F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hornbali
Áhhh, 1000 köcce, FTP rulla.

Nem kell privi, ide lesz betéve a link amint kész. (ftp)
hornbali
Csak nehogy torrent 😞

dikki*yysw
Ftp, vagy torrent..?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

hornbali
Okés, és hol lesz elérhetõ majd?

balcooo
már küldheted is priviben a szerver cimét <#alien2> vagy ide jol kirakod majd kedves Leben Staerke?

?

Felteszem egy másik szerverünkre.
Mivel az nem wines hanem linuxos, így nem tudunk rajta játékszervert indítani ebbõl a gameból, de legalább hétfõre lent lesz mindenkinek.
500mb körüli.
Most csomagolom össze.
Kb. 30 perc.
hornbali
Valahogy oszd meg lécci, legalább látjuk milyen a grafika.
Hogyan akarod megosztani? Hány Mb amúgy?

reaper4
<#nyes> thx

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nagyon thx, elõre is.

neozed
Oszd meg PLÍÍÍÍZ<#worship>

balcooo
GOGO!

grebber
OK oszd meg és uralkodj 😊

Next PC upgrade: 2022

Nos van egy rossz hírem.
Ahol a szerver van, csak hétfõn tudják kinyitni, így csak hétfõn lesz belõle szerver.
Megosztani talán megtudom, hogy a saját gépeteken ki tudjátok próbálni addig is.
reméljük!!
<#email>

SOF2 utód??????? Upsz! Asszem tapadok a fórumra!

Milyen egy szerver?
100mbites szerver.
Tegnap ahogy rosszalkodtam a gammával, elcsesztem a tûzfalat, és kizárt a szerverrõl. 😊
Azt igérték ma bemennek, és betolják... 😊
Evogordon
Mikor is jelenik meg a game kb??

hornbali
Milyen szerver?

Thx csak azt a nyavajás szerveremet visszanyomhatnák már...
balcooo
Asszem lifeforce-ra egyra nehezedik a reményekedö tömegek súlya...helyében ovatosan tettem volna ilyen kijelentéseket 😄

reaper4
<#taps> én inkább az isten császár jelzõt használnám <#vigyor>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Isten vagy köszönjük!!!!! 😊

hornbali
Hát az megabrutálkirálypöpec lenne. <#worship><#worship><#worship>

köszönjük(???) mi itt mind.
😊

M@TriX
Ámen 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ma látni fogod. 😊
hornbali
De rossz érzés, hogy te itt áradozol róla én meg még nem is láttam mûködés közben. <#rinya>

AKAROM!

hornbali
Hogyan lehet a a FilePlanet -ot elõfizetni?

Igazából nincs sok értelme, mert megfigyeltem, hogy rá 2 hétre jön az open beta, és rá 2héttel az 1.0-ás demo
Igen
hornbali
Neked honnan van meg? FilePlanet?

hornbali
Már a telepítéshez is kell a CD kulcs? Ááá, de rossz.

M@TriX
általában mindig az elõzõ széria csúcsa, vagy azzal egyenértékû kari ami ajánlott általában, szóval jelen esetben mondjuk egy 9800Pro vagy egy 6600GT

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

balcooo
Ááááá, montam montam, hogy megjött a nagy SOF2 successor!!yesss!
Végre lesz mi motivaljon budapesti piac bújásra, hol melyik alkatrész olcsobb 😄 (bár már asse tom, mi számit manapság már közepesnek meg erös konfignak... Gondolom az 1.8-as AMD-m meg az ATI 9600 az már nem 😊

M@TriX
helyes 😊 köcce

M@TriX
meg azért effektekben nem lesz hiány, és a szikra és egyéb résszecske effektek igencsak erõforrásigényesek. De legalább majd 1-2 év múlva a megjelenés után is érdemes lesz elõvenni, mert akkor majd high-max beállítással is fog majd futni 😊

Azt nem tudja senki csak úgy megosztani.
CD kulcs kell hozzá, és azt biztos nem adja oda senki.
Én sem.
Én is új telepítõt csinálok belõle ami nem kér cdkulcsot.
Igen a closed MP beta.
Megosztom, csinálok belõle "csúnya" szervert, és legalább a Magyarok kipróbálhatják. 😊
dikki*yysw
Szerintem megdöbbentõen erõs gép kell majd hozzá. Még nem láttam lithtech engine-t átlaggépen is remekül futkozni 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

#204-na jah, köszönettel vennénk sztem mindannyian..😊)

Tatyla
valaki tényleg feltehetné valahova a bétát,akinek már megvan...
please!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

M@TriX
mert neked megvan?

JackDaniels
...és ha mindehhez egy kiváló optimalizáció is társul, nem kellesz egy erõmû a gammához, akkor nagyot fog szólni, sztem!!😊

\"Never say never!\" W Churchill

Nagyon ûûûûber.
Tényleg a SoF2 utódja.
Nagyon állat amikor a mennyezetre felszögeled az ellent, vagy vértócsát csinálsz belõle 😊
Azért a multiban a bulettime sem piskóta.
Bocs a tegnapiért, de lerohadt a szerverem, és nem tudtam megosztani nektek.
Remélem ma újra indítják.
dikki*yysw
Megnéztem a multi trailert, agyam eldobom ettõl a térhajlítós-robbanásos effekttõl 😊 nagyon vaddisznó egy játék lesz ez, az biztos. Kezdem nagyon csípni a monolith játékokat 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Dynamic
Jaja.Én sem feltétlenül multizni akarok, csak má' megnézném "élõben" meg mozgás közben😊
hornbali
Így igaz!

grebber
Ja aki valahogy hozzájutott kitehetné valahova a közösség érdekében.
Még ha serial nélkül is de legalább látunk a gamebõl valamit.