13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Lifeforce #575 Mi ilyen nehéz?
Telepítő lefut, elindít, beállít, beír a cdkulcs helyére valami 5x4 számot ami jólesik, szerverkereső, és csatlakoz a hungs szerverhez.
Van már szerver, nem értem mit vacakoltok. -
#574 szerinted leszedjem? -
#573 éppen hogy... -
#572 Bocs hogy nem olvasok vissza, de érdekellne, hogy nálam van e esélye a program futásának.asus p4b533e alaplap,1.8 intel proci, 512 ddr ram, geforce 3 ti200 vga. -
#571 mehetsz... -
Fester #570 Betelt a server. :( Ha ezt tudom akkor bennmaradok spectatornak. Brühühü -
Thanatos #569 teis :P -
Pedrosz #568 Ha nem a c-re akarod:
-kicsomagolod a FearCMPdemo.exe-t egy tetszőleges mappába (winrar)
-megnyitod setup.ini fájlt
-az ebben lévő DefaultInstallationPath= sor után beírod ahova telepíteni szeretnéd, majd ebből a könyvtárból elindítod a setup.exe-t -
Thanatos #567 olvass vissza :) -
#566 lehet nem találtam de mi a server kódja? mert nagyon mennék -
#565 bárcsak legalább ennél ne kempelnének :( -
pinehead #564 invalid cd-key-el kivág.
thx a tippeket,beírtam egy halandzsát, not good
-
Fester #563 jelszó végre, hogy ne teljen be a jó kis server!!! THX! -
Lifeforce #562 A jelszó: fearhu -
Gabe18 #561 Képek az 576-on:
"A Worthplaying nagy rakás screenshotot közöl a F.E.A.R. négy napja (csak FilePlanet előfizetőknek, és nekik is limitáltan) indult multiplayer bétájából. A Monolith horrorelemkkel bőségesen nyakon öntött FPS-e az első vélemények szerint jól teljesít, leszámítva azt, hogy igen combos gép kell hozzá: egy 9800XT-től lefelé el lehet felejteni az 1024*768-as felbontást, és a high minőségi beállításoktól is kell búcsúznunk - magyarán szólva itt egy újabb ok az otthoni vas felturbózására."
Bár mi már láttuk mozgásban... -
#560 én voltam:D -
GrimReaper78 #559 Nos, nekem nem jött be a multi, bár amúgy sem vagyok oda az ilyen típusú hentelésért. Nem tudom, hogy az fps-em volt-e alacsony, vagy mindig a kritikus pillanatban laggolt-e be a gép (gyanítom, hogy inkább az előző, 512kbps UL elég kell, hogy legyen), de amikor lőttem volna, beállt a diavetítés és arra eszméltem, hogy spectator módban vagyok... Szóval ezzel az optimalizálatlan verzióval én felhagytam, de a kész demot és játékot kipróbálom majd. -
#558 Az előbb érdekes dolog történt.
Csatlakozni akartam a hungs szerverhez, invalid game assets hibával kitett, majd elindítottam a tesztet, és kiírta jobb felső sarokban, hogy malter headshot .....
Megnéztem a szerverlistát, és játszott fennt malter nevű egyén...
Tiszta x-akták ez a játék... -
Fester #557 Jaja. Előfordul az ilyesmi. :) Majd este kell még nyomni tovább!!! -
#556 nekem az vált be, hogy host start, pár centi töltödés után kábel kihúz és betöltődik, ha az elején kihúzom akkor networkot nem lát, ha bedugva hagyom, akkor CDkey invalid, szóval nekem így működött, csak gondolom leírom...
de úgy látom amúgy, hogy nekem inkbb szingleben lesz bejövős a cucc... -
#555 Nekem most Invalid Game Assets hibaüzenetet tol a pofámba amikor a hungs szerverre akarok menni:D
Valami misztikus dolog lehet ez, egyszerűen nem akarja a játék, hogy kipróbáljam:D -
#554 azért te is kicsinálltál engem egy párszor csunya gránátokkal meg stb.-vel! -
#553 a történet lényegére és végére mostmár nagyon kiváncsi vagyok...
ez a game az " idenekem már de azonnal mert bántani foglak" kategoriába tartozik nálam... -
Fester #552 Fantasztikus ez a multi!!! Nincs párja hangulatban! De most már kicsit pihenek, mert kikészültem. Nomeg Lifeforce mindíg lelő azzal a csúnya nagy plazmával. :D -
#551 na már a stressteszt miatt megérte leszedni a cuccost. Aki azt mondja, hogy nem szép, az vegyen szemüveget, a víz valami rohadt gépigényes, de rohat jó, hogy az emberek sávot húznak maguk után.
Szóval ha lesz optimalizáció akkor elég jó gém lehet belőle, a kiscsaj állatira paráztató baz. ;) -
#550 igaz...
bár ha nem a c-meghajtón lenne az is jo lenne,néha a gép nagyon dolgozik rajta...
800x600-ban futtatom és néha igy is ugy beszaggat mint állat... -
#549 Aki a magas gépigénytől tart:
"Note: This is a high-end machine spec beta and you will need to pass a screening process. If you do not have a decently powered machine, there is no need to apply for the beta because the game will not run properly. " bye fileplanet...
A lényeg magyarul:
Ez egy nagy teljesítményű gépekre ajánlott beta.
-
Lifeforce #548 meg kell keresni a készüléket.
kék háromszöggel jelzi a helyét.
Ha az ellenség veszi fel akkor piros háromszögként, ha saját akkor zöld háromszögként követheted nyomon.
Az a cél, hogy vedd el az ellenségtől.
A bal alsó sarokban láthatod, ha felvetted ezt a készüléket akkor töltődik.
Ha feltöltődik, nyomsz egy ctrl-olt... :)
Már ha nem kapnak szét addig amíg feltöltődik :) -
#547 ugy vettem eszre h amikor gondol egyet akkor van bullettime (persze kozel sem biztos).
és igen néha telleg nagy a kaosz de pont h ezért nez ki jol (por, füst, szikrák) mar ha erre gondoltal. -
#546 Voltam már azóta...
Kicsit kaotikus. Bullet-time-ot hogyan kellene aktiválni? -
#545 ide írhatsz.... -
#544 Kifelé a szerverről, jönnék egyszer én is! -
#543 nem tudom... -
Gabe18 #542 Bulet Time nem akkor indul be mikor téged eltalálnak?Lehet hülyeséget mondok... -
Gabe18 #541 Tényleg van egy hangulata a multinak ezzel a bulet time effektel meg a tüzharcoknál rommá törő környezettel.
Mikor bementem valami "Team Slow Motion" vagy milyen játékmód ment,hát lövésem nem volt mit kell csinálni,csak azt láttam hogy a score értékem minuszba megy...
Utána Deathmatch,azon már én is eligazodtam...
Érdekes a játék meglepően jól megy a riasztó test eredmények után.Legalábbis én rosszabbra számitottam. -
#540 Thx tényleg klassz az egész és szerintem ezt is érdemes lesz beszerezni eredetiben,ahoz képest hogy béta elég hihetö csak azt nem értem ez a bullettime minek a hatására indul el és mi értelme van? -
#539 oks köszi -
Lifeforce #538 Nem eszik szinte semmit a szerver része.
Azt úgy nézem nagyon optimális.
Megy amíg ilyen igény van rá. :) -
Lifeforce #537 Állandóan fullon van a szerver. :) -
#536 jaa kérdezni akartam vmit erre mindent írok csak azt nem :)
meddig fog élni a szerver? mert mint már említettem naon bejön csak nem tok mindig fent lenni.