F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
de a haverom elvileg azzal nyomja..

Egy fél oldallal elõrébb már leírták, de tessék: szerverek

ffxi
Hali!
FEAR Combat magyarszerver már nincsen?

Fákjúal!

Ugyanazt az e-mail címet, mint elõtte.

Megvan köszi.

Most ez nem megy:
Re-enter Email Address*
Ide mit írjak?
Nem fogad el semmiféle email címet.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello
Most kérek cd kulcsot a Combathoz,és az oldalon van egy rublika amit ki kéne tölteni,mert ha azt nem töltöm ki nem enged tovább a regisztrációban.

Zip/Postal Code*

Mit kell ide írni?
Nem igazán tudok angolul.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Tegnap 2 vs 3 felállásban agyonvertük a VR klánt.

Annyira idegesítette õket, hogy persze megint csalással vádoltak. Az nem zavarta õket, hogy folyamatosan spectatoltak engem.

Végül aztán 9-0 ás állásnál kibannoltak minket. 😊
SötétBarom
5700FX-el közöd nem lesz hozzá, én régebben próbáltam vele, az új DX9es FPS-eket nem viszi.. A FEAR egyedül a pixel doubleing effekttel ment 20 fps fölött...

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bodesz
nah jah...
nekem 1024 ram al,amd 2500+,64mb os õsrégi radeon kari(mert a másik meghalt :S ),stbst...olyan szinten akad hogy az kész.van vagy 4-10 fps em.bár amikor olyan helyre nézek ahol nincs sok világítás akkor fullos 25-30fps em van de az 1pályán van vagy 1szer 😄
kéne vmi jó AGP( 😄 lol ) VGA...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Fido4life
veszek majd egy 5700-as FX-et, és minimum graff-ban végignyomom 😊

Sarapetike
igen a Titánium jobb mint az MX go fejleszteni de erösn mert ez csak a minimum

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Fido4life
Hát nem tudtam hogy a Ti fejlettebb mint az MX..:S Akkor marad a fejlesztés..

Sarapetike
MINIMUM SYSTEM REQUIRED

• Windows(R) XP, x64 or 2000 with latest service pack installed
• DirectX(R) 9.0c August Edition (Included) or higher
• Pentium(R) 4 1.7 GHz or equivalent processor
• 512 MB RAM or more
• 64 MB GeForce(R) 4 Ti or Radeon(R) 9000 video card
• Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
• 1.5 GB free hard drive space for installation
• Additional hard drive space for a swap file and saved game files
• 4x CD-ROM drive (DVD-ROM drive for Director’s Edition)
• 16-bit DirectX(R) 9.0 compliant sound card with support for EAX(R) 2.0
• Mouse
• Keyboard

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Fido4life
GeForce 4 MX :S

Prince of Máté
VIdeokártyád?

G@b0r
Validation code? errõl nem volt szó 😄😄

Fido4life
Sziasztok ! Nagy segítségeteket szeretném kérni ! Az a helyzet, hogyha elindítom az SP Demót, elõjön egy fekete kép, aztán villámgyorsan eltûnik, és bejön 1 honlap, amin kiírják hogy töltsem le a teljes játékot.. Már letöröltem az Ace MEga Codec Pack-ot, feltettem az augusztusi DX 9c-t, de semmit sem hasaznált :S Ráadásul pénzes a netünk, szóval nagyon nem jönne be ha megint totál feleslegesen pazaroltam az adat forgalmat (legutóbb az SH 3 demót töltöttem le totál feleslegesen) A minimum követelményeknek megfelel a gépem, szóval remélem tudok megoldást mondani ! Elõre is kösz !

Doom 4
bocsi a hülye kérdéseket de már megoldottam Vannak magyar server-ek ?<#fejvakaras><#confused><#wilting><#bdead>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
köszi meg oldottam de vannak szerverek ahova kell Punk Buster az mis és honnan szedhetem le ?
<#conf>

hát akkor tölts le egy másik "media fájl átírányítót" pl ki-lite codec pack
vagy a vlc media player, az mindent visz külön codeccsomag nélkül

Doom 4
de apa azt mondja hogy ne mert minden media filet az irányit

arty
uninstalláld a "programok hozzáadása/eltávolitása" menübõl 😉

Forza.

Doom 4
légysi segítsetek !!!!!!!!!!! 😊

Doom 4
Indítom a játékot, de fekete képernyõt kapok. Ez a FEAR Combat-nál van és nem tom hogy kapcsoljam ki az ACE Mega CoDecs Pack-ot (nekem így van kiírva a startmenübe)

Megvan.

Hello
Nekem ez a fajta változat van meg:ABCLONE.f.e.a.r.DVDR
Ehhez szeretnék én 1.03 patchet szerezni,de sajna amit eddig próbáltam feltenni azt nem engedte más verzióra utalva.
Ha valakinek megvan ugyanez a verzió és sikerült patchet felrakni hozzá kérném,hogy adjon egy linket ahonnan a jó patchet le tudom szedni.

Üdv:
A tumi

Higany
Köszi! Csak tudnám hogy, de majd megoldom valahogy! Amúgy meg néha fogja magát a játék és szabálytalan mûveletet hajt végre és leáll! No codekpakk!

Probald ujrarakni a PB-t
Szerintem nem jol telepult fel vagy valami baja lett.

Egy jo bableves sose rossz!!

Termeszetesen azonnal szavaztam en is. Szeretek utazgani.<#hehe>

sztz
Baz csak 1? az nem sok. Pls szavazzatok! mindenki aki teheti pls

Higany
Szavazok, ha megmondjátok mi lehet a hibám oka! 😊 És nem cheat-elek!

Szavaztam.

sztz
Ki szavazott már? pls szavazzatok.( én azt szeretném hogy a FEAR re, mert ugye ez egy FEAR Topic,de ha valaki mást jobban szeret, akkor arra, de van itt néhány játékos akinek jól jönne ha a FEAR lenne WCG n :>😉 Ja és lehet többször is szavazni😛 (reset modem/ IP csere outposttal😊)

sztz
Nagyon jól ki lehet szedni távolról egy ASP s-t is Assaulttal, mert folyamatosan remeg, ha rázoomolsz ASP vel, és ugy nem lehet célozni ugye. de ha már becéloztad, csak látod hogy remeg, de attol ugyan oda lõ, és ezért van olyan hogy rálõsz, nem látsz semmit, de meghal az ellen.

Fujiryu
Nem tettél fel valamilyen csítet véletlenül? 😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Higany
Szasztok!
Kérdésem lenne! Szerintetek mi lehet a gubanc? Mert folyamat kidob ezzel a hibaüzenettel:
Hiba!
Köszi elõre is!
Csákó!

Milyen csapatot? Jo lenne aha lenne magyar donto mi? Meg persze ha a nyertesk ingyen mehetnenek mondjuk thaifoldre.<#wave><#papakacsint>

Amiota az a patch van mennek nailgunnal. Annyira eros lett hogy azt mindenki eszrevette es elkezdtek hasznalni. Elotte nem volt jellemzo. De porgosebb meccseken nem valami jo valsztas. Ott meg mindig az assault a meno. Ahol meg lehetne hasznalni a nailt ott a jobb jatekosok ASP vel mennek. Ha azt megszokja az ember brutalis irtast lehet vele rendezni akar kozelharcban is. A nagyobb tavokrol meg ne is beszeljunk. Ott verhetetlen. Csak sajna gyakran teljesen kifogy <#buck> Nagyon keves loszer van hozza..... Azert is irta szerintem Huncut hogy a nail noob fegyver mert nem az igazi es megis rohadt nagyot sebez. Magyarul jo jatekosok nem szoktak vele menni. (nehogy lenoobozzak oket)<#hehe> Amugy hihetetlen hogy paran ugy lonek tavolra is az assaultal mintha ASP lenne. Neha en is eleg pontos vagyok. Altalaban palesz vagy sor fuggo <#bohoc>

Blenda Stompa
Nálam ez qrva oldal folyamatosan kifagyasztja a firefoxomat + az explorert <#gunyos1> fene vigye el...
amúgy gratula Huncut, ügyes vagy<#hawaii>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

sztz
Csak egyzsre lehet szavazni, ellenõrzi az IP t:'((

sztz
sztz
FEAR a 2007 es WCG-n gogo szavazni!! mindenki pls!! 😊 aztán kiküldünk egy csapatot 😉

sztz
hm. a 10 perces hosszabbításban 9-3 ra vertem:'(( még a képek is megvannak de aztán elkezdett reklamálni, és beleegyeztem hogy játszuk ujra, 5 percesben és azt vesztettem 3-2 re😞 lõni egyáltalán nem tudott azaz tudott, de mire elõvette a fegyvert meghalt, és ezt tudta õ is, ezért már az 5 percesben csak remote+proxyt használt:/ HellHunter ellen mentem volna mégegyet, hogy másik mapon mit tud, mert talicet is megvertem már, nociva nem játszott, mert spanyolba ment. amugy 5. lettem:'((

sztz
Minden fegyver használhatnak, és szoktak is, de ált. 1x1 ekben. meg 2v2 k ben is néha, de az fölött nagyon lassú. amugy le szoktak noobozni érte:> mert nagyon nagyot sebez, és az életet eszi.

Robi,

már kérdeztem de nem választoltál, használnak 10mm Penetratort komoly tournamenteken?
DEAD WOOD.....én ezt a pályát szeretném hostolni...de nem lehet ugye választani...sehogy s elehet megoldani??
azért mert kb 1 DM-es DEAD WOOD van csak😞.....a CTF modokat meg a TDM-ket annyira nem szeretem...
Hát ez valami undorító játék lehetett! nem lõttek egyet sem.....de komoly. Nyert végül valamit?
Higany
Szasztok!
Kérdésem lenne! Szerintetek mi lehet a gubanc? Mert folyamat kidob ezzel a hibaüzenettel:
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1038231774&status=galeria&galeria=FEAR
Köszi elõre is!
Csákó!

Kifogott egy olyan gyereket aki ismerte a stilusat es jol felkeszitettek ugy nez ki. 😊 A meccs 0-0 lett. Nem lottek egyet sem. Zoli mondta brutal kempeles ment. A hosszabbitas meg 3-2 lett de allitolag ugy hogy proxy-remote kombinacioval halt meg mindig. Szoval nem volt normalis jatek. Nagy kar erte mert a gyereket Zoli kb dupla pontal szokta verni. De hat ez van.Ez is egy taktika erre is fel kellett volna keszulnie. De majd jon o es majd elmondja mi volt. Ha jol emlekszem 6-ik lett osszesitettben. Azert az sem rosz de benne kellett volna lennie az elso 3 ban. Inkabb 2-ik. De mindenki tudja hogy ki is az a Huncut 😊

Mi van Huncuttal meg az aktuális tournamentjével?