F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
Mary-nek hivtak, mielott atlottek a nyalat. Hol? A nyulon tul?
F.E.A.R. FOR EVER!!!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
mert nekem csak a combat van meg (nincs meg eredetiben az alap fear)
Ja és GOLD-on van az Extraction POint 😊
Én már leszedtem és ki is próbáltam változás nálam:
Ha eldobod a remotot akkor zöld v kék színben villog gondolom azért rakták bele mert sokan nem vették észre<#buck>#buck>
Volt egy kis hangzási hiba de eltünt mikor végig nyomtam 1-2 menetet.
Mindenkinek kötelezõ letõlteni..
1.08-as PATCH download <#nezze>#nezze>
Jah még nincs túl sok server sajnos, remélem estére átálnak! <#email>#email>
Ez meg mi?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
F.E.A.R. FOR EVER!!!
2 vs. 2 lenne, ha a szerveretek foglalt, akkor mucal csinál egyet. (persze ha átáll valaki ideiglenesesn hozzánk ,akkor jó a 3 vs. 3 is!!)
F.E.A.R. FOR EVER!!!
CTF 2 vs. 5 meccs, egy óra hosszú. A végén mucal kilépett és vissza ezért van 0-ja. 😄 kemény volt nagyon.
FEAR forever
FORZA INTER!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Abban kérnék segítséget, hogy nem tudom sajna telepíteni az 1.03-as magyarítást.
Fen van telepítve a f.e.a.r. 1.03-as frissítés, de mikor indítom a magyarítás telepítést, nem történik semmi, a feladatkezelõben jelen van a program, de nem csinál semmit.
Tudnátok segíteni hogy mi lehet a gond?
Ezt a kõkemény moviet meg nagyon ajánlom:Fear
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Egy jo bableves sose rossz!!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Father 9600XT-jén minimumba 800x600-ba épp hogy játszható. Pedig kissé "erõsebb" mint az fx5700.. (2800+-os Axp
Persze van akinek jó a 15 fps sebesség is 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mit lehet a hiba?
Ha megérném valaki nem küldene nekem egy cd-kulcsot?
Tényleg nem a lustaság beszél belõlleh hanem a kétségbeesés.
Segítsetek!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
A joinfear.com-on kitöltöttem minden rublikát,a végére beírtam mind a két helyre az email címet és így sem fogadja el.
Mi ilyenkor a teendõ?
Hogy kell helyesen kitölteni?
Hi mate. I posted on the VU forums last night.
-1st post in the public forum, very polite, asking who I could speak to about a rematch. This was 'removed' within 5 minutes.
- 2nd post in Admin section asking who complaints are sent to. 'removed' after 2 minutes
- 3rd post in the challenge section saying we will fight them under any rules they want to set. 'Removed immediately'.
4 - e-mail sent to site admin (hellhasnofear ( HHNN) who strangely hasn't replied yet LOL.