13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Sund
    Jó volt, főleg a vége, ahogy végignézett a pusztuló városon.... Látta valaki a 28 napon túl (vagy nappal később, nem tudom pontosan) cimű filmet? Teljesen arra emlékeztetett.
  • Elmör
    Sikerült végigtolnom egymás után mindkét részt, ami azért is jó, mert így össze tudtam hasonlítani a változásokat. Azt megállapíthatom, hogy az Extraction point jobban sikerült hál égnek (meg a tervezőknek) így nem csalódtam vagy csak kicsit. A szörnyek ugyanis nem nevezhetők szerintem szörnyeknek (pedig azt vártam) inkább valami szellem alakok. A mozgások, esések szerintem jobbak lettek, ez tetszett is nagyon, plusz a pár újítás. Ami meg nagyon kegyetlen, az a történet, hogy megint így tudták befejezni, hogy várd a folytatást, mert igazából még nincs vége ugye? Legalábbis ez fogalmazódott meg bennem, ahogy hirtelen végetért a játék. Na ennyi, jó volt, érdemes végigtolni.
  • Prince of Máté
    www.pcdome.hu
    minden patch fennt van a letöltések között
  • Sund
    http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=165

• Bence9292
    Esetleg valami ingyeneset kaphatnék?
  • Prince of Máté
    hmm..
    normális emberek le tudják írni...
    és speciel ez a FEAR-hez kapcsolódik...
    hmm
    azt kérdeztem hogy mennyibe kerül ez a VGA mert full grafikán akarom madj futtatni.
    na szasz és lazíts
  • Sund
    http://www.fileplanet.com/157844/150000/fileinfo/F.E.A.R.-Patch-v1.07---v1.08-Update-%5BEnglish%5D

• Bence9292
    Valaki megmondaná, hogy legfrissebb patchet honnan tudom leszedni?
  • Sund
    akkor lehet hogy mégsincs ott az ATI Radeon X850XT árlista. Hmmm, érdekes.

Na mindegy, akkor próbáld megnézni a google segitségével, mert ez a FEAR forum, nem pedig a tudakozó.
  • Prince of Máté
    a fear FAQban?
    ott nem találtam
  • KaryKeksz
    F.E.A.R is not currently instaled. Update aborted .
    Ez miért is van ?
  • Sund
    Asszem az 1.-es pontban van erről szó...
  • KaryKeksz
    Ez az eng meg az engb velem is ki**szott.
  • KaryKeksz
    Nincs link a FAQ-ba patch-ről ?
    Vagy én vagyok nagyon vak ?
  • Sund
    ott van a FAQ-ban a legfrissebb árlista. böngészd végig alaposan.
  • Prince of Máté
    Max grafikához ATI Radeon X850XT kell.
    Azt hol lehet venni? mennyibe kerül?
  • Sund
    mert nincs benne unarmed. én az összes FPS-ben, gyenge voltam, mert sose tudtam igazán pontosan célozni. De itt nem kell ahhoz lőni, hogy elvidd a zászlót, így tehát van sikerélményem.
    + Tetszik, hogy nagy a kombinációs lehetőség, mert a karakterek mozgási sebessége eltér.

én addig játszom amíg megszűnik az utolsó szerver, utána meg hamachival fogom tolni. :)
  • Fujiryu
    Ha CTF-ezel miért nem jössz BF2-zni?
    Na a szünetre ismét leszedem a játékot, mivel reinstallnál elveszett szóval 900+1 játékos lesz:D(vagy 900 játékos + 1 noob)
  • Sund
    hát szerintem az gigantikus 1.00-1.5öt inkább (vagy nem tudom mi az utolsó verzió). De készülj fel rá, hogy több száz megás.

De ha csak a multival szeretnél játszani, akkor elég a combatot letölteni, azt nem kell annyira paccsolni.
  • KaryKeksz
    Estétől már eggyel tőbben lesztek . :)
    A pacheket egymásra kell rakni vagy csak a legujjjabbat rakjam fel és úgy jó ?
  • Sund
    Egyébként nem sírásból mondom, de nekem gyanús, hogy folyamatosan csökken a szerver és a player szám. Most már stabilan 1000 alatt lettek a CTF szerverek és a régi 1100-ról lecsökkent 900-ra a játékosszám. Remélem nem fogunk kihalni.
  • Sund
    Nem, mivel a multi játékstílusa teljesen különbözik a singliétől. Mintha 2 külön világ lenne.

"mi az vagy ki az a unarmed ?"

nos az inkább mi, és fegyver nélküli harcot jelent. A FEAR-ben van rá lehetőség, hogy asszem' a Holster Weapon gombbal elrakd a fegyvert és tudj futni. Namost ilyen unarmed módban vannak speckó ugró rúgások és csúszások. Ezekkel le tudsz gyakni azonnal bárkit, egy találattal. Na és ettől érdekes a FEAR. Sokan vannak akik csak fegyverrel nyomják, mások csak unarmeddel szóval a public szervereken szép kis kavarodások szoktak lenni. Én mondjuk CTF-et játszom, ott alap, hogy ha nem használod magas szinten az unarmedet, nem fogsz sikereket elérni.
  • Sund
    nekem is szokott akadni, de elég ritkán. Persze ez egy versenyen akár eldöntheti a meccset, tudom. Az mindenesetre biztos, hogy az újabb paccsok csak átalakították a játékot de nem tették azt jobbá. Be szoktam akadni, nem robban a proxy, néha nem is értem olyan messziről is meg tud ütni kézzel. Szal vannak furcsaságok ja.

Egy-két kérdés, ha majd lesz időd kérlek válaszolj rá mert kivi vagyok.
    De azért az SZ klán még aktív ugye? uncutékkal mi helyzet? Mondtad h itthon megvernek mindenkit, de vitték valamire külfödön? És mi a helyzet ezzel a nemzeti válogatottal? (tudod volt róla szó, hogy lesz ily ország vs ország fight)
  • KaryKeksz
    mi az vagy ki az a unarmed ?
  • KaryKeksz
    ha egyből multiba kezdem az nagy gáz ?
  • Szikorarobi
    Ha lattad a videot amit belinkeltem lathatod hogy eros ellensegek ellen eselyem sincs ugy akad a jatek nekem. Amugy sincs sok idom mostanaban jatszani. Neha kb heti 2-3 orat jatszok mar csak. Kezdem unni a sok hibat. Nektek fut siman? En az 1.05 -os patch ota szenvedek. Elotte is voltak gondjaim de a mostaniak nagyon idegesitoek. Pl eldobok egy granatot es nem robban. Stb..
  • Devyd
    Azt meg.....:D
    F.E.A.R. v1.01 1.01
    akkor nekem valszeg ez kell ugye?
  • Sund
    -t
  • Sund
    de azért vagy olyan ügyes 16 éves kisfiú, aki a FAQ önállóan megtalálja ugye?
  • Devyd
    nem,de én még nem jácccottam-e játékon,és tudatlan vagyok......
    kor:16:)
    segítséget várok,hogy a kari szünetben tudjam tolllni a gémet:D
  • Fujiryu
    Ezek a kérdések, karácsonyi ajándékok vagy mi? Mert nagyon megugrott a számuk így karácsonyra:D
  • Devyd
    Hy.nekem egy 4,2Gb-os Fear alapjátékom van!
    Sigley playerbe akarok jáccani de kéne magyarítás..
    vki tud segíteni?
    1.03as magyarítás jó hozzá?
    ha végzek ezzel,mehetek multizni is:D
  • Sund
    www.gamecopyworld.com és/vagy google.com
  • Sund
    a szingle része nem ingyenes csak a multiplayer!

"Vagy miben külömbözik az eredetitől ?"

ez az eredeti.

"Itt is vannak magyar szerverek ?"

van, de nem sok magyar játszik. úgy általában nem sokan tolják a FEAR multit.

"mondjatok valami kis Ízelítőt a gameról"

csak annyi, hogy ne keseredj el ha az elején kurva gyorsan meg fogsz halni 100*, kell magadnak tanulási időt adni! Ja és ha lerúgnak ne csodálkozz, mert az unarmed elég hangsúlyos szerepet kapott a játékban.
  • Nemcso
    F A Q
  • norcsó
    Sziasztok! Valakitől szeretnék kérni a játékhoz egy crack-et, mert amig nincs nem tudok vele sajnos játszani. A segítséget nagyon megköszönném.([email protected])
  • KaryKeksz
    ??? miért ez a free cucc ez most nem is teljes ?
    Vagy miben külömbözik az eredetitől ?
    Itt is vannak magyar szerverek ?
    Mondjatok valami kis Ízelítőt a gameról.
  • Sund
    Igazából a csak a multi része ingyenes. (a Combat) De azért ez se semmi!

"Miért nem hírdetitek ezt valahogy ?"

:) me nem a mi dolgunk, hanem a kiadóé. :)

Majd számolj be a tapasztalataidról...
  • KaryKeksz
    Azta !! és ezt most tudom meg hogy ez a game free .
    Miért nem hírdetitek ezt valahogy ?
    Nah már töltöm is, éste game :)
  • Sund
    akarom mondani meccsekkel?