13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
GrimReaper78 #495 zonealarm
-
Thanatos #494 amugy nem a progit kell majd a szervernek letiltani hanem csak az kulcs ellenőrző server elérését (igy gyk belsőbrowser se lesz szal majd ip alapján kell valszinű kapcsolodni) amugy nem kell izgulni..., igen sok gamenél meg lehet ezt oldani, és ha már ezt emgleehet valahoy odlani (márakinek...) hogy hostolni lehesen akkor tört szerver is majdnem tuti hogy lehetséges... -
Thanatos #493 és gamek jo 90%-nál meg is oldják... -
Thanatos #492 akkor nekem is de azal nem kell foglalkozni...
te milyen tüzfalat használsz? -
Thanatos #491 feltettem! ;)
szvsz sygate-el mennie kéne pedig eddigiek alapján... -
Thanatos #490 abban viszont igaza van lifeforce-nak hogy firewall test is ez valamenyire... :P
én outpostot használok és ha nem stop all-t nyomok hanem csak a progi van kitiltva akkor megy rendesen... -
Fester #489 Én szinte biztos vagyok benne, hogy kelleni fog mindenkinek key, hogy felmehessen. Vagy pedig az lesz a gond, hogy illegal server lesz, és azért nem fog felengedni. De majd kiderül. -
#488 megsugom sehogy mert 3000 cd kulcsot ossztotak ki
és nem hiném hogy kamu cd kulcsal be is enged valahová
letiltos dolog ha ilyen egyszerü lenne akkor tulajdonképen minden játéknál meglehetne csinálni nem?
még csakk anyit ha letiltásal kapcsolatba nem tudod letiltani külön azt hogy ne küldjön rolad infot mert akkor hogy kapcsolodsz
pl css nál is mikor kapcsolotsz van info még ki is irja de mindegy -
#487 hááát ha Lifeforce megcsinálja a szervert akkor elméletileg jó lesz. csak még várni kell, de reméljük nem sokáig -
Fester #486 Bocsi! Nem láttam, pedig igyekeztem átolvasni a topicot. :( Én is feltettem, de rohadtul nem ment. E van! Visszatettem nortont. Innentől kezdve vagy lesz valami 100%-os megoldás, vagy várok júniusig. -
GrimReaper78 #485 Jól van, majd meglátjuk, mik lesznek itt a fejlemények... -
#484 hát sajna ha a sygate-s kamu key-cuccal nem megy akkor részemről passz. -
GrimReaper78 #483 Ja, tényleg, erre hirtelen nem gondoltam. De a legjobb az, hogy ha kitörlöm a CD kulcsot és semmit nem írok be, akkor is invalid üzit kapok -
#482 lehet, h csak azért kell a cd-key mert host-olva tudod elindítani, de ha lesz szerver akkor valszeg nem fog kelleni (különben Lifeforce miért csinálna?) -
#481 én bitdefendert használok, azzal nem ment, de felraktam a sygate-t block all és már ment is. de ez már le lett írva párszor. -
GrimReaper78 #480 Én csak a játékot nem engedem ki, de próbálkoztam block all-lal is. Egyik sem működik. És a legérdekesebb, hogy a kamu CD kulcs beírásakor egyből jön a bünti, hogy érvénytelen a megadott kulcs. -
GrimReaper78 #479 Ráadásul én azt sem értem, hogy ha Lifeforce csinál szervert, oda mi CD kulcs hiányában hogyan fogunk felcsatlakozni? -
Fester #478 Na megnéztem most sima sp2-es tűzfallal is. Leblokkoltam. Szépen betölti pályát, és invalid cd-key. Szerintem ezt rohadtul nem lehet kicselezni!!! Tegye fel a kezét az, aki nem fileplanetről szerezte, nincs cd-key-e, és tud vele játszani! És persze mesélje el hogyan. Én kipróbáltam sygate-et, sp2-t, norton 2005-öt. Feladom! -
Fester #477 Norton 2005-el sem ment. Ott a gémet tiltottam le, és ugyanúgy network blabla.... :(( -
Fester #476 Ha nincs netkapcsolat, vagy levan blokkolva net teljesen akkor persze, hogy nem fog érzékelni netet, ami használni szeretne. Mert ugye ez net beta nem pedig lan. Lan servert nem is lehet csinálni. Mondjuk, ha lan lenne, akkor semmi gond nincs. Tehát vagy kell szerezni 1 cd-keyt vagy megtalálni a betaban, hogy hol van benne a key ellenőrző, és kiiktatni. Mind2 nehéznek tűnik. És még mindíg nem értme hogy mehet a blokkolással a játék!!! :((( -
Thanatos #475 szal akinek eddig nem ment az probálkozon ugy is hogy csak a gamet tiltja ki és nem block all-ozik (persze ez csak a nem sygatesekre vonatkozik... :) ) -
Thanatos #474 nah kideritettem...
ha block all van ako nem megy mert a game azt hiszi hogy nincs is net, csak magát a gamet kell kitiltatni...
ebből meg pont az következik hogy a sygate a nem jó firewall mivel az block allnal van amit átenged és nem állit le mindent igy a game nem hiszi azt hogy neten van... :P
tehát pont az derült ki hogy akiknek nem ment block all-al azoknak van jó friewalluk és a többieknek nem :) -
Thanatos #473 szal szvsz akiknél nem megy az unable networkel vagy miatököm ott valami más gáz lesz :/ -
pinehead #472 aham,arról nem beszélve, hogy a bevált tűzfalat megint újra húzni egy beta kedvéért-ok-ok,kivácsi vagyok én is, de azért meggondolandó -
Thanatos #471 ez nem igy van mert ha kihuzza az ember a netet akkor se áll rendelkezésre a network... 8ugyan ezt produkálja tüzfalazásal is, ha meg átengedi az ember akor ugye invaild cdkey) -
Fester #470 Ja a vas az: 3200+, 2*512 samsung(400Mhz), MSI 6800 GT. :) -
Fester #469 Hehe! Vicces. Ha csak a fear-t blokkoltam, akkor betöltötte hostot, és kivágott, hogy szar a cd-key. Most, hogy blokkolok mindent, ahogy írtad, most már unable to use...blabla. Jól levédték ezt a szenny betat!!! Csak tudnám, hogy nektek miért megy. Vagy egyedül csak neked megy a társaságból? De legalább faszán megy a teszt. 1024*768 no AA, minden maximumon:
http://peace.atw.hu/Fear1024max.JPG -
Lifeforce #468 Ha felraktad a sygate tűzfalat jobb klikk az óra melletti ikonjára, block all.
Nincs más dolgod mint elindítani a játékot.
Ha elindítom a szervert, akkor neked már nem kell semit kiblokkolni. -
Fester #467 Na feltettem sygate-et. Blokkoltam. Most már betölti a pályát, csak éppen kidob, hogy invalid cd-key. Fasza. Még valami ötlet? -
Fester #466 Akkor mit is rakjak fel norton helyett? De ha azzal leblokkolom, akkor hogyan fogok csatlakozni a serveredre? Megen hülye vagyok? -
Lifeforce #465 Úgy vélem, hogy ez egy nagyon jó tűzfal teszt is volt nektek.
Akinek elindul, annak jó tűzfala van, akinek nem annak nem.
Akinek nem indul a játék, azért van, mert a tűzfala nem szűri ki (valószínüleg alapból) az UDP portokat. -
Lifeforce #464 Úgy, hogy ezt csak a szervernél kell megcsinálni :)
Azt meg én megcsinálom. -
Fester #463 Nekem is selected network nem áll rendelkezésre gondom van. Norton internet security 2005. Blokkoltam, ahogyan írtátok, de ezek szerint nem érdekli különösebben. Ha nincs net kapcsolat, akkor is ezt írja ki. Valami ötlet? Ti hogy akartok servert csinálni, és játszani, ha csak blokkolással indul el a pálya??? -
1024x768-high NO-AA NO AF
az alábbi konfiggal
teszteltem a gammát, de elég játszható volt a sebessége, 4xAA- és 16xAF -el is jól ment.. De mondjuk tény hogy ehhez kell egy x800 xt pe:-( -
#461 Elvileg még lesz egy Open Beta is, szal nem kell várnod a demó megjelenéséig. -
#460 lehet bizonyos konfigokat nem bír.......na mind1 akkor megvárom a hivatalos demót....... -
Thanatos #459 nekem meg a selected network nem áll rendelkezésre/invaild cdkeyes problem van :/ -
#458 Több haveromnak is ez a baja, de nem tudták megoldani :( -
#457 Arra 5let,hogy nekem miért nem indul el?? 5.2-es katalist van fennt,de raktam fel 2 régebbit ,de azzal sem indul és kifagy...... -
Thanatos #456 idézet:
"Note: This is a high-end machine spec beta and you will need to pass a screening process. If you do not have a decently powered machine, there is no need to apply for the beta because the game will not run properly. " bye fileplanet...