13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• DARYL
    Probléma, alap FEAR angol verzió 1.0, crackes, FEAR Extraction Point North American v 1.0 crackes. Nem engedi telepiteni az Exp. Pointot, mert kéri az amerikai FEAR-t
    Gondolom kell az alap FEAR-hez egy US crack.

Ezt honnan kaphatom meg, egy linket tudtok adni? Lehet, hogy már megirta vlki, de hadd ne rágjam át magad több 100 hozászoláson.
  • DARYL
    Persze, az ellenség fején bevered a kiálló szögeket vele, ha ha ha.
  • DARYL
    De nem is annyira a sztori, mint a játék élmény volt a fontos nekem. Volt eset, amikor a szivem majd kiugrott a helyéről (éjjel játszottam, a hatás fokozása miatt).

Ilyen erös hatás még a vécé tükrös jelenete volt a DOOM3-ban, de az inkább csak egyszeri hátbavágás volt.
  • DARYL
    A FEAR sztori nekem sem tiszta.
  • DARYL
    Ha szereted a jó FPS játékokat, ajánlom még a HALF LIFE sorozatot és a Chronicles of Riddick játékokat, ezek nagyon bejöttek nekem. Ha már játszottad, akkor bocsesz.

Én ugy vagyok vele, hogy ha sci-fi/horror FPS, akkor legyen minöségi darab, és szerintem ezek nagyon jól meg vannak csinálva.
  • Szikorarobi
    Atkuldtem. Sikerult megoldani a dolgot?
  • fery02
    Esetleg azt megpróbálhatjuk, hogy felveszel msn-en, és átküldöd a tiédet? Címem: [email protected]. Letilthatsz, miután átküldted, persze csak ha akarod ezt az egész msn dolgot. :)
  • fery02
    Köszi, hogy megpróbáltál segíteni, letöltöttem ezt a Libraryfiles-t, igaz nem exe-be, hanem telepítőcsomagba, ami több dolgot is bemásolt a system32 mappába, de még így is ugyan azt a hibát írja ki ez a WMFADisk. :(
  • Szikorarobi
    Libraryfiles.exe es kb 6 mega. Megtalaltam a gepemen.
  • Szikorarobi
    Regiszrtaltatni kell a windows-al az OCX fileokat. Valahonnan le lehet tolteni es telepiteni oket. Nekem is volt ilyen bajom es csak ugy sikerult megoldanom. Nekem gugli a baratom segitett.
  • fery02
    Sziasztok! Nálam játék közben nincsen beszédhang, se az alap játéknál, se a kiegészítésénél, sőt, a kiegészítésben még be is akad néhány hang pár másodpercre. Tudom, a főkönyvtárban lévő WMFADist-et kellene feltelepíetni, de ez telepítés közbe hibát ír ki, a hiba ablaka fejlécében ezzel a szöveggel: Windows Media Format 7.1 Audio file Setup. Az ablak tartalma pedig: Error registering the OCX C:\Windows\system32\l3codeca.acm. Azután, miután erre OK-t nyomok előjön egy újabb ablak, ezzel az üzenettel: Windows Media Format 7.1 Audio redistributable file has setup completed. Majd erre is OK-t nyomok, de a játék ugyanolyan marad. Előre is köszönöm a választ és a segítséget.
  • DARYL
    Probáld meg a legujabb VGA és hangkártya driverrel játszani. Valamint a DirectX legujabb változata is legyen a gépen.

A VGA beállitásoknál válaszd a legjobb teljesitmenyt (és ne a legjobb képminöséget).
    A játékon belül még lehet butitani a képet: kisebb méret, árnyékok nélkül.

Ha ezeken már tul vagy és még mindig akadozik a játék, akkor probáld még töredezettség mentesiteni a merevlemezt.
    Probálj még letölteni valami memoriakezelö progit, ami a RAM-okat optimálisan frissiti, azaz ami már nem kell azt folyamatosan törli a RAM-okbol, igy jelentösen javitva a PC teljesitményét.

Egyébb tanácsot nem tudok adni.

Az én vasam: ASUS P4T533-C + alaplapi 5.1 hangkártya, P4 1,7 GHz, 512 MB RD-RAM 800MHz, Geforce Ti4200 128MB, 80 GB S-ATA Seagate Barracuda...
  • WizArts
    nem megbántani akartalak, de soxor elnézik...először én is.. :D
  • mike0013
    uhh, hát ien szokott lenni:S
  • Maxtreme
    PFFFFFFFFFf
    Az X-fire szerverkereső prog limitálta.. hávazze ilyen nincs
    Kikapcsoltam, most 1000+ a menüben az fps..
  • Qwerty4
    Szevasz.
  • Maxtreme
    Ja és vsync természetesen off a driverben, és a játékban is.
  • Maxtreme
    Végre sikerült megoldanom a resetelési gondot, most más probléma jelentkezett hálisten...
    Járt már úgy valaki hogy a játék konstans 30 fps-el ment? A menü is, és a gameplay is.. (holott a menü 800-900-al szokott, a játék is jóval többel mint 30)
    Ez az 1.8-as patch áldásos hatása vagy mi a szösz?
  • Body007
    Miért megy nagyon gyatrán ezen a gépen: Abit KN9u, 3500AM2, Asus EAX1600pro, 1Gb 800Mhz Kingmax, Sata2. Hát mi kell ennek reaktor?
  • ibrik
    Nem csak progi kellett, hanem egy fájl is, ami a nyelvi fájl alapja volt és amit még utána le kell fordítani a játék által használt formátumra - de ezt már írtam.
  • Elmör
    Kicsit off, de akkor ez azt jelenti, hogy nem lehetett csak úgy a magyarító fájlt elindítani és telepíteni, hanem kellett hozzá egy külön progi is? Szóval bonyolultabb a dolog, mint más játékoknál?

Előre is köszi a választ!
  • rob210
    Sziasztok.
    Gyertek játszani multiban.
    A szerver: prohardver2
    A kód: ph

F.E.A.R. combat..........
  • ibrik
    Nincs hozzá, és amíg nem lesz hozzá "public tools", mint annakidején az alapjátékhoz, addig nincs esélye a magyarításnak sem.
    Sajnos a szövegeket tartalmazó fájl nem szerkeszthető, a public tools-ban lévő StringEdit nem is tudja kezelni.
    Amikor annakidején a FEAR-hez kijött a public tools benne volt egy olyan formátumú fájl, amit a StringEdit tudott kezelni és le is tudta fordítani a játék által használt formátumra. De ismétlem, ezt a formátumot már nem lehet tovább "buherálni", mindig a tools-hoz kapott eredeti szövegfájlból kiindulva lehetett módosítani a szövegeket és azt újra lefordítani.

Sajnos az Extraction Point-hoz még nem adtak ki szerkeszthető szövegfájlt.
  • Vercetti 1
    Van a kiegészítőhöz magyarítás? Ha nincs mikorra lesz?
  • CyrSyS
    Sziasztok! Én mindig is szerettem az FPs játékokat. De hadd mondjam el hogy a FEAR egyszerűen a legjobb és nem azért mert jó grafikájú, és mert hogy a AI-ja is nagyon odavág, hanem ahogy az egész tálalva van. Zenei aláfestés 1. osztályú. Én annyira beleéltem magam hogy igencsak párszor megugrottam a székbe meg belelöttem saját árnyékomba. Ezt csak is este jó játszani és lehetőleg hangosan (persze ne úgy hogy mindenki azt hallja még a szémszéd utcába is). Ekkor van az igazi feelingje.
    Nos miután végig vittem High diff-en a simát és a kieget lenne egy kérdésem. Az hogy nem értem kieg végén lévő storyt. Most a bátyám ugye él a kiegészítőbe őt nem öltem meg újra. A kislány sem tünt el-----> nem értem azt a részt mikor megint látomásom lesz a korház azon részén mikor a hullatároló hütő egyik ajtaja nyitva van és felül a csaj. A látomásom során azt látom hogy a kislány és az egyik csaj egyesül egy fénybe a legvégén, majd visszatérek a rendes valóságba, vér sehol és mondja hogy menjek vissza a liftbe és jön az epilógus. Hát nagyon nem értem azt a részt. Azt hittem végre telenyomhatom ólommal de nem :( Erről kéne információ nekem.
  • Vercetti 1
    Játék során elég szokszor találkoztam kalapácsokkal, jó valamire vagy csak dísz?
  • ibrik
    Az, hogy két fájl mérete megegyezik, az még nem jelenti azt, hogy bitre is megegyeznek.
    Már az is elég, ha egy konkrét biten az egyik fájlban "0" van, a másikban meg "1"...
  • csana07
    Köszi az infót!
    Kiprószáltam:műxik. Úgytűnik, valami hiba volt a tört fearxp.exe-vel, de az az érdekes, hogy amit leszedtem a gamecopyworld-ről, az elvileg ugyanaz mint ami 2. cd-n volt.. csak a módosítások időpontjai tértek el pöttyet.. De úgytűnik akkor hiába egyezik a méret, akadhatott valami difi.. Még1X Thanx a lot!
  • ibrik
    Ami a CD-n van, az "elvileg" sem korrekt.
    Amúgy azt kell tenned, hogy töltsd le (pl. a gamecopyworld-ről) a jó crack-et és azzal használd.
    Egyébként már az 1.08-as patch-et is felrakhatod, mert ahhoz is van már crack.
  • csana07
    Hi All!
    Tudna valaki segíteni: Kiakarnám prószálni a Fear X.point-ot, de nem akaródzik elindulni. Felraktam az alap FEART, rá az 1.07es peccst, utána reloaded-es X.P-ot.. Az Alap FEAR simán megy, de a kieget már az elején nem engedi a vin..hibát észlel.. Kipróbáltam Pr0t.St0p-al, de így sem megy. valamit ablak bejön, de pár pill, és hibát észlel az exe-mben..pedig elvileg ami a cd-n volt az korrekt.. Lenne valakinek tippje?
    Megköszönném THX!
  • Sund
    Mindenképpen frissítsd akkor a Punkbustert! Engem is le-le dobott de most már jó lett.
  • j6
    ph forum, FEAR Combat topicban szokták írni
  • hunmilan
    Szeva rob20!

Mikor szoktatok játszani? Beszálnék ha lehet.
  • albertattila
    nagyon vicces be van kapcsolva.... de tévedtem csak azt írja ki hogy 600 server van de csak 150et talál meg még mindíg...
  • WizArts
    kapcsold be :D
  • Maxtreme
    Srácok találkozott valaki a köv hibával:
    Mondom felrakom a játékot, lövök 1et multiba. (combat)
    Igenám, csak ahogy elindítom, 2-3 secre bejön az intro múvi, megakad a hang, és akkora resetet vág a gép hogy öröm nézni. :omg:
    A fura az, hogy winreintall előtt tökéletesen ment a játék, ugyanezekkel a driverekkel. (91.31FW, PAX au4 driver)

Gép:
    Asus P4c800 e deluxe
    P4 Nw HT 3.0ghz@3450mhz
    MSI NX 660GT
    Audigy 1 @ Audigy 4
    1.5gb geil ram
    etc...

Mi az istentől lehet ez? :(

Előre is köszönöm a supportot.
  • albertattila
    okés mostmár megy megtalál körübelül 600 szervert nagyon köszönöm már csak 1 kérdésem lenne mért dob miníg ki a punk busterre hivatkozva??? azzal mit kell csinálnom? köszi még1x
  • albertattila
    nem de minnyárt megpróbálom. köszike :)
  • mike0013
    :S
    szerverkeresőket próbáltad? pl: Xfire vagy ASE?
  • albertattila
    semmi baj már megszoktam mindenki lámának néz de sajnos nem is ez a bajd de szerintem mind1 akkor lemondtam erről a játékról de azért köszönöm szépen a segitséget