F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ja és meg a június sem tuti.

Next PC upgrade: 2022

JackDaniels
Olyan sokára jön csak?????? Baxameg!!😞

\"Never say never!\" W Churchill

grebber
F.E.A.R. - júniusban???

<2005-01-07 @ 21:52 - ZeroCool>

A GameSpot készített egy újabb elõzetest, az igencsak titkolt F.E.A.R.-rõl. Igazából nem is ez az érdekes, lévén "csak" az E3-o mutogatott videó tényleges demójával nyomulhattak - ergó nem sok újat mondanak. Mindazonáltal megjelent náluk egy dátum, mely szerint idén, egészen pontosan június 7-én érkezik. Nos, úgy vélem vagy azonnal el kellene kezdenie a kiadónak a médiahadjáratot, vagy igencsak el kellene halasztani a megjelenést. Szerencsétlen játék ezerszer jobb annál, mint amennyit eddig mutogattak róla. Sokan még azt sem tudják mi ez a játék...

info:Gamestar

tigeroo
Megnéztem a kiccsajos videót...ember ez büntetni fog, be se fogom tölteni a cuccost, az hótziher!!!!!!!!!!!!
JackDaniels
Hmmm, nem baj, akkor is tuti volt ez a kis film😊

Nyilván devmódban nyomta

JackDaniels
Az tény, hogy sok találatot kapott, de tárazni, tárazott. Nem is egyszer!

Glpetyus
No comment 😊

grebber
Mond 😊

Glpetyus
<#idiota>
Crosshair on-off mond vmit? 😊

grebber
És lehet hogy itt meg én vagyok hülye de célkeresztet sem láttam.

malter
brutális videok,kell ez a game most!!<#nyes><#nyes>
ati2002
Ugyan, tuti lesz más helyszín is, pl. lesz autós üldözés is.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Glpetyus
Remélem

Esrohnoil
Hmm... én vagyok a hülye, v. a fõhõs tényleg rengeteg találatot kapott és egyszer sem tárazott? <#idiota>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

JackDaniels
Asszem nem tévedsz!😊

A videóban csak az épületkomplexumban mászkálhattunk, de a történet más helyszínekre is el fog vezetni, vagy tévedek?

Glpetyus
Hát azért abban kiegyezünk,hogy itt vmit nagyon el kell b.szniuk,hogy ebbõl szar gém legyen 😊

grebber
Attól még hogy valaki sokat playel nem jelenti azt hogy vágja az ilyen dolgokat. 😊

Glpetyus
"Hát én nem vagyok egy game szakértõ"

khmm...<#wow2><#ravasz1><#banplz>

grebber
Hát én nem vagyok egy game szakértõ,de a video alapján ezt csak valami hatalmas bravúrral lehet elbaszni.

báttyó02
Huhh most néztem meg a videót,és.....egyszerüen nem tudok mit mondani,csak hogy ez kurrrrva nagy játék lesz.
Ebbe a 13 percbe ugy belemerültem,mint egy filmbe,vagy nem is tudom.
Meg a vége háát nem semmi,nagyon várom ezt a játékot is,csak nehogy elrontsanak valamit.

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Glpetyus
Ja,olvasnom kéne 😛

Glpetyus
Talán mert ellenségek? <#idiota>
A helikopteren mondják is,hogy ismeretlen "félkatonai" csoport elfoglalta a mittudoménmit....

JackDaniels
Érdekes kis múvi ez! Nagyon jó lesz ez a gamma!<#eljen>
Különösen a vége volt durva! Nõben sose bízz!😄D

Seth
Azok terroristák szerintem és a mi csapatunkat küldik ki(a helikopteren szerintem mondják is nem??,már rég láttam a videót).

Vagy a másik hogy totál be vannak pánikolva(amit nem csodálok) és mindenkire lõnek aki nem az õ csapatukhoz tartozik.

PSN ID.: Beegabor

grebber
Ez nagyon fasza lesz.

Lehet anyázni meg minden egyéb de most akik az épületben vannak emberek katonák azok mért bántanak minket??

grebber
Na haliszka mindenkinek e most gyüttem falúhelyrû é azonnali hatályal nekiálok szedni.

tep
Úgy tom , hogy azok csinálják , akik az Alien Vs.Predator-t........szal télleg félelmetes lesz..../reméljük 😊

\"SLICE of LIFE\"

Glpetyus
Quicktime playerel ^.^

Glpetyus
Jó múvi ^.^

JackDaniels
A dúm3 nem fosatós volt hanem idegesítõ, túl sötét volt. Nekem xar volt.

JackDaniels
Na ja. És én??😛

Esrohnoil
deszar... 😄
mp4-et mivel játsszak le?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

F.E.A.R.
<2004. december 30. @ 11:34 - Mantis>
Nagy reménységnek tartják saját kategóriájában a F.E.A.R.-t, amelybõl most futott csak be az E3-on mutogatott demonstráció GameSpot "logótlanított" változata... Mivel azonban arról (illetve azok szeleteirõl) igen sokan lemaradtatok, mindenképpen fontosnak éreztük ezt egyben feltenni lokálba. Úgy érzem a videó megtekintése abszolut kötelezõ!!! Erre tessék: Videjó
(szerkesztve)

http://thenamelessphoto.com/

Glpetyus
<#zavart1><#help>

PyRex
ÁÁááá, de amikor a régebbi videókban megjelent a kisláááány, hát az nagyon durva.... Este fogok vele egyedül játszani. És sokkal fosatósabb lesz, mint a Doom3. És még nem is sötét! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Seth
Kurvajó az a sok szerteszét repkedõ szikra meg faldarab. Fõleg hogy van benne bullet time is, azzal durva látványos dolgokat lehet majd csinálni...

PSN ID.: Beegabor

Lacc
Nekem is szebbnek tûnik, de majd meglátjuk, hogy fog-e rondulni ahogy közeledik a megjelenés 😊 Remélem nem, mert ez igy tényleg nagyon vérprofi.
Lacc
Lacika lefejelte a radiátort? <#idiota>

Iszonyatosan büntetõs képek!
Dynamic
Mondhattok akármit, de nekem ez szebbenek tûnik, mint a HL2.Nem mintha ez jelentene valamit😊

Glpetyus
<#buck><#worship>

grebber
Ja enyhén odabasz majd.Legalábbis remélem hogy egy mestermunka vár ránk majd a kiprobáláskor.

visszapillantó tükörben láccik hogy motoros "banditák" üldözik õket.

grebber
KENTERBE ALÁZOS. 😊

ték =)

F.E.A.R. - élet a HL2 után!
<2004. november 20. @ 20:28 - ZeroCool>
Bár jómagam is még vagy háromszor végigtolom a HL2-t, örömmel tölt el a tudat, hogy utána is lesznek igencsak VÁÁÁÁÁ kategóriás játékok. Ilyen szerintem a F.E.A.R. is. Eszméletlen jó grafika, para történet, élethû ellenfelek, és ûberalázatos AI. Ebbõl a szerény PC-s csúcskategóriás stuffból jöttek ki friss képek. Imhol:

info:gamestar.hu

grebber

grebber