13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#415 Szerintem csak pipáld ki a "Do not show this window again" üzenetet. -
#414 OFF:
Aki ajánlotta a Sygate tűzfalat az kérem csekkolja meg ezt a képet mert nekem mindig felugrik ez az ablak és nem tom hogy kell kikapcsolni.
Ez lenne az.
HELP mert nagyon zavar játékok közben és filmnézés közben. -
#413 Nekem Sygate mellett is ezt írja ki: "ERROR:Unable to use the selected network service"
Ez vajon miért lehet? -
pinehead #412 az jó..itt friss zone alarm mellett semmi... -
#411 Nekem müködött Sygate tűzfal felinstall semmi állítgatás csak a BLOCK all gomb és beirni a gagyi kodot és ment. -
pinehead #410 ...ha letiltom a netet tűzfallal, szervert sem talál,szal megnézném szívesen, de így????
thx a tippeket, a cd-kulcsos móka nem jó, invalid non-stop...:/ -
#409 a 404-es hozzászólásomban szereplő kép úgy készült.
Plusz amit még nem állított max-ra azt is feltettem.
-
#408 [IMG]http://iaro.srv.hu/kep/Resize of fearczkytestmax.JPG[/IMG]
Nekem maximumon ennyi!!!! -
#407 A detail levelt állítsad maximumra és úgy nézd meg!!! Lécci -
Ugyanaz, csak autodetect beállítással. -
#405 az szép -
1024*768 minden maxon :D
Gép:
Abit IC7 1Gb ddr400, Prescott [email protected] Ati 9700Pro -
1024*768 -
Zsoldos #402 Nem lehet megbutykolni az installert, hogy ne mindenaron a c-re akarjon installalni? -
#401 Egyenlőre a stresz teszt miatt érdemes leszedni. -
#400 Akkor még nemlehet játszani vele? Csak ha lesz tört szerver? -
#399 még nincs majd talán holnap... -
#398 bocsi a big imagérét :) -
#397 Van magyar server? Vagy melyik serveren tudok menni? -
#396 nah csináltam én is testet de reboot nélkül és jó pár progi ment a game alatt !
800×600
1024×768
de ez a game valami iszonyat jó lesz
multi tört server má van ? -
#395 Igen. -
#394 Amit adot valaki linket hogy lelehet tölteni a F.E.A.R cbeta demóját az multiplayer demo? -
#393 Nekem is ugyan ezt írja ki. Mi lehet a baj? -
#392 énnekem is sikerült elinditani de igy nem sok értelme van egyedül császkálni a gipszkarton falak között,na majd holnap ha lesz szerver... -
#391 Be lehet valahol állítani azt hogy a lövésnyomok maradjanak a helyükön, vagy ilyen nem létezik??
Mert ha maradnának nagyon jó lenne.
-
#390 Nekem nincs szerencsém ezzel a játékkal.
Felraktam a sygate tűzfalat, letiltottam a feart, blokkoltam a forgalmat, majd azt írja ki a gém, hogy:
ERROR:Unable to use the selected network service. -
#389 Ehh és most feltűnt, hogy hangja sincs a játéknak. Ez egyre jobb, pedig nekem soha semmivel nem volt gondom ezen a gépen. Érdekes. :) -
#388 Azt nem vágjátok, hogy miért lehet az, hogy a TEST PERFORMANCE-ból kb. 10 másodperc után mindig kilép "Disconnected from server" hibával? Tűzfalat belőttem és ha hostként indítok játékot, az megy is simán, de a test performance az Istennek sem hajlandó pár másodpercnél tovább futni... Már csomó mindent kipróbáltam, de nem tudom, miért lehet.
3,2+ Barton, 1GB RAM, 9800pro -
Lifeforce #387 Jah csak sokan elfelejtik, hogy ez egy betateszt.
Nem azt tesztelik, hogy te milyen jól érzed magad hanem, hogy fut a motor, kompatibilitás, teljesítmény...stb.
Az élményt majd a fullal megkapod :)
-
Torry #386 Press " to respawn
Mit kell nyomni?
Istennek sem talalom. -
#385 Hát nem tom, sztem nem szegényes. Nézd meg ezt a képet. Itt ahol az embert takarja a füst, ott egy kicsit az élek el vannak mosva, ahol nem fedi a füst a testet ott bedig éles, ez sztem nagyon szép látvány. És még lehetne sorolni a látványos megoldásokat. -
#384 Durva. -
#383 Csináltam néhány képet a multi módból, inkább hangulatfotók:
kep1
kep2kep3kep4
kep5
kep6
kep7
-
#382 Gratulálok magamnak
4xAA -
#381 Na, mégegyszer :)
4XAA
noAA -
#380 Én is feltettem ezt a "csodát", de egyáltalán nem vagyok elragadtatva tőle. Ez a grafika egyszerűen szegényes. Ami jó benne, az a hang. Eszméletlen jól pozícionált az 5.1 -ennek viszont ára van: irgalmatlanul lefogja a teljesítményt. Szép a vízeffekt, de az szintén indokolatlanul sokat zabál a gépből.
Teszteredmény (P4 3,75GHz - 2 Giga Ram - X800XT PE):
1280x960 maximum detail (4XAA)
1280x960 maximum detail noAA -
#379 állítsd be a primari fire-t -
#378 Na feltettem a sygate tűzfalat arra vittem hogy block all és láss csodát sikerült müködik de csak nézelödni tudtam.
Hogy tudok menni löni nem csak nézelődni??
-
#377 eddig ment.
most már nem :(
fasza -
#376 936 mb