F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mire állította magát automatikusan a game?
Az miért van , hogy alábbi gépen ha befordulok egy sarkon egy darabig akad de piszkosul ? Amúgy megy fullon mint az állat csak sarkokon csinálja ezt .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Amugy az normalis hogy egy 2GHZ AMD XP-n, GEF6600GT-vel 1GB RAMmal még minimalon is fullra beakad?
A FAQ szerint még mediumon is el kéne mennie..
De azért örülök az új versionnek, köszi Lifeforce! <#wave>#wave>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Egy kérdés amit a FAQban nem találtam meg - a hungs szervereket hogy talalom meg? Ha nyomok egy refresh server listet a gameban, nem jelenik meg a listán. Van valami IP ami alapjan rakereshetek?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
elsõre elindult nekem :p
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ezer bocsánat fiúk!!!!!!!!
Ez meg mi?
Próbáltam többször is bemásolni a keyt ahova kell de akkor sem megy néha!
Fogalmam nincs, hogy miért nem megy néha a game!!!
Ez meg mi?
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Meg ugy is hogy ki kellett talalni mit kell csinalni.
Sokan meg ugy is szenvednek hogy ki tudja hanyszor le lett irva a megoldas.
Egy kis gondolkodas nem art fiuk ha mar igy kaptatok az oletekbe egy jatekot.
Mindjart jatszani is kene helyetettek?
Meg csalast szerezni hogy jobban menjen?<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>
Egy jo bableves sose rossz!!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
És ezért nem értem, hogy miért csinálja ezt.
Ez meg mi?
Pics...
Javitva, mostmár javítva mindenhol.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Nemtudnátok segíteni néha nem tudok belépni pl a hungsos serverre mert nem jó a cd-key
miért van ez?
Ez meg mi?
Gyorsan javítom, hogy másnak is mûködjön!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Koszi a gamét life!
Nekem is úgy indult el mint a töbségnek.
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions alá kellett másolnom.
Megegyszer koszi!!!!
Ez meg mi?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nem a benne lévõ fájlokat kell kicsomagolni, hanem a rar egész tartalmát.
Mivel winrarral csomagoltam, így azt kell használni.
Nem winace meg winzippet.
Ne csak simán a documents\-be másoljad, ahogy a csomagban van, hanem a documents\monolith..\-be. Ott már van az install után egy ilyen könyvtár, azt kell felülirni.
Ezután egybõl cdkeyed is lesz benne, nem kell irogatni semmit.
Ha nem ide van bemásolva a cucc, akkor invalid cdkey-t ir mindenre.
Amúgy Life, a csomagban valóban nincs benne a monolith könyvtár. Az nfo pedig csak a documents\-et irja.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
1234-1234-1234-1234-1234
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
NFO-ban az van beleírva, hogy kitalálsz egy cdkulcsot és beleírod, de úgy, hogy tartod az 5x4-es formátumot.
Egy jo bableves sose rossz!!
Gondol egyet, és leállítja 😊
Majd kitalálok rá valamit.
Egyébként az a baj, hogy nem gondolkodtok egy kicsit.
Az nfo angol, nekünk pedig Magyar winünk van.
Tehát a dokuments helyett, nekünk dokumentumok vannak.
A másik az, hogy ha elindítod a játékot, akkor ezt a könyvtrárat létrehozza, csak a key.ini-t nem.
tehát megkeresed, hogy hol hozta létre, és a kicsomagolt cuccból a key.ini-t belemásolod. (persze ha átírtad benne a cdkulcsot).