F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek megvan az írjon, és vhogy oldjuk meg hogy nekem is meglegyen lécci lécci lécci!
Elõre is nagyon nagyon szépen köszönöm!
hát nem szar, látványban nem lesz hiány, belesûrítettek kbsok effektet.
Talán már a túlzás határát súrolja de a robbanás lökéshulláma nagyon jól néz ki és végre a SOF után egy újabb gémban van végre GORE.
Multi kissé kaotikusnak tûnik nekem, de remélem single-ben tuti lesz...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Természetesen CDkulcs nélkül, különben kikapok 😊
Így ha magadnak csinálsz szervert akkor ki tudod próbálni, és stressztesztet is.
amugy ilyen closed betat honnan lehet beszerezni? 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szomorúan tapasztaltam, hogy a minimum, alacsony, közepes, jó, nagyon jó, max. detail közül, alacsony detail beállítások mellett is szétszaggatott.
A gépem ugyan nem csúcs kategóriás, de nem is egy közepesnek számít.
Remélem tört szervereket lehet majd könnyen creálni 😊
Next PC upgrade: 2022
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(forrás: géjsztár)
*Posse*T.W.D*
\"Never say never!\" W Churchill
Azert remelem, tevedek!
Nagydög
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
azt nem tudja esetleg vki hogy lessz e célkereszt a gémben?
amugy a videot megnézve...hát ja... momdjuk jol birja az ember a golyot
ez is jo kis hentes gém lessz
F.E.A.R. - elmosott gyilok
<2005-01-22 @ 12:48 - ZeroCool>2005-01-22 @ 12:48 - ZeroCool> (kommentek: 29)
Eszméletlenül örvendezek, lévén beindulni látszik a marketing gépezet, mely az idei év nagy reménységét, a F.E.A.R.-t hajtja. Eszméletlen jól néz ki az az elmosás effekt, melyet egyre több képen láthatunk. Ez két esetben is elõjön: amikor valamilyen robbanás történik a közelünkben, illetve, ha alkalmazzuk az idõlassítást. Sajnos a titokzatos horror kislányról még mindig nem lehet semmit se tudni... tény, hogy õ lesz a sztori csattanója. Az új képeket feltétlenül nézzétek meg!
info:Gamestar
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
a GamesIndustry érdekes információkat közölt a F.E.A.R. kapcsán. A Monolith egyik embere, Kevin Stephens elárulta, hogy többek között egy next-gen fejlesztésen dolgoznak a F.E.A.R. mellett, melyet az említett játék grafikus motorja hajt. Bár több információ nem került napvilágra, az biztosnak tûnik, hogy nem az említett riogatós-akció FPS next-gen portjáról van szó.
info:Hardwired-rõl
Fingom sincs milyen lesz a FEAR utáni game de a FEAR-bõl kiindulva én már most kurvára várom

#154 Akkor az már double-time lesz bullet idõben 😊 lõvésem sincsen.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hat fõ multiplayer mód várja a játékosokat, többek között dítmacska, team dítmacska, elimination (last man standing - utolsóként életben maradt gyõz), team elimination. CTF, assault nem lesz.
a fejlesztõk meglepetésre beleépítették a bullet-time-ot a multiplayerbe is! Egy artifact megszerzésével lehet bullet-time módba kapcsolni, viszont idõrõl idõre meg kell várnunk, amíg "feltöltõdik" ez a kis "szerkezet". Használója a normál játéksebesség 40%-ára lassul le, mindenki más 20%-ra.
a gamespotosok szerint a tûzharcok ritka jól néznek ki. Az eltévedt lövedékek szikráznak a fémfelületen, lyukakat marnak a falakba, artériás lövések nyomán pedig spriccel a vér az emberekbõl.
a kipróbált verzióban 7 fegyver volt (többek között két, egyszerre használható pisztoly, géppisztoly, shotgun, plazmafegyver), ezekbõl egy idõben három lehet egyszerre nálunk.
Képek:1.2.3.
További képek
info:Gamestar
\"Never say never!\" W Churchill