13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Sund
    miért, mi van a meghívásos tornákkal?

• Szikorarobi
    Uj videot keszitettem unalmamban. Hamar jatszani nem tudok ertelmesen.... 80 mega 8 perc.
  • tHoMaSmAn
    köszi!
  • good charlotte
    hellosztok nem lehet valahogy megoldani azt a fekete képernyős problémát anélkül hogy letörölném az ace mega codecs packet??? thx
  • Szikorarobi
    fear_update_en_100-106_107.exe helyett fear_update_engb_100-106_107.exe kell neked. A hangsuly az eng utani b-n van. Engb=Angol Eng=Amerikai.
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!! :)

Ismét jön a nap kérdése! :D
    fear_update_en_100-106_107.exe ---> ezzel patcheltem VOLNA a játékot, erre kiírja, hogy nem a megfelelő verziójú játékot akarom frissíteni... Az exe-t nem cseréltem ki, tehát még az eredeti van fent, és ha jól emlékszem akkor egy nogrp alcohol clone játékom van... bocsi, ha hülye a kérdés, de a probléma adott, várom rá a lehetséges megoldásokat, vagy ha van más patch, akkor azt(?)

Előre is köszönöm, ha válaszoltok! :)
    Peace!
  • Sund
    OFF

donidarko,

teljes képzavarban vagy. nem az zavar ha kérdezel, hanem az zavar, hogy ezek a kérdések már:

meg lettek válaszolva a topicban + ott van a FAQ-ban IS.

Tehát egy ki***ttúl lusta dög vagy, mert nem vagy hajlandó egy kicsit is visszakeresni. Szerencséd, hogy Szikorarobi és a többiek, imagép módjára hajlandók elpapolni újra és újra.

Na mindegy többet már nem szólok ebben a témában, mert teljesen mindegy, úgysem fog változni semmi, mindig leszenk új donidarko-k meg xboxerek.

ON

• evildoer
    Keress rá a feltelepített game mappán az EXE-re!!! Egyépként igazad van!!
  • donidarko
    nem tudom melyik crack-et hova kell másolni! azért vannak itt nagyon nagyon (KEDVES,SEGITŐKÉSZ)emberek! van viszont olyan akinek már az is bassza a csőrét ha valaki kérdez valamit!!! ha valakinek gondja van a játtékkal miért ne irja meg?? ha valaki meg olyan PROFI a játékba az miért itt irogat? nem akarok senkit mesérteni. ha mégis sikerült BOCSI.
  • Sund
    ez kész...
  • ibrik
    FAQ
  • donidarko
    hali. feltelepitettem a feart, felraktam egy 500megás patch-et(1.07), felraktam a fear-EP-et. mit kell most csinálnom? remélem valaki segitt? előre is köszönet.
  • Fujiryu
    Hát valszeg az, az hogy nem indul el...
  • tHoMaSmAn
    Van még egy jó hétvégi kérdésem...: ha felpatchelem a játékot 1.07-re, crackelem, arra rátolom az 1.03-as magyarítást mi lesz... ?
  • Szikorarobi
    Nyilvan hetvege van. 6. pont "Ha másik megoldást választod, akkor ....................." Probald ki. Minek szenvedni valamivel amikor van ra megoldas? Letoltod atirod es menni fog.
  • tHoMaSmAn
    Sziasztok!

Faq-ot végigolvastam, sr7stop-ot leszedtem, de egyfolytában azt írja ki nothing to hide...
    pedig bve van mountolva a fear.mds
    próbáltam virtual cd hide-ot is, ott meg mindig kipipálva marad a kis ikon, hiába mondom, hogy hide virtual drive
    daemon 4.08HE van telepítve, lehet, hogy ez a baja?
  • Szikorarobi
    Nem 2 hanem 1. pont. De legalabb te megoldottad magadtol a sajat gondodat.
  • rolandspeed
    Sorry későn olvastam el a FAQ-t... :(
    --=2.pont=--
    Bocs mégegyszer emberek!
  • rolandspeed
    Hellotok!
    Bocs, hogy így a témába pofátlankodok, de lenne egy gondom a F.E.A.R.-rel...
    Felinstallálom, megcrackkolom, és bejönne a játék... De csak fekete képernyőt látok állandóan... Nem csak nálam, szal nem a gépem miatt...
    Letöltöttem a játékot máshonnan is, és ugyanez van... :(
    Ha valaki tud valamilyen megoldást, az pls segítsen!!!!!!!
    Előre is thx !
  • Szikorarobi
    Amugy kizart hogy ez a gond. Csak a 7.1 miatt kell felrakni. Enelkul is kell hogy legyen hang.
  • Szikorarobi
    FAQ 2. pont. Le van irva mi a neve. Beutottem a gugliba. Ezt kaptam. Legelso talalat.
  • bence14000
    F.E.A.R Windows Media Format 7.1 Audio nekem ezt a fájét kéne letöltenem hogy legyen hang de sehol nem találom
  • Sund
    ez egy komoly probléma az összes fórumon!

Ezekkel a folyamatos, ismétlődő kérdésekkel úgy ki lehet nyírni egy topicot mint a szél. Jelen esetben is kb. 7-en voltunk akik a játékról beszélgettünk, az összes többi hozzászólás, a topic célját tekintve, SZEMÉT.

Na most kinek van kedve olvasgatni úgy, hogy állandóan szemetet kell lapozgatnia? Én imádtam ezt a topicot, de már nem járok fel csak 3-4 naponta, mert az ilyen xboxer féle lusta alakok szétcseszték.

Úgy kéne, hogy minden játékhoz egyből 2 téma lenne: 1.játék 2.hogyan indítsuk el
  • Fujiryu
    De csak azt és nem a 3 gigás játékot...
  • Fujiryu
    Ezek a kérdések semmik azokhoz képest amik a BF2 topikban voltak...

A kedvencem az volt amikor a gyerek megkérdezte: miért nem megy a játék, amikor ő leszedte a miniimage fájt(kb 500 kB)...
  • Szikorarobi
    Direkt csinaljatok? FAQ 1. pont baaaaz
  • xboxer
    Császtok!
    Valaki tudna segíteni most raktam fel a clonecd változatot elindítom és nem történik semmi,az exe. elindul aztán sötét kép és kész!
  • Szikorarobi
    Termeszetesen az eredeti Fear-el is lehet multizni. Servert is lehet krealni vele. Szep lenne ha nem. A Combat az egy ingyenesen letoltheto Multi. Az eredeti es az ingyenes multi kozott nincs semmi kulonbseg. De attol meg az eredeti nem Combat. Inkabb Fear multinak hivnam. De mindenki ugy nevezi ahogy csak szeretne.

A hang gondra meg az a megoldas hogy leszeded azt a Codec pack-ot amit most hasznalsz es felraksz egy olyat amelyik nem akad a jatekkel. Bovebben FAQ....
  • ibrik
    Rajta van a telepítő lemezen. (WMFADisk)
  • Sund
    A sima fearben már nem lehet szervert kreálni azt hiszem, hiszen az már csak single player. Ezért minden ami multi----->Combat!

bence140000,

FAQ!
  • bence14000
    én azt szeretném kérdezni hogy honnan lehet letölteni azt a programot amitól lesz hang ebbe a hülye játékba?
  • Seth
    ja mégvmi, ugyanazok a serverek mind2 verzióba. Úgyértem vki sima fearbe csinál servert azt látom a combatban?
  • Seth
    kösz
  • Sund
    ugyanaz.
  • Seth
    na skacok egy kérdés. Leszedtem a fear combat-ot. Fear megvan eredetiben csak kellett a hely a winyón éshát ez a combat jóval kevesebbet foglal, gondoltam single úgyse érdekel már, elég csak multi.
    A kérdés, van vmi különbség vagy extra ebben , vagy dettó ugyanaz mint a sima fear-ben( gondolok itt új pályára,fegyverre),mert 2 kör után semmit nem vettem észre?
  • ffxi
    Erre vki pls!!!
  • Nemcso
    \Documents and Settings\bejelentkezett felh.neve\dokumentumok alatt nézz körül.
  • Sund
    a vincsidre.
  • gyuri00
    METÉST HOVA TESZI?????
  • Fujiryu
    Töltsed le a legújabb drivert a videokártyádhoz és nézd meg úgy