F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
Megvan valakinek a F.E.A.R. Beta? Nekem nagyon nagyon kellene <#help>
Ha valakinek megvan az írjon, és vhogy oldjuk meg hogy nekem is meglegyen lécci lécci lécci!
Elõre is nagyon nagyon szépen köszönöm!

M@TriX
na most jutottama videóhoz 😊

hát nem szar, látványban nem lesz hiány, belesûrítettek kbsok effektet.
Talán már a túlzás határát súrolja de a robbanás lökéshulláma nagyon jól néz ki és végre a SOF után egy újabb gémban van végre GORE.
Multi kissé kaotikusnak tûnik nekem, de remélem single-ben tuti lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

balcooo
Hajrá,hajrá! Én egy kicsit a SOF2 utodjat latom benne, ezekkel a brutal gore effectekkel, vér, végtagok, óbeszép!. <#guluszem1>

aham, és valami törtszerver féle nem lesz belõle? mert amugy elég felejtõs :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Egy kicsit bíbelõdök vele, és ha müxik akkor elérhetõvé teszem.
Természetesen CDkulcs nélkül, különben kikapok 😊
Így ha magadnak csinálsz szervert akkor ki tudod próbálni, és stressztesztet is.
reméljük csak azért mert még béta és nincs optimalizálva :/
amugy ilyen closed betat honnan lehet beszerezni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Glpetyus
<#zavart1><#wilting>

Nah kipróbáltam a closed MP betat.
Szomorúan tapasztaltam, hogy a minimum, alacsony, közepes, jó, nagyon jó, max. detail közül, alacsony detail beállítások mellett is szétszaggatott.
A gépem ugyan nem csúcs kategóriás, de nem is egy közepesnek számít.
arról nem is beszélve hogy ha tényleg ilyen effectek elsznek akkor pl komoly taktikai elönyt lehet kovácsolni egy robbanásbol amivel füstbe lehet boritani magunk elött a teret pl 😊

szerintem jol nzéett ki, nekem bejött 😊

grebber
Látni fogsz nyugi biztos lehet majd állítani õket.

Next PC upgrade: 2022

neozed
Biztos parás lesz, csak lássunk is valamit a sok törmeléktõl 😊

grebber
Jó lesz az.Full para meg minden egyéb.
Remélem tört szervereket lehet majd könnyen creálni 😊

Glpetyus
Sztem hihetetlenûl odab@sz 😊

neozed
Nagyon jó ez a multi video, de lehet hogy ez az agyoneffektezés xar lesz😞

Nagyon bejövõs.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaszi46
Finomságos MultiPlayer Video
(forrás: géjsztár)

*Posse*T.W.D*

Glpetyus
JackDaniels
Jók! Azé' remélem nem lesz az egész gamma ennyire sötét. Bexarni be lehet világosban is. Remélem meg lesz a helyes arány sötét és világos részek, helyek között!

\"Never say never!\" W Churchill

grebber

grebber
Majd egy demó után ha lesz okosabbak leszünk 😊

Megneztem a videot. Haaaat...Ha kiprobaltam, lehet, hogy valtozik a velemenyem, de eddig nem nyugozott le tulzottan, mint jatek. Technikailag nagyon ott van, de elso blikkre jatszhatatlanna effekteztek. Az elso loves utan mindenki eltunik a fustben, meg a repkedo miegymasokban, aztan addig lovunk, mig mar nem hallani valaszloveseket. A termeszetfelettit pedig mar halalosan unom!

Azert remelem, tevedek!

Nagydög

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

báttyó02
hát még odébb van 😞

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Malachi
csak lenne már június... hmmm...

Glpetyus
joak

báttyó02
<#eljen><#eljen><#wink>

grebber
Két új kép:1.3.

báttyó02
jah királyul néz ki

Glpetyus
joak nagyon ^.^
Repkednek ám a testek,meg a végtagok 😮

grebber
Új képek:1.2.3.

Van benne célkereszt.

Guer
hajj srácok
azt nem tudja esetleg vki hogy lessz e célkereszt a gémben?
amugy a videot megnézve...hát ja... momdjuk jol birja az ember a golyot
ez is jo kis hentes gém lessz

Glpetyus
Dedurva

grebber
NAGYON KOMOLY GAME LESZ EZ!!!!

grebber
Képek.

F.E.A.R. - elmosott gyilok

<2005-01-22 @ 12:48 - ZeroCool> (kommentek: 29)

Eszméletlenül örvendezek, lévén beindulni látszik a marketing gépezet, mely az idei év nagy reménységét, a F.E.A.R.-t hajtja. Eszméletlen jól néz ki az az elmosás effekt, melyet egyre több képen láthatunk. Ez két esetben is elõjön: amikor valamilyen robbanás történik a közelünkben, illetve, ha alkalmazzuk az idõlassítást. Sajnos a titokzatos horror kislányról még mindig nem lehet semmit se tudni... tény, hogy õ lesz a sztori csattanója. Az új képeket feltétlenül nézzétek meg!

info:Gamestar

PyRex
A grafika über, az Assaultot sajnálom 😞

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
loál! 😊)))))))))))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Glpetyus
Bahh...még ez sincs "sehol"...

grebber
Kis érdekesség.

a GamesIndustry érdekes információkat közölt a F.E.A.R. kapcsán. A Monolith egyik embere, Kevin Stephens elárulta, hogy többek között egy next-gen fejlesztésen dolgoznak a F.E.A.R. mellett, melyet az említett játék grafikus motorja hajt. Bár több információ nem került napvilágra, az biztosnak tûnik, hogy nem az említett riogatós-akció FPS next-gen portjáról van szó.

info:Hardwired-rõl

Fingom sincs milyen lesz a FEAR utáni game de a FEAR-bõl kiindulva én már most kurvára várom

Glpetyus
<#finom>

grebber

Igazán csinálhatnának nagyobb raklámot is a játéknak, mert szerintem elég kevesen ismerik. No meg videó és képözön kéne, mert így is elég nehéz lesz kibírni a megjelenésig.

grebber
Inkább zsírkirályság 😊Ebben az évben a STALKER melett, ezt várom legjobban.

#154 Akkor az már double-time lesz bullet idõben 😊 lõvésem sincsen.

Esrohnoil
És mi van ha 2-en egyszerre akarnak bullet-time-ot használni? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seth
Ez most jó lesz vagy jó lesz????? 😊

PSN ID.: Beegabor

grebber
A Gamespotos lánykáknak lehetõségük nyílt kipróbálni a Monolith által fejlesztett játék multiplayer módját, errõl közlünk most egy kis kivonatos verziót (thx Hancu):
hat fõ multiplayer mód várja a játékosokat, többek között dítmacska, team dítmacska, elimination (last man standing - utolsóként életben maradt gyõz), team elimination. CTF, assault nem lesz.
a fejlesztõk meglepetésre beleépítették a bullet-time-ot a multiplayerbe is! Egy artifact megszerzésével lehet bullet-time módba kapcsolni, viszont idõrõl idõre meg kell várnunk, amíg "feltöltõdik" ez a kis "szerkezet". Használója a normál játéksebesség 40%-ára lassul le, mindenki más 20%-ra.
a gamespotosok szerint a tûzharcok ritka jól néznek ki. Az eltévedt lövedékek szikráznak a fémfelületen, lyukakat marnak a falakba, artériás lövések nyomán pedig spriccel a vér az emberekbõl.
a kipróbált verzióban 7 fegyver volt (többek között két, egyszerre használható pisztoly, géppisztoly, shotgun, plazmafegyver), ezekbõl egy idõben három lehet egyszerre nálunk.

Képek:1.2.3.

További képek

info:Gamestar

Nemcso
Én is a hétvégén néztem meg a GS DVD-jén a múvit...ha ilyen lesz a valóságban is, akkor az egyik kedvencem lesz 2005-ben. <#wow1><#eplus2>

báttyó02
az ám!

Evogordon
Látam róla a legújabb videót. Kibasz*t jó lesz a játék

JackDaniels
Az a baj, hogy akkor nem nagyon fogok látni a S.T.A.L.K.E.R.-tõl.😄DD

\"Never say never!\" W Churchill

grebber
"A Monolith lehetõséget adott a Gamespot lánykáinak a FEAR E3-as (2004) demójának kipróbálására. A privjú nem tartalmaz túl sok újdonságot, viszont kiderül, hogy a játék hivatalos megjelenése ez év június 7-e."

info: Hardwired