13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• ffxi
    törölt hozzászólás
  • ZÓÓÓcsi
    Szevasztok! Most töltöm le a kieg-et a RELOADED verziót. Akinek ez a verzió van meg, az visszaírná, hogy vannak-e benne grafikai hibák? Mert nekem valami másik verzió van meg és tele van átlátszó textúrákkal!
  • Sund
    Arra emlékszem ,hogy megjöttetek de hamar leléptetek mert a death/kill rátiótok nem jól alakult. :D Sajnáltam...

Hallod csinálhatnánk olyat, hogy egy TDM, utána meg egy CTF. csak mókából...
  • Dj Xyberpunk
    Sund :-) Mi volt az a múltkori berúgott FEAR-ezés :D ? emléxel még ? xD
  • Szikorarobi
    Alcohol120 vagy hasonlo CD emulalo softver miatt irhat ilyet.
  • ffxi
    törölt hozzászólás
  • Szikorarobi
    Szedd le a Feart. Telepitsd ujra es rakd fel ugy. Valoszinuleg valami megserult. Neha szokott ilyet csinalni. Nekem pl a gyari eredeti DVD-m re se ment fel egyszer a patch. De volt olyan is hogy patcheles utan nem indult mert kiirta nem eredeti a dvd. Ezt pl csak Win reinstallal tudtam megoldani. Vannak dolgok.....
  • Szikorarobi
    A tuzfalprogi es a peergurdian is kiirja hogy milyen Ip ket vagy portokat blokkolt. Ha nem akkor kapcsold be a hogy log-ot keszitsen. Ott megkeresed amit szeretnel. Esetedben a Vivendi es a PunkBuster az erdekes. Megnezed milyen portok es IP cimek tartoznak hozza es azt Permanently engedelyezd.
  • ffxi
    HELP!
    Nagy bajban vok, mert a combatot sehogyan sem tzdom fríssíteni 1.08-ra. Sem UK-val és US-sel nem enged frissítreni :(
  • Danecay
    A fene sem ért ezt, az előző hozzászólásom megírása után kb. 2 percel elindítottam ismét a játékot, közben a háttérben hallottam egy olyan hangot mint amikor egy új, mondjuk USB-s eszközt csatlakoztatok a gépre, rámentem a Find Serverse és már köpte őket orrán száján. Szóval mostmár végképp nem vágom mi lehetett a gond.
  • Danecay
    Na és melyek ezek a portok? Meg tudná nézni valaki akinek fel van telepítve a game. De mondjuk érdekes, hogy amikor kijött ez a FEAR Combat letöltöttem, telepítettem és tudtam vele játszani. Viszont ha ezen múlna akkor ha kikapcsolom a tűzfalamat miért nem megy?
  • Szikorarobi
    Mivel csak mint multit hasznalod nem csak a FEAR exenek a beallitasat kell elvegezned a tuzfalnal hanem nyitni a portokat amit a Vivendi es a PB hasznal. Ha azok letiltva maradnak nem fog normalisan mukodni vagy egyeltalan nem talal semmit. Hasonlo eset van a PeerGuardiannal is. Engedelyezni kell a Vivendi es a PB ip cimeit es portjait.
  • Danecay
    Sziasztok! Már volt itt kérdés, de a választ sajnos nem találtam meg. A Fear Combat-ról lenne szó mégpedig arról, hogy , hiába kattintok a Find Servers-re nem talál egy szervert sem, Error hibaüzenet kíséretében. Már újraraktm játékot, a FearCombat.exe is ott van a tűzfal beállításainál a kivételek között, valamint letíltott tűzfalnál is ez a helyzet. Nem tudom mi okozhatja, régebben működött. Az 1.08-as Patch is fent van.
  • CyrSyS
    Én is éjjel játszottam vele megfelelő hangerővel, igen jó volt! :)
    Kicsit elfelejtem majd újra előveszem de akkor már legnehezebb fokozaton fogom végig vinni.
    Ja amúgy aki még nem tudja: Lesz FEAR 2!
  • Sund
    :) ez a wikis ez jó
  • Fujiryu
    Tudod a Google a barátod és a Wikipédia a barátnőd
  • Sund
    Köszönöm!
  • TallPig
    Üdv. Lehet hogy már írta valaki, de újra leírom. Ha megvan a sima FEAR másoltan és neten akartok játszani, akkor reggeljetek a FEAR COMBAT oldalán, és írjátok be a másolt FEAR-be az e-mail-en kapot kódot.
  • Prince of Máté
    Ja amikor belenézett a hapek és az arca nem éppen szép volt?
  • Danecay
    Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani, hogy hol van és hogyan néz ki az a regisztrációs bejegyzés amiben a játék elérési útvonala szerepel, mert az a helyzet, hogy még csak mostanában töltöttem le a fearcombat_update_en_107_108 patchet, de a játék felinstallálása óta ezek szerint újraraktam a windowst, mert a patch nem tud feltelepülni, azért mert nem látja hogy insatllálva lene a játék. Ha nem lenne muszáj nem raknám és konfigurálám újra a játékot.
  • Fujiryu
    Itt egy másik liga is
  • Fujiryu
    Na én ezt találtam:D
    Nem a legaktívabb ladder de azért 2 naponta 1 meccs:D
    Meg beszéljetek az adminokkal, akkor talán bemehettek egy nbem európai ligába(pl német vagy lengyel, esetleg a holland vagy angol bár ott már nagy a ping) ahol nagyobb az aktivitás.Mingyárt megnézem mégrészletesebben:D
  • Fujiryu

Combat Capture The Flag 4on4+ Ladder
    7 Members, 0,0 Matches per Day

Combat Deathmatch 1on1 Ladder
    115 Members, 1,9 Matches per Day

Combat Team Deathmatch 2on2 Ladder
    19 Members, 0,0 Matches per Day

Combat Team Deathmatch 3on3+ Ladder
    24 Members, 0,7 Matches per Day
  • DARYL
    Kösz szépen, az általad mondottak szerint simán felment az EP, és megy is.
  • Sund
    hú ez azért elég kihalt ez az esl. nincs is csapat a fear szekcióban. :) Nem baj, regisztrálunk.
  • Sund
    Igen, ezt én is így érzem és meg kell h mondjam nagyon elszomorít. Egyszerűen az egész CB + meccsezések kezdenek már egy pohár vízben lévő viharra hasonlítani. Mindenesetre mi kitartunk.

Fujiryu,

Köszi a tippet, megmentettél minket az idióta CB előírástól h 4-en kell lenni minimum.
  • Fujiryu
    Az esl.eu-t próbáltátok már? Az egy kicsitt jobb BF2-ben mint a CB(nekem is van egy nyert helis meccsem CB-n, amit már lassan 1 hete nem hagynak jóvá az adminok...) mondjuk nem tudom FEAR-ben milyen de szerintem megnézhetitek, mert kicsit komolyabb mint a CB, legalábbis BF2-ben :D

MOst megnéztem és vannak FEAR ladderek, számszerint 4(ctf,1on1,2on2,3on3) szóval ott is megpróbálhatjátok, mivel az kicsit komolyabb mint a CB
  • Szikorarobi
    Szia. Vagyunk csak en sokat melozok a tobbieknek meg suli van. Alig van ido jatszani vagy gepezni. Meghivtak minket egy kulfoldi csapatba jatszani. Ott szoktuk neha gyepalni az ellenseget. CB-n mi mar nem jatszunk mert 8 lejatszott mecsbol 7 et nyertunk es csak 3 at fogadtak el. A tobbi mindig problemas volt. Senki nem ismerte el a vereeget. Minden baromsagot kitalaltak. Volt olyan hogy 8ra volt kiirva a meccs de szoltak jatszunk 7 kor. Lejatszottuk. Jol elvertuk oket. Azutan beirtuk a pontokat es jatszadoztunk mashol. Masnap nezem elfogadtak-e? Hat buntetest kaptunk mert nem jelentunk meg 8 kor. Szoval nekem az ilyenekbol eleg volt. Hiaba kuldtuk be a kepeket meg a server log-ot nekik volt igazuk. A tobbi is hasonlo stilus volt. Volt akik azert tudta lemondani a jatekot mert valakinek nallunk nem volt regissztralva a CB-n a PB ID je es ugy jatszott. Hiaba volt screenshot a belepesnel mindenki ID jerol azt is elbuktuk. Pedig ott is nyertunk. Stb stb.. Nekem ebbol eleg volt. Meghat a tobbieknek is. Feltornaztuk magunkat a CB 2-3 helyig igy is. Nem nagy dicsoseg mert alig jatszanak ezzel a jatekkal. Sot ahogy elnezem hiaba lett ingyenes a kezdeti lelkesedes utan megint csokken a jatekosok es serverek szama. Arrol nem is beszelve hogy ha bemegyunk publicra szinte 5 perc mulva vagy kick vagy ban jon. Ritka az ahol nem csaloznak le es nem rugnak ki. A szinvonal publicon elkeseritoen alacsony. Ugyan ez mondhato a magyar jatekosokra is. Jatszottam mostanaban sok magyarral es rettenet gyengek. Semmi kulonleges megoldas. Csak mennek meghalni. Tiszta unalom veluk jatszani. A regiek meg megvannak nalunk is es Zoli (Huncut) aki kivalt tolunk epitett egy csapatott amiben Banan is bentvan es szarra verik az egesz mezonyt. Minket meg meghivtak egy kulfoldi valogatottba es ott segitunk nekik a warokon. Ez eleg kenyelmes mert szolnak war van akkor megyunk utanna kilep es elfelejt. :) Eddig minden waron kizarolag plusszal vegeztunk mi. A csapattarsakrol ezt nem lehet elmondani. De azert jo kis csatak szoktak lenni. Addig sem publicon jatszunk. Szoval a FEAR teljes erejebol haldoklik.....
  • Namivan
    Na, bocsika! Én nem bonyolítom, de mint láthatod sokunknál nem műkszik az általad említett dolog. Hogy miért? Nemtom. Én 386-os géppel kezdtem, úgyhogy nem vagyok műmájer. Nekem a te megoldásod fearxp.exe hibával való kilépést hozott. Erre kezdtem kutakodni, próbálgatni. Pl. a procyon.exe-és megoldás sem ment, de ráakadtam e korábban leírtakra. Ez van, nem bonyolítás, nálam így megy, és lehet, hogy még sokaknál is. Lehet, hogy az eltérő verziók okozzák (director's edition, usa, english...) Erre már soha nem kapok választ, de mivel megy, így nem is érdekel. A gépem meg 1ébként rendben van, jó kezek ápolják...
    Szép cybervilágot mindenkinek!
  • Noninnyó
    Nem tudom minek bonyolítjátok ezt ennyire, tök egyszerű, nem kell semmilyen image file, sem letiltások.
    1. Sima FEAR felinstall, és nem szabad crack-elni
    2. fear_update_engb_100-106_107 patch futtatása
    3. Fear Extraction Point installálása
    4. A FearXP cd-n/dvd-n a crack könyvtárban megtalálható 2 crack fájl: a sima Fear-hoz és az XP-hez is. Ezeket írjuk felül a felinstalláltakkal.
    5. Kész, mindkét játék megy.
  • Namivan
    Ja, még valami!!!
    Minden játékindítás előtt újra mountolj be!!! Különben hálából az lesz, hogy nem látod a játék főmenüjét, illetve gamma közben az ESC hatására a menüt. A Daemon-ban vedd ki a pipát az Automount elől!!
    Áve!
  • Namivan
    Halika!
    Most akkor lezárom a nagy kérdést, azoknak, akik nem az eredetivel játszanak. És eddig csak szívtak. Mint én.
    Íme:

1.Install FEAR - Full Installation. De ne crackeld!
    2.Tedd fel az 1.07 patch-et, az engb verziót.
    3.Szedd le a gcw-ről: reloaded crack, és crackeld a FEAR játékot!!! A kiegészítő crackje nem kell, legalábbis ha követed az alábbiakat:
    4.Install FEARXP!
    5.Szedd le a már mások által említett poseden-fearxp-bwt állományt tartalmazó NOCD vagy NODVD image állományt. Ez rar lesz.
    6.Csomagold ki a C:\21cn mappába!
    7.Az ehhez kapott procyon.exe nem kell, legalábbis nálam.
    8.Szedd le, ugyancsak gcw-ről az ALKISECUROM progit, 2 állomány lesz benne. Bemásolod a FEARXP könyvtárba.
    9.Vezérlőpult - Rendszer - Eszközkezelő: Letiltod az összes fizikai lemezmeghajtódat (cd, dvd), kivéve a virtuálisat, amit a Daemon használ!
    10.Mount the POSEDEN-FEARXP.BWT Maxi-Image in DAEMON Tools v4.06.
    11.Elindítod az alkisecurom.exe állományt, megmutatod neki az eredeti fearxp.exe-t!!!!!
    12.Enter!.
    13.Play the Game!

Nekem így műkszik, miután teleizzadtam a fejem a neten, itt nálatok is, és nem működött sehogyan sem. Legyetek jók, az Amper és Szilikon legyen veletek!

• DARYL
    Kiprobálom ha hazaérek és ha jó, kiugrok a börömből...ilyedtemben.
    De ez is benne van a dologban, ha nem megy:
  • fery02
    Nekem sem engedi felrakni a patcheket, biztos mert mindkettőnknek másolt a játéka. Viszont van egy patch, ami rámegy a másolt játékra is, csak ez terjedelmes egy patch ám. :) Az EP- telepítésekor ha másolt a játékod, ezt kell feltelepíteni, és akkor már feltelepül az EP.

link: ftp://ftp.sierra.com/pub/sierra/fear/updates/fear_update_engb_100-106_107.exe
  • DARYL
    Most nem otthonrol irok. Persze, hogy nem crackeles után szoktam patchelni, most is letöltöttem a legujabb patchet, de azt sem engedte telepiteni, akkor is kérte az alap
    FEAR észak amerikai angol változatát.(mivel a patch is US valtozat)
    Lehet, hogy az a gond, hogy a nem amerikai angol patchet kellene letöltenem, de arra majd engedi az amerikai EP-t telepiteni?
  • Blenda Stompa
    ezt nézzétek meg!REALITY FEAR:D
    én még nem láttam, de lehet hogy régi akkor sry
  • Sund
    Hát egy biztos: az unarmed nagyon megdobja a kombinációs lehetőségek számát a multiban. Viszont ugyanakkor nagyon gyors a játék, nem kell hozzá sok hogy kipurcanj.
  • Alexease
    Sziasztok!

Ket kerdes:)
    - A multiplayer mihez hasonlit? Kicsit taktikazos is, vagy csak "Quake-es", ugralos, hentelos?
    - Multiplayer-ben van lehetoseg AI-kat bekapcsolni? Tudom, hulyen hangzik, de offline szeretnek neha lovoldozni, de a BF-tol es a CS-tol mar egy kicsit herotom van;)

THX!
  • Sund
    Toljátok még a multiplayert gyerekek? Én sehogyse tudom megunni. Azért az aggasztó, hogy az átlagos szerverszám mostanság csökkent először 1000 alá....

Mi van az SZ klánnal?
  • mike0013
    először is...
    ne crackeld, utána patcheld a legújabbal és aztán tedd fel az EP-t