Amugy szerencsere nem sokan ismerik ezeket a hibakat. Menj at olyankor masik szerverre vagy rugjatok ki a gyereket vagy esetleg bannoljatok a vote funkcioval. Csalni szerintem nem csalnak. Bar en nyitott serverekre csak neha megyek fel de nem lattam mostanaban semmi kulonlegeset sehol. Szoval szerintem nem csalnak. Meghat minek? Rengeteg az uj kezdo jatekos eleg konnyu oket leloni.

Egy jo bableves sose rossz!!

Ne mááá..!!!
A Demók óta nem játszottam, most cibálom a cuccost, most meg elveszed a kedvem 😞
sztz
Nah nem.. nem mentünk ... Miamiba nincs kedvem kimenni.. majd jövõre:>

Khm.Khm
Ugy gondoltam, hogy Cod2 után ez lesz a csaló mentes paradicsom, de sajnos tévednem kellett ...
ICU klán szervere, srác olyan szinten és olyan pofátlanul lõtt át a falon, hogy olyan már nincs ...
Annyit látsz, hogy a falon keresztül jön a golyo semmi több, 30-1 -es stat, és a többi csapattársam meg csak ment tovább mintha ez természetes lenne ... sajnos képet nem csináltam, bánom is de ez eléggé felhuzott, vissza meg már nem akartam menni mert kissé emlegettem a rokonait a srácnak ...
Szal PB ide vagy oda, sajnos ezzel hogy free lett a cucc a szinvonal is csökkeni fog ...

Az 1.07-es 290MB-os változata jó ? vagy másikat cibáljak le ?
Na vazze, én is megszenvedtem vele 😊
jojo megvan..joinfear.com bocs
eza "Ingyenes lett a F.E.A.R. Multi Player. " ez most felig lol nem?!mert igazabol mindenkeppen kell hozza valos acc nemde?!vagy mit lehet vagy kell beirnyi telepiteskor veletlenul?!
SötétBarom
Én futkosok!!! <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Huncut,

mivanmá veled? Beneveztél a tournamentre amit hirdetnek a Combatban?
Jah bocsi most már látom hogy hol kell.
Hgy lehet letölteni a punk buster felmentem a punkbuster.com ra és a letöltésnél csak ien hosszú szöveges file van amivel nem tudok mit kezdeni
arty
nemmondom, h jo a ZA, sosem használtam, de a bazinagy exes telepitõknél szvsz logikus, h lassan indulnak el ... igy én ilyen inditása elõtt mindig disablezem a visursscanem 😊

berlinboy: ha egy gép rebootol, az ált. xp alatt nem a játék hibája ... csekkold a géped, vmi hw gond, esetleg drv hiba lesz ...

Forza.

A vicces, hogy combat elõtt majd' mindenki futkosott fegyver nélkül, és csak akkor vette elõ amikor kellett, most meg senki sem futkos. 😊
berlinboy6329
Lál,de gyík z a gém.újraindulás a gond,de nem lehet igaz,hogy annyi már megterheli a gépet,ha 60 FPS-sel tud menni 20mp-ig,aztán pályatöltés közben lazán újraindul az a sz**. >(

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

scorpeeon
jahh... akkor zonealarm és nod32 ki és úgy install? De játék közben ugye nem kell kikapcsolva lenniük? 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Maxtreme
köhh 😊

hahó. az a bajom h leszedtem már 2xorra a gémet 2 külön szerverrõl de 1xüen amikor rámegyek az installra elkezd swappelni az egész és semmit nem csinál, 1ik haverom is leszedte..ugyanez...érdekelne h másnál is csinálta már ezt?

sry vakláram :S Zone Alarm Pro tûzfal powaaa...törlöm a p***ba...miért nemjutott elõbb eszembe

😊

Nálam is van antivir, még is elindul pár sec alatt a telepítõ 😊

arty
virusirto ... mivel másfél gigás exe, és exe-re ugranak a virusirtok, igy ez okozza, h lassan indul el a telepito ... nekem mcafee van, azzal is kell neki par perc, mig elindul 😊

Forza.

Maxtreme
Zonealarm user vagy? 😊
Akkor gyorsan szokj le róla mert az okozza 😊

Hello, hello .... 😄
Most hogy free lett a cucc a TKF| klán uj játék felé is nyit ... 😄
Bár a többi tagnak van mit még tanulnia ... nem volt hiába való az a sok bétázás ...😄
Na és akkor nekem is lenne egy kérdésem ... Hol vannak az uj fegyverek? Hmm?
Mintha nem igazán találtam volna egyet sem .. (lehet hogy csak azon a szervereken nem volt beállítva?)
Ja és ami az egészben a legjobban tettszik az CA, kissé SD beütésû és ez nagyon bejön ...
Ez a mod kellett ebbe a játékba ... 😄

Szia Lashy! 😊

Az biztos nem, én is onnan szedtem ...

scorpeeon
Azt még valóban nem patcheltem, BF2t viszont igen, és azért az sem egy istenáldása 😄 Biztos h a bannerban linkelt file nem hibás? Mert õrület h mit csinál a géppel 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

😄
Sztem nálad lesz a bibi ... Az egyik legkönyebben feltelepülõ cucc hál'istennek 😄
Nálam legalább is simán felkúszott, minden probléma nélkül szal nem hinném hogy a telepítõ lenne a hibás ...
Amugy ha még nem patcheltél fel Obliviont akkor fogalmad sincs mi az a kínszenvedés egy telepítésnél ... 😛

az smg-t használják a legritkábban úgy vettem észre. Közelre nagyon jó (de arra ott van shotgun ami legdurvább) Közép-távolra még elmegy (de akkor már inkább a G2A2), távolra meg nem túl hatékony.
Blenda Stompa
Az SMG-t nagyon kell tudni használni! Én láttam már embert kegyetlenül osztani vele közelre és úgy-ahogy középtávra, de mivel a kilõtt golyók csak nagy számban osztanak kritikus sebzést, nehéz vele darálni. Nagy pozitívuma viszont hogy pikk-pakk reload-ol.

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

SötétBarom
Itt a fegyveres kommenteket végigolvasva, engem az érdekelne hogy azzal a szerencsétlen SMG-vel lehet-e egyáltalán menni? A többihez képest baromi gyengének tûnik, pedig nekem az a legszimpibb..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

scorpeeon
A fenébe is h ez sem mûködik, nincs egy rohadt rendes képfeltöltõ... Lényeg h a neyedénél az installnak "katasztrófális hibát" írt ki...

scorpeeon
Nah, leszedtem a bennerban lévõ több, mint másfél gigás exe-t, kétszer ráklikkelek, erre a gépem mintha beszart volna. Töltést jelzett vagy folyamatosan 20 percen át, és ezelatt még a gép órûája is megállt, csak az egér mozgott... Itt nekem már vmi nem tetszett, ilyen rossz installt még a világon nem láttam, 10 perc alatt minden játék felszokott menni, ez meg 20 perc teljesen leterhelõ töltés után kezdte el az installt. Azt hittem, hogy ennél rosszabb már nem jöhet, erre:

Egy jatek akkor elvezetes ha jol erzed magad kozben. En pl a jatek elmenyeert jatszom. Ezert hogy jol erezzem magam megprobalom hasznalni a jatek altal nyujtott osszes opciot. Magyarul gyakran valtogatom a fegyvereket hasznalom a remotot proxyt granatot. Egy ido utan termeszetesen hozzaszokik az ember az ilyen dolgokhoz es ha ugyes jobb lesz mint a tobbi. Ilyenkor jon a sok olyan aki azonnal legyalazna a masikat es ha nem sikerul akkor az ellenfel egy monitorfeju csiter loser camper medkit es pajzsgyujtogeto stb stb....
Csak hogy tiszta legyen a kep. Public serveren a FEAR nevu jatekkal nem lehet csapatmunkat jatszani. A latszat lehet hogy meglesz de ha bemennek egy zart serverre egy jo csapat ellen jatszani azonnal kiderul mi is az a csapatmunka es mi az hogy "jatek" Olyan mint a foci. A legjobb Brasil csapatok jatekosai jatszanak. A tobbiek gorcsolnek. (nem kell belekotni 😊 Jo jatek akkor lehetseges ha gyakorlott jol osszeszokott csapat ellen jatszol. Ugyan ez van a COD ban es minden mas jatekban. Amig valaki el nem er egy szintet nem lehet ertelmes jatekrol beszelni. Max annyi hogy probalja leloni az ellenfelet es ez neha sikerul es orul neki. Szerintem mindenki szeretne ugy jatszani hogy haverjaival egy jo csapat tagjakent izgalmas meccseket jatszik. De amig ez nem sikerul vagy esetleg mostanaban kezdett egy jatekot teljesen felesleges beszelni arrol hogy ki hogyan jatszik es miert. Max elkepzelese lehet rola de a tudas hianyzik. Meghat termeszetesen nem vagyunk egyformak. Van aki ugyesebb a masiknal es van akinek a szorakozas azt jelenti hogy felul a tetore egy Plazmaval es varja a masikat.

Blenda Stompa
"Én szeretek minden fegyverrel menni, még ha gyenge is"

Támogatom!

Igenis nagyon jó, hogy nem csak 1-2 fegyverrel tud bánni az ember, mert elõfordulhat hogy az egyik kifogy és akkor jól jön ami kéznél van!
Amúgy meg fun is, ha többet használsz...én abszolút pistol-párti vagyok, béta óta imádom, de: igen gyakran lövök minden mással is.
Az egyetlen weapon, amit kevésbé kedvelek, az az SMG, de pusztán azért mert nem érzem, nem tudok vele úgy lõni mint pl. Penetrator-ral.<#gun>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Egyébként az alább írt emberke, mint én is 2.-3. de soxor 1. ként végez, és jókat röhög az illetékeseken akik szorongva ülnek a moncsi elött szorítva a 1x-2x ezer forintos egerét, és ha nem elsõ helyen végez akkor írja, hogy fuck, vagy éppen azért, mert míg õ a fragért dolgozik (campel) addig a csapattársai próbálják befoglalni az object pontot.
Mert ha nem a medpackot kempelné hanem az elfoglalható pontokat, akkor sokat halna, és ezzel ugye leromlik a statja <#eplus2>
Köszönöm, hogy leírtad a lényeget 😄
Ha neked ezt jelenti, akkor igen.
"Szóval ha ottvan egy medkit, akkor ne vegyem fel és ne cuppogtassam el szükség szerint"
Csak segítek kielemezni ha nehéz... 😊
Ha ott vagyok éppen, akkor felveszem.
Ha szükségem van rá akkor betolom, de pl cq esetén nem azt nézem object pontnak, mint egyesek...<#nyes>

"Ha már jó vagyok egy fegyverrel, lehetõleg menjek olyannal amit nem ismerek."

És igen.
Mit szólnál ha másik fegyvert is betanulnál?
Vagy akár az összes fegyvert ami a játékban van? (Nem poénból rakták a játékba

"Ezzel kész is önsorsrontó FEAR játékos személyiségmodellje.
Egyébként igen, de az önsorsrontó szót kivenném a helyedbe, és kiemelném a játékos szót. 😊
Aha. Szóval ha ottvan egy medkit, akkor ne vegyem fel és ne cuppogtassam el szükség szerint. Ezenkívül, ha már jó vagyok egy fegyverrel, lehetõleg menjek olyannal amit nem ismerek.

Ezzel kész is van az önsorsrontó FEAR játékos személyiségmodellje.
LOL
Ne taníts ilyeneket.
Egy játék, legyen játék.
Ne gyakoroljon 1 tipusú fegyverrel, mert nem csak én, de más is utálja a vérpistikét aki csak 1 fegyverrel de azt jól begyakorolva megy végig a pályákon.
Ala =EBSZ=vérpistike pisztollyal, vagy =EBSZ=vérpistike assault riflevel a medkittet campelve amit folyamatosan az arcába tol.
Ismerõs? (nem célzásnak szántam)
Tévedés ne essék, szeretek profin és jól játszó emberekkel játszani, még ha állandóan kikapok, de ne betanult robotokkal please.
Én szeretek minden fegyverrel menni, még ha gyenge is.
Erre egy szó van.
Játszom, kikapcsolódom.
Jo jatekosok kezeben minden fegyver veszelyes. Szinte mindegyikel meg kell tanulni menni. Legnehezebb az ASP vel de ha begyakorlod es elkapod a ritmust egy jo kis halalosztot kapsz. A pisztoly a legerosebb az arzenalban. Viszont kozeptavtol mar kezd hasznalhatatlan lenni. Kb mint a Shotgun. A Nail az egyik legpontosabb. Egy hatranya van. Ha mellelosz az ellensegnek nem hal meg. 😊 Szoval minden fegyver jo csak attol fugg kinek a kezeben van. Nem artana gyakorolnotok meg egy picit. A hiba altalaban a ti keszuleketekben van.....

Penetrátorral semmi gáz, régebben én is szerettem, de a GSA hatékonyabb az általad írt hátrányok miatt. A pisztolytól viszont én is a falra tudnék mászni. Egyszerûen nem értem, hogy hogyan tud azzal lelõni mikor nálam gépfegyó van.

Kidobni még csak egyszer kétszer, de "lecheaterezni" azt rendszeresen szoktak (még a Combat elõtti idõkben). Pl.: Utoljára is valami "ÜresSírok" (EmptyGraves) nevezetû egyén pofázott sokat, mert késõbb léptem be mégis kiosztottam a népet. Ez meg nem nagyon tetszett neki, mert így csak második volt. Ja igen, az érdekesség az, hogy szerintem pont õ speedhackelt, mert GSA-val gyorsabb volt, mint én fegyvever nélkül.

A penetratoral és is így vagyok alig tok vele szedni engem meg 1fojtába ledarálnak vele. Enegem még az idegesít hogy bárhogyan is mozgok mindig marha hangosak a lépteim mert pl CoD-ba, MOHAA-ba, CS-be, lehet úgy mozogni hogy ne hallják és ez szerintem hülyeség hogy itt nem lehet.
Én is utálom a penetratort. De annál mégjobban a pisztolyt. Hogy az milyen undorító egy fegyver...
berlinboy6329
Ez a penetrator sztem gagyi fos.Hiáb megyek vele mindig leszednek,és hiába lövök 1 ártatalnul az ellenésgre lövõ mit sem sejtõ ellenségre 6 karót,vígan megfordul és lelõ.Meg állandóan szinte heccátot kapok azoktól a szaroktól,meg õk bezzeg 2 lövésbõl elintéznek.Na meg általános probléma,hogy legtöbben úgy jönnek ki az ajtón,hogy már engem lõnek.Szal nem az hogy körülnézne,már fordul ki az ajtón,hogy már tudja,hogy ott vok és lelõ mint a szart.Meg a COD 2 óta észrevettem,miko9r meghaltam,de halálom elõtt még épp 5 mpvel lõttem 1et a killcamban annyi van,hogy beugrottam,a lövésem meg már nincs is benne.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jó hát spec. szervert lehet indítani, de azért te is tudod, hogy a penetrátor nélküli játékok száma konvergál a 0-hoz.
Mint írtam, ebben a játékban mindent lehet.
Mindent ki lehet venni, limitálni lehet még a golyók számát is.
Sebzést, efektet, mindent.
Jó multkor csináltam olyan szervert, hogy csak penetrator volt bent egy kicsit megtuningolva, játék felgyorsítva, gravitáció egy kicsit lejebb véve (lehetett röpködni) és középen leraktam a rakétás fegyót, amben atombomba volt betöltve 😊
Állandóan tele volt a szerver.
Egyenlõre nem akarok vele küzdeni, mert kivárom, hogy mennyire lessz játszott a játék.
Ha itt Magyarországon megint csak a régiek maradnak, akkor ismét megint semmi értelme az egésznek.