F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a tiédet is! 😄

Mibõl gondolod, hogy ezen a gépen jól kell futnia teljesen fullban?
Mire állította magát automatikusan a game?
lac coo
hi !

Az miért van , hogy alábbi gépen ha befordulok egy sarkon egy darabig akad de piszkosul ? Amúgy megy fullon mint az állat csak sarkokon csinálja ezt .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Quki
én meg a tiedet 😊

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

balcooo
Hmm...De a single demo az nekem is tök jol fut iylen medium + ittott highon!! de a rohatt multi, föleg ha 8-10en bennvannak egy szerveren, akko szeret szaggatni

Nekem simán megy medium-highon 1024-ben.
balcooo
...ugy ertem, aszittem hogy azaz uj. Na, igy akkor már érthetö. Még szerencse hogy két napja szedtem le az 1.2-est..És amugy mi az ujitás az 1.2höz képest?

Amugy az normalis hogy egy 2GHZ AMD XP-n, GEF6600GT-vel 1GB RAMmal még minimalon is fullra beakad?
A FAQ szerint még mediumon is el kéne mennie..

balcooo
Van az 1.2-nél is ujabb?

Blenda Stompa
Csesszétek meg az ember elutazik 3 napra és fejreáll minden😊
De azért örülök az új versionnek, köszi Lifeforce! <#wave>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Lacc
Na várjunk csak, te most az újfajta verzióval tolod, vagy a sima 1.2-vel? Mert hungs már csak újfajtában van, ami itt van a banner alatt.
balcooo
ja, valami YoungbloodZ Ger., meg egy passwordos, a Brotherhood of Killers jelenik meg. Az a youngbloodZ elég durva ilyen 10 fõs. szenved is alatta a gépem. De magyar szervört akko sem látok. - Még amikor kijött ezer éve az elsö béta, azzal láttam a hungst, de aztán azt töröltem. Mos hogy feltettem az 1.2-est, nincs sehol

Lacc
Meg kell jelennie. A többi server megjelenik?
balcooo
szevasztok!

Egy kérdés amit a FAQban nem találtam meg - a hungs szervereket hogy talalom meg? Ha nyomok egy refresh server listet a gameban, nem jelenik meg a listán. Van valami IP ami alapjan rakereshetek?

fitutufi
én meg a tiedet 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

felmegyek és szétbaszom a fejedet 😄

ewuk
Láma vagy.
fitutufi
mi a gond fiuk
elsõre elindult nekem :p

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Bubbencs
Elnézést elnézést hülye voltam most már tudod, hogy mi a volt a baj!!!
Ezer bocsánat fiúk!!!!!!!!

Ez meg mi?

Bubbencs
De most mit izéltek próbáltam átírni a cd-keyt de hát nem engedi!!!
Próbáltam többször is bemásolni a keyt ahova kell de akkor sem megy néha!
Fogalmam nincs, hogy miért nem megy néha a game!!!

Ez meg mi?

<#wilting>
kRockA
én rájöttem még elötte, de elszaroztam vele... valahogy nem tûnt logikusnak a teljesen logikus dolog...

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Milyen erdekes hogy mar ez elso nap aki ertelmesebb mar jatszott a game el.
Meg ugy is hogy ki kellett talalni mit kell csinalni.
Sokan meg ugy is szenvednek hogy ki tudja hanyszor le lett irva a megoldas.
Egy kis gondolkodas nem art fiuk ha mar igy kaptatok az oletekbe egy jatekot.
Mindjart jatszani is kene helyetettek?
Meg csalast szerezni hogy jobban menjen?<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>

Egy jo bableves sose rossz!!

Quki
Furcsa nekem megy minden , meg másoknak is , akkor nektek miért nem?azért MERT TI EGY NAGY <#lama><#lama> VAGYTOK (válasz Myron és Bubbencs üzenetére)

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Bubbencs
De az a baj, hogy az új FEAR-ben nem lehet átírni a cd-keyt-t.
És ezért nem értem, hogy miért csinálja ezt.

Ez meg mi?

Nekem alapértelmezetten nem is a C-n hanem a D-n van a Dokumentumok ráadásul a mappa neve documents tehát a D:\Documents -ben vannak a dokumentumok. Most oda raktam de akkor sem megy. Monolith Productions mappába. Nagy szar ez a release.

De...
Pics...
Javitva, mostmár javítva mindenhol.
kRockA
biztos hogy a 2.rarban FEARCMPBeta-nak kell lenni? Nem FEAROMPBeta-nak? sehogy sem mûködik, és abban csak egy key.ini-nek kell lenni ugye? Amikor beírom a keyt kiírja hogy invalid cd key és kész. Mi a gond? Meg mi van most?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Lacc
Változtasd meg, lehet hogy valakivel egyezik, és amikor õ bent van te nem tudsz belépni.
Bubbencs
Sziaztok.
Nemtudnátok segíteni néha nem tudok belépni pl a hungsos serverre mert nem jó a cd-key
miért van ez?

Ez meg mi?

Lacc
Na már javitva van a cucc akkor.
Találtam egy-két F.E.A.R. - el foglalkozó oldalt, aki még nem ismeri erre
tessék....

Bazzeg én kérek elnézést mindenkitõl, valóban én csesztem el...
Gyorsan javítom, hogy másnak is mûködjön!!!
Lacc
Csak a Hungs-okra lehet felmenni amik állandóan mennek, valamint a Soulja-s serverre lehet még, ezek a törtek. A bullet time olyan, hogy az a csapat, aki aktiválja 20%-osan lassul be, az ellenfél pedig 40%-osan, kb. 30 sec-re, és töltõdnie kellAmúgy elég jó, pörgõs
Kandurex
Meséljetek már errõl a multiról. Milyen? Hogy van megoldva a bullett time? Érdemes neki esni? Meddig megy a Hungs? Vagy megy e más?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bubbencs
Sziaztok.
Koszi a gamét life!
Nekem is úgy indult el mint a töbségnek.
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions alá kellett másolnom.
Megegyszer koszi!!!!

Ez meg mi?

Atika :o)
Csak ez a konyvtar "Monolith Productions" nincs feltuntetve es azert sok ember nem tudja hogy hova kell csomagolni

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Nemtom mivel csomagoljátok, de simán katt a rarra a totalcommanderben, és meglátod, hogy benne van a megfelelõ könyvtár.
Nem a benne lévõ fájlokat kell kicsomagolni, hanem a rar egész tartalmát.
Mivel winrarral csomagoltam, így azt kell használni.
Nem winace meg winzippet.
A baj nálad is az, hogy a part2-t nem oda másoltad ahova kellett volna.

Ne csak simán a documents\-be másoljad, ahogy a csomagban van, hanem a documents\monolith..\-be. Ott már van az install után egy ilyen könyvtár, azt kell felülirni.
Ezután egybõl cdkeyed is lesz benne, nem kell irogatni semmit.

Ha nem ide van bemásolva a cucc, akkor invalid cdkey-t ir mindenre.

Amúgy Life, a csomagban valóban nincs benne a monolith könyvtár. Az nfo pedig csak a documents\-et irja.
aha koszi akkor meg gyurok raa 😊 counter jobban ment ugylatszik elszoktam tole he he

Istencsászár
pff ha multiba vagy gyuge😄 akkor gyurjál mégrá ha singlibe akkormeg ez nem a te játékod😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

az pl ilyen lesz

1234-1234-1234-1234-1234

Ebben a jatekban lehet csalni mert vagy en vagyok igen gyuge vagy nem tudom <#nyes> Amugy nagyon brutal jatek mar varom a megjelenest 😊

Segítek egy kicsit ok?
NFO-ban az van beleírva, hogy kitalálsz egy cdkulcsot és beleírod, de úgy, hogy tartod az 5x4-es formátumot.
Ember 4007 4013!

Egy jo bableves sose rossz!!

Guer
Nem tudtok még cd-key -eket?
Ugyanazzal a cd-keyel nem tudunk többen egy serverre menni

Jah mert a webszerverbe okoznak egy kis hibát a fear szerverek 😊
Gondol egyet, és leállítja 😊
Majd kitalálok rá valamit.
Egyébként az a baj, hogy nem gondolkodtok egy kicsit.
Az nfo angol, nekünk pedig Magyar winünk van.
Tehát a dokuments helyett, nekünk dokumentumok vannak.
A másik az, hogy ha elindítod a játékot, akkor ezt a könyvtrárat létrehozza, csak a key.ini-t nem.
tehát megkeresed, hogy hol hozta létre, és a kicsomagolt cuccból a key.ini-t belemásolod. (persze ha átírtad benne a cdkulcsot).
Guer
ja köszi igy már nekem is megy csak az nem volt leirva pontosan hogy hova másoljuk...

Lacc
Ja most nem megy a faq akkor mindegy.
Lacc
FAQ! Amúgy még nem, nemhogy itthon, de máshol sem jelent meg.
ok igy mar mukodik koszi szepen hat valamit biztos elrontottam hogy eddig nem ment.